Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (14-20 юни)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица може да имате най-различни планове или ангажименти, които могат да имат връзка с ваши семейни, приятелски или бизнес отношения с хора от различни разстояния.

Различни събития през тази седмица могат да изискат от вас да вземете важно решение. Това ще бъде благоприятна седмица да осъществите конкретни стъпки към една промяна, която досега не е била в плановете ви.

Всички тези събития и дела ще изискат специално внимание от ваша страна, особено когато са свързани с размяна на информация или с даване/поемане на обещания.

Ако сте ангажирани със съдебно дело ще имате успех. Все пак не се опитвайте да използвате хитрости или други подобни действия.

През тази седмица ще получите със закъснение една новина или информация за събитие, което вече се е случило в близкото минало.

Ще възникне разход на пари свързан с документ или с плащане на битовите ви сметки.

През тази седмица ще сте податливи към здравословни неразположения. Не са изключени и грижи за здравето на близък човек.

Ако имате битови или жилищни проблеми, тяхното разрешаване ще изиска помощ от хора, които имат нужните познания и умения за подобни ситуации.

Младежите и девойките Овен ще преживеят събития, които не бива да се приемат като загуба, а като естествен подбор на най-важните и перспективни неща в живота ви.

Жените ще са нетърпеливи в очакване на някакъв разговор, информация или друго важно събитие.

Мъжете ще са оптимисти тази седмица и ще правят нови, смели планове, понякога свързани с някакъв риск.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще планирате различни събития или възможности свързани с пътуване или с други важни за вас дела, които ще имат връзка с хора от друго населено място.

Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване и за контакти с хора от близо и далеч.

В кариерата ви, събитията през седмицата ще спомогнат за едно успешно развитие на онлайн бизнес, бизнес от дома или семеен бизнес.

Някои от вас може да обсъждат нова идея за бизнес, чиято реализация може да се окаже перспективна и успешна.

През седмицата повод за радост ще бъдат ваши конкретни успехи (или похвали) в работата ви.

Ако работата ви е свързана с пари бъдете предпазливи, концентрирани за да не ви се наложи да заплатите ваша собствена грешка.

В любовта тази седмица ще се запомни с някои изненади. Вероятна е среща или контакт с ваша стара романтична връзка или ще създадете ново познанство, по неочакван начин.

Непредсказуеми като развитие ще бъдат любовни или интимни отношения с хора, които ще живеят в други градове, села или държави.

Тази седмица ще ви ангажира с различни събития или ще възникне задължение свързано с мъж от кръга ви роднини или приятели.

Младежите и девойките Телец ще преживеят седмица, в която ще вземат решение свързано с личния им живот или кариера. Ако искате промяна в живота си ще трябва да положите усилия и търпение.

Мъжете ще се зарадват на важен документ или информация. Предстоят ви различни срещи с приятели или събиране с роднини.

Жените ще поемат ангажимент с баща, брат, съпруг или приятел, който може да има отношение към важно събитие в техния живот.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще възникне временно напрежение в отношенията ви с човек от семейството или от кръга ви роднини. От каквото и естество да е проблема, той ще намери своето разрешение сравнително бързо, вероятно и цената на някакъв компромис.

През седмицата може да имате сложни отношения с колега, клиент или ръководител.

Каквато и да е конкретната причина за това, то е много вероятно да доведе до дълготрайно охлаждане на отношенията ви.

През тази седмица ще имате благоприятно време за реализирането на ваши планове свързани със семейството ви или с роднини, които не живеят при вас.

Седмицата може да ви донесе неприятна или неочаквана новина свързана с жена от семейството ви и плановете (очакванията), които сте имали за нея.

Младежите и девойките Близнаци ще са по-големи оптимисти за бъдещето си, вероятно поради благоприятното развитие на някои планове или идеи. През седмицата всяка една ваша среща ще бъде важна.

Мъжете ще се наложи да направят преоценка на хора от кръга си приятели или познати, тъй като с някои от тях е добре да се разделите навреме.

