Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 21-27 февруари)

Овен
През седмицата от 21 до 27 февруари със затруднение ще реализирате своите предварителни планове, и това ще ви създаде притеснение или неудобство почти през всеки ден.

Внимание ще изиска здравето на дете или млад човек от семейството ви.

През седмицата има опасност да бъдете въвлечени в една неприятна интрига или клюка, която ще повлече след себе си различни срещи, обяснения, доклади (ако е свързано с работата ви).

През тези седем дни избягвайте всякакви хитри или манипулативни действия, както и хора, които са добре известни с подобни неща.

Седмицата ще бъде неблагоприятна за съдебни или юридически дела, тъй като тяхното развитие трудно ще зависи от вас.

През седмицата избягвайте да давате лични вещи за кратка или по-дълготрайна употреба на други хора, дори това да е на хора, които са ваши роднини.

Пазете личните си вещи, телефон или документи от кражба или загуба на обществени места.

Тази седмица може да ви зарадва с новина или документ от финансов характер, чието развитие може да предстои през следващите няколко седмици или месеци.

Момчетата и момичетата ще решат, че тази седмица трябва ада отделят повече време за любов. Може би това е вярно, но в никой случай не бива да бъде за сметка на семейните ви задължения или семейните ви финансови ресурси. Избягвайте да действате в тайна, скритост, независимо каква е личната ви причина з атова. Седмицата носи някои семейни събития свързани с родственици, които не живеят във вашия дом.

Мъжете може да действат много наивно и емоционално през тази седмица, което в някои случаи да се окаже верен подход към някаква ситуация или проблем. През тези седем дни мнозина ще се зарадват на новина или преживяване свързано с бебе или с дете. Едва ли тази седмица ще успее да ви изненада с нещо, и като цяло вниманието ви ще бъде фокусирано върху вашите рутинни задължения.

Поведението на жените през тази седмица може да се характеризира с думите: „телом са тук, духом ги няма“, т.е. физическото ви присъствие ще бъде там, където сте, но мислите ви ще хвърчат в различни посоки и ще ви липсва така важната за вашите задължения концентрация.

В някои моменти това може да предизвика гняв или неодобрение от страна на хората около вас. Запазва се тенденцията за повече домашни задачи, но там напрежението ще е по-малко в сравнение с напрежението в работата или в бизнеса ви.

Телец
През седмицата от 21.02 до 27.02 ще възникне едно по-голямо напрежение на работното ви място, свързано с конфликт с жена, която е ваша колежка, клиентка или е от ръководния ви състав.

През тези седем дни определено ще сте неспокойни и нетърпеливи при изпълнение на професионалните си задачи, което също може да бъде причина за възникването на затруднения или сложни ситуации.

Седмицата ще се запомни с неприятно събитие свързано с човек от кръга и роднини, който/ която може да бъдат родени под знака на Телец, Дева или Козирог.

Ако имате затруднения в брака си, през тази седмица конкретно събитие може да предизвика желание или стъпка към окончателна раздяла, или юридически да приключите вашите отношения с официален развод.

Седмицата ще бъде благоприятна както за пътуване, така и за развитие на ваши приятелски отношения с хора от близо и далеч.

Възможно е вие да пътувате за среща с приятели, или ваши приятели да вземат решение да пътуват, за да ви гостуват.

През седмицата ще ви изненада информация или предложение, което най-вероятно ще засяга вашата кариера или възможност да научите нови неща, нови знания или умения. Не бързайте да вземате решения през тази седмица. Дайте си време за размисъл, за допълнителна проверка на получената информация и тогава решете какво да предприемете.

Момчетата и момичетата ще проявят детинщина в някои свои действия, което ще се отрази недобре както на вашия имидж, така и на вашите отношения с околните.

Повече интересни, включително романтични емоции ще могат да очакват момичетата. Въпреки възрастта си, бъдете внимателни в интимните си забавления и се пазете от нежелани последствия от тях.

Мъжете ще преминат през моменти на лошо настроение поради невъзможност да видят лесен начин за излизане от една неприятна ситуация или проблем. Да, определено такъв начин няма да има. Въоръжете се с търпение, бъдете готови да се сблъскате с последствията на своите предишни грешки, но чистете проблемите си. Не бъдете герои, и не търсете да бъдете победители!

