Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (22 – 28 ноември)

Овен
През седмицата 22 – 28 ноември ще имате възможност да получите по-голяма яснота по важни за вас въпроси и планове. В повечето случаи те ще са свързани с важни за дома и семейството ви дела.

Ще имате поводи за радост или удовлетворение свързани с различни събития или хора в живота ви. Жените ще ви носят повече положителни емоции от мъжете през тези седем дни.

Един провал в миналото ви сега ще се окаже, че е бил полезен урок за вас, който през тази седмица ще ви потрябва. Ще може да се справите много по-добре в една ситуация, която по някакъв начин вече сте преживяли преди време.

Седмицата носи неприятна новина свързана с човек, когото познавате, и която може ще ви разстрои за дълго време.

През тази седмица ще имате динамични приятелски срещи, контакти и отношения. Ще имате интересни разговори и дискусии по важни за личния ви или обществен живот теми.
Ролята на учител в живота ви през тези седем дни може да заеме един мъж, независимо дали го познавате, дали знанията от него ще дойдат директно, чрез книга или по Интернет.

Здравето ви може да бъде проблем, ако сте пренебрегвали напоследък някои симптоми или сте занемарили важно за вас лечение.

През седмицата ще се преживее събитие с мъж, което ще ви ангажира с определена задача или среща.

През седмицата мислете добре какво говорите, какво споделяте или какво публикувате в Интернет.

Момчетата и момичетата ще преживеят неочаквани ситуации свързани с момче, което е техен съученик, колега или връстник. Ще бъде цяло предизвикателство комуникацията ви с по-млади от вас хора. Понякога може да получите необяснима обида или вулгарно отношение от тях.

Мъжете ще се зарадват на една новина, предложение или покана. Много важно ще бъде с какво всъщност ще бъде свързано това и доколко добре ще се възползвате от конкретната ситуация.

Жените ще вложат много търпение в общуването си или в дейности свързани с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева. Погрижете се за здравето и за външния си вид през тези седем дни.

Телец
През седмицата от 22 до 28 ноември ще ви се наложи да направите неочаквана покупка за дома си или такава свързана с ваши лични нужди. Може да изпитате първоначално някакви угризения или притеснения, но желанието ви да я имате ще надвие.

През тази седмица ви предстоят динамични събития в дома ви. Някои от тях ще очаквате, други определено ще успеят да ви изненадат. Всъщност по-скоро ще ви изненада човека, с когото те ще бъдат свързани. Вероятно това ще бъде ваш близък роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец или с такъв изгряващ знак.

Като цяло пред вас е седмица, в която ще възникнат нови възможности, по-големи отговорности, но и по-кратко време за тяхното изпълнение.
Разбира се, не всички от вас ще бъдат готови за такъв вид активност. Някои от вас ще предпочетат да насочат вниманието си към интересни преживявания в любовта или с приятели.

Седмицата ще бъде благоприятна за несемейните представители на този зодиакален знак, които имат стремеж да създадат ново романтично приятелство или любов. Възможни са нови запознанства или неочаквано интересно развитие на вече създадена връзка.

През седмицата очаквайте важни телефонни разговори или решения, свързани с предстоящи събития и промени в работата ви. За някои от вас тези събития носят натоварване с повече отговорности, но без голяма промяна в заплащането.

Възможно е през седмицата да обсъждате планове свързани с жилище или друг вид собственост, която има връзка с мъж от кръга ви роднини.

През седмицата различни клюки могат да привлекат вниманието ви. Тяхното обсъждане от ваша страна трябва да бъде внимателно, за да не се злепоставите пред хора, които имат по-добро мнение за вас.

Момичетата и момчетата ще имат интересна и продуктивна седмица, с възможност да се зарадват на положителни резултати от свои предишни действия и изяви. Приятни емоции ще има и около ваши отношения с приятели или с по-млади от вас хора.

През тези седем дни може да договаряте стипендия, почасова работа или нещо друго, което може да ви донесе някакви доходи.

Мъжете ще запомнят тази седмица с някои интересни, неочаквани преживявания и в някои случаи граничещи с малки чудеса. Неприятностите през тези седем дни ще отминават бързо. По-трудна може да се окаже комуникацията ви с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Жените ще се почувстват обидени или разочаровани от думи или действия на жена, с която имат почти ежедневни онлайн или реални контакти. Възможно е ваша близка родственица или приятелка да ви посети натоварена с някаква мъка в сърцето си.