Жените ще имат силна, съдбовна седмица, носеща промени или усещане за предстоящи такива с важно значение в живота им.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще ви разочароват действията на човек, с когото работите заедно или ще бъдете обект на обида (обвинение) от страна колега или клиент.

Може да попаднете в ситуация, в която ще се окажете излъгани, подведени от невярна информация и др.

Ако пътувате тази седмица бъдете много внимателни с лични документи и с всичко останало, от което ще зависи успеха на това пътуване.

Тази седмица непременно избягвайте домашните конфликти, които ще създадат нежелано напрежение в семейните ви отношения. Много голяма е вероятността вината за тяхното възникване да е ваша или поради намеса на роднина от ваша страна.

През тези седем дни ще бъде добре предварително да разговаряте с близките си хора за разходите или приходите, които ви предстоят през седмицата в семейния бюджет. Планирайте заедно всяко действие свързано с пари.

През тази седмица повод за радост или събиране ще бъде бебе или малко дете.

Седмицата ще бъде благоприятна за разходки и излети навън сред природата или посещения на интересни места.

Тази седмица носи изненада свързана с роднина, която ще е свързана с успех или промяна в живота.

Младежите и девойките Рак ще имат благоприятно време за намиране на изход от заплетени ситуации и хармонизиране на сложни отношения.

Жените ще са по-нетърпеливи, понякога ще проявяват по-голяма емоционалност в отношенията си с други хора.

Мъжете ще се изправят пред сериозна неприятност, с която едва ли ще се справят сами, без чужда помощ.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще ви зарадват постигането на конкретни резултати на ваши ангажименти, които сте започнали преди няколко месеца.

Тяхното благоприятно развитие през тази седмица може да се дължи на възникването на нови обстоятелства, или на получаването на помощ от страна на важни хора.

През седмицата ще възникне една нова възможност, чието развитие (независимо коя сфера от живота ви касае) ще започне през това лято.

През тази седмица може да възникне напрежение в отношенията ви с човек, който има сприхав характер.

Неговата/нейната емоционалност, склонност лесно да обижда ще ви нарани много.

През тази седмица ще преживеете приятна изненада свързана с подарък или с важна новина.

През тези седем дни може да получите информация от страна на приятел или познат, която обаче ще се окаже невярна или изменена поради предаване от уста на уста.

Младежите и девойките Лъв ще трябва да са по-отговорни и да покажат една по-голяма ангажираност със семейството и с роднините си. Възможно е това да има връзка с организацията на важно събитие или пътуване.

Жените ще насочат вниманието си към уреждането на различни документи, договори или финансови дела.

Мъжете ще са емоционални и склонни да вложат повече чувства в любовната си връзка или в интимните си отношения.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще създавате лесно или поради конкретен интерес нови познанства с хора от различни разстояния. Ще сте дружелюбни към появата на нови хора в живота ви.

Вероятно едно събитие през тези седем дни ще ви напомни за ваша стара любов или романс от миналото ви.
През седмицата ще имате повече отговорности свързани с образованието или възпитанието на дете (ако имате такова) или с развитието на негова дарба.

През седмицата ще страните от хора, които ви дотягат с техните капризи или с желанието си да клюкарстват с вас за други хора.

Това може да предизвика охлаждане на отношенията ви с човек, с когото досега ви е било приятно да общувате.

Семейството ви ще бъде мястото, където се чувствате най-комфортно през тези седем дни (или поне ще имате такова желание). Ще се стремите да си осигурите на всяка цена удобство в собствения ви дом.

Седмицата ще бъде сложна за тези от вас, които трябва да вземат важни решения свързани с промени. Събитията през тези седем дни ще ви дадат важни житейски уроци и познания.

Младежите и девойките Дева ще преживеят неочаквана среща или разговор.

Жените ще са склонни да прекарат повече време в дома си пред телевизора или ангажирани с други приятни занимания, хобита.