Жените все още могат емоционално да са под влияние на събития и преживявания от изминалата седмица. Липсата на човек, който вече не е на Земята ще става по-болезнена и по-осезаема, като нещо, което никога повече няма да се промени.

Ще искате да излезете от това си състояние, правейки интересни и смели планове за бъдещето си, но това за някои от вас ще се окаже много трудна задача. Ако имате желание да си поплачите, не се въздържайте. Чистете лошата енергия от себе си, за да може чистотата и светлината отново да влязат във вас.

Близнаци
През седмицата от 21.02 до 27.02 ще ви ангажират неприятни битови или имуществени проблеми и ангажименти.

Възможно е да възникне неочаквана авария или повреда в дома ви, която да изиска бързи реакции от ваша страна.

Важното през тези седем дни е да не прибързвате в действията си и да избягвате паниката.

Родителите родени под този зодиакален знак ще се наложи да разрешават различни неприятни ситуации свързани с дете, с негови/ нейни приятели, училище или други занимания.

Здравето също може да бъде проблем, но за това няма категоричен знак.

През седмицата ще имате трудни отношения с хора, които са от кръга ви приятели.

Една неприятна конфронтация, може да прерасне в неконтролируем конфликт и да доведе дори до прекъсване на приятелството ви. Възможно е да бъдете измамени, манипулирани или ограбени по някакъв начин именно от човек, когото сте смятали за приятел.

Това ще бъде една благоприятна седмица за развитие на финансовите си дела, за получаване на пари, включително от кредит.

Момчетата и момичетата ще обмислят как да се възползват от една интересна или неочаквана възможност. Интересна седмица за тези, които искат да се развиват не само в една определена област, но и като личности на новото време. През седмицата може да получите подаръци или вие самите да купите нещо лично за себе си.

Мъжете ще се наложи да отидат някъде на гости, да помогнат на някого или да уредят някакви дела с представители на държавна или частна институция. Седмицата ще благоприятства развитието на финансовите ви дела, но не и рискови, неразумни действия свързани с пари. Може да спечелите, но може да загубите, като последствията от една загуба ще са наистина неприятни.

Жените ще се наложи да окажат подкрепа на близък мъж: роднина или приятел. Ще имате повече семейни и домашни задачи и задължения, като ще трябва да поемете част и от мъжката работа в дома си. Предстои ви неочаквано или емоционално преживяване свързано с мъж роден под знака на Козирог, Телец или Дева или с такъв изгряващ знак.

Рак
През седмицата от 21 февруари до 27февруари на мнозина от вас предстои имат интересни любовни разговори и преживявания.

През тази седмица може да се ангажирате с конкретни решения свързани с бъдещето на вашата романтична или брачна връзка.

През седмицата ще ви изненада развитието на проблем или ситуация, която се развива в семейството ви или в кръга ви от роднини. Възможно е сами да създадете вътре в себе си паника или страх, емоции които няма да отговарят на действителността.

През тази седмица избягвайте негативни или песимистични настроения, тъй като те няма да ви донесат нищо добро.

Много е важно да знаете, че през тази седмица ще имате късмет при ангажирането ви с разрешаването на една сложна ситуация в ежедневния ви живот.

През седмицата ще ви разстрои неприятна новина свързана с човек, който най-вероятно живее в друг град или село.

По-голямата ви комуникация с хора от близо и далеч може да провокира различни недоразумения в интерпретирането на определени събития.

Седмицата ще бъде благоприятна за посрещане на гости, които могат да дойдат отдалеч, или ще се наложи да пътувате с цел да посетите някого.

Като цяло седмицата ще благоприятства възобновяване на отношения с позабравени приятели и познати.

През седмицата може да се зарадвате на пари, които ще получите от различни източници. Това ще ви помогне да разрешите някой финансов проблем или да направите важно плащане.

Възможно е да възникнат неочаквани грижи около здравето на роднина.

Някои събития през седмицата ще изненадат или озадачат момчетата и момичетата родени под този зодиакален знак. Повечето от тези преживявания ще са добри и важни за вас, свързани с някакъв късмет или нов шанс в живота ви. Разбира се не нагаждайте събития според собствените си желания, защото може да тръгнете в напълно погрешна посока и вместо да постигнете успех, да си причините някаква загуба.

