Путинистът Костадин Костадинов с нова провокация, иска референдум и излизане на страната ни от ЕС

Костадин Костадинов

Костадин Костадинов

Путинистът Костадин Костадинов отправи нова провокация. Той предлага референдум и напускане на страната ни от Европейския съюз. За внушенията си, които вонят на руска пропаганда, лидерът на скандалната партия "Възраждане" този път използва Брекзит и отделянето на Великобритания от обединена Европа. В страницата си във Фейсбук той публикува заключения за бъдещето на съюза. Проруският политик обаче услужливо пропуска факта, че над 60% от британците горчиво съжаляват за решението, което направиха с референдума си през 2016 г. 

Навръх Нова година пък първият министър на Шотландия Никола Стърджън направи емоционално изявление, в което бе категорична, че страната ѝ е готова да се отдели от Великобритания, за да се върне отново в обединена Европа. Тя заяви: "Дръжте светлините включени, скоро се връщаме в Еврозъюза". 

Костадин Костадинов не за първи път прокарва проруски идеи у нас. Припомняме, че прокуратурата поиска закриването на партията на Костадин Костадинов, заради груби документални нарушения при учредяването й. Обвинението инициира пред Софийски градския съд процедура за заличаване на регистрацията на политическа партия „Възраждане“ и нейното разпускане.

Проверка на магистратите е разкрила множество нарушения, свързани с регистрацията на ПП „Възраждане“, а именно - неверни лични данни. В списъка на учредителите са открити поне 500 "мъртви души". Декларирани са били неверни данни за тези хора, а в същото време други 86 участници в Учредителното събрание се оказали в чужбина по време на провеждането му, а са вписани като учредители.

Вижте проруските агитации на Костадинов в социалната мрежа:

Великобритания е една от петте велики сили в света и на 1 януари 2021 година избра да си тръгне от Европейския съюз. Това е сигурен знак за страната ни, че дългосрочното бъдеще на Европейския съюз никога не е било толкова несигурно.

Време е за предефиниране на смисъла от членството на България в ЕС. Спорът ни със Северна Македония ясно и болезнено показа, че страната ни няма съюзници в Брюксел. Фактите са очевидни, никой не ни подкрепи. 
Редно е обаче днес да си зададем въпроса - след като никой не пита дали искаме да влезем в ЕС, не е ли време да бъдем питани дали не искаме да излезем? 
Гъвкавост в допълнение с изпреварващо мислене и действие са в основата на прогресивното управление. България има нужда от точно такова прогресивно управление в настоящата ситуация.
???????? Движение "Възраждане" е за референдум за членството ни в ЕС. 
???? Ще се радвам да прочета вашите коментари по темата!