Евгений Михайлов: Докога слугите на петата колона ще се подиграват с България

Докога ще позволяваме слугите на петата колона да се подиграват с българите и България? Този остър въпрос зададе кинорежисьорът и основател на дясното Движение „22 септември” Евгений Михайлов.

 

В началото бяха февруарският метеж и костинбродската фалшификация... Последваха ги Пеевски, ДС назначенията, полицейщината, предателствата с Белене, Южен поток, търговските представителства в съветските републики, неспирните заеми и задлъжнялости, заиграването с Хизбула, посещенията в Сирия, а сега вече и културния обмен със севернокорейския диктаторски режим. И всичко това подплатено и платено с по 5 лева към пенсиите, и с по 30 лева за ромите. Е, и с няколко проруски политически ГМО безцензурни проекти. Пътят към Евразия е покрит с добри намерения... Но ние не го щем! 

Искаме да останем достоен член на Европейския съюз, от който насилствено бяхме извадени след комунистическия преврат и съветската окупация през 1944 г. 70 години по-късно правоприемниците на комунистическата партия искат да провалят живота на поредното поколение българи, връщайки ни в орбитата на евразийския съюз.

Колкото по-дълго търпим това управление, толкова по-невъзможно ще бъде да се отървем от пагубните му последствия и намерим отново верния път, категоричен е Михайлов. 

„22 септември” призовава всички демократично мислещи граждани, парламентарната и извънпарламентарна опозиция за единни действия за предизвикване на предсрочни избори за Народно събрание, заедно с евроизборите през май месец. 

Оставка! Избори! Победа България!, настоява Евгений Михайлов.