Гамизов: Стига демокрация, да обменим опит с Корея за концлагерите, убийствата, цензурата

Няма от какво да се притесняваме! Както разбрахме преди малко, тръгваме по "светли пътища и пътеки"!

Съобщение на българската правителствената информационна служба: България ще си сътрудничи със Северна Корея в областта на науката, образованието, културата, медиите. На днешното си заседание Министерският съвет е одобрил проекта на междуправителствена програма за сътрудничество в областта на науката, образованието и културата между България и Корейската народнодемократична република. Тя обхваща периода 2014-2017 г..., коментира изявата на правителството лидерът ан Гражданска лига на България Стефан Гамизов.

В ироничен и саркастичен тон Гамизов предлага след това съобщение е разумно да се разшири спогодбата със сътрудничество в цензурата, службите за сигурност и взаимната обмяна на партиен опит в концлагерите и убийствата. 

Стига толкова демокрация! Време е за щастлив живот, призовава Гамизов.

Той е категоричен, че всеки ден затъваме по-дълбоко, все по-дълбоко и в най-голямата морална тиня. 

Преди време написах, че никой не може да се спаси сам в тази страшна обществена криза. Толкова са оплетени всички в България в някакви взаимно извършени мръсотии, че все по-систематичното разбъркване на тази воняща маса води до нетърпимо зловоние. Пак ще го кажа, макар да знам, че няма да се хареса: Всички трябва да си ходят! Нещата стигнаха твърде далеч! Време е да мислим само за бъдещето и да се разделим с тази обществено-политическа класа. Не казвам, че всички са еднакво виновни, но твърдя категорично, че всички да еднакво отговорни!, добавя Гамизов.