Босия изригна: Не искам защита от комуниста Сергей, прави си пиар на моя гръб!

Дисидентът Николай Колев - Босия е бесен на Сергей Станишев. Пред Faktor.bg той предупреди лидера на БСП и на ПЕС да не се опитва да го използва и да не спекулира с името му. "Не искам да ме защитава комунистът Сергей, защото си прави реклама на мой гръб", разгневи се дисидентът.

Малко по-рано през деня социалистът защити Босия, който замеря с гнили домати Народното събрание в знак на протест и бе арестуван."Не искам никой да ме използва като ракета носител! Особено червените блюдолизци" коментира Колев. Според него БСП иска да си направи пиар на негов гръб, за да печели симпатизанти в измислената си война срещу ГЕРБ.

Един от основателите на първите синдикати още преди промените е категоричен, че ще повтори протеста си и няма да се откаже от каузата. "Станишев говори глупости и се опитва да се изрекламира. Той обаче трябва да знае, че доматът, който хвърлих по парламента не е само срещу тази власт, а и срещу червеното гнездо на "Позитано" 20", гневи се Босия. Според него вината между ГЕРБ и БСП за кризата в държавата не трябва да се разделя солидарно, тъй като и двете партии са еднакво грешни спрямо народа.

Шефът на европейските социалисти преди месец взе под крилото си рапъра Мишо Шамара. Певецът от Варна се изгаври в свое парче с българското знаме. След като клипът на песента се завърта в сайтовете за видео обмен, прокуратурата погна Биг Ша за поругаване на българския символ. Впоследствие обаче бившият обвинител номер едно Борис Велчев удари контра на колегите си и определи казуса като "незначителен".