Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 10 - 16 май)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще можете да постигнете прогрес в дела и планове свързани с любовта или личните ви финансови ресурси. Те могат да бъдат връзка по някакъв начин, но това не е задължително.

Като цяло през тази седмица ще имате благоприятно време за обмисляне и планиране на ваши действия и решения, които ще бъдат от важно значение за любовния ви живот и за финансовата ви стабилност.

Решаваща роля при изпълнение на задачите ви през тази седмица или на професионалните ви ангажименти ще има човек, който може да живее или работи извън вашето населено място.

Трудно е да се конкретизира ролята на тази личност в ежедневието ви, но определено ви носи полезна информация, съвети, протекция чрез личните си контакти и др.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване. Възможно е да възникне неочаквана причина или покана за пътуване, гостуване на приятели или роднини в друго населено място.

През тази седмица голяма част от приятните ви преживявания ще бъдат свързани с пътуване или с хора от други градове и държави.

Това ще бъде благоприятна седмица за преместване по местоживеене или за престой в друго населено място.

Още от първия ден на тази седмица избягвайте да се натоварвате с очаквания за конкретно развитие на вашите планове и цели. Понякога едно такова психическо натоварване може да бъде дори в основата на здравословни неразположения, безсъние, мигрена и др.

Младежите и девойки Овен ще имат уникална седмица да покажат какво са научили досега, какъв житейски път на развитие искат да поемат. За вас това е време за самоопределяне и доказване на вашата личност.

Мъжете ще са склонни към излишно безпокойство. Проблеми определено ще имате, но проявите на нервност или раздразнителност няма да са ви в полза.

Жените ще очакват да получат важен документ, информация, предложение, потвърждение или изпълнение на обещание.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица повод за радост ще бъдат различни придобивки или подобрения за дома ви. Добро настроение може да ви създаде и развитието на важни за вас материални дела.

Подаръците могат да ви изненадат.

Като цяло през седмицата ще ви зарадват действия или преживявания свързани с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева.

Един полезен съвет, който искам да ви дам за за тази седмица е, да избягвате да се натоварвате със специални очаквания за развитието на събития, които могат да имат важно значение за вас. Те може да се окажат незначителни или тривиални за другите хора.

Неприятна новина през седмицата свързана с човек, когото познавате, определено няма да ви изненада.

През тази седмица могат да възникнат недоразумения или да имате емоционално преживяване свързано с човек от кръга ви приятели.

Това едва ли ще развали вашите отношения, но като цяло ще предпочетете да забравите тази случка.

През тази седмица мнозина ще пътуват поради различни причини или ще имат контакт с хора, които живеят или работят в друго населено място.

Младежите и девойките Телец ще са нетърпеливи, чувствителни, притискащи други хора да реализират техни очаквания или желания. Болката или разочарованието не бива да ви изненадват.

Мъжете ще имат благоприятно време за уреждане на документи, за изплащане на задължения, битови сметки, неуредени финансови отношения и др.

Жените ще имат ангажимент с документ, с договор или с друг вид някаква бумащина.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще имате ангажимент, който ще предизвика необходимост да прекарате повече време с човек от кръга ви роднини.

Разбира се, това може да има връзка с по-чести или с по-дълги телефонни разговори, особено ако живеете в различни населени места.

През седмицата за вас ще бъде важно за вас появата и присъствието, разговорите или срещите ви с момиче или с жена, която е от кръга ви приятели, колеги, бизнес партньори или клиенти.

През седмицата внимателно наблюдавайте събитията в живота на човек, роден под знака на Телец, Дева или Козирог, които ще ви донесат някаква полза или ще въздействат по някакъв начин на плановете ви, на начина ви на живот.

През тези седем дни може да възникне кратко напрежение свързано с пътуване или с новина, която ще получите от друго населено място.

Ако пътувате с цел уреждане на документи или договор възможно е да възникнат забавяния, неочаквани спънки или нови изисквания, но едва ли ще преживеете загуба.

През седмицата ще възникнат различни ситуации свързани с пари, с неочаквани разходи или необходимост да изготвите (подпишете) някакъв документ.

