Кошмарът Беларус, а путинистите в България ни тикат към евразийския концлагер

Когато някой ви пее колко велика била Русия, спомняйте си кръвта по площадите на Минск

Светослав Нахум

Светослав Нахум

Д-р Светослав Нахум

Щастливи ли сте сега, имбецилни „български“ евразийци? Кефите ли се от убийствата, кръвта, изнасилванията, обезобразяванията на хора, смазването на съдби, гаврите, извращенията в Беларус? Викате ли вечер 

„Хайл Лукашенко?“

Кефите се, знаем, защото по природа вие сте едни извратеняци. Вие се радвахте на руските посегателства срещу Грузия, Украйна, Сирия, Либия. Вие френетично приветствахте окупацията на Крим. Вие чакате Путин, та да го посрещнете в София, на бял кон, на жълтите павета!

Искам да кажа на евразийските медузи, че ако не беше НАТО и ЕС, сега 

щяхме да сме на мястото на Беларус

Неокомунистическите владетели на България щяха жестоко да смажат всяка съпротива, чрез откровено и безмилостно насилие.

Ето какво става и в Киргизстан. Изобщо, благодарение на НАТО и ЕС ние по чудо се измъкнахме от евразийския концлагер. Слава Богу!

Никой и никога не ще ме убеди, че трябва да имаме каквато и да била политическа или икономическа зависимост от Русия. Който не вярва, да види какво сътворява кръволокът Лукашенко с решаващата подкрепа на Путин!

А на нашите управляващи ще им кажа директно: „Спрете веднага с позорния руско-турски, уж „балкански“ поток!“ Спрете веднага с АЕЦ „Белене“. 

Спрете тези срамни проекти, 

или се махайте и вие. За тези неща златна среда няма.

У нас има много фенове на Путин и Лукашенко. Те без колебания биха коленичили и близали площада пред Кремъл – с една характерна екзалтация на майкопродавеца, с позорната поза на вечния плебей, роб, плевел, захранен с изконна любов към Раша и презрение към собствената си България.

Изстъпленията на Лукашенко са невъзможни без конкретната военна подкрепа, която получава от Путин. У нас, в България, сега се формират нови и нови рубладжийски партии и движения. Те откровено заявяват стратегията си: да ни извадят от орбитата на евро-атлантическата система за сигурност. Те искат да ни прикачат към зловещия евразийски проект на самодържеца Путин. Смятам, че тези хора и организации представляват директна заплаха за националната сигурност на България.

Ако путинистите бъдат оставени да си развяват кремълския байрак необезпокоявано в България, скоро ще започнем да се движим в посока, обратна на Запада. И без това сме предразположени към това. Путинистите много умело играят с емоциите на народа ни, измислят и инициират преки референдуми, създават собствени медии, и от сутрин до вечер промиват мозъка на нашего брата с фалшиви новини, пост-истини, откровени манипулации и московска хибридна пропаганда и реторика.

Те играят на струната, че, видите ли, имат право да упражняват русофилство. Лъжат! 

Тяхната икона е Путин!

Под уж невинната маска на „русофилството“ се крие смразяващата паст на кремълския диктатор. Всичко това е борба за територии, пазари, влияние, политическа и икономическа доминация. Фактически, българските русороби искат да колонизират България, ако може, за 24 часа, както на 9-ти септември.
И сега с възторжен взор, фанатично, в хиперекзалтиран необолшевишки транс, те се обръщат към мустакатата кратуна Лукашенко с надежда и преклонение, лелеят как той с помощта на Путин ще смаже беларуския народ.

А после казват си, Путин ще превземе и България...

За да не допуснем такъв нов кървав исторически сценарий, трябва 

да блокираме путинистите 

още в началото на всяка тяхна дейност.  И нещо повече – да отделяме повече сили и внимание на работата с евроатлантическите ни партньори в противодействието срещу кремълската пропаганда и хибридната война, водена от Русия срещу свободния свят.
Оттук нататък – помнете кошмара в Беларус.
Оттук нататък – вече видяхте, че това не е шега, а реална заплаха.
Оттук нататък – мислете поне със собствените си глави, дявол да го вземе.
Оттук нататък – когато някой ви пее колко велика била Русия, спомняйте си кръвта по площадите на Минск.
Оттук нататък – пазете сами себе си от отровата на путинизма.
Оттук нататък – бъдете честити, ако опазите свободата си.
Защото алтернативата на свободата се нарича само по един начин: концлагер.
Вече бяхме в него.