Последният коментар на Босия – Русия за пореден път доказа, че е най-голямата психиатрия на земята

Да разберем кои са кретените у нас, които подкрепят руското безумие

Николай Колев Босия

Николай Колев Босия

На 29.08.2023 почина общественикът, дисидент, поет и журналист Николай Колев-Босия. Последната публикация в неговия личен блог (https://bosia.blog.bg/) е от 24.08.2023 – ден след самолетната катастрофа, в която  загина лидерът на ЧВК „Вагнер“ Евгений Пригожин. За Босия, като дългогодишен критик на Русия, тази новина не е изненада. Но въпреки мрачната гео-политическа картина, той успява да види надежда за България. 

РУСИЯ-НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО
НАЙ-ГОЛЯМАТА ПСИХИАТРИЯ НА ЗЕМЯТА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ДОКАЗА

Това, което става в Русия може да учуди само много семпъл умствено човек. Историята за пореден път доказа, че всичко, което става там е лесно предвидимо и сътворимо.
Култът към силата и тоталната власт никога не са били измествани от разум, стратегия и развитие. Рефлексите и психопатията винаги са били водещи.
Но такива са били и в други империи преди руско-съветската. Затова и са

изчезнали

И няма изчезването на Московията да бъде последното държавоподобно образувание. Китайската империя все още съществува и до голяма степен задкулисно и явно диктува някои процеси.

Единственото полезно нещо за нас е прекрасната възможност да разберем кои са кретените у нас, които подкрепят руското безумие, което има дълбоки корени у нас.
Това, което става около "МОЧА" и се излива от медиите и интернет е достатъчно доказателство за това.

Сега е време да съберем цвета на България, пръснат по целия свят и да определим по-нататъшния ни път, за да създадем държава, която има бъдеще и възможност за такова развитие, което да гарантира историческа продължителност, материална, ментална и културна висота и сигурност.