Близнаци
През седмицата от 22 до 28 ноември ще имате повече професионални ангажименти и задачи. Ще се наложи да вложите повече време и енергия за тяхното изпълнение, което трябва да приключи до края на седмицата.

Промените или нововъведенията, там където работите ще се развият успешно. Е, не са изключени дребни неприятности, но вие ще си дадете достатъчно време за размисъл и ще намерите най-доброто им разрешение.

През тази седмица ще искате да имате по-ясни отношения с хората около вас.

Ще се стремите да разчистите неразрешени проблеми или отношения. Това ще ви се отдаде с по-голяма лекота и с повече положителни резултати.

Битовите ви ангажименти свързани с дома ви също ще бъдат ваш приоритет през седмицата.

Ще отделите повече време за грижи около имот, който притежавате или за който носите отговорност.

Тази седмица може да ви донесе късмет за неща, които са ви били притеснение през последните седмици.
Динамиката на събитията през тази седмица ще изиска от вас много по-сериозен размисъл преди всяко ваше решение или действие. Ще искате понякога съвет, подкрепа или помощ от мъж.

Момчетата или момичетата ще трябва да проявят едно по-голямо усърдие в делата си свързани с образование или кариера. Ще можете да се поглезите с покупка за личния си гардероб или за хоби, което имате. Парите ще са проблем за тези от вас, които следват импулсивно своите желания да притежават това или онова.

Предстои ви неочаквано преживяване с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Мъжете ще трябва да проявят едно по-сериозно отношение към проблемите или очакванията на близка жена. Не търсете уловка или манипулативност в нейните действия. Пътуванията през тази седмица ще имат добро развитие, както и чуждестранните ви контакти с хора от различни държави.

Предстои ви интересен или полезен разговор с човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Жените ще са склонни да разпиляват времето си, да губят вещи, да се отказват лесно от реализацията на идеи. Ще очаквате успехи на база минали ваши действия, но може да останете разочаровани. Всъщност емоционално ще сте доста непредсказуеми, което едва ли ще изненада някой около вас.

Рак
През седмицата от 22 до 28 ноември ще ви бъдат дадени благоприятни възможности за развитие на финансовите ви дела. Разбира се, нищо няма да стане без вашите собствени усилия и упорита работа.

Едва тогава, може да се очаква и появата на благоприятен шанс или късмет. Излишно е да казвам, че всякакви хитрости ще си получат съответните противодействия.

През седмицата може да се ангажирате с важни разговори свързани с пари и финанси и да очаквате тяхното развитие. Ще ви се наложи да похарчите пари за жена, която най-вероятно ще бъде от вашето семейство или ще има специална причина за това.

Жена родена под знака на Лъв, Овен или Стрелец ще потърси с вас контакт или ще ви помоли за услуга.

Седмицата може да ви изненада с развитието на здравословен проблем на роднина. Вероятно ще се получи някакъв обрат вследствие на нова диагноза или лечение.

Възможно е да имате проблем с родственик, който не желае да следва определена терапия или лечение.

Тази седмица носи най-различни изненади в семейството ви. Възможно е, някои да имат връзка с роднини или с приятели на семейството ви, които живеят наблизо или надалеч.

През седмицата са възможни семейни гостувания, срещи и пътувания.

Това ще бъде една благоприятна седмица за годеж или сватба, за тези, които планират такова събитие или имат покана да присъстват на такова.
Момчетата и момичетата ще преминат през сложен емоционален период, в който трудно ще реализират собствените си желания.

Ще обмисляте някои нови тактики, които да ви помогнат да ги осъществите, но помнете: на нас ни се дава това, което е най-доброто за нас. Всеки натиск да реализираме свой каприз или емоционално желание много често води до разочарования или сълзи.

Жените ще се опитат да разгадаят намеренията на хора, които говорят или действат през тази седмица по един необичаен или странен начин. Ще търсите отговори на въпроси, които ви притесняват, но едва ли ще ги получите точно през тази седмица. Внимание ще изиска ваше дете, което ще успее да ви изненада с нещо.

