Русия загуби много от оправданията за войната и сега създава нови опорни тези

Всички активни мероприятия, които ПГУ-ДС и КГБ извършват години наред срещу Китай, носят имената "Омикрон"

Вили Лилков

Вили Лилков

Вили Лилков

На 17 май 2022 г. Владимир Путин заяви публично: „Пентагонът създаде десетки специализирани биологични лаборатории и центрове в нашия общ регион. Там се събират биологични материали, изучават спецификата на разпространението на опасни болести, а в Украйна разработват биологически оръжия.“ В допълнение Министерството на отбраната на Русия съобщава, че САЩ са извършвали експерименти в психиатрични клиники в Харков, а в Луганск има опити за заразяване на населението с фалшиви банкноти.

Всъщност Русия загуби много от оправданията за войната в Украйна и сега създава нови опорни тези. В крайна сметка нищо ново - Русия продължава с активните мероприятия от времето на Студената война. Помним как Западът се „опитваше“ да заразява социалистическият гражданин с отровни дъвки. Сборникът „ДС – активни и остри мероприятия 1944-1989 г.“, който Комисията по досиетата представи наскоро, показва, че години наред световното обществено мнение е манипулирано, че американците разпространяват СПИН. През 1988 г. ПГУ-ДС докладва: „Работата на КГБ по СПИН удря силно по престижа на САЩ и американците се тревожат много“. Тогава ЦРУ поставя въпроса пред КГБ директно: „Ако пишете така за СПИН – никакво сътрудничество в медицинската област!“ И КГБ „заработили по-издържано тактически“, като лансират тезата, че не САЩ, а „американските военнослужещи са разпространители на СПИН“. Резултатът е положителен за КГБ - в много страни има искания да се закрият базите на САЩ, защото разпространявали СПИН. Дори и днес, ако попитате „Кой е виновен за разпространението на СПИН-а?“, отговорът ще бъде „Американците!“. 

В допълнение към темата за активните мероприятия и дезинформацията: Всички активни мероприятия, които ПГУ-ДС и КГБ извършват години наред срещу Китай, носят имената: „Омикрон-79“, „Омикрон-Алфа“, „Омикрон-Делта-79“, „Омикрон-Епсилон“, „Омикрон-дъга“, „Омикрон-дъга-82“ и т.н. Времето ще покаже, дали няма някаква връзка със световната пандемия, въпреки че те са определени, като мероприятия срещу хегемонистичната роля на Китайската държава! Защо, обаче „Омикрон“?