Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (31 май – 6 юни)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще ви се наложи да обмислите едно предложение или идея, което може да засяга вашите семейни отношения и планове или да има връзка с работата ви.

Любовният ви живот ще премине през моменти на недоразумения или противоречия с партньора ви, което ще ви въздейства емоционално.

Особено деликатни ще бъдат тези отношения, които се влияят от коментарите и намесата на други хора.

Седмицата ще бъде благоприятна за работа свързана с пътуване, транспорт, комуникации, туризъм, куриерски услуги и др.

В тези сфери ще се постигнат добри резултати и важни успехи.

Това ще бъде благоприятна седмица за начало на нова работа в друг град или държава, независимо от срока на професионалния ви договор.

Здравето на роднина ще изиска грижа, но доброто и навременно лечение ще доведе до бързо възстановяване.

Седмицата ще бъде начало или връх в развитието на една промяна в живота ви.

Обмисляйте всяко свое действие през тези седем дни, защото това ще има дълготрайно значение за вашия живот.

Младежите и девойките Овен да бъдат предпазливи в интимните си преживявания, за да не допуснат нежелани последствия; като бременност, болести и др.

Мъжете ще трябва да се въоръжат с повече търпение. През тези седем дни ще се натоварите както със завършването на стари задачи, така и новите ще изискат бързина и професионализъм от вас.

Жените ще преминат през поне една стресова ситуация. Неприятна новина може да ви извади от равновесие за кратко или да бъде свързана с човек, когото познавате и чиято житейска мисия на Земята ще приключи. Като цяло избгявайте рискови или емоционални решения и действия през тези седем дни.

Телец

ко сте родени под знака на Телец, през тази седмица по-голяма част от личните ви ангажименти или проблеми ще имат връзка с пътуване или с хора, които живеят в друго населено място.

Седмицата ще е сложна и ще изиска по-голямо внимание от ваша страна, особено за тези от вас, които планират да пътуват.

Любовният ви живот ще се развива нормално, независимо дали имате партньор или все още търсите такъв.

През седмицата ще обсъдите с роднини или с приятели важни теми от личния си живот, както и някои планове за бъдещето ви.

През седмицата ще ви притесни новина свързана с жена, която познавате, тъй като смятате, че тя е на път да направи голяма грешка в живота си.

През тази седмица може да имате контакт с човек, с когото сте изгубили връзка поради различни житейски промени и преживявания.

Ако семейството ви е разделено по някаква причина през тази седмица ще имате благоприятно време за събиране.

През седмицата ще ви зарадва новина или успех свързан с човек, когото уважавате или обожавате.

През тези седем дни ще имате повече контакти или преживявания свързани с дете или с по-млади хора. Това ще ви зареди с позитивна енергия или ще възкреси спомени от вашето собствено детство.

Предстои ви важен разговор с мъж, който може да бъде човек от семейството, роднина или приятел. Ще сте склонни да давате с съвети, вместо да се фокусирате върху собствените си проблеми.

Младежите и девойките Телец ще имат притеснения или ще се наложи да преодоляват различни здравословни неразположения.

Въпреки възрастта си избягвайте стреса и се учете да приемате събитията и фактите такива, каквито са. Учете и се развивайте повече духовно, не сте дошли случайно на Земята, нали?

За мъжете внимание ще изискат някои битови или имуществени дела и проблеми. Може да ви се наложи да ремонтирате нещо, да имате контакт с данъчна или административна институция и др.

Жените да се пазят от загуба или кражба както на лични вещи, така и на ценна информация, чието публично достояние е нежелателно.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица някои от приятните за вас преживявания ще имат връзка с момиче или жена от семейството ви или от кръга ви роднини.

Младите майки ще се зарадват на успехи или постижения на своите деца.

През седмицата ще получите новини или информация относно ваше старо приятелство.

Това, което ви предстои да научите може да ви разстрои, защото ще има връзка с нечестни коментари и действия против вас от страна на този човек, когото сте смятали за приятел.

Повечето разходи през седмицата ще изискат от вас сериозен контрол върху финансовите ви ресурси.