Младежите и девойките Близнаци нека не разчитат на младостта и на енергията си при възникване на здравословни неразположения. Споделете с родител, идете на лекар, бъдете грижовни за самите себе си.

Мъжете ще имат неприятно или емоционално преживяване свързано с жена над 35 годишна възраст.

Жените, които имат романтичен или брачен партньор над 35 година възраст нека бъдат подготвени за неочаквани събития.

Рак

Ако сте родени под зодиакалния знак Рак, пред вас е седмица, в която ви се дават различни неочаквани преживявания свързани с хора от кръга ви роднини или приятели. Някои от вас ще бъдат поканени на събиране по специален повод.

Срещи и събирания през седмицата с по-млади от вас хора ще ви зареждат с положителни емоции. Вероятни ще имате конкретни поводи за подобни срещи или събирания, но също така вътре в себе си ще изпитате потребност, желание за подобен вид общуване.

По-динамичната ви комуникация през седмицата ще е свързана с предимно с работата ви или с изпълнението на конкретни задачи и планове.

При несемейните представители на Рак, едно романтично познанство с по-възрастен от вас партньор (над 5 години разлика във възрастта помежду ви), може да се окаже интересно, но не и перспективно.

Някои от основните ви проблеми през тази седмица ще са свързани с периоди на емоционална или психическа нестабилност. Това може да се дължи на някои неуспехи от предишната седмица или на здравословен проблем, който ви притеснява в момента.

Младежите и девойките Рак ще преживеят интересно, неочаквано или специално събитие свързано с момиче или с млада жена от кръга роднини или близки приятели.

Мъжете ще имат повече професионални задачи, повече отговорности и никакво време за губене.

Жените ще преминат през важен седемдневен период на решения и промени, които ще са стъпка към една нова фаза в живота ви.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще имате повече контакти с хора от различни разстояния, които ще са важни за изпълнението на ваши лични или професионални планове.

Присъствието и влиянието по един или друг начин в живота ви на хора родени под водните или земни зодиакални знаци ще има благоприятно въздействие върху вас.

Новите познанства през седмицата ще ви дадат важни познания и полезна информация.

През тази седмица ще имате благоприятно време за лечение и възстановяване, ако сте имали здравословни проблеми през последните седмици и дни.

Проблематични и спорни отношения с хора родени под знака на Водолей, Везни или

Близнаци ще имат възможност да се хармонизират отново, но не чакайте само другата страна да направи компромис.

През тази седмица ще получите информация, свързана със събития или хора от миналото ви.

Възможно е забавяне или застой в развитието на ваши планове през седмицата, но за това ще си има основателна причина. Най-вероятно възникването на неочаквани обстоятелства ще доведе до необходимост от промяна или реорганизация на делата ви.

Финансови ангажименти свързани с човек от семейството ви ще имат успешно развитие, а някои от вас могат да бъдат изненадани с пари, които ще получат.

Младежите и девойките трябва да са много внимателни през тези седем дни, да избягват рискове или самонадеяни действия, заплашващи по някакъв начин здравето или живота им.

Мъжете ще бъдат обект на нечий опит за измама, подвеждане с лъжлива информация и др.

Жените ще трябва да намерят мирен подход при разрешаването на неприятности възникнали през предишните няколко дни.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица бъдете внимателни в личните си отношения с човек, който в момента преживява някаква криза за която е готов да обвинява всеки, включително и вас.

Разочарование и емоционална болка провокират мнителност, чувствителност и избухливост в този човек.

През тези седем дни на мнозина ще им се наложи да направят услуга или да купят подарък на роднина или приятел.

През седмицата на мнозина ще им се наложи да прекарат повече време извън дома си, поради по-сериозни професионални ангажименти, ангажименти с роднини или поради пътуване.

Внимавайте на кого давате достъп за дома си и с кого споделяте лични, семейни или домашни проблеми.

За съжаление мнозина от вас ще запомнят тази седмица с едно неприятно събитие, което може да има връзка дори с раздяла с човек, когото познавате.

Тази седмица няма да благоприятства любовния ви живот, така че избягвайте да правите каквито и да е било експерименти с любимия до вас човек.

Младежите и девойките Дева ще търсят почасови или сезонни ангажименти за лятото за да си осигурят един добър стандарт на живот.

