Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 11-17 октомври)

Овен
През седмицата от 11 – 17 октомври нови или стари проблеми ще ви провокират да вземете решение, което вероятно сте отлагали досега. Нови ситуации ще изискат от вас да действате по-категорично в съответната ситуация, в която ще попаднете.

През тази седмица не бъдете самоуверени, ако имате ангажименти със съдебни дела или юридически казуси. Не игнорирайте съвета на близък човек, който може да се окаже много полезен за вас.

През тези седем дни ще имате интересни любовни срещи и преживявания. Някои от вас ще имат възможност да разговарят по важни за бъдещето на връзката си въпроси.
През по-особено развитие ще преминат романтични отношения с партньор, който живее или работи в друг град или държава. Те ще зависят изцяло и от индивидуалните ви хороскопи.

През тази седмица ще имате съновидение или друго силно преживяване свързано с човек от Отвъдното. То може да ви разстрои или обърка с това което ви дава като информация.

През седмицата ще имате телефонен разговор или друг някакъв ангажимент, свързан с човек, с когото сте имали трудни отношения в миналото си.

Момчетата и момичетата нека бъдат по-активни и мобилизирани през тази седмица.

Благоприятните възможности и шансове, които ще ви бъдат дадени през тези седем дни не бива да бъдат пропилявани в излишни размишления, съмнения и най-вече страх. Може да постигнете много, но може и много да загубите. Това ще зависи единствено от вас.

Жените ще бъдат принудени да вземат важно решение свързано със собственото си дете (за тези, които имат такова). неприятното е, че това ще стане под натиск на други хора от семейството или на други неочаквани обстоятелства. През седмицата може да ви изненада новина свързана с бременност или с раждането на дете в кръга ви от роднини, приятели или съседи. Много необичаен интерес към вашия личен живот ще прояви една жена.

Мъжете ще търсят финансова сигурност и нови възможности за допълнителни или по-високи доходи. Нелека задача, особено ако не сте натрупали достатъчно професионален или житейски опит. Желанието ви да свършите повече работа през тези седем дни ще ви направи раздразнителни и трудно ще приемате мнението или съветите на други хора.

Телец
През седмицата от 11 – 17 октомври ще трябва да бъдете внимателни в отношенията си с хора, които се опитват да манипулират по някакъв начин личния ви живот. Дали тези отношения ще се запазят или не, това няма значение в този момент.

По-важното е да се съхраните от вземането на погрешни решения водени от „приятелски“ съвети на доброжелатели.

През тази седмица ще имате ангажименти свързани с дете или млад човек, които ще трябва да приемете сериозно и да не подхождате неподготвени към действия, които ще се очакват от вас.

През седмицата на мнозина от вас им предстоят събития свързани с пътуване, с контакти или срещи с хора от различни населени места. Не е изключено получаване на пари, които ще ви бъдат изпратени извън вашия град или държава.

Това ще бъде една благоприятна седмица за пътуване независимо от неговата цел.

През седмицата ще проведете сериозни професионални разговори, които ще имат значение за бъдещи ваши ангажименти.

Това ще бъде една благоприятна седмица за юридически или съдебни дела, контакти с адвокат или нотариус и др. (ако възникне такава необходимост).

През седмицата ще създадете едно ново приятелство, което ще е чрез вашите професионални контакти или обществена дейност.

Момчетата и момичетата могат да преживеят дни на напрежение свързано с пътуване или със събития, които ще се развият в друг град или село.

Всичко свързано с пътуване през тази седмица ще намери начин да ви изненада, обърка, обезпокои. Ще имате желание да купите нещо лично за себе си, но има опасност бързо да се разочаровате от покупката си.

Жените ще имат контакт с човек, който едно ще приказва, друго ще мисли с главата си, и трето ще свърши в действителност. Вероятно тази личност ще бъде родена под знака на Рак, Скорпион, Риби или ще има такъв асцендент. Седмицата ще благоприятства развитието на ваши финансови планове, както и ангажиране с дейности, от които очаквате добри приходи.

