Левите в САЩ са естествените съюзници на Кремъл

Тръмп веднага трябва да даде под съд Обама и Коми

Тръмп и Обама

Тръмп и Обама

Огнян Даскарев

В последните дни американската левица се разбесня и вече е извън контрол. Левите и „десните" са в амок от радост. През юни м.г. синът на Тръмп се срещнал с някаква руска адвокатка, за която се твърди без доказателства и  гръмогласно от левичарската СНН, че е „правителствена". Адвокатката обещала на сина компромати за Х. Клинтън.  Синът на Тръмп се срещнал с нея без резултат, защото тя всъщност искала съвсем друго. После синът не споменал, че освен  него на срещата присъствали и други, някои от тях руснаци. (Този, може би умишлен/неволен  пропуск победно се използва от левицата).  Срещата нямала никакви последствия и той никога вече не се видял с рускинята. Президентът научил за тази среща преди дни.

И това е всичко, т.е. нищо  

От това нищо левичарските медии направиха огромен слон, който  сега тромаво направляват. Левичарите неумело и усилено  промиват само  мозъците на неграмотните/незрелите леви и „десни", защото отлично знаят, че нормалните хора, които използват кълбата на раменете си няма да купят тази тъпотия. Все пак, незрелите/неграмотните да прочетат това:

1. В срещата на сина с рускинята няма престъпление, защото той не е заговорничил с нея физически да хакнат компютрите на Демократическата партия в полза на президента преди изборите.  Дори изобщо не е ставало дума за това.

2. Сега Тръмп и хората му агресивно трябва да поискат обяснение от Обама и неговия шеф на ФБР Коми как така се е разбрало за срещата на сина Тръмп в Тауър. През юни м.г. на власт бяха Обама и Коми, които 
явно и незаконно са подслушвали
 Тръмп и семейството му в къщата им,  Тръмп Тауър. Президентът и хората му незабавно и агресивно трябва да дадат под съд Обама и Коми, защото те явно са извършили престъпление. Тръмп и хората му, вкл. десните американски медии  трябва сега агресивно да нападнат левичарските медии, преди всичко  Ню Йорк Таймс и СNN, които разпространяват незаконната, открадната информация.  Нападението трябва да бъде мощно и денонощно.

3. Тръмп и хората му трябва всекидневно да напомнят/разказват на американците за явното, дългогодишно сътрудничество на левицата с Кремъл:

-         През 2012 Обама, като мислеше, че микрофоните са изключени,  каза тихо на руския (тогава) президент Медведев, че след  изборите ще има „повече гъвкавост". Ставаше дума за предстоящите преговори за ограничаване на атомните оръжия! Като знам какво направи Обама с тези преговори, знам и за каква „гъвкавост" говори.

-         Бил Клинтън отиде в  2011 в Москва със съпругата си, тогава държавен секретар и  за един час безсмислени приказки   (устойчиво развитие, глобално затопляне и пр.) получи от фирма на Кремъл, натъпкана с полковници от КГБ, 

500 хил. долара

  Това, естествено е яростно, користно сътрудничество с Кремъл, но не и за незрелите/неграмотните и наставниците им от левичарската СNN.

-         В  началото на 1983 сенаторът от левицата Тед Кенеди в писмо до съветските власти (!!) иска от тях да попречат на Рейгън да бъде преизбран.  На 14 май 1983 шефът на КГБ Виктор Чебриков пише до Андропов, че „Кенеди ще се противопстави на войнолюбивата политика на Рейгън", и Кенеди е  съгласен да попречи (!!) на преизбирането на Рейгън  в 1984. Забележете, в разгара на Студената война, прочут ЛЯВ сенатор иска от Кремъл да пречи на Рейгън. Това, несъмнено е ожесточено, идеологическо сътрудничество с Кремъл, най-яростният враг тогава на Америка, но н е и за неграмотниците и левичарската СNN.

-         Аркадий Шевченко (покойник), зам.ген.секретар на ООН   е най-висшият беглец от СССР в Америка. Той започна от преводач и се издигна до пръв съветник на Громико. В забележителната си книга Breaking With Moscow (1985) Шевченко пише, че съветските ръководители се ужасявали, че Рейгън ще спечели президентските избори, а не техният човек Картър. Съвсем правилно са се ужасявали съветските ръководители. Ето защо, според Шевченко, Кремъл чрез старата си подлога Armand Hammer, дългогодишен болшевишки функционер, но и съгласно странните житейски закони деец и на Републиканската партия, се опитал неуспешно да помогне на Картър. За щастие точно тук 

 Кремъл не успя,

 поради което бившият съветски блок днес е свободен и капиталистически. Явно е, обаче, съветското предпочитание – американската левица!

Новата атака на левицата, нейните медии, левите и „десните" ще се провали, защото за огромно щастие американците, които използват кълбото на раменете си по предназначение, все още са мнозинство, макар и крехко.