Мъжете ще се зарадват на важна новина, прогрес в един сериозен ангажимент или дейност.

Жените ще поемат по-голяма част от домашната работа и семейни задължения. Ще се справите, но свободата ви ще бъде ограничена.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която ще видите ползата от ваши предишни разумни решения или обратното, ще заплатите за погрешно взети такива.

Уроците, които е трябвало да вземете от ваши предишни провали в любовта, сега могат да ви бъдат от полза, стига да ги осъзнавате, приемате и запомните.

Седмицата ще има много силно духовно значение за вас. Дали ще изживеете приятни моменти или ще се сблъскате с неочаквани затруднения, ще зависи от извървяния досега от вас път и уроците, които надявам се, сте усвоили досега.

Тези, от вас, които успешно са се справили с изпитанията, през които са преминали, ще преминат през седем важни дни на успехи, градящи нови хоризонти пред вас.

Останалите ще трябва да продължат да трупат опит, чрез новите събития, които съдбата ще им донесе още през тази седмица.

Очакванията ви за специални събития в любовния ви живот през тази седмица ще имат съвсем различно развитие. Трудно е да се каже дали това ще ви зарадва или не, защото в голяма степен ще зависи от искренността в отношенията с партньора ви.

Мнозина ще се ангажират с подарък или ще имат имотен ангажимент с човек от кръга си роднини или приятели.

Младежите и девойките Везни ще очакват отговори или резултати на проведени вече разговори или събития.

Мъжете ще са нетърпеливи, притискащи събития и хора към по-бързо развитие и действие. Това дали ще ви донесе успех?

Жените ще се зарадват на добри финансови новини, на получаване на важен документ или предложение.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е седмица, в която ще се включите много активно в развитието на събития или промени, които предстоят на работното ви място.

Възможно е там да се случат някои нововъведения, да започнете нова дейност или да се появят нови клиенти, временна ангажираност на друга позиция и др.

Ако сте подали документи за нова работа, през тази седмица може да ви зарадва получаването на нов професионален договор или ще бъдете поканени за интервю.

По-голямата ви натовареност през седмицата ще се отрази на личните ви и семейните ви отношения. По-лесно, понякога дори безпричинно ще възникват конфликти и противоречия.

Проявите на ревност и недоверие в искреността на партньора могат да се задълбочат и дори да имат нежелани последствия.

През тези седем дни избягвайте важни разговори с млад човек, който трудно ще приеме вашите съвети или вашата позиция по въпроси, които смята, че имат значение единствено за него/нея.

През седмицата ще коментирате и следите интересни събития в живота на приятели или роднини, които работят, живеят или в момента се намират в друго населено място.

Младежите и девойките Скорпион да внимават с промените в живота си. Зад едно добро ваше намерение или желание може да се крие неприятно развитие, загуба или провал.

Мъжете ще проследят внимателно новини свързани с политическия живот в страната, където живеят или в световен план. Ще сте склонни емоционално да обсъждате различни теми от живота.

Жените ще имат приятно преживяване или ще са част от важно събитие свързано с мъж над 35 годишна възраст.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която ще трябва да вложите много енергия и усилия ако искате успешно и без загуби да преодолеете затруднения и неприятности на работното си място или в бизнеса си.

Възможно е събитията през тази седмица да ви провокират към вземане на решение за напускане на настоящата ви позиция, за преместване на ново работно място, приключване или замразяване на някаква дейност в бизнеса и др.

Благоприятно за вас развитие ще имат финансови отношения или планове с мъж, който не е задължително да бъде член на вашето семейство.

Тази седмица може да се окаже начало на нов етап в развитието ви, стига да се готови за новите възможности.
Ще има събития или предложения, които ще ви изненадат и които трябва добре да обмислите.

Проблемите, които ще възникнат между деца и родители ще създадат напрегната обстановка в семейството, но напрежението може много бързо да се отстрани с такт и дипломатичност.

Младежите и девойките Стрелец ще обсъждат с приятели различни възможности за допълнителни доходи чрез почасова работа или друг професионален ангажимент.

