СДВР: Текат процесуално-следствени действия за смъртта на Биляна Петрова

Нейна приятелка споделя, че младата жена е била "с дълбоки тревожни мисли"

Биляна Петрова

Биляна Петрова

По случая с 31-годишната Биляна Петрова, чието тяло беше намерено по-рано днес, текат процесуално-следствени действия, съобщиха от СДВР. Новината, че жената се издирва, беше разпространена вчера следобед. 

Според публикация на "24 часа", по тялото ѝ няма следи от насилие.
Вероятно смъртта е причинена от падане от 7-етажна сграда, близо до Центъра за психично здраве "Проф. Н. Шипковенски", където вчера е била на преглед и е трябвало да остане на лечение. Хората от центъра първи са подали сигнал за изчезването ѝ  

Нейна приятелка сподели пред Bulgaria ON AIR, че младата жена е казвала, че не може да се грижи за децата си. Според нея, Биляна е била много тревожна, депресивна, "с дълбоки тревожни мисли". 

Биляна Петрова е била оставена на лечение в Центъра за психично здраве "Проф. Н. Шипковенски". Именно оттам първи са подали сигнала за изчезването на 31-годишната жена. Малко след това в полицията се обадил и съпругът Мартин.

"Търсенето се прекратява. За съжаление закъсняхме и не успяхме да я открием навреме. Благодаря на всички отзовали се." - написа във Фейсбук Ангел Ангелов, който първи написа в социалната мрежа за издирването на 31-годишната жена. /БГНЕС