Последният Джеймс Бонд ще получи звезда на Алеята на славата в Холивуд

Даниел Крейг

Даниел Крейг

Британският актьор Даниел Крейг, който участва в новия филм за Джеймс Бонд „No Time to Die“ (това е пета роля на Бонд в кариерата му), ще получи звезда на Алеята на славата в Холивуд, съобщи Би Би Си, цитирана от БГНЕС. 

Церемонията ще се състои в сряда, 6 октомври. Очаква се да участва актьорът Рами Малек, който играе Луцифер Сафин в новия филм за Бонд, както и филмовите продуценти Барбара Броколи и Майкъл Уилсън.

Звездата на Крейг ще бъде 2704 -та на Алеята на славата. Тя ще се намира на адрес булевард Холивуд 7007.

Крейг ще бъде четвъртият актьор, който играе Бонд и ще бъде награден със звезда. По -рано Роджър Мур и Пиърс Броснан, които изиграха Бонд по-рано, получиха звезди на Алеята на славата. Със звезда е възнаграден и британският актьор Дейвид Нивен, който играе Бонд в неофициалния филм от 1967 г. "Casino Royale". Звездата на Крейг ще се намира до звездата на Мур.

"Даниел Крейг е икона на британската култура, както и Джеймс Бонд, в когото той се превъплъщава в пет филма за 007. Радваме се, че неговата звезда е на Алеята на славата заедно с друг известен актьор от Бонд, Роджър Мур. Феновете ще бъдат във възторг, когато видят, че техните звезди се намират на булевард Холивуд 7007 “, цитира изданието Variety изявлението на продуцента на Алеята на славата, Ана Мартинес.