Мъжете ще останат разочарования от някои свои очаквания свързани с договор, документ, обещание или пари. Причината за това може да бъде някакво недоглеждане от ваша страна или прекалено високо очакване, което не импонира с реалността. Семейните ви задачи, отношения и задължения ще се увеличат през тези седем дни.

Жените ще имат добри надежди и очаквания за развитие на основните си планове през седмицата. Вероятно ще ви се наложи да се ангажирате с нещо, което има връзка с човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион. Предстои ви да вземете някакво решение или да проведете необходим разговор с мъж, нещо което всъщност сте планирали да направите отдавна.

Лъв
През седмицата от 21 февруари до 27февруари ще бъде много важно да направите добра организация на задачите и ангажиментите си, за да успеете приключите навреме.

Това особено важи за ангажименти свързани с документ, договор или друг вид формалности.

През тази седмица мнозина от вас ще се зарадват на пари, които ще получат чрез договор, изгоден кредит, някакъв вид документ и други.

През седмицата по-често от обикновено ще имате телефонни разговори или срещи с приятели, които ще имат силно желание да споделят с вас събития от техния личен живот.

Понякога ще ви бъде трудно да избегнете присъствието на досадни хора в живота си, особено такива, които обичат да се оплакват или да злословят срещу други хора.

Много важно ще бъде през тези седем дни да сте концентрирани в действията си, тъй като са възможни загуби поради разсеяност или самонадеяност, които ще имат за вас неприятни последствия.

Някои от положителните събития през седмицата ще бъдат свързани със срещи или с виртуални контакти, които ще имате с хора отблизо или отдалеч. От тях ще има какво да научите, не само като информация, но и като полезни знания.

Успехите или важните събития които ще се случат в живота на ваш родственик ще са причина за приятни емоции и преживявания.

Седмицата носи на мнозина неочаквани събития в любовния живот.

Момчетата и момичетата ще усетят едно по-различни, неблагоприятно влияние през тази седмица. За някои от вас това ще бъдат последствия от грешки и пропуски през изминалата седмица, но за други ще бъде начин да научат някакви житейски уроци.

Един инцидент свързан най-вероятно с човек, когото познавате ще ви покаже каква е цената на една секунда време. В здравословен план може да имате притеснения както за себе си, така и за близки хора. Опитите на хора, които познавате да постигнат или завоюват нещо или някого ще ви срещнат с най-различни форми на лъжа, хитрост, интриги и манипулация.

Мъжете ще трябва да поемат изцяло отговорността около разрешаването на различни битови или технически проблеми в дома си. Тези неща ще ви струват пари, но по-важното е, че от вас ще се изиска търпение, внимание към детайлите или търсене на подходящ специалист за конкретния ви проблем.

Конфликтите през седмицата ще са провокирани основно от липсата на търпение от ваша страна или на такова от страна на другите хора около вас.

Жените ще имат позитивни очаквания за някои срещи и разговори, които смятат да проведат през тези седем дни. Ще се окаже доста трудно да покриете своите очаквания, особено ако те са свързани с близък мъж, приятел, колега или партньор. Някои от проблемите ви през тези дни ще са провокирани от по-голямата ви чувствителност към думи, забележки или градивна критика от страна на хора, с които живеете заедно, или с които ще контактувате през тези седем дни.

Дева
През седмицата от 21 февруари до 27февруари ще имате възможност за създаване на нови познанства или ви предстои да се срещнете с хора, които тепърва ще имат специално значение във вашия живот.

През тази седмица чрез разговори или комуникация с хора от различни разстояния ще получите информация за събития свързани с миналото ви, с миналото на вашето семейство или на страната, в която живеете.

Всичко това няма да има особено значение за вашия живот в настоящето, но така или иначе ще го преживеете емоционално като интересен или важен за вас факт.

Тази седмица може да се запомни с новина свързана с бременност или с раждането на дете.

Като цяло през седмицата могат да възникнат различни интересни събития свързани с бебе или с малко дете.