Възможно е забавяне на пари, които очаквате да получите тази седмица или възникването на неочакван разход.

През седмицата ще имате своите щастливи моменти, които за всеки един от вас ще бъдат различни.

Тези преживявания определено ще ви изненадат независимо дали касаят вашата работа, бизнес, семейния ви живот или роднинските ви отношения и др.

Младежите и девойките Близнаци ще имат благоприятна седмица за постигане на реални резултати в образованието или в работата си. Пред вас е седмица на растеж, която не бива да бъде пропилявана поради мързел или липса на воля.

Мъжете ще са склонни да отделят повече време за любовни или интимни преживявания, фокусирайки се върху личния си комфорт. Новите познанства ще са интересни, но не започвайте повече от едно наведнъж. Паралелните връзки в личния ви живот ще претърпят крах и от „два стола може да паднете на земята“.

Жените ще имат седмица с повече реални и виртуални контакти. Ще имате поводи за различни срещи и събирания, особено жените над 35 годишна възраст. Осигурявайте си достатъчно време за почивка.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще имате възможност да създадете и развиете важни за вас контакти, които ще ви помогнат да постигнете един успех или да реализирате свой план (идея).

През седмицата поради някаква причина ще бъдат важни отношенията ви с жена от семейството ви или друга близка роднина.

През тази седмица една непланирана среща или разговор ще ви накара да размислите за някаква промяна в личния или професионалния ви живот с цел по-добра реализация или по-здравословен и хармоничен начин на живот.

През тези седем дни ще търсите причината за специалното отношение, което една личност има към вас.

Бизнес отношенията ви през седмицата в голяма степен ще са на база финансови интереси, текущи сделки или друг вид парични ангажименти. Някои от тези ваши дела ще изискат нововъведения или други някакви промени в дейността, с която сте ангажирани в момента.

Ще следите внимателно действията на приятел, чийто начин на живот напоследък се развива по един странен начин.

През седмицата повечето от вас ще се влияят твърде много от емоциите си и ще се оставят те да определят в голяма степен решенията и действията ви.

Неочаквано събитие в обществен или политически план ще ви накара да се откажете от една своя надежда, и да търсите замяна с нова цел или с нов начин за реализиране на ваше желание.

Младежите и девойките Рак ще имат интересна, градивна и перспективна откъм развитие седмица. Щансовете, които ще ви бъдат дадени сега ще са уникални и ги приемете като такива.

Жените ще се борят с неприятности и с неприятни хора, което ще отнеме много ценна енергия и време от тях.

Мъжете ще могат да развият свои важни планове свързани с пътуване, с хора от село или от друг град и др. Внимание ще изиска ваш личен автомобил или друго собствено транспортно средство, което притежавате.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще имате някои неочаквани или нежелани ангажименти свързани с разрешаване на проблеми от финансов характер.

Те могат да изискат от вас среща с държавни служители, представители на частна компания, администрация или банка.

През седмицата избягвайте да се ангажирате с разрешаването на парични затруднения в живота на приятели или роднини, защото сега трябва да се фокусирате предимно върху собствените си проблеми.

През тези седем дни внимателно следете едно ново познанство, което ще възникне по неочакван или странен за вас начин.

Влиянието на една нова личност в живота ви върху вашите лични или професионални дела ще бъде благоприятно и не бива да се пренебрегва.

През тази седмица може да имате планове или очаквания свързани с ангажименти около имот или имущество, което вие или семейството ви притежавате.

Възможно е тези ангажименти да са вследствие на неочаквана битова авария, необходимост от спешен ремонт, конфликт със съседи или институция и др.

През седмицата бъдете внимателни с исканията и капризите на деца или млади хора от близкото ви обкръжение, чието упорство и инат ще ги провокират към емоционални решения и реакции. Има опасност от необмислени, рисковани за собствения им живот действия.

Младежите и девойките Лъв ще могат да систематизират много по-ясно своите цели в живота, на база усвоени досега знания, създадени контакти или по-ясна представа какво искат да правят с живота си.

