Радев пожела на абитуриенти да правят избори, от които да не се срамуват

Румен Радев, снимка: БГНЕС

Румен Радев, снимка: БГНЕС

"Моят съвет е в живота да правите избори, от които да не се срамувате. Да бъдете честни и отговорни хора, да вярвате в талантите си и в мечтите си, и да се борите за тях. Какъвто избор да направите, не позволявайте на никого да отнема вашите крила". Това каза президентът Румен Радев, предаде БГНЕС.

Президентът и съпругата му Десислава Радева са домакини на традиционния абитуриентски бал за младежи в неравностойно положение. Те посрещнаха близо 100 зрелостници от випуск 2022 в Дом 2 на резиденция „Бояна“.

Президентът призна, че абитуриентският бал на младежите от инициатива „Подкрепи една мечта“ е събитието, което му липсвало през последните две години. „Благодаря ви, че сте тук!“, каза той.

Президентът каза пред младите хора, че мечтата е в основата на всеки успех. „Мечтата ни дава увереност да вървим напред и не се страхувайте, ако не успеете да постигнете вашата мечта, по-страшно е ако няма за какво да мечтаете и ако престанете да се борите. Защото истинските мечти се познават по това, че искат да сте смели и силни, да знаете повече и да можете повече. Затова, ако срещнете препятствия по пътя, не се отказвайте, а го превърнете в трамплин за вашия успех“, каза президентът. /БГНЕС