Времето е разделно, но тъпаците и путинистите не би трябвало да празнуват преждевременно

В момент на геополитически катастрофи и европейска война, в България няма лидери, няма институции, има само остатъци от ДС-руско съветски схеми

Авторът

Авторът

Д-р Любомир Канов

Силни държави могат да си позволят слабо правителство, защото те имат традиции и институции. Слаби държави не могат да си позволят лукса да имат толкова негодно правителство, колкото има България в момента, защото тя няма укрепени институции. 

Защо е негодно, това правителство ли?
 
Защото поради императива да има правителство, след ужасът на Служебните правителства на Радев, дори това, което имаме в момента, което е всъщност хаотично следствие на неговото пропутинско политическо инжинерство, трябваше да има “нещо”. Нещото се оказа нищо. 
За жалост! 
В момент на геополитически катастрофи и европейска война, в България няма никой. Няма лидери, няма институции, има само остатъци от ДС-руско съветски схеми и криминални тарикати с руска подкрепа и с офшорки, които са същинското подмолно държавно управление. Освен тях, има вечните възбудени и активно гласуващи путикомунисти. Плюс няколко образовани на Запад момчета, които не знаят, че в цялата държава 

институциите са конституирани от комунизма

 като манталитет и навици и ще ги саботират в тяхната собствена администрация. 
За общо сведение обаче, предричам в крайна сметка разгром на цялата постсъветска гнилоч управляваща България, не поради собственият ни народ, не поради това, че нашите съграждани знаят за какво става дума, а поради хора като осмиваният Борис Джонсън и още няколко такива смели мъже в Полша и другаде из Европа, в един колосален геополитически процес, където, надявам се, ще избият окончателно зъбите на дребният кагебист Володя Путин. И основният 

победител ще бъде героичният Украински народ

 Покрай него и благодарение на него, и ние. Те ще платят и нашата сметка, а ние ще гледаме снишени като виновни плъхове. След това, ще ръкопляскаме. 

Така че, Костя Копейкин, няма да ти се отвори парашута! И ти Янев, недей да се самобленуваш отново като министър-председател! И ти Корнелия, и ти Мая Манолова, Радев, и всички онези с хамсиите на площада и с ковчезите, и с паветета на Божков, субсидирани под крилото на Кагебистите Решетников и Покришкин, нема да ви се получи пасианса! Ще се сринете под Путя вкупом и ще се чудите дали да не станете мигновени Байдънисти. Поради изменчивата си природа, ще се изметнете сигурно само за 24 часа, това е в природата ви. Каква ще е съдбата ви, само Господ знае. 

Уви, народите като нашият нямат 

имунитет срещу подлостта

 и винаги ще си плащат сметката за нея. Така е редно. Животът под комунизма увреди дълбоко манталитета на България. Дори, когато номинално имаме избирателна система, която ни осигурява уж свободен избор на държавно управление, ние правим грешния избор. 

Америка може да си позволи временно Байдън, но тя има механизъм, с който да го превъзмогне след 2 или 4 години. 
Ние — не!
Времето е разделно, но все пак си мисля, че тъпаците не би трябвало да празнуват преждевременно. 
Парашутите на съветската агентура не винаги се отварят навреме. И се надявам, че 80% от българите не са дебили, по Иво Христов. 
Ако греша, давещите ще се удавят и водата над тях ще каже тихо: “Бълбук…бълбук…”