Путинофили реват над кокалите на иранския Калтенбрунер

Според путинската доктрина, ако си сторил зло на САЩ вече имаш билет за Рая

Ген. Солеймани

Ген. Солеймани

Васил Данов

Трети ден български путинофили и съветски сталинисти реват като закъсали линейки за Касем Солеймани  – най-зловещият главорез, стратег на ислямския тероризъм, едновременен шеф на иранските Гестапо и SS.
Сюлеймани е реорганизирал почти разбитата армия на сирийския президент Башар Асад, която с руска помощ и с химически оръжия си върна контрола над значителна част от изтребената и разрушена Сирия.
Сюлеймани е ключова фигура в усилването на „Хизбула”, в създаването и подкрепата за какви ли не паравоенни организации на шиитските бандити в Близкия Изток. Смятан е за 

най-способният, най-жестокият и най-ефективният генерал

 на теократичния режим в Иран.

Според американските съюзници (нашите съюзници, на Република България), Сюлеймани е отговорен за смъртта на стотици американски войници в Близкия Изток. Следователно иранският есесовец е легитимна, законна цел по време на поредната си терористична операция в Ирак. Ако имате други аргументи, моля, споделете ги.

Защо в България и в SSSR/РФ реват толкова силно

за ислямския генерал? Кому от нас е направил нещо добро? Не, на никого в Европа не е помогнал. Но е сторил ЗЛО на САЩ. Което според путинистката доктрина вече е билет за рая. За онзи рай, в който се канят да отидат водачите на трите национал-социалистически райха (два от които са забулени с чалми) от оста Москва-Техеран-Анкара. Оста, която само българските левичари и десните съветски путинисти се правят, че не съществува.

ernst_kaltenbruner.jpg

Ернст Калтенбрунер

Съзирам директна генетична и идейна връзка между отишлия при Аллах Касем Солеймани и обесения в Нюрнберг началник на имперското управление по безопасност Reichssicherheitshauptamt (РСХА), обергрупен-фюрер от SS и един от главните военни престъпници на Третия райх Ернст Калтенбрунер.
Самата SS е смятана за преторианска гвардия на Хитлер. Както „Ал-Кудс” в Иран. SS се разграничава от армията и от другите членове на партията чрез изграждане на специфична йерархия, униформи, знаци и символи. Освен основополагащите възгледи на Националсоциалистическата германска работническа партия (НСДАП) идеологията на SS включва цялостния духовно-политически мироглед на „арийския” воин. 
Калтенбрунер прави бърза кариера в Гестапо, доизгражда и контролира концентрационните лагери, развива внушителна разузнавателна мрежа в Австрия, заедно с Гьобелс, Химлер и Хайдрих взима решението

да бъдат обгазени всички евреи,

които не са в състояние да упражняват тежък физически труд. 
Дори аятолахът Химлер се страхува от него. Висок 194 см, с набраздено от дълбоки белези лице, Калтенбрунер е страшен и с нестабилния си нрав. Участва в разработването на операция „Дълъг скок”, с която Хитлер се опитва да убие Сталин, Чърчил и Рузвелт. 
Калтенбрунер е най-високопоставеният офицер от SS, изправен пред трибунала в Нюрнберг. Признат е за виновен за военни престъпления и престъпления срещу човечността. Обесен е на 16 октомври 1946 г. Тялото му заедно с останките на други девет нацисти е кремирано в Мюнхен и пепелта е разпръсната в приток на река Изар.
Та ако на някого в скъпата ни татковина му е мъчно за иранския Калтенбрунер, би могъл да предложи 52 цели на американските ракети (по възможност частни имоти), за да избави от неизбежното възмездие така любимия си ислямски райх.