Нима не знаехте или е безнадеждно

Нима не знаете, че и БКП, и нейната рожба - ДС - са създадени за убийства, за интриги, за разделяне и насъскване на омраза?

Протестиращи на колене пред Румен Радев

Протестиращи на колене пред Румен Радев

Георги Даскалов

Гледам сега мнозина си дерат ризите, че на преговорите за ново правителство се явяват хора като Румен Гечев, Румен Овчаров, Емилия Масларова, Асен Гагаузов, Николай Радулов, тежка БКП и ДС номенклатура, някои - преки участници в мащабни грабежи в миналото.
Та да попитам.
- Когато гласувахте за Мая на изборите в София, не знаехте ли, че ще стане така?

- Когато коленичихте пред Румен Радев, не знаехте ли, че ще стане така?

- Когато клакьорствахте на Бабикян, Хаджигенов и Минеков и мятахте яйца и развалени домати, носехте ковчези и бесилки – нима не знаехте, че ще стане така?

- Нима не знаехте, че Бойко Рашков е гласен за премиер, в краен случай – за вицепремиер и вътрешен министър? Нима не знаете какво всъщност е той?

- Когато миналата неделя гласувахте за Радев, нима не си давахте сметка, че

гласувате за зрелищна реставрация на БКП и ДС,

както става сега?

- Нима не знаете, че и БКП, и нейната рожба - ДС - са създадени за убийства, за интриги, за разделяне и насъскване на омраза? Че нищо добро не е произлязло, когато те са управлявали съдбините на България?

- Когато се радвахте на Кирил и Асен – и гласувахте за тях въпреки откровените нарушения на законите и Конституцията, въпреки неподкрепените с нищо фантазми и тоталната липса на резултати от тяхното управление, да не употребявам други думи – нима не разбирахте къде отиваме?

- Когато изпържихте човек като Лозан Панов, какво мислите, че си помислиха за вас хората, не само "вашите" избиратели?

- Когато ни предадохте - и предавате - какво според вас е това?

- И сега, когато седите на една маса с тези, с които седите - какво мислите, че си мислят?
Сега да напиша ли какво следва, или вие си знаете?

Послепис. Ако е от глупост – мога да го приема. Ако е от злоба – също, донякъде. Но ако е съзнателно, значи е безнадеждно.