През тези седем дни ще си поставите за цел да следите внимателно действията на човек от близкото си обкръжение, опитвайки се да разберете дали това, което той или тя правят са за добро или са предвестник на проблеми. Това ще бъде важно за вас, тъй като осъзнавате необходимостта да вземете важно решение свързано с този човек или със ситуациите, които той/ тя предизвикват.

През седмицата може да преживеете напрежение около предстоящо събиране, тъй-като ще възникнат някои непредвидени ситуации, които ще го направят по-сложно поради някаква причина.

През тази седмица много по-категорично ще покажете нежеланието си да комуникирате с хора, които обичат да се занимават с клюки или да разпиляват времето си за несъществени неща.

Момчетата и момичетата ще преживеят много по-емоционално една неприятна новина свързана с човек, когото познават. Седмицата ви носи трудни успехи, в повечето случаи свързани с много напрежение или с неприятни конфликти.

Ще се интересувате от различни възможности за развитие на ваши интереси, особено на такива, които биха повлияли добре на личните ви доходи. През седмицата за вас ще бъде полезно, а и приятно да общувате повече с представители на зодиакалните знаци Скорпион, Риби или Рак.

Мъжете ще преминат през моменти, в които ще изпитат сериозни съмнения относно свои решения или действия. Причината за това ще бъдат някои неприятности или усложнение отношения, които ще възникнат или ще се усложнят през тази седмица.

Много нестабилен любовен живот вещае тази седмица за вас, но за това ще има конкретна причина. Разберете ли я, осъзнаете ли я, тогава ще видите и пътя за нейното разрешение. Във финансов план ще имате добри възможности за подобряване и стабилизиране на доходите си, но без хитрости и рискови действия.

Жените ще се сблъскат със силния, неотстъпчив характер на жена, която иска не само да затвърди или съхрани своите позиции в семейството, в работата или в обществото, но и ще иска да завоюва нови. Но не по честен или открит начин… Може да влезете в открито противоборство с нея или да намерите друг по-дипломатичен, донякъде хитър начин да стопирате нейните „апетити“. В домашните ви и семейни дела ще възниква противопоставяне с други жени, както по-млади, така и по-възрастни от вас.

Везни
През седмицата от 21 февруари до 27 февруари за вас ще бъде важно да планирате и организирате по най-добрия начин домашните си и семейни ангажименти. Не бива да допускате пропуски или грешки, които могат да усложнят обстановката в дома ви или да създадат други някакви проблеми и затруднения.

През тези седем дни основно от вас ще зависи комфорта и хармонията в семейството ви, особено ако поради някакви причини ви се налага да прекарате по-голяма част в дома си.
Някои от вероятните затруднения ще се дължар на факта, че еможионално няма да бъдете стабилни или ще сте под влиянието на различни емоции и капризи. Много болезнено и чувствително ще приемате всеки спор или неприятна ситуация.

От вас ще се изиска много по-голям самоконтрол или позитивизъм при възникването на трудни ситуации или при получаването на неприятни новини.

Добре е да знаете, още в началото на седмицата, че на хората около вас въобще няма да им бъде лесно с вас. Каквото изпратите срещу тях като чувства или енергии, това ще получите обратно.

През седмицата ще ви бъде по-трудно да приемате новите хора, които ще се появят в ежедневието ви.

Добро развитие през тези седем дни ще имат ваши планове или дела свързани с дете или с млади хора.

Мнозина ще се зарадват на новина свързана с бременност или с раждането на дете.

Като цяло събитията през тази седмица ще имат за цел да ви научат на нещо. Ако се смятате за знаещи и можещи, то затрудненията ви ще бъдат по-големи. Ако обаче сте отворени да слушате, да се учите и развивате, то тези седем дни може да бъдат един важен и градивен за вас период.

Помнете, че моментите на тъга са време за почивка на душата ви.

Момчетата и момичетата да избягват всякакви опити за хитруване или манипулиране на хората в дома си, с цел някаква облага или осъществяване на каприз. Всяка хитрост или лъжа ще ви постави не само в неудобно положение, но и ще предизвика неприятна дисхармония в домашните ви отношения. Трудно ще общувате с близка жена, но вината за това няма да бъде единствено нейна.

Мъжете ще са емоционални, