Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (19-25 юли)

Овен

През седмицата от 19 до 25 юли ще възникне необходимост от неочакван ремонт или промяна в дома ви. Възможно е да възникне битов проблем, който ще има връзка с ремонт, който сте отлагали да разрешите досега.

Вашата кариера или работата на човек от дома ви ще е повод за разговори поради събитията, които ще възникнат там през тези седем дни.

През тази седмица мнозина ще се зарадват на информация или документ от финансов характер или нов професионален ангажимент.

Ще ви зарадват новини или ще се облагодетелствувате по някакъв начин от действията на човек, който може да живее или работи в друго населено място.

През седмицата може да очаквате пари свързани с роднина или други благоприятни за семейството ви събития от финансов характер.

Седмицата ще бъде благоприятна и доходоносна, ако работата ви е свързана по някакъв начин с услуги за хората.

Конфликтите през тази седмица могат да ви донесат успех или задоволство поради факта, че правото е на ваша страна, но ще бъде добре да осъзнаете и своите собствени грешки в тази ситуация.

Мъжете Овен ще се влияят твърде много от женското присъствие и намеса в живота им. Тава влияние може да дойде чрез майка, сестра, съпруга или приятелка. Има вероятност в един момент да се почувствате твърде много зависими или контролирани от тях.

Жените ще са емоционално нестабилни или несигурни, което ще бъде неочаквано дори за самите тях. Хубавото и лошото настроение ще се сменят неочаквано и непредсказуемо за вас. Обърнете внимание на тази ваша емоционалност, защото тя ще провокира затруднения в комуникацията ви с хората около вас.

Телец

През седмицата от 19 до 25 юли мнозина от вас ще се ангажират с някакво пътуване, което може да има връзка с други роднини, приятели или съмишленици.

През тази седмица ще имате финансови постъпления в дома си, но само такива, които ще са очаквани. Така че, те едва ли ще ви изненадат.

Мнозина от вас ще похарчат през седмицата пари за дома си свързани с покупка на някои необходими вещи или техника.

Възможно е през тези седем дни да получите документ или предложение от финансов характер.

През тази седмица някой ще пожелае да разговаря с вас по сериозен въпрос, който може да касае ваши общи планове или бъдещето на конкретната личност.

През седмицата ще ви изненада новина (информация) свързана с човек, който е бил част от вашето минало.

Младежите и девойките Телец, ще проведат интересен разговор с знаещ и можещ човек, който със съветите или информацията, която ще сподели може да ви бъде от голяма полза.

Жените ще имат благоприятна седмица за изява, за постигане на важни резултати в работа или бизнес, при осъществяване на лични цели и планове.

Мъжете ще насочат вниманието си към битови дела свързани с ремонти или подобрения в дома, на личен автомобил или друго транспортно средство и др.

Изоставени от вас задачи от изминалата седмица, сега ще ви притискат за тяхното изпълнение.

Близнаци

През седмицата от 19 до 25 юли ще ви се наложи да проведете повече телефонни разговори, което може да ви измори или дотегне в един момент. Причините за тази динамична комуникация ще са различни, включително такива свързани с работата (или с бизнеса) ви.

През седмицата ще присъствате на личен празник или ще се зарадвате на успех на приятел или роднина.

През седмицата се пазете от опасни предмети или техника. Като цяло действията и решенията ви през тази седмица ще изискат от вас едно по-голямо внимание, обмисляне и оглеждане на детайлите и развитието в перспектива.

През тези седем дни някои от вас ще очакват среща с човек или гости в дома си от друго населено място. Възможно е и човек от дома ви да пътува по важна причина.

Като цяло седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, независимо от разстоянията или времето ви на престой. Относно емоциите, вие лесно може да си създадете такива.

През седмицата обаче може да ви изненада една неприятна новина свързана с инцидент или с лична драма в живота на човек, когото познавате лично.

Младежите и девойките Близнаци ще задълбочат развитието на една неприятна ситуация, в желанието си да намерят виновника за нейното възникване. Възможни са обаче нежелани обрати и усложнения на тази ситуация.

Мъжете ще се постараят да направят нещо хубаво за дома си или за близките си хора, което ще им донесе положителни емоции и удовлетворение.

Жените ще са склонни да раздават свободното си време за срещи с приятели, интересни хора, съседи или роднини.

