Продават пиано на Фил Колинс и негови ценни вещи за 4 млн. долара

Бившата му съпруга Ориана Севи ги е обявила на търг

Фил Колинс

Фил Колинс

Пиано на Фил Колинс и негови вещи са част от търг на стойност 4 милиона долара, организиран от бившата му съпруга.

72-годишният изпълнител на "You'll Be in My Heart" се жени за 49-годишната Ориана Севи през 1999 г., а през 2006 г. се развеждат след раждането на двама синове. Сега тя продава негови вещи, включително бижута.

Севи разказа пред Page Six за продажбата: "Боли ме да се разделя с тези скъпи предмети, но наскоро смених жилището си и просто нямам място за много от тях. Това са едни от най-ценните ни семейни вещи."

Търгът включва пианото Yamaha на Фил, както и неговия джубокс Wurlitzer. Той се организира от базираната в Маями Kodner Auction Gallery.

Page Six съобщи, че стойността на лота се оценява на 2 987 500 долара до 4 307 200 долара.

Ориана добави, че пианото Yamaha е било на семейството им и е било използвано от Фил, за да научи 22-годишния им син Никълъс да свири.

Тя и Фил имат и 18-годишен син - Матю.

Предполага се, че пианото може да се продаде за до 100 000 долара.

"Продавам на търг и огромна колекция от Chanel. Когато започнах да колекционирам през 2001 г., бях клиент номер едно на Chanel, като в колекцията ми има повече от 500 чифта обувки Chanel." - допълва Ориана. 

На търга отиват и дрехи, обувки, ботуши Chanel, както и голяма селекция от бижута Van Cleef and Arpels.

Президентът на Kodner Auction Gallery Ръс Коднер заяви, че "този търг е уникална възможност да се придобият някои от най-личните и емблематични предмети от частната колекция на Фил и Ориана Колинс". /БГНЕС