Мъжете ще имат повод да разговарят сериозно с друг мъж от кръга си роднини: син, племенник, брат, баща или зет. Възможно е да възникне спор помежду ви, в който всеки ще прояви неотстъпчивост. През седмицата ще получите полезна информация чрез приятел. Как най-добре да се възползвате от нея, ще изиска доста време за размисъл и търсене на най-добрите решения за вас.

Близнаци
През седмицата от 11 – 17 октомври ви предстои да преживеете събитие свързано с роднина, който вероятно живее в друго населено място.

Много от преживяванията ви през тази седмица ще определят развитието на важни за вас планове за бъдещето ви. Очаквайте важни новини или ще получите конкретно предложение.

На мнозина от вас им предстои да посрещнат (да се срещнат с) нови хора в семейния си, приятелски или професионален кръг.

Тази седмица ще благоприятства среща с нова любов, нова любовна авантюра или флирт, но не бива да си играете с чуждите емоции.

През тази седмица някои от вас ще предприемат пътуване, което ще е твърде сложно в емоционален план. Избягвайте да се натоварвате предварително с негативни очаквания или притеснения.

Нещата ще се развият по най-добрия за вас начин. Дайте им време и не прибързвайте със заключенията си.

Подгответе се през тези седем дни за повече натоварвания и ангажименти, но с мобилизация от ваша страна всичко ще протече по нормален начин.

През седмицата ще възникне напрежение свързано с пари. Възможни са по-малки или твърде несигурни парични постъпления и печалби.

На работното ви място ще възникне интрига или ситуация, която ще ви постави в сложна ситуация. Не обръщайте внимание на клюки или неуместни забележки на работното си място.

Момчетата и момичетата ще проведат важен разговор с по-възрастен мъж, по теми свързани с начин на поведение, усвояване на нови знания, планове за бъдещето и др.

Много важна седмица с оглед организирането на ваши дела и ангажименти, които ви предстоят до края на този месец. Тези от вас, които са ангажирани с някаква работа, ще се зарадват на добри парични постъпления.

Мъжете ще имат доста професионални задължения или ще се наложи посещение по важен повод в държавна институция. Внимание ще изискат действия свързани с някакъв риск, с електричество или вода, с техника, която не сте използвали досега. Не игнорирайте думи или съвети на хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог.

Жените ще насочат внимание основно към финансовите си дела, които ще имат своя шанс за успешно развитие. Тази седмица ще изиска от вас едно по-отговорно планиране на делата ви, особено на тези, които са свързани с нови начинания или с друга някаква промяна. Добро развитие ще имат ваши действия свързани с юридическа или съдебна институция.

Рак
През седмицата от 11 – 17 октомври ще преживеете притеснения около едно пътуване или ще имате такива свързани с хора, които живеят в друг град или държава.

Вероятен е ангажимент със здравето на близък човек, който ще разчита на вас за някаква помощ, подкрепа или съвет.

През тази седмица контактите ви с хора от други градове или държави ще са сложни и почти винаги свързани с разрешаването на проблеми или с планирането на важни събития.

Използвайте някои благоприятни тенденции през тази седмица да разрешите финансови проблеми с роднини или с хора, с които имате специални отношения.

През седмицата могат да ви зарадват парични постъпления в личния или в семейния ви бюджет.

Среща или разговор с жена ще постави на изпитание вашето търпение. Това ще бъде човек, който за всичко обвинява всеки друг, но не вижда собствената си вина.

Сложно развитие ще имат тези любовните отношения, в които явно и скрито има замесен трети човек.

Проявите на ревност ще са основателни, но това не означава че трябва да се прибягва до грубост и обиди. Има цивилизован начин да се разговаря по тази тема.

През тази седмица ще ви зарадва една новина или покана за събиране.

Това ще бъде благоприятно време за рекламиране на собствен бизнес или за продажба на собствен имот, собствена продукция, услуги и др.

