ПУП на руските тайни служби

Народът е толкова увреден и изостанал, че докато хленчи за мир, всъщност вика поробители

Христо Слави Рачев

Колебая се. Кои са по-досадни, народните избраници или студийните тълмачи. Състезанието по нищонеказване е толкова невротично, че вбесеният зрител отказва да гледа, избирателят да гласува. Тази пуста българска неспособност да се говори конкретно. Искрено. 

Какво по дяволите става в България

 Веднъж избрани, народните представители попадат в някакви тайни общества със строга субординация. Сбогом чиста съвест. Ще слушаш глупако! Всеки подлежи на жигосване с нажежено желязо, за бързо разпознаване. Какво си обещавал щедро на някаква трибуна, вече няма никакво значение. Тайните общества, всъщност няколко корпорации, строго бдят за лоялност, как се разпределят приходите, порциите власт. Ценят се типове с остър слух за шумолене на нови банкноти. Колкото по-надолу слиза нивото на парламента, налягането на простаците се покачва, толкова по-екзотични екземпляри се мяркат. Риба попче със сини очи и скъсани пагони на подполковник! Някакъв смахнат хидалго Етиен?! Там са и маниакалните копейкини…между тях един с мечтателен поглед, досущ Берия. Парламентът и цялата държава потъва като Титаник. Стърчи само кола на който имаше пътеводна петолъчка. И румънските цигани проумяха, че Русия е враждебна страна. 
Само защото имат президент Клаус Йоханис, смразиха корупционерите и техните мрежи. 

Защо изостава България?

Защото корупцията расте и руското влияние се е загнездило в българските институции и кухите глави на стълпеното население.
За малоумните да повторим и допълним:
Защото имаме президент Румен Радев и вице заложили на червено. Корупцията е под капелите и тогите на съда. Руското влияние е умопомрачило българското общество. Всеки нов изборен тласък вкарва в парламента, нова руска трупа. Това е най-опасната политическа меланома. Дава метастази по целия държавен организъм. Следват кошмарни години. Евтаназията като спасение. Склонните към мелодрама могат да избират: ефектен скок дъга от висок етаж, самоподпалване или изборът на населението – дим да го няма на избори. Мълчанието на глупците. Над милион с инстинкт за самосъхранение вече напуснаха заразената територия. Само подпийнали наивници могат да очакват някакъв обрат. Да вярват, че гангстери могат да стабилизират държавата. Гангстерите могат само да разширят международната мрежа от гангстери. Съществува ли някъде във всемира демокрация построена от гангстери!!! 

Оставам, за да наблюдавам катастрофата. И в това има красота и поезия. 

Симфония на разрухата

 Малка утеха е, че полезните идиоти ще бъдат избесени, разстреляни до крак, от вербувалите ги задгранични офицери. Класика, която гарантирано пронизва всяка революция и военен конфликт. Никой не обича подлеците, предателите и лишените от достойнство. Опасни са за всяка власт. Превърнахме се в народ, който лази и вярва на екзекуторите си.

Световни и регионални миротворци принудиха Украйна да предаде атомните си оръжия – и получи война. Когато българското ляво начело с президента блее “ние сме за мира”, “клоуните” и “копейкините” искат референдуми, хищниците втренчват алчен поглед към българската земя. Вече е ясно, народът е толкова увреден и изостанал, че докато хленчи за мир, всъщност вика поробители. Изправени сме пред въпрос за повече от 100 милиарда. Мир или война! Няма как лесният отговор да бъде верен. Напуснем ли НАТО потъваме в преизподнята на руската империалистическа държава. Румъния отряза ластиците на руското притегляне и вече дишаме дима от ауспусите ѝ. 
И все пак решение има. 

Exodus

 Настаняваме мощни бази на НАТО обзаведени с най-модерни атомни оръжия, плюс няколко ескадрили разположени на наша територия. Парламентът приема, значи промените в конституцията са били правилни. Мат на президента и “подробния устройствен план” - ПУП на руските тайни служби. Прокажените “миротворци” ще увехнат на мига. От БСП и клонираните мръсници няма да остане и следа.