Мъжете ще получат важни отговори на предложения или на въпроси от най-различен характер. Тази седмица ще запомните с интересно събитие свързано с човек роден под знака на Водолей, Везни или Близнаци.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще възникне ангажимент или ще се наложи да проведете сериозен разговор свързан с човек от семейството ви.

За някои от вас седмицата ще се запомни със събитие свързано с раждането на дете, рожден ден или друг личен празник.

През тази седмица ще имате не само повече работа в дома си, но и на работното си място. Бъдете добре организирани и не отлагайте задачите си за утрешния ден!

През седмицата ще възникне необходимост от малки ремонти в дома или ще се ангажирате с друг вид подобрения на имущество, което притежавате.

В любовния си живот бъдете готови да преживеете динамични и неочаквани събития.
Не всичко в любовта ще се развива както вие искате, но по-важното е, че ще се случи това, което е най-доброто за вас.

Добре е да знаете, че в любовта и в личния ви живот, всичко (като преживяване) ще зависи от умението ви да създавате приятна атмосфера около себе си.

В семейството ви може да възникне събитие, което ще създаде емоционално напрежение между хората в дома ви или ще предизвика някакво разочарование.

Като цяло седмицата ще бъде запомнена с различни положителни за вас резултати. Определено ще има развитие на важни за вас отношения.

Младежите и девойките ще усетят навреме лицемерието на някой, който се опитва да играе ролята на приятел.

Мъжете ще имат важна закрила от Съдбата, но не се главозамайвайте. Бъдете естествени, скромни в това, което ви се случва или в това, което ще получите.

Жените ще получат важна новина, която ще бързат да споделят с близки хора. За съжаление, в повечето случаи това може да се окаже грешка.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще може да очаквате интересни и вълнуващи преживявания.

Ще възникнат различни изненади, събития или ще получите неочаквани новини свързани предимно с приятели или с хора, с които работите заедно.

През седмицата ще ви зарадват различни успехи, както такива, които са ваши лични, така и такива, които са свързани с хора от семейството ви.

През седмицата ще имате разговор или среща с човек, който ще е обременен от много лични или професионални проблеми. Едва ли вие ще ги промените или разрешите, тъй като те са последствия на сериозни грешки от близкото минало.

През тези седем дни избягвайте спорове или налагане на вашата воля в отношенията ви с приятели.

Рискувате да охладите отношенията си с тях за неща, които са незначителни.

Тази седмица носи приятни новини и преживявания свързани с бебе или с млад човек.

Младежите и девойките Скорпион ще се развълнуват от един интересен разговор, свързан с кариера, публична изява или обществена дейност.

Мъжете с лекота ще постигат важни и успешни резултати в своите действия и задачи. Бъдете светлина за другите! Избягвайте лошото настроение! Медитирайте или се събирайте с позитивни хора.

Жените има опасност или да попаднат или да предизвикат една неприятна интрига.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, която може да преживеете любовни трепети и вълнения, независимо дали имате партньор в момента или сте в търсене на ново запознанство.

Това ще бъде благоприятно време за стабилизиране на една романтична връзка или за създаване на семейство.
Седмицата ще благоприятства новите запознанства с хора от близо и далеч, които ще имат интересно развитие в бъдеще (но разбира се, всичко ще зависи и от индивидуалния ви хороскоп).

През тази седмица може да очаквате гостуване на роднини или приятели в дома си.

През тази седмица могат да ви изненадат тайни или интриги свързани с хора, които познавате лично, и които не заслужават да бъдат замесени в такива неприятни неща.

Бъдете внимателни при работа с техника и при използване на битовите уреди в дома си.

През тази седмица трудно ще намерите решение на домашните си проблеми. Това особено важи ако решите да разчитате само на себе си за това.

Младежите и девойките Стрелец да използват тези седем дни за преценка на постигнатото досега. Начертайте пред себе си нови цели, селектирайте по-добре приоритетите в живота си.

Жените ще имат интересни срещи и разговори със стари и нови познати. Не са изключени грижи за собственото здраве.