Рак

През седмицата от 19 до 25 юли ще ви се наложи да платите за някои ваши прибързани или необмислени думи, обещания и действия.

Единствено на себе си ще можете да се сърдите за това, пред което ще се изправите като последствия.

През тези седем дни избягвайте всякакви форми на хитрост, интригантство или манипулация. Не си създавайте сами хаос и напрежение в живота си.

Предизвиквайки с поведението си един проблем или ситуация, след това ще разберете колко трудно ще намерите изход от това, което сте сътворили. Бъдете мъдри, дипломатични и се нагаждайте към промените или новите обстоятелства в живота ви.

Седмицата може да ви донесе много хубави емоции в семейството или чрез роднини от близо и далеч. Някои от вас ще присъстват на годеж, сватба, кръщене или друго важно събитие.

Седмицата ще бъде благоприятна за работа или бизнес. Доходите и печалбите ви ще са добри.

Възможни са разговори, срещи или представяния свързани с нова позиция, нова работа или нова дейност.

В любовта повечето от вас ще се стремят да разрешат ситуация свързана с някакво недоразумение. През тези седем дни ще бъде важно да хармонизирате любовните си отношения. Не се вглеждайте единствено в недостатъците на партньора си.

Младежите и девойките ще имат повече лични проблеми за разрешаване. Ще се ангажират с някаква помощ за дома и семейството си.

Мъжете ще имат много работа през тези седем дни. За вас ще бъде важно да не отлагате нищо за следващия ден.

Жените ще имат късмет както в нови начинания, така и при възникването на неочаквани ситуации през седмицата.

Лъв

През седмицата от 19 до 25 юли някои от неочакваните събития ще са свързани с вашето образование, работа или бизнес.

Събитията там могат да провокират неочаквани решения, които ще бъдете принудени да вземете.

През седмицата ще имате разходи свързани с човек от семейството ви, които ще са свързани с неща, извън ежедневните ви нужди.

Седмицата ще бъде благоприятна за получаване на пари или за финансови отношения с хора извън дома ви.

Като цяло седмицата пред вас е една интересна седмица, с преживявания, които ще оставят някаква следа в живота ви, ще имат особено значение.

През седмицата една новина или предложение може да ви помогне да реализирате свое старо желание.

Използвайте някои от дните през тази седмица да изчистите дома си от ненужни дрехи, вещи или мебели.

Ще имате благоприятно време за промени в дома си, за обгрижване на имот, който е притежание на семейството ви.

Не допускайте едно недоразумение свързано с пари или с документ да ви въвлече в спор, който може да прерасне в конфликт с неясно развитие.

Младежите и девойките Лъв ще имат важна седмица, в която шансовете, които ще получат, ще са уникални без възможност за повторение.

Мъжете ще имат интересни и емоционални отношения с приятели или с колеги.

Жените ще имат ангажименти с хора родени под огнените знаци Овен, Лъв или Стрелец, които ще касаят работа или бизнес, с които сте ангажирани.

Дева

През седмицата от 19 до 25 юли неочаквани неприятности тази седмица ще са причина за промяна на някои ваши планове.

Ще имате желание или ще бъдете принудени да дадете приоритет на други по-важни за вас ангажименти. Всяка подобна ситуация може да се окаже най-доброто за вас при разрешаването на стари проблеми.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване и за всичко свързано с хора от различни разстояния.

На успехи ще могат да се надяват тези, които имат работа свързана с пътуване, туризъм, комуникации и транспорт.

През тази седмица приемайте спокойно всяка получена информация. Дайте си време да проверите кое е истина и кое – не.

Бъдете внимателни, защото през тези седем дни ще сте податливи на действия свързани с манипулация, заблуда и др.

През тези седем дни ще ви се наложи да разрешавате битов проблем или друга неотложна ситуация свързана с жилище или с имот.

През седмицата може да имате събиране свързано с помен за починал човек или да имате странни, но интересни сънища с хора от Отвъдното.

През тази седмица ви предстои разговор с човек, който живее настрани от вас. Ще обсъждате странното развитие на събития от ежедневието ви, или ще коментирате промени в живота на близки хора.

Младежите и девойките Дева ще са сприхави, докачливи и лесно ще предизвикват конфликти с поведението или коментарите си.

Мъжете вероятно ще се ангажират с лични или здравословни проблеми на близък човек.