Момчетата и момичетата ще насочат вниманието си към разрешаването на недоразумения или друга неприятна ситуация със съученици, преподавател или колега. Детските ви навици да разчитате за всичко на мама или на татко, през тази седмица ще ви навредят, вместо да ви помогнат. Не се измъквайте с хитрост от неприятна ситуация. Научете се гордо и смело да се справяте с проблемите си.

Жените ще се сблъскат с лицемерен и глупав човек, който дори не умее да прикрива своите истински намерения. През тази седмица съхранявайте внимателно важна за вас информация, идеи, приятелства и всичко, което някой друг може да използва против вас или в своя изгода.. В личния си живот ще може да постигнете разбирателство и хармония в отношенията си с хора, които обичате.

Мъжете ще имат преживявания с по-млади от тях мъже: син, внук, приятел, зет и др. И през тази седмица ще се премине през някои затруднения или стресови ситуации, но вие може да се справите с подобни предизвикателства. Тези седем дни може да запомните с преживяване свързано с човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

Лъв
През седмицата от 11 – 17 октомври може да очаквате събития свързани с финансови разходи. Те ще са предизвикат необходимост от разговори с хора от кръга ви роднини, приятели, познати или държавни служители.

През седмицата ви предстоят разговори свързани с решения, които ще бъдат важни за ваша любовна или приятелска връзка.

Ще възникне ситуация, в която ще си кажете или споделите неща, за които досега не сте имали смелост или не сте чувствали уверени да предприемете такава стъпка.

През тези седем дни ще предложите помощ на приятел, който преживява своя лична драма.

През седмицата може да се зарадвате на успех в работата си или ще получите интересно предложение свързано с нов професионален ангажимент. Възможно е да получите допълнително възнаграждение или друг някакъв стимул.

Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на различни документи, договори или др.

През тази седмица бъдете внимателни с жени, които ще ви споделят различни слухове. Донякъде те ще са интересни и любопитни за вас, но не се изкушавайте да ги споделяте с други хора, тъй като рискувате да се злепоставите, а и не е сигурно дали са верни.

Момичетата и момчетата ще имат през повечето дни добро настроение и желание да сътворяват добри неща. Ще намерите съмишленици сред хора родени под знака на Близнаци, Водолей или Везни. Опасностите през тези седем дни идват от прояви на самонадеяност, търсене на адреналина в различни приключения.

Жените ще са по-нервни и притеснени от неизвестността на развитието на събития, които имат важно значение за тях. Слушайте думите и съветите на хора, родени под огнени зодиакални знаци, които ще ви говорят от позицията на хора, преживяли подобни ситуации като вас. Това ще бъде благоприятно време за постигане на споразумения и договорености от финансов характер.

Мъжете ще имат няколко важни срещи или разговори. Ще обменяте информация ще търсите нова такава важна за ваши решения и дейности. Контактите ви с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева трябва да бъдат внимателни, да не се отпускате в споделяне на лична, конфиденциална информация.

Дева
През седмицата от 11 – 17 октомври ще преживеете радостно събитие, което ще има връзка с човек от близкия ви кръг роднини или приятели.

През тази седмица ще бъдете съпричастни към личен успех или друго събитие на колега или съседи, което дори може да бъде повод за неочаквано (непланирано) събиране.

През този период бъдете много внимателни в контактите си с хора, с които ще ви се налага да общувате. Особено предпазливи бъдете с тези, които имат сприхав характер, които да докачливи или лицемерни.

През тази седмица лесно ще възникват спорове поради различни мнения по професионални, обществени или политически въпроси и др.

Това ще бъде една благоприятна седмица за покупки или продажби (ако се занимавате с търговия или с производство).
Единственият ми съвет е да не действате прибързано и водени единствено от желанието за печалба.

През тази седмица ще ви се наложи да отделите време и ресурси за подготовка на важно събитие, което предстои до края на годината. Вероятни са контакти с държавна, съдебна, банкова или данъчна институция, които не носят изненади.

Момчетата и момичетата ще се наложи да бъдат по-грижовни към себе си. Здравето ви няма да бъде толкова стабилно, колкото вие вярвате, че е с оглед на вашата младост.