Мъжете ще имат важни очаквания за развитието на личните си или професионални дела през тези седем дни. Разговори или общи действия с хора родени под воден зодиакален знак ще ви бъдат в полза. Жена, която живее на кратко разстояние от вас ще ви създаде напрежение с поведението си.

Лъв
През седмицата от 22 до 28 ноември ще се появят нови хора в кръга ви от роднини, приятели или колеги. В началото ще сте податливи към предразсъдъци или предубеждение към тези хора, но не избързвайте със заключенията си.

Това е седмица, в която ще получите разнообразна информация за различни хора и събития. Ще възникнат интересни теми за разговори с хора от дома ви или с приятели.

През седмицата едно предложение или покана ще ви притиснат да дадете бърз конкретен отговор. Възможно е да се окажете неподготвени за подобно решение. В някои случаи това може да има връзка с вашето или на близък човек здраве.

Доходите ви през тази седмица няма да са особено големи и не бива да очаквате изненади. Напротив, могат да възникнат неочаквани разходи, но това не носи драма в живота ви.

Може да използвате благоприятните възможности, които ще възникнат през седмицата да вложите малко средства от спестяванията си в една нова идея или инвестиция.

След време това ще се окаже един правилен, успешен ход за вас.

Тази седмица ще донесе късмет на мнозина от вас, които ще са ангажирани с представяния, изпити или интервю за работа.
Тази седмица ще има интересно влияние върху вашето професионално развитие или бизнес. Събитията през тези седем дни ще са предвестник на важни моменти, които ви предстоят през следващите седмици.

Не пренебрегвайте отговорности или обещания свързани с хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

Момчетата и момичетата ще разменят голям обем информация със съученици, колеги или приятели. Общуването ви като цяло през тази седмица ще бъде много динамично. Някои новини свързани с хора, които харесвате или известни личности ще ви развълнуват. В семейството ви може да възникне повод за събиране с роднини.

Мъжете ще се подадат на по-голямото напрежение при изпълнение на важни задачи и задължения. Това може да даде отражение на здравето или на съня им. Ще ви се наложи да ходите на различни места, да се срещате с различни хора.

Ще очаквате коментари свързани с ваша идея, проект или предложение. В личен план ще има какво да ви развълнува.

Жените ще са опитимисти за развитието на делата си и ще имат по-голями надежди за своето бъдеще. Позитивно въздействие върху настроение или върху развитие на делата ви ще имате чрез хора родени под водни зодиакални знаци.

Ще има дни, в които бързината на развитие на някои събития няма да ви даде време да се ориентирате какво се случва всъщност.

Дева
През седмицата от 22 до 28 ноември ще вложите енергия в реализирането на няколко важни ангажименти свързани с най-различни хора. В повечето случаи тези неща ще касаят хора от кръга ви роднини или приятели.

Тази седмица носи нови запознанства с хора от близо и далеч или с хора, с които имате общи интереси и цели.

През тези седем дни може да се появят нови хора в семейство ви или в кръга ви от колеги.

Това ще бъде благоприятна седмица за покупка или придобиване на нов домашен любимец.

През тази седмица ще продължи развитието на някои важни събития възникнали през последните няколко месеца, които са ви създавали емоционален стрес и безпокойство. Нещата сега ще бъдат по-ясни като развитие и напрежението по тях определено ще се намали.

През тази седмица ще планирате събирания, премествания или други важни събития свързани с роднини.
В любовния ви живот има голяма вероятност от възникването на неприятно противопоставяне свързано с неразбиране или обида от страна на партньора ви.

Прояви на ревност (като влияние има и през тази седмица) само ще направят отношенията ви още по-сложни. Дори присъствието на дете във вашите отношения няма да бъде в помощ.

През тази седмица ще имате разходи за дете или ще получите пари свързани с дете.

Момчетата и момичетата ще се наложи да се преборят с една клюка или невярна информация, с която някой ще се опита да ви злепостави. За някои от вас обаче една лъжа в миналото може сега да стане явна и да повлече след себе си очакваните и заслужени последствия.

Мъжете ще имат силна седмица, в която ще се зарадват на различни новини и ще могат да постигнат важни резултати. Може да опитате късмета си с един лотариен билет или томбола.

Финансовите ви дела ще се развиват нормално, без неочаквани неприятни изненади. В семейството ви ще се преживее събитие свързано с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева, с когото може би не живеете в един дом.

Жените ще очакват едно обяснение или извинение от страна на човек, който е допуснал грешка или ви е поставил в злепоставяща ви ситуация. Любовният ви живот ще се подвластен на по-горе написаните неща, но за семейните жени ще има възможност да подобрят отношенията в брака си.

Събития или разговори с човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец ще бъдат свързани с много силни емоции и ще се влияят от информация, която ще се получи от различни източници.

Везни
През седмицата от 22 до 28 ноември ще бъдете по-спокойни, ще следвате естествения ход на събитията, осъзнавайки че няма смисъл да насилвате неща и хора. Ще сте склонни да мислите повече преди да действате или преди да говорите.

Съветите или помощта, която ще получите през тези седем дни, ще ви бъдат от полза, но не избързвайте с обещания, за които нямате сигурност, че може да ги изпълните.

През седмицата не забравяйте да поздравите приятели с техни лични празници или успех. А такива ще има…
Конфликтите през тази седмица ще се дължат на вашата изострена чувствителност, напрегнатост и най-вече несигурност. Има опасност в такъв момент да кажете или да направите неща, за които после ще съжалявате.

Като цяло това може да бъде едно благоприятно за вас време, ако успеете да запазите самоконтрол в действията си, за да не нараните емоционално хора, които са важни за вас.

През тази седмица вашето здраве или здравето на момиче (по-млада жена) ще изискат грижи.

Това ще бъде една благоприятна седмица за пътуване и за контакти с хора от различни села, градове и държави.
Момчетата и момичетата ще имат желание да направят някои покупки за личния си гардероб през есента. Предстоят ви много емоционални и динамични дни, но не забравяйте важните си задачи или ангажименти. Трябва да има равновесие във всичко! Ще се наложи да приемете действията или решенията на човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей без забележка.

Мъжете ще имат интересни контакти с жени, които ще споделят с тях интересна и полезна информация. Възможно е от един такъв разговор да възникне идея, чиято реализация да ви донесе някаква облага или успех. Предстои ви важен и продуктивен разговор с мъж относно бъдеща работа, бизнес или общ проект.

Жените ще са нетърпеливи и склонни да обидят или обвиняват други хора за свои собствени неудачи. Не обръщайте сериозно внимание на думи на хора родени под огнените зодиакални знаци, които всъщност нямат лоши намерения спрямо вас. През тази седмица ще присъствате на едно приятелско или роднинско събиране.

Скорпион
През седмицата от 22 до 28 ноември ще ви се наложи да се съобразите с манталитета или характера на хора от семейство си или на ваши колеги.

Новите ви познанства ще бъдат твърде обременяващи и натоварващи ви в психологичен или емоционален план.

През тази седмица разчитайте повече на ваши стари приятелства и познанства с хора, за които сте уверени, че са лоялни или добри професионалисти.
Като цяло пред вас е една напрегната седмица и това ще се отрази на емоционалния ви статус: ще сте изнервени, чувствителни, мнителни, избухливи. Изживейте подобни състояния вътре в себе си, без да натоварвате други хора с действия, за които впоследствие ще съжалявате.

Тази седмица не бива да бъде пропиляна като давате приоритет на собствените си емоции, защото през тези седем дни ще трябва да вземете важни решения или да започнете нещо ново в живота си.

Не отхвърляйте предложения или покани, които ще получите тази седмица – такива действия няма да са във ваша полза.

Разкриването на злонамерени действия на човек от кръга ви колеги или клиенти ще ви покаже, че все още допускате неправилна преценка на хората около вас.

Момчетата и момичетата ще имат много дискусии и спорове относно действия или решение на съученик, приятел или друг млад човек. Ще има какво да научите от действията на ваши приятели през тази седмица, както и да ги опознаете по-добре.

Една неприятна новина ще ви върне в реалността, от която понякога се опитвате да избягате.

Жените ще изживеят болезнено и емоционално неприятно събитие или новина свързана с човек, когото познават. Някои изненади през тази седмица няма да ви харесат, въпреки че те няма да са неприятни.