Жените ще създадат поне едно ново приятелство, което ще внесе свежест в живота им по някакъв начин.

Везни

През седмицата от 19 до 25 юли ще преживеете най-различни интересни събития свързани с дете или внуче.

Тази седмица ще зарадва мнозина от вас с новина, свързана с бременност или с раждането на дете.

Това ще бъде благоприятно време за пътуване по семейни причини. Може да използвате тази добра тенденция да се погрижите за имот в друго населено място, който принадлежи на семейството ви.

През тази седмица ще ви дразни присъствието на човек в ежедневието ви, някой когото трудно можете да избегнете. Възможно е той да бъде ваш ръководител, колега, клиент и др.

През тази седмица ще получите притеснителна информация относно здравословните проблеми на човек, когото познавате.

През тези седем дни очаквайте интересни срещи, разговори или събирания, които ще променят начина ви на живот или мирогледа ви по някакъв начин.

През седмицата ще възникнат неприятности, чието разрешение ще ви струва разход на пари.

Младежите и девойките Везни ще имат важна за бъдещето си седмица, която не бива да пропиляват в мечти или мързелуване. Нищо няма да постигнете ако не сте лидер в събитията през тази седмица.

Мъжете ще имат важни отношения, срещи или разговори с хора, с които имат общи професионални или бизнес интереси.

Жените ще имат сериозен ангажимент или разговор, който ще повлияе на бъдещето им с човек роден под знака на Дева, Козирог или Телец.

Скорпион

През седмицата от 19 до 25 юли ще имате различни преживявания с роднини, които не живеят във вашия дом. Причина за тях могат да бъдат срещи или събиране по важен повод.

Седмицата ще бъде благоприятна за семейни събирания свързани с различни лични празници, годеж или сватба.

През тази седмица мнозина от вас ще вземат важно решение, което ще ви донесе успех до края на годината.

Вероятно през тези седем дни ще възникнат възможности за развитие на ваши важни проекти или идеи.

Това ще бъде една благоприятна седмица за ангажименти свързани със съдебни или юридически дела.

Добро развитие ще имат и ваши дела свързани с пари или с финансови документи.

Може да ви зарадват неочаквани пари или допълнителен доход.

В любовта мнозина ще сложат край на един труден период в отношенията си.

Възможно е усложненията, които сте преживяли да са били поради натиск или влияние на други хора.

Несемейните и неангажираните ще имат възможност да поставят началото на нова романтична или интимна връзка.

През тази седмица ще следите с интерес събития свързани със семейството на ваши приятели, съседи или колеги.

Младежите и девойките Скорпион ще имат благоприятно време за покупки и за уреждане на различни лични дела.

Мъжете ще правят планове за бъдещето си, чиято реализация тепърва предстои през следващия месец.

Жените ще бъдат изненадани от появата на някои събития или на стари познанства в живота им.

Стрелец

През седмицата от 19 до 25 юли ще се натоварите емоционално с неприятни разговори или със събития свързани с роднина.

През тези седем дни ще търсите отговори на въпроси, които да обяснят по-ясно отношението на други хора към вас.

Тази седмица няма да е особено продуктивна за вас. Сега по-скоро ще бъде важно да запазите позициите си. Стремете се да съхраните постигнатото и да не разпилявате енергия за незначителни неща.

Неприятните или тъжни новини през тази седмица ще са част от житейския ви път. Те ще бъдат специални преживявания, през които ви е съдено да преминете за да натрупате определен житейски опит.

Ако работите с клиенти или работите в голям колектив, тази седмица избягвайте да влизате в конфронтация. Опитайте се да приемете другото мнение или идея и се стремете да бъдете дипломатични.

Това ще бъде благоприятна седмица за посещение при лекар и за медицински изследвания, терапия и др.

Тази седмица ще ви донесе приятни преживявания свързани с деца или млади хора.

Успех на дете или младеж от кръга ви роднини може да бъде повод за емоционални преживявания.

Младежите и девойките Стрелец ще са склонни към романтични и интимни преживявания. Все пак за предпочитане е да имате връзка само с един партньор 

Мъжете ще имат повече професионални и бизнес ангажименти, които ще изискат да се жертва част от свободното ви време.

Жените ще изпитват нужда от по-голямо внимание, комплименти, признание за свършена работа, но дали?