Предстоят ви сериозни и отговорни седем дни, в които нямате право да разпилявате времето си, като това особено важи за момичетата от този знак.

Мъжете ще преминат през много силен период от време, с възможности за постигане на важни успехи и реализация. Ще получите полезен съвет, помощ, подкрепа или разбиране в делата си от страна на човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец. Представители на въздушните зодиакални знаци ще ви помогнат да видите по-ясно причините за някои ваши безпокойства и страхове.

За жените седмицата носи благоприятна възможност за действия свързани с имот, дом, собственост и всякакъв вид имущество. Децата (тези от вас, които имат такива) ще разчитат в много отношения на вас, но не бива да прекалявате с вашето обгрижване на техните проблеми. Те трябва да научат някои неща сами и според възрастта си.

Везни
През седмицата от 11 – 17 октомври ви предстои да разговаряте в дома си по въпроси, които касаят бъдещето на човек от семейство ви.

Възможно е тези разговори да са свързани с деликатна тема, да изискват повече такт и дипломатичност при обсъждане на конкретната тема.

Като цяло е добре да бъдете по-внимателни с емоциите си през тази седмица.

Бъдете предпазливи, когато давате или вземате пари от човек, който има съмнителна репутация.

При някои от вас ще възникнат грижи свързани със здравето на дете.

През седмицата ваш приятел ще има сериозни проблеми и ще иска да разговаря с вас.

Като цяло пред вас е една чудесна седмица, в която конкретни събития ще повдигнат самочувствието ви, ще са повод за добро настроение и оптимизъм за бъдещето.
През тази седмица ваше съновидение може да ви даде информация по въпрос, който ви притеснява през последните дни и седмици.

Момчетата и момичетата ще са нетърпеливи, настъпателни в желанието си да получат или постигнат нещо бързо или на всяка цена. Конфликтите, където възникнат такива ще са плод на вашите прибързани думи и действия. През седмицата ще получите покана или предложение, което ще ви донесе някаква полза.

Мъжете ще имат различни срещи или ще бъдат поканени на гости в дома на приятели. Емоционално ще ви бъде трудно да се нагаждате към различните събития, които предстоят да се развият през тази седмица. Имате хубаво време, добри шансове за реализация и всичко останало ще зависи единствено от вас.

Жените ще се влияят или съобразяват с мнението или желанието на мъж от дома си, от кръга си роднини или колеги. Жените до 35 годишна възраст ще имат възможност да пътуват или да общуват с интересни хора от най-различни места. Неочаквана и неприятна новина свързана с човек, когото познавате може да ви разстрои.

Скорпион
През седмицата от 11 – 17 октомври ще имате неотложни ангажименти от финансов характер. Те определено ще имат благоприятно за вас развитие, но натоварването ще е голямо. В някои моменти може прибързано да се разочаровате или ядосате за нещо.

През тази седмица изненадващо вие или някой друг ще се откаже от обещание или план, за който сте имали взаимно съгласие. Вероятно това ще се случи поради едно ново практично преценяване на някои обстоятелства в живота ви.

Нови неочаквани събития или преживявания могат да ви стъписат временно, но бъдете спокойни, защото тяхното развитие няма да ви навреди.

През седмицата ще имате телефонни разговори или ще получите информация от страна на приятели. Неща, които ще бъде добре да проверите допълнително.

През седмицата се пазете отново от опити да бъдете манипулирани, настройвани враждебно срещу други хора.

Срещите ви през тази седмица ще ви донесат много силни емоции и преживявания.

Момчетата и момичетата ще преминат през важна седмица на подготовка за училище, изпит, някакво представяне или друго важно събитие. Ще сте склонни повече да се страхувате, и трудно ще приемате мъдри съвети на по-опитни от вас хора. През тази седмица ще имате странно преживяване с човек роден под знака на Овен Лъв или Стрелец.

