Сашо Симов пак не е разбрал кое е скандалното в думите на Горанов

„В петък финансовият министър Владислав Горанов си позволи отвратително поведение към колегата от БСТВ Нора Стоичкова. Клипчето с пряката заплаха към нея, че ще я остави без работа, защото той ще спре субсидиите на БСП, може да бъде видяно в YouTube, то вече има над половин милион гледания“. Това заяви в Народното събрание говорителят на ПГ на „БСП за България“, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Сашо Симов пак не е разбрал кое е скандалното в думите на Горанов , ще допълним. Министърът не може да спре субсидиите на БСП, нито да уволни Стоичкова, а и той промърмори нещо неясно и безсмислено за субсидии.

Скандални всъщност са думите му към всички журналисти преди това:

"Говорим, каквото преценим, че искаме да говорим, а не каквото вие кажете''.

Министърът очевидно няма никаква представа каква е функцията на медиите или просто умишлено е проявил тази нечувана арогантност, за което наистина трябва да хвърли оставката си, но....   

Александър Симов това дори не го е забелязал. Очевидно го смята за съвсем нормално поведение.

Ала има добър повод БСП да настоява за увеличаване на субсидията, там е заровено кучето.

„Това не може да бъде толерирано. За първи път Горанов призна защо управляващите намалиха партийните субсидии – цялата идея беше опозицията да бъде поставена на колене, свободното слово да бъде заглушено, а свободните журналисти – поставени в ъгъла. В тази връзка, ние ще предложим в следващия бюджет субсидията за получен глас на избори да бъде 8 лева“, заключи Александър Симов.