Просто няма да сте подготвени за тях и това ще ви създаде някакво напрежение. През тези дни може да подготвите, подпишете или да се възползвате по някакъв начин от един важен документ или договор.

Мъжете ще се сблъскат с неприятни хора, с които ще им бъде трудно да общуват. Внимание ще изискат отношенията ви с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Като цяло седмицата ще ви предложи няколко възможности или шансове за реализация на ваши важни планове или идеи. Неприятностите няма да продължат дълго, но не бива да се омаловажават.

Стрелец
През седмицата от 22 до 28 ноември ще ви се наложи да планирате отново своите финансови дела с оглед някои нови ситуации в живота ви.

Това може да бъде поради промяна в заплатата, стартиране на нов професионален договор или друго обстоятелство.

Добро развитие ще имат ваши действия свързани със съдебни или юридически институции от финансов или имуществен характер.

През тази седмица различни събития ще провокират необходимостта от важни разговори в семейството ви или там, където работите.

Добро развитие ще има съдебно дело за тези от вас, които са ангажирани с такова.

През тази седмица ще получите много полезна и интересна информация, чрез ваши приятелски или професионални контакти.
Ще ви изненада едно предложение или покана от непознат човек или човек, с когото отдавна не сте общували.

През седмицата ще очаквате получаването на документ, пратка или нещо друго, което е важно за вас.
Като цяло тази седмица ще можете да осъществите плановете си, стига да подходите към тяхната реализация с отговорност и лоялност.

Момчетата и момичетата ще присъстват на различни събирания или обществени мероприятия. Умолявам ви да избягвате всякакви рискове, действия, които могат да застрашат физическата ви сигурност и тази на хората около вас.

В любовта ще възникнат различни изненади, неочаквани ситуации, които ще променят вашите отношения, надявам се за хубаво.

Мъжете ще се зарадват на добри новини, които ще бъдат важни за бъдещето им. В повечето случаи те ще имат финансов или материален характер. Ще има да обсъждате важни дела с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Някои неприятности през тази седмица ще отшумят от само себе си. Вероятен е късмет в някаква томбола или лотария.

Жените ще имат седмица, в която ще бъдат възнаградени или наказани според действията си през последните месеци или седмици. Това е седмица за награди или наказания, за нови шансове, които не бива да бъдат пропиляни.

В работата ви ще възникнат нови ситуации, нова дейност, нови възможност и други промени. Седмицата ще запомните с разговор или с преживяване свързано с жена родена под знака на Овен, Стрелец или Лъв.

Козирог
През седмицата от 22 до 28 ноември ще се ангажирате с неща, които са важни за вашите родители, по-възрастни родственици или приятели, които ще имат нужда от вас. В повечето случаи ще става дума за предварително планирани общи действия, събирания и др.

Изненадите тази седмица за вас ще са свързани с появата и развитието на събития, които ще променят някои от плановете ви за този месец или за декември.
Възможно е сега да се обвържете с различни мероприятия в квартала, града или селото, където живеете.

Тази седмица вещае получаване на пари, които може да имат връзка със заем, продажба на вещи или имот. Това ще бъде благоприятна седмица за приключване на финансови ангажименти, кредити и други плащания.

През седмицата ще присъствате на едно събиране или среща, за които ще получите покана, или които вие сами ще организирате.

Любовният ви живот ще се развива добре, ако досега сте успели да вземете важни, разумни и практични решения.

Новите романтични запознанства създадени през тази седмица ще са кратки, но вероятно ще запазите приятелски отношения.

Момчетата и момичетата ще се наложи да намалят темпото, очакванията си и да си дадат повече време за сериозни занимания. Предстои ново виждане или развитие на събития от близкото ви минало. Конфликтите, където възникнат такива, ще са свързани предимно с любовния ви живот или с несериозното ви отношение към живота.

Мъжете определено ще имат нужда от любов, нежност, романтика и приключения, независимо дали са несемейни или имат съпруга. Дано вашата половинка усети правилно вашите пориви и желания, в противен случай са възможни много неприятни противопоставяния и конфликти.

Това ще бъде благоприятна седмица за подобрения в дома, за промени свързани със зимния сезон и др.

