Руснаците пратиха "камикадзета Жериновски" да воюват срещу Украйна

снимка: УНИАН

снимка: УНИАН

Руските окупатори изпратиха безпилотни самолети камикадзе на фронта в Украйна, носещи името на скандалния бивш лидер на  ЛДПР Владимир Жириновски, пише УНИАН. Както съобщиха руските медии, позовавайки се на изявление на ръководителя на ЛДПР Леонид Слуцки, 10 безпилотни летателни апарата-камикадзе са се отправили по Херсон.

Съобщава се още, че дроновете са направени от доброволци. От партията твърдят, дронът „Жириновски“ вече е тестван в бойни условия. Съобщава се, че може да лети в дъжд и сняг на разстояние до 12 км и да носи до 3 кг товар. 

Скандалният руски политик Владимир Жириновски почина миналата пролет на 75 години. 

Мистериозната му смърт беше свързана и със скандал - медиите 0съобщиха, че лидерът на ЛДПР е починал на 25 март, но едва на 6 април руските власти официално потвърдиха кончината му.

През лятото стана известно, че в Руската федерация Жириновски е „възкресен“ под формата на невронна мрежа. Тя има способността да лъже за победата на Русия във войната срещу Украйна. Но също така може да се кара, да псува и да задава един и същи въпрос повече от два пъти, което е много типично за един руски политик.

Превод:Faktor.bg