Републиканци за България се преклониха пред паметта на Христо Ботев

Каквото и да кажем за Христо Ботев ще е малко, затова нека помним и славим делата му, каза лидерът на партията Цветан Цветанов

Председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов, зам.-председателят Горан Благоев, областният координатор на партията за Пловдив област Георги Пилев, заедно с членовете на Изпълнителния съвет - Теодор Шойлеков и Иван Анчев участваха в отбелязването на 175 години от рождението на публициста, поет и революционер Христо Ботев в Калофер.

Заедно със симпатизантите на ПП „Републиканци за България“ те се преклониха пред паметта и делото му и поднесоха цветя пред паметника на един от най-великите ни революционери в Мемориалния комплекс „Христо Ботев“.

В знак на почит и уважение пред делото на Христо Ботев цветя бяха поднесени и от областната организация  на Републиканци за България в Плевен в лицето на Христослав Михайлов.

„Каквото и да кажем за Христо Ботев ще е малко, затова нека помним и славим делата му, да вземем нужното ни от написаното от него и да не забравяме за саможертвата му, за да я има днес България. Поклон пред паметта на великия Христо Ботев“, каза Цветан Цветанов.