Мъжете ще търсят начини да избегнат неприятности или неприятни хора, но което ви е дадено да преживеете, не може да го прескочите.

Жените ще преминат през седмица на бавно развитие. Ще ви се наложи да изчкавате решения и действия на други хора, да коригирате някакви ваши минали действия и решения.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, пред вас е седмица на интересни преживявания, които ще са свързани по някакъв начин с вашия личен, любовен или обществен живот.

С много оптимизъм ще чертаете планове за бъдещето си и ще сте склонни да приемете предложения за нови професионални или обществени ангажименти.

Присъствието в живота ви на хора родени под водни зодиакални знаци ще бъде положително. Ще има сериозно въздействие върху вас при вземане на важни решения.

Вашите очаквания свързани с човек от кръга ви роднини ще могат да се реализират, най-вероятно без спънки или излишно напрежение.

Изненадите на работното ви място тази седмица могат да ви сварят неподготвени за адекватна реакция. Това може да ви постави в деликатно положение, да ви коства имиджа на професионалисти, да покаже неувереност в собствените ви способностите.

Здравословното състояние на ваш роднина вероятно ще бъде притеснение, без видимо подобрение (ако проблема вече е възникнал) или ще се преживее седмица на застой в развитието на заболяването.

Младежите и девойките Козирог ще имат седмица, в която ще могат да постигнат успешна реализация на предварително подготвени планове или срещи.

Мъжете ще имат възможност за хармонизиране на личния си или семеен живот.

Жените ще бъдат тези, на които роднините ще разчитат за справяне с всякакви домашни или битови проблеми.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да се ангажирате по някакъв начин с проблеми на ваши приятели.

Вероятно те ще касаят техните семейства, а истината за това, което се случва там не е това, което те ви споделят. Половинчата истина ви се казва.

Намесата в брака на семейните хора Водолей от страна на други хора ще е нежелателна и дори съмнителна откъм нейната добронамереност.

През тази седмица мнозина ще се зарадват на добри финансови успехи, които благодарение на нечия подкрепа или общи действия ще постигнате.
През тези седем дни ще ви изненадат действията на хора, които познавате отскоро, или които не са ваши близки приятели.

Ще ви бъде трудно да прецените дали това, което те правят е във ваша полза или вреда и затова най-вероятно ще изчакате събитията да продължат да се развиват, преди да реагирате, да предприемете някакви действия или да коментирате.

През седмицата внимание ще изискват отношенията ви с хора родени под земните зодиакални знаци, особено ако живеят в друго населено място.

Като цяло евентуалните затруднения или неприятности в дома ви ще имат временен характер и най-вероятно ще са вследствие намесата на хора извън семейството ви.

Младежите и девойките Водолей ще бъдат обект на нечии хитри действия, опити да ви въвлекат в ситуация, където ще бъдете лесно контролирани.

Мъжете ще разговарят или ще вземат решение свързано с бебе, с дете или с друг млад човек от семейството.

Жените ще са въодушевени от някои нови идеи и възможността за тяхната бърза и успешна реализация.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще имате срещи или разговори свързани с нови възможности и перспективи за промяна на работа или място на образование.

Ще имате сериозни причини да обмисляте подобни действия, но не избързвайте с решенията си.

Неприятен инцидент или конфликт на работното ви място може да бъде причина за подобно желание.

През седмицата ще ви изненада новина, събитие или разговор с човек, който живее в друго населено място.

През тази седмица избягвайте конфликтите, тъй като някой умишлено ще ви провокира с лъжа или интрига към такава ситуация.

Това може да се отрази на здравето ви, тъй като вие не обичате подобни драматични и злепоставящи ви ситуации.

През тази седмица ще се преживеят различни събития свързани с раждането на дете, с бъдещо майчинство, личен празник на дете и други.

Ще имате интересни и зареждащи ви с информация контакти с приятели отблизо и далеч.

Младежите и девойките Риби ще имат благоприятно време за пътуване, независимо от неговата цел или времетраене.

Мъжете ще се фокусират върху финансовите си дела, приходи, разходи, инвестиции и др.

Жените ще са уязвими откъм различни здравословни неразположения, което ще изиска внимание и повече грижи за собственото здраве.

Източник: astro.velida.net