Путин изчезва, прикриват го с "консерви"

В близките 10 дни президентът на Руската федерация Владимир Путин ще престане да се появява пред публика.  Несменяемият руски лидер има сериозни  планове, твърдят руски издания.

За изчезването на Путин съобщи влиятелнотото  «После выборов», като се позовава на собствените си сигурни източници в Кремъл.
По данни на изданието, Путин ще изчезне, но, уви, само през следващите 10 дни. Този факт властите ще опитат да скрият от населението с помощта на вече добре отработени схеми, които са използвали многократно. Това са т.нар. «консерви». Какво значи това?

 «В информационното пространство се задействат «консерви» — "новини"  за негови срещи с губернатори, които всъщност са проведени през януари»,  обяснява «После выборов».

От там уверяват, че през тези 10 дни Путин ще премине през «оздравителни процедури». Най-вероятно се имат предвид пластични операции, на които 66-годишният Путин се подлага редовно.

Важно е да се отбележи, че това далеч няма да е  първото загадъчно изчезване на Путин. Такива "забежки", рзбира се, се крият старателно от властите, както и всичко, което касае личния му живот.

Неотавна изплува истината за главоломното падане на рейтинга на Путин. "Народная любов" към президента изчезва заради икономически проблеми, най-вечце заради пенсионната реформа", пише изданието.

Вчера  Владимир Путин се срещна с  проруския президент на Молдова Игор Додон, вероятно последната му реална среща преди да изчезне. Руският държавен глава заяви, че от това какъв ще е новият състав на парламента в Молдова зависи до голяма степен развитието на отношенията с републиката;

"У нас 65% от населението смятат Русия за приятелска държава и се надяваме, че мнението на хората отчетливо и ясно ще проличи в следващия парламент", заяви Додон. Додон благодари на Путин за "последователната позиция на Руската федерация за признаване на суверенитета и териториалната цялост на Република Молдова", което е точно обратното на истината. Според молдовския президент, той има добър диалог с ръководството на Приднестровието. А то е под руско командване.