Руски вещици се молят за Путин, бранят го със заклинания от враговете му (Видео)

Окултната организация "Империя на най-силните вещици" проведе церемония в подкрепа на Русия и лично на президента 

Руската окултна организация "Империя на най-силните вещици" проведе специален обред в подкрепа на Русия и лично на президента Владимир Путин, съобщава изданието "Настоящее время". Обредът се е провел в центъра на Москва, на него са се събрали няколко десетки жени, които наричат себе си вещици. 

"Който слуша и не слуша, който вижда и не вижда, който е бил, е и ще бъде, думите ми няма да се забравят – възвиси се, величие на Русия, проправи пътя на Владимир Путин чрез моето слово". Това е едно от заклинанията, изречени от тях по време на церемонията. По време на ритуала не са използвани портрети на руския президент и други окултни действия - само черни плащове и книги в ръка, отбелязва изданието. 

Алена Полин, потомствена вещица и основателка на "Империята на най-силните вещици" обяснява, че обредът се провежда за благото на Русия, а президентът е най-важният човек в страната. 

Юлиана Золотницкая е уверена, че "ние трябва на всяка цена да подкрепяме правителството и на първо място Владимир Владимирович Путин". 

"Обстановката в страната е тежка, ние искаме да подкрепим президента със силите, които владеем", казва вещицата Ирина. На въпроса защо е тежка обстановката и с кого се бори Путин, тя отговаря: "С всеки, който го напада. И ние искаме тези зложелатели да замълчат". 

Към зложелателите и враговете на руския президент вещиците отправят специално проклятие: 

"Който със зло идва при нас, който със зло си отива, който вреди и говори лошо, на векове вечни и безконечни - проклети бъдете, врагове!"

Този сатанински обред е изцяло насочен за доброто на Путин, смятат организаторите му. Ритуалът на вещиците би трябвало да предизвика гневната реакция на църквата и на патриарха Кирил Гундяев. Но те позорно мълчат. Може би сатанинството в Русия е неотменна част от руското православие. Как тогава Московският патриарх и на цяла Русия има претенции да бъде водач на целия православен свят, а Русия - негов духовен център.