Мъжете по-често ще изпадат в необяснимо тъжни състояния или депресии. Ще имате усещане, че нещо или някой ви липсва; че не правите това, което искате, а само това, което трябва. Този вътрешен хаос не е изненадващ, с оглед на последните неясни събития в живота ви. Търсете опора и спокойствие в дома и сред любимите си хора. Създавайте комфорт не само за себе си, но и за тях.

Жените ще са оптимисти през тези седем дни, вероятно поради положителното развитие на някои важни събития или отношения. През седмицата ще имате разговори, срещи или преживявания свързани с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. Възможни са пътувания или по-динамично общуване с хора извън вашето населено място.

Стрелец
През седмицата от 11 – 17 октомври ще се зарадвате на придобивка, която ще освежи дома ви или семейния ви гардероб.

Това ще бъде благоприятна седмица за разрешаване на ваш имотен или материален проблем.

През седмицата ще можете да изненадате приятно някого с един оригинален подарък или с една интересна идея.

Ако ви предстои пътуване през тези седем дни, възможно е да възникнат усложнения или неприятности с транспорт, но без неприятни последствия.

През тази седмица избягвайте да вземате важни решения свързани с пътуване или с хора, които живеят надалеч от вас. Когато е възможно – изчакайте!

В работата си ще получите подкрепа, разбиране и ще имате полезни за вас отношения с жена.

Мнозина ще се зарадват на нов шанс или уникална възможност да направят нещо значимо за дома или за семейството си.

Момчетата и момичетата ще имат разнообразни срещи и ще присъстват на различни събирания. Повечето от тези дейности ще са предварително уговорени, организирани.

Момчетата да бъдат по-внимателни в отношенията си с представители на Козирог, Телец или Дева от собствения ви пол. През седмицата не избягвайте домашните си задължения, тъй като някой наистина ще разчита на вас за това, да бъдете отговорни и изпълнителни.

Мъжете ще преживеят седмица на изненади, както в личен, така и в професионален план. Ще ви се налага да решавате и действате бързо, понякога почти импулсивно, доверявайки се на собствената си интуиция. Бъдете предпазливи при споделяне на лична информация или на лични вещи. Предстои ви приятно или полезно преживяване, разговор с момиче или с млада жена.

Жените ще са нетърпеливи през тази седмица. Трудно ще отлагате изпълнението на задачите си за друг ден. Ще искате всичко да приключва бързо, в рамките на този ден и разбира се, успешно. Възможни са допълнителни доходи или неочаквани пари. Интересни преживявания и полезно общуване ще имате с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Козирог
През седмицата от 11 – 17 октомври може да имате интересни любовни преживявания, или нови приятелства с хора от различните краища на света.

През седмицата мнозина от вас ще пътуват или ще получат новина от далеч, която ще е причина за специални емоции.
В битов план седмицата ще бъде натоварена с различни домашни или имотни задачи и проблеми.

Ще ви се наложи да помогнете за разрешаването на проблеми, които касаят ваши роднини или близки приятели.

При някои от вас ще възникне неочаквана ситуация свързана с наследство или сделки, споразумения касаещи наследствен имот.

Финансовите постъпления, които ще получите тази седмица ще са различни от това, което очаквате. Възможно е забавяне, но са възможни и неочаквани пари.

При възможност предварително планирайте седмичния си бюджет, за да избегнете безпокойства и тревоги.

През седмицата ще получите новина свързана със здравословен проблем на роднина, приятел или съсед.

Момчетата и момичетата ще се наложи да съобразят седмичната си програма със събития или с волята на по-възрастен мъж. Безпокойствата и страховете ви могат да предизвикат различни противоречия или конфликти с близките ви хора. За любов винаги ще намерите време, но търсете качеството в една такава емоционална връзка, а не в количеството обожатели…

Мъжете ще имат съновидение свързано с човек, който е в Отвъдното или ще имат необясними преживявания, които трудно ще споделят с други хора.

През седмицата ще ви се наложи да поемете по-големи отговорности за семейството си или за ваш роднина. Това ще бъде благоприятна седмица за семейно събиране независимо от конкретния повод или място.

