Коронавирусът активира тролската армия на Путин срещу България

Атакуват целия свободен свят, искат го в страната, където средната класа заработва 199,31 евро

Светослав Пинтев 

Коронавирусът активира до истерия тролската армия на Путин за предизвикване на раздори в свободния свят, като една от приоритетните цели очевидно е разбиването на ЕС и поставяне на страните под 

зависимост от Кремъл 

 Това вече е съвсем видимо и с просто око.
Помощта изпратена от Путин в Италия за борба с коронавируса безспорно бе хитър ход, който даде тласък на настъплението на

Интернет-армията

 Какво като руснаците се оплакват, че в страната им една маска не може да се намери легално. Какво като Италия поиска помощ от военните лекари на САЩ и скоро ще я получи, получи подкрепа от Германия, ЕС заделя едни 50 милиарда евро за страната.

Експонира се само тази от Русия

Стигна се до парадокса италианци да благодарят горещо на Путин в социални мрежи, че ги е подкрепил в борбата с коронавируса, а руснаци да им пишат да не стават идиоти, защото той е като Хитлер и нищо добро няма да им донесе. Като допълват, че е пуснал

 болестта да вилнее на воля из цяла Русия 

„И днес се видя, че РУСИЯ Е НАДЕЖДАТА НА МНОГО ДРУГИ НАРОДИ ПО СВЕТА“
Под това заглавие във „Фейсбук“ се разпространява зловредна тролска информация, очевидно инспирирана от фабриката за фалшиви новини на Пригожин в Санкт Петербург. 
 Огромната световна пропагандата машина на режима на Путин заработи на пълни обороти  в социалните мрежи, възползвайки се от паниката около коронавируса. А именно заради издържането на тази машина и заради гигантските кражби Русия е доведена до мизерия. Но пък щяла да завоюва планетата. Начинание, в което не успя дори Сталин, макар да имаше несравнимо по-големи възможности. 
Особено активни са троловете в Италия, Франция и България.
Във въпросния текст,  който беше разпространен в групата „Българи в Италия“ се призовава с 

психарски патос

 да извоюваме отново „независимата си“ държава, да свалим продалите се на САЩ и Израел управници, незабавно скъсване с ЕС и НАТО и преминаването ни на страната на Москва. Същата Москва,  която крие стотици хиляди болни от коронавирус, може би вече милиони,  хиляди убити от него. Към властта, която праща отново в лагери и затвори противниците на Путин, а на него се кани да сложи 

корона на самодържец 

Руснаците масово призовавт Валентина Терешкова да бъде върната обратно в Космоса, между другото.
По думите на самия руски президент там средната класа е около 70 %, защото толкова са хората, които засега получават 17 000 рубли, равняващи се на…   199,31 евро. Автоматчици, апропо, 

нахлуха в Совхоза „Ленин“ 

на кандидатиралия се за президент на последните избори от иначе близката до Кремъл Комунистическата партия   Павел Грудинин, като целта на властта е совхоза да го придобият приятелите на Путин. А на него да набият канчето, защото стана прекалено влиятелен.  Да не говорим за   разправата с останалите опозиционни лидери, която е брутална.  .
У нас пропагандата вече не крие, че е безродна … Още малко и ще си припомним, че пак трябва да станем 16-та република. Нищо, че другите ги няма.
Екземпляр, представящ се като служител в телевизията на „Атака“, живеещ „във Варна и Челябинска област“, сложил си на профила „званието“ „Агент Путина“ пише: 

„Днес Владимир Путин влезе в сърцето на Европа на бял кон“ 

Президентът Румен Радев вероятно е искал заради такива тролове да отпадне текста за разпространение на фалшиви новини от Закона за извънредното положение. Явно на него тези „новини“ са му драги. 
Въпросният трол и други подобни призовават да се вдигнем и да смачкаме

 „юдейския заговор“

Срещу България на САЩ, Турция, ЕС и Израел.
Представяте ли си за какви малоумници говорим. Или за какви продажници.  Но пък си имат президент, който да ги брани. И не само той.