Отцепник от "Възраждане" със сатанински призиви: Да срутим до основи къщата в Банкя, нека изгорят заедно и да няма помен завинаги!

Бойко Борисов с внучетата

Бойко Борисов с внучетата

„Родната му къща, която вярвам ще бъде заличена до основи след години и камък върху камък няма да остане от нея....“ Това е част от скандален статус на отцепилия се от „Възраждане“ Владимир Павлов, който в социалната мрежа зове за блокада на дома на премиера Бойко Борисов в Банкя. „Ако се обсади за по дълъг период, смятам, че гадината ще изпълзи все отнякъде“, пише Павлов, като пропуска факта, че в този дом живеят две деца, внучетата на Борисов, които са на 2 и 4 годинки, както и дъщеря му и съпругът й.

Преди дни в грозна акция Мая Манолова и близките ѝ майки от „Системата ни убива“ опънаха черни чували пред къщата. Днес призивите за крайности стигат още по-далеч. Под статуса на Павлов мъж призовава:“ Трябва да е вътре и да се запали тази Борисова къща и да изгорят заедно.“ А друг допълва: „Да се срути до основи. Да няма помен завинаги.“

„Ако успеем да скъсаме пъпната му връв, с мястото даващо му енергия“, обяснява ексцентричната си идея Павлов.

Бившият областен председател на партия „Възраждане“ и общински съветник в Бургас Павлов хвърли оставка от партията преди месеци. Тогава от партията, чието разпускане и заличаване беше поискано от прокуратурата, излязоха с позиция срещу Павлов.