Мъжете ще са изправени пред едно трудно, но необходимо за бъдещето им решение.

Тези от вас, които са ангажирани със съдебно или юридическо дело ще преминат през една нова фаза на развитие на тези дела.

Жените ще имат желание да прекарат повече време в дома си, сред създадени вече удобства или занимания с приятни неща.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, в която ще осъществите много динамични контакти. Вероятна е размяна на повече имейли, текстови съобщения или поздрави.

През седмицата може да поканите гости в дома си или вие да пътувате за да посетите интересни места, роднини или приятели.

Ще преживеете различни приятни моменти или изненади с нови хора, които ще срещнете през седмицата.

През тези дни може да изненадате близък човек с неочакван подарък или предложение.

През тази седмица може да получите добри новини или пари чрез работа или чрез държавна, банкова, съдебна или друга институция.

През тази седмица ще търсите начин да разрешите свои семейни или домашни проблеми. Ще имате желание и готовност да направите трудни за вас компромиси.

Като цяло ще имате силна и продуктивна професионална седмица, с възможности да бъдете забелязани от висшестоящи ръководители в организацията или компанията, в която работите.

В края на почти всеки ден може да се чувствате изнервени и сприхави, тъй като няма да имате достатъчно време за почивка след изпълнение на професионалните си и ежедневни задачи. Опитайте се да прехвърлите някои от отговорностите си на колеги или роднини.

Младежите и девойките Дева ще създават нови приятелства, ще търсят различни форми за забавления, за прекарване на времето с приятни и интересни хора.

Мъжете ще имат силна и успешна седмица, като резултатите през нея ще зависят от вашите цели и методи за тяхното постигане.

Жените ще бъдат изненадани от новина или информация, която ще засяга личния живот на близки приятели, съседи или познати.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, в началото на юни ще преживеете събития, които ще ви изненадат приятно.

За някои от вас те могат да имат връзка с нови хора в кръга от роднини, приятели или колеги, с появата на нови възможности за развитие на бизнеса или кариерата, които имате.

През тази седмица ще имате благоприятно време за начало на интимно или романтично запознанство, ако търсите такова и ако най-вече сте свободни.

През тази седмица някои от вас ще преживеят разочарование свързано с нереални очаквания или недоразумения свързани с пари или с важен документ.

През тези седем дни избягвайте да се надявате на неща, които имат връзка с по-големи или неочаквани доходи и се опитайте да контролирате максимално бюджета си.

През тази седмица ще имате повод да се срещнете с роднини или с приятели, някои от които могат да бъдат за кратък период от време в града (селото), където вие живеете.

Любовните срещи и романтичните преживявания ще имат важно място в живота ви, но се опитайте да съхраните и да се грижите по-добре за хубавите неща в живота си.

Възникването на една неприятност в средата на седмицата ще изиска от вас да вземете бързо и практично решение.

Като цяло пред вас е една важна за бъдещето ви седмица, затова не разпилявайте времето и ресурсите си с незначителни неща или с хора, които нямат сериозни цели в живота си.
Може да опитате късмета си в някаква лотария, но не прекалявайте.

Младежите и девойките Везни ще увеличат кръга си от приятели. Бъдете дипломатични и търпеливи в отношения, които имате с хора родени под знака на Козирог, Дева или Телец.

Мъжете ще допуснат неприятна грешка водени от неправилен съвет или под влияние на манипулативни действия, което ще им създаде дискомфорт за определено време.

Жените ще разчитат много на помощта или подкрепата от страна на мъж при реализация на важни лични или професионални планове. Тази седмица носи важно събитие свързано с мъж роден под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, първата седмица на юни може да се окаже трудна за планиране, поради различни неочаквани, променящи се планове и новини свързани с роднини или с приятели.

Развитието на ваша приятелска връзка ще ви създаде много неочаквани емоции и преживявания.

Ще имате благоприятна седмица за нови познанства с хора от близо и далеч.

Седмицата ще бъде благоприятна за разговори или събирания свързани със семейството, за сключване на брак или за раждане на бебе.