Мъжете ще имат достатъчно работа в дома или в стопанството. Не разпилявайте времето си и не обещавайте повече от това, което може да свършите.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, пред вас тази седмица са много натоварени и ангажирани дни. Ще възникнат задачи, които ще имат кратък срок за изпълнение.

През седмицата ви предстоят най-различни срещи: семейни, приятелски и професионални, които ще ви срещнат с интересни хора, а и емоции покрай тях, няма да ви липсват.

През тези седем дни ще се запознаете с нови хора, с които ще намерите бързо общи познати или сходни интереси в живота.

В любовния ви живот преживяванията ви през седмицата ще бъдат по-сложни. Това може да се дължи на напрежение в живота на вашия партньор или поради различни прояви на нетърпеливост и капризи от ваша страна.

Изненадите тази седмица ще бъдат свързани със събития свързани с жени, с които работите заедно или са ваши съседи.

Ако пътувате тази седмица бъдете внимателни с личния си багаж, документи и пари.

Младежите и девойките Козирог ще преживеят по-чувствително стресовите ситуации през седмицата. Възможни са прояви на безсъние или мигренозни пристъпи.

Жените ще имат благоприятни възможности за реализация, което обаче не бива да ги прави самонадеяни или горделиви.

Мъжете ще трябва да се погрижат за външния си вид или за здравето си.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ви предстоят срещи, разговори и решения, които ще определят развитието на ваши семейни или финансови дела.

Седмицата ще бъде благоприятна за разрешаване на юридически или съдебен казус.

През тази седмица може да ви изненада информация, която ще разкрие някои подробности около събитие от миналото ви.

През седмицата ви предстоят разговори с хора от кръга ви роднини, които в повечето случаи ще имат връзка с някакъв вид инвестиция (спестявания), покупка или продажба, финансов документ и др.

През седмицата ще имате интересни или полезни срещи с хора от кръга ви съседи, колеги или приятели.

През седмицата ще възникнат неприятни ангажименти свързани с повреда или подмяна на битова техника, вещи в дома или друг вид имуществени дела.

Младежите и девойките Водолей ще се ангажират предимно с неща, от които очакват приход на пари, разрешаване на финансов проблем, уреждане или плащане на сметки, кредит и др.

Мъжете трудно ще приемат развитието на някои събития в настоящето си. Ще са склонни да живеят с минали приятни спомени и преживявания и ще имат желание отново да ги преживеят.

Жените ще имат повод за лично щастие, удовлетворение, наслада от постигнати резултати или добре свършена работа.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще ви изненадат новини или документ, които ще дадат сериозно влияние върху ваши планове и цели.

Възможно е получаване на пари, документи или пратки с известно закъснение или затруднение.

През тази седмица ще ви зарадват новини, срещи или разговори с приятели от близо и далеч.

Възможни са нови познанства или неочаквани срещи.

През тази седмица ще се ангажирате с плащането на забавени битови или банкови сметки или ще имате ангажименти с други финансови документи.

Като цяло финансово седмицата ще бъде благоприятна за вас.

Някои от действията ви обаче ще имат връзка със събития, чието развитие вече е започнало и предстои техния завършек.

През тези седем дни ще обмисляте различни свои идеи и планове и ще се стремите да изпълнявате всяка ежедневна задача без отлагане. Причината за това ще е в осъзнаването важността им и ограничеността във времето за тяхното изпълнение.

Седмицата ще бъде благоприятна за развитие на юридически или съдебен казус.

Девойките и младежите Риби ще са настроени оптимистично и позитивно за събитията през тази седмица. Ще сте уверени в своите действия и решения и няма да разпилявате времето си за незначителни неща.

Жените ще са склонни да действат бързо, дори прибързано на моменти. Ще искате нещата да се случват с максимална бързина и търпението ви често ще бъде поставяно на изпитания.

Мъжете ще преживеят важно събитие с човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец. Не всичко тази седмица ще върви по мед и масло за вас, но вие ще проявите нужното търпение и разбиране на конкретните ситуации.

Източник: astro.velida.net