Жените ще преживеят много емоционално загубата на човек, когото познават или раздялата с приятел, който има свои нови планове и цели в живота си. Ще имате важни очаквания за развитието на някои събития през тези седем дни, от които ще очаквате някаква полза лично за вас.

Ще ви влияят много емоционално разговори или събития свързани с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Водолей
През седмицата от 22 до 28 ноември ще преживеете неочаквани или интересни събития или промени на работното си място. Като цяло те би трябвало да са за добро, но е възможно да предизвикат раздяла с колеги, промяна в дейността, нововъведения и др.

През тази седмица избягвайте да правите големи планове свързани с хора от други населени места. Ще възникнат нови обстоятелства, които ще внесат неочаквани промени в плановете ви.

През тези седем дни ще проведете важен разговор с човек от кръга си роднини, който ще касае сериозен семеен проблем.
През седмицата ще преживеете неприятна, досадна намеса в семейните си дела от страна на човек, най-вероятно някой извън кръга ви от роднини.

През седмицата повод за разговори ще бъде загуба или сериозна неприятност в живота на жена, която е ваша роднина, приятелка или съседка.

През седмицата мнозина ще се зарадват на новина свързана с раждането на дете.

Момчетата и момичетата ще са развълнувани около събития в живота на момиче: съученичка, роднина, приятелка или колежка. В дома ви предстоят сериозни разговори свързани с вашето бъдеще, поведение или начин на живот. Ще имате огромно желание за повече свобода особено по отношение на личния си или емоционален живот.

Това е седмица, която носи някаква промяна в живота ви, която ще се случи извън вашия контрол, но ще рефлектира сериозно върху бъдещето ви.

Мъжете ще имат контакти с хора от миналото си, които ще се появят неочаквано в социалните мрежи или при една изненадваща среща на публично място. Мнозина ще пътуват през тези седем дни или ще получат новини, които ще определят ваши планове за времето до края на годината.

Вероятни са неочаквани или допълнителни пари, повече срещи с различни хора в града или селото, където живеете.

Жените ще имат сериозни разговори в дома си по въпроси, които касаят членове на семейството, техните планове за бъдещето, работа, здраве и др. Някои семейни задачи ще предизвикат вашето недоволство, тъй като ще смятате, че другите биха ви помогнали при тяхното изпълнение.

Ще сте нетолерантни към прояви на леност, липса на отговорност или прехвърляне задълженията единствено на вас.

През седмицата от 22 до 28 ноември от вас ще се очакват бързи реакции при получаването на важни телефонни обаждания или информация чрез различните средства за комуникация.

Особено внимателно, тактично и дипломатично ще трябва да действате с неприятните новини или известия, или с тези, които имат неясно развитие, непроверен източник на информация и др.

Седмицата носи получаване на предложение или покана, които много ще ви зарадват.

През седмицата ще имате причина да се разсърдите на мъж от кръга си приятели, който от позиция на силата ще се опита да ви наложи своята воля. Неприятен конфликт с такава личност е неизбежен, но вероятността вие да излезете победители е минимална.

През седмицата внимание ще изискат планирането и подготовката на важните ви ангажименти. Бъдете внимателни практични, избягвайте илюзии или нереални надежди.

Вслушайте се в съветите и думите на човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Момчетата и момичетата ще преживеят динамични или емоционални събития с жена.

Ще имате много възможности да покажете своя потенциал през тези седем дни, но както винаги пиша, така и сега ще повторя, че всичко ще зависи от собствените ви действия и амбиция. Неприятна новина може да внесе стрес в живота ви, като тя ще касае човек, когото познавате.

Седмицата ще бъде интересна за любовния живот на мъжете, и предимно за тези, които нямат сериозна връзка. Ще ви бъде приятно да общувате с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, тъй като те ще бъдат източник на важна за вас информация. Пазете личните си вещи от загуба или повреда, от кражба или унищожаване по невнимание.

Брачните отношения на жените ще се развиват нормално без особено напрежение. За несемейните обаче предстоят дни на тъга или разочарование, било поради липса на партньор или поради неудачен, неподходящ избор на такъв. Изненадите през тези седем дни за жените ще са свързани със събития или хора от миналото ви.

Източник: astro.velida.net