Новият герой на Америка

Виктория Нюланд знае руски и може да ги ругае, и на собствения им език

Авторът

Авторът

Д-р Георги Боздуганов

Застреляха четирима американски президенти - Линкълн, Гарфилд, Макинли и Кенеди. Господ запази Трамп. И не само. Той се изправи с окървавено лице, вдигна ръка и показа на хората, че е с тях заради тях, не заради себе си. За да бъде отново техният президент. За да направи отново Амерка велика. Стана национален герой и 

спечели кампанията преди да е започнала

 Може да бъде приветстван или обругаван, но той ще е начело на държавата и въоръжените сили през следващите четири години.

Каква алтернатива могат да предложат демокртите? Кандидат, който толерира прогресиращия марксизъм, проникнал дълбоко в университетите, който ще отвори път на нови милиони нелегални мигранти, който ще направи икономиката съвсем китайска, който ще предоставя помощ на Украйна (по К. Маркс) — достатъчно голяма за да не влезе скоро Путин в Киев и достатъчно малка за да спечелят украинците войната. Дори да свалят кандидатурата на изкукуригалото Биде, шансът да намерят някой, който да се изправи успешно срещу новия национален герой е нула. 

Кръгла нула

Моля Бог за две неща — Трамп да обедини страната, която е изключително разединена и да покани Виктория Нюланд за държавен секретар. Тя е с тридесетгодишна дипломатическа кариера, ненавижда путинската сатрапия, изключителен сторонник е на украинската кауза и публично предложи Конгреса да помогне на Зеленски поне с 95 млрд. долара.
Тя знае руски и може да ги ругае, и на собствения им език.