Козирог

През седмицата 19 – 25 юли ще преживеете трудни моменти в една ваша приятелска връзка. Леко недоразумение или разногласие, може да се развие в неприятен спор, размяна на обвинения и ако се изгуби контрол върху конкретната ситуация, дори може да се стигне до раздяла.

През тази седмица контролирайте емоциите си и не бъдете прекалено уверени и сигурни в собствените си разбирания и твърдения.

През тези седем дни може да възникне напрежение в отношенията ви, поради неизпълнени преди време задължения или ангажименти.

Като цяло седмицата носи по-големи разходи или ще възникнат неочаквани ситуации свързани с пари.

Добре е да контролирате регулярно бюджета си.

През тази седмица ще ви зарадва новина или събитие свързано с човек, когото познавате.

Това събитие може да има връзка с успешно завършване на образование, успехи в кариера, личен празник, успех в семейството и др.

През седмицата ще се наложи да се ангажирате с задачи, но това ще ви покаже доколко сте развили чувството си за отговорност. Ще имате възможност да реализирате своя идея свързана с малки ремонти или с подобрения в дома.

Девойките и младежите Козирог ще имат различни вълнения и преживявания свързани с други млади хора.

Мъжете ще запомнят седмицата със специални преживявания с хора родени под водните зодиакални знаци.

Жените ще запомнят тези дни с поне едно ново познанство, както и с интересни преживявания с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Водолей

През седмицата от 19 – 25 юли очаквайте събитие в семейството или на работното си място, което ще остави следа след себе си във вашия живот.
Мнозина ще имат повод да празнуват успех или реализация на важен ангажимент.

Това ще бъде една благоприятна седмица за сключване на брак, за начало на съвместно съжителство, за зачеване и други важни за семейството ви събития.

През седмицата ще посрещнете гости в дома си. Те вероятно ще има какво да споделят с вас, но вие избягвайте да ги занимавате с ваши професионални или семейни проблеми.

През тези седем дни е възможно да получите неочаквана новина свързана с ваша стара любов или интимна връзка.

През тази седмица не бързайте да реагирате на новините или предложенията, които ще получите. Дайте си достатъчно време да проверите или обмислите нещата. С

Съмнение трябва да предизвика у вас всеки натиск да дадете бърз отговор.

През седмицата избягвайте конфликтите, за да не съжалявате после за прибързаните си действия и думи. Едно такова действие от ваша може да има висока за вас цена.

Младежите и девойките Водолей ще имат седмица, в която ще преживеят несполуки или затруднения от всякакъв характер.

Мъжете ще са склонни да следват емоциите си и ще действат водени от различни импулси. Това особено силно ще се усети в отношенията вътре в семейството ви.

Жените ще са склонни към прояви на ревност, подозрителност, ще са лесно обидчиви и докачливи дори от една шега.

Риби

През седмицата 19 – 25 юли неочаквано ще ви се наложи да промените своите планове. В повечето случаи това ще се случи поради по-голямата ви заетост с други ангажименти или поради липсата на съдействие от страна на други хора.

През тази седмица ще присъствате на събитие с родственици, които най-вероятно не живеят заедно с вас.

През седмицата ще получите със закъснение новини свързани с бебе или с дете.

През тази седмица е добре да бъдете по-предпазливи в действията си, за да можете да се предпазите от всякакви опити за измама, грешки или вид кражба. Не бъдете разсеяни в съхранението или опазването на документи, лична поща, снимки и др.

В емоционален план тази седмица може да преживеете разочарование и това да сложи край на едно приятелство.

Най-добрия съвет в една такава ситуация е, да не се опитвате да задържите нещо, което не ви принадлежи или няма бъдеще в живота ви.

През седмицата ще преживеете събитие свързано с човек от семейството ви и с негово лично преживяване.

Присъствието на непознати или отдавна забравени хора в сънищата ви няма да е случайно.

В любовния си живот избягвайте прояви на ревност, особено ако те са провокирани от приятелски съвети или намеци.

Младежите и девойките Риби ще имат възможност да реализират една идея, която може да донесе добри доходи.

Мъжете да внимават с похвалите и комплиментите, които дават, за да не звучат фалшиви и неискрени.

Жените ще вземат важно решение под натиска на неочаквани събитие в живота си.

Източник: astro.velida.net