Жените ще преминат през някакво неразположение от здравословен характер, което може да бъде свързано с престой в дома (като домашно лечение) или да възникне като следствие от различни семейни проблеми. Това ще бъде благоприятно време за подредба, освежаване и подновяване на вещите в дома ви.

Водолей
През седмицата от 11 – 17 октомври ще проведете разговори или ще преживеете събития, които ще касаят вашия личен живот, любовта или брака ви.

Ще имате желание и възможност да изненадате близък човек с подарък, покупка или нещо друго.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване. Възможно е да преживеете събития свързани с пътуване, които ще са причина за временно безпокойство в живота ви.

Възможно е тази седмица да посрещнете някого от път или отидете някъде на гости.

Като цяло седмицата носи за вас важни контакти с хора, които живеят надалеч или са чужденци.

Ще ви притесни новина свързана със здравето на човек, който има здравословни проблеми от дълго време.

Добрите новини и събития през седмицата ще са свързани с пари, с финансови документи, с по-добро или допълнително заплащане и др.

Момчетата и момичетата ще се почувстват на кръстопът в една конкретна ситуация: какво решение да вземат, как да реагират, накъде да продължат. Ще очаквате съвет от близък човек, съученик, колега или някой, който е на по-висока позиция от вас.

Много хора ще имат влияние и важно значение в живота ви през тези седем дни, но не изключвайте значението на собствената си интуиция, когато вземате решения.

Мъжете ще разчитат в много ситуации на помощта или информацията, която ще получат от други хора. Едва ли ще преживеете някакви разочарования, тъй като предварително ще сте добре пресметнали всичко. По-млад от вас мъж ще ви занимава с лични или с професионални проблеми, които има с жена.

Жените ще се сблъскат с неочаквани ситуации, които ще имат връзка с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева. Домашните ви дела ще изискат от вас повече внимание, по-сериозно отношение и повече време за изпълнение. Това е седмица, в която няма да постигнете много, но по-важното е да не загубите нищо.

Риби
През седмицата от 11 – 17 октомври планирайте добре финансовите си дела и не се доверявайте на обещания или непроверена информация. Не бързайте да правите планове преди да сте си осигурили реално средства и време за тяхното изпълнение.

Ако имате работа с документи от финансов характер бъдете предпазливи с условията посочени в тях. Сега е важно да бъдете реалисти и да сте подготвени за всякакви затруднения.

През тази седмица ви предстоят емоционални събития или важни разговори свързани с роднина.

Възможно е да ви зарадва новина свързана с бъдещо майчинство, с раждането на бебе и други подобни събития.

През тези седем дни ще преживеете интересни или динамични събития с жена от кръга ви роднини или приятели.

Конфликтите тази седмица няма да са продължителни, но могат да оставят лош спомен след себе си. В повечето случаи те ще бъдат за незначителни неща, предизвикани предимно от вашето емоционалното състояние.

Седмицата може да се запомни с получаване на някаква облага от наследство, рента, обезщетение, пенсия, социална помощ, застраховка и др.

Момчетата и момичетата могат сами да си причинят загуба поради прибързани емоционални действия и реакции. През тези дни пазете личните си вещи и информация от кражба или неприятно любопитство. Каквито и очаквания да имате свързани с друго момиче, то бъдете готови да преживеете неочаквани емоции.

Жените ще имат нужда от повече нежност и топлина в отношенията си. Ако липсва такава ще бъдат раздразнителни, свръхчувствителни и лесно ще обвиняват другите за собствената си емоционална или психическа нестабилност през седмицата. Тази седмица носи вероятност за неочаквани малки доходи за вас.

От мъжете ще се изиска по-голям професионализъм и отговорност при изпълнение на служебните или бизнес задължения. В семейството ви има известен хаос, поради разминаване в интереси и планове за бъдещето. Конфликтите по тези теми ще са емоционални и неприятни. За някои от вас предстои раздяла с близък човек поради различни житейски причини.

Източник: astro.velida.net