Любовта ще ви предложи различни емоции през седмицата, но бъдете внимателни към чувствата на този, който ви обича.

През седмицата могат да ви притеснят по-големи разходи или по-малки приходи, но това ще са временни притеснения.

През тази седмица ще преживеете важно събитие свързано с личния живот на човек, който е ваш родственик, приятел или колега.

Повечето от вас ще имат благоприятна седмица за развитие на професионални и бизнес планове.

През тези седем дни може да започнете нова работа, нов проект или да реализирате важна за вас презентация.

През седмицата ще бъде важно да действате предпазливо, да пазите личната си информация и личните си тайни, както от любопитството на други хора, така и от злоупотребата им от страна на други хора.

Младежите и девойките Скорпион ще присъстват на събиране или ще коментират оживено събития в живота на момче или млад мъж.

Мъжете ще получат интересна информация или предложение, но няма да ви навреди ако размислите добре преди да даете отговор.

Жените ще бъдат стожерите в семейството, тъй като всеки ще разчита на тях дори за най-малките задачи и ангажименти. Ще бъде добре ако все пак си осигурите време за лични и приятни занимания.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще възникне неочакван или важен ангажимент свързан с роднина. Възможно е това да има връзка със събитие в нейния/неговия живот, като: рожден ден, имен ден, юбилей и други.

Това ще бъде благоприятна седмица за годеж или за сключване на брак, както и за всякакви семейни събирания.

Седмицата ще се запомни с много емоции и преживявания свързани с дете или с млади хора.

През тези седем дни могат да възникнат разходи свързани с бъдещото развитие или образование на дете или ще имате други финансови ангажименти заради дете.

През седмицата избягвайте напрежение в отношенията си с хора, които не живеят заедно с вас в един дом. Техните действия спрямо вас ще се окажат непредсказуеми.

Любовният ви живот през седмицата ще зависи от емоционалната ви стабилност и умението ви да се справяте с неочакваните предизвикателства, които ще възникнат.

В отношенията си с любимия човек може да изживеете много силни емоции, но и да преминете през неприятни конфликти. Всичко ще зависи от от това дали се стремите да реализирате единствено своите желания и надежди.

През тези дни ще ви се наложи да се вслушате в съветите на жена, независимо че те са противоположни на собствените ви желания.

Родените през ноември ще преминат през една критична ситуация, която може да определи бъдещето на семейни или професионални отношения, развитието на бизнес планове или финансови споразумения и др.

Младежите и девойките Стрелец ще преминат през седмица на неочаквани събития и преживявания, за някои от които ще се окажете наистина неподготвени, или ще ви липсва достатъчно житейски опит за да реагирате правилно.

Мъжете ще следят развитието на събитията около тях и трудно ще заемат категорична позиция. Вероятно няма да сте готови за важни решения или промени, поне не и през тази седмица.

Жените ще са по-емоционални, чувствителни и докачливи. Конфликтите с вас ще възникват лесно и те ще бъдат вашето основно изпитание за тази седмица.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, пред вас е седмица, в която ще преживеете събитие свързано с ваш роднина или приятел, което ще касае неуспех или загуба в техния живот.

През седмицата ще преживеете различни изненади свързани с неочаквани срещи, телефонни разговори или съобщения. Всяко едно от тях ще е предвестник на нещо ново в живота ви, което предстои през следващите месеци до края на годината.

Възможно е събитията през тези седем дни да ви предизвикат да вземете важно решение. Така ще ви се наложи да насочите енергията и вниманието си към неговото изпълнение в кратък срок от време, независимо колко сложно или лесно е то.

Някои от изненадите през тази седмица ще бъдат интересни, защото ще са свързани с ново развитие на събития, които са възникнали през изминалата седмица.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване и за развитие на контакти с хора от различни разстояния.

През седмицата на успехи ще могат да се надяват тези от вас, които работят в сферата на търговията, комуникацията или са производители.

Ако имате допълнителен имот в друго населено място, през тази седмица може да се ангажирате с грижи за неговото стопанисване.

Родените през декември ще постигнат трудни успехи или важните им ангажименти ще имат много по-бавно развитие.

Родените през януари ще бъдат въвлечени в неприятен спор или конфликт, от който никой няма да излезе победител.

Младежите и девойките Козирог ще трябва по-сериозно и отговорно да използват емоциите си, защото грешките и прибързаните решения през тази седмица ще имат дълготрайно влияние върху живота ви.

Мъжете ще разчитат на финансова подкрепа или друго благоприятно парично дело свързано с жена.

Жените ще могат да прекарат приятни моменти с любимия човек, независимо от семейното си положение. Предполагам, че не ви трябват специални поводи за това?

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица се постарайте да избегнете един неприятен спор или конфликт с жена, който ще ви натовари психически и емоционално.

Ще е най-разумното решение, ако можете да избегнете тази ситуация, дори с цената на труден за вас компромис.

През тази седмица може да очаквате най-различни изненади, които ще дойдат предимно чрез ваши приятели или познати, които може да живеят на някакво разстояние от вас.

Едно неочаквано познанство ще бъде чудесен източник на полезни и важни за вас знания или умения.

Седмицата вещае добри финансови приходи или добри новини свързани с пари. Може да спечелите някаква печалба, но няма да е голяма, така че не бързайте да харчите неразумно наличните си средства.

През седмицата ще проведете необходим и важен разговор с жена от семейството.

Най-вероятно ще има връзка с нейни проблеми или желания и търсене на начини за тяхното разрешаване или реализиране. Вероятни са откровени, сърдечни разговори между вас и жени от различни поколения: баба, майка и др.

Младежите и девойките Водолей ще се ангажират с различни документи, договор или друг вид бумащина и формалности.

Мъжете ще са склонни да се притесняват за всичко и за всеки. Внимателно следете събития в живота на родственик роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Жените ще трябва да движат делата си предпазливо. Когато ви се налага да изчаквате, бъдете търпеливи. Това, което ви е дадено да постигнете или да получите, никой не може да ви го отнеме.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще преминете през кратки финансови притеснения, които обаче ще намерят своето разрешение.

Вероятно ще възникне неочакван разход, който първоначално може да ви обърка или притесни.

През седмицата може да имате интересни професионални или бизнес отношения с човек, който е ваш познат или познат на ваш приятел.

През тази седмица не трябва да губите връзка с реалността, защото не всички ваши очаквания ще имат късмет да се развият успешно в рамките на тези седем дни.

Възникването на неочаквана ситуация в личен или обществен план ще бъде причина за промяна на ваш план, идея или мечта.

Възможно е да присъствате на събитие по неприятен повод или да получите неприятна новина свързана с човек, когото познавате.

Леко здравословно неразположение или стресова ситуация с дете или млад човек ще премине бързо.

Мнозина ще се зарадват през тази седмица на новина свързана с бебе или с дете.

През тази седмица ще имате важни финансови отношения свързани с банкова, държавна, данъчна или друга държавна или частна институция.

Всяка финансова ситуация тази седмица ще бъде разрешена благодарение на реалистичен и практичен поглед върху нея.

Родените през февруари ще преминат през седемдневен период на важни решения и начални стъпки в нова работа, нови отношения, развитие на нова идея и др.

Родените през март ще търсят и ще успеят да си осигурят финансова стабилност и достатъчно ресурси за предстоящи важни разходи.

Младежите и девойките Риби ще трябва да стъпват внимателно във всяко едно ново начинание. Не действайте емоционално и не игнорирайте съветите на хора с опит и познания в съответната материя.

Мъжете ще бъдат изненадани от развитието на някои събития но това не означава, че ще бъде в тяхна вреда или загуба. Бъдете търпеливи и изчакайте развитието на събитията!

Жените ще са фокусирани върху домашни или битови дела. Трудно ще можете да разчитате на някой друг за тяхното разрешение. Вероятно това ще се дължи на опита или контактите, които имате.

Източник: astro.velida.net