Ролс-Ройс ще e перлата в короната на Международния автомобилен салон София 2019

"Ролс Ройс" е емблема за класа и лукс при автомобилите. Затова щандовете или шоурумите на марката винаги са като магнит за посетителите. Така ще бъде и на автомобилния салон София 2019, на който "Ролс-Ройс" и още над 100 изложители ще покажат най-новите си модели, технологии, продукти и услуги за сектора, предава Канал 3.
 
Редица марки, които не успяхме да видим на най-голямото автомобилно изложение във Франкфурт през септември, са ангажирали свои площи за експозицията в София. Така 24-то издание на Международния автомобилен салон София 2019 се очертава да бъде най-мащабната и впечатляваща витрина на автомобилната индустрия от форумите досега, както и може би единственият салон в Европа тази година с участието на всички водещи производители.
 
Вероятно причината е в различния подход към излагането на автомобилите, който организаторите от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България предлагат тази година. Акцентът е в интегрираното представяне на крайния продукт с развитието на технологиите, новите концепции за мобилност и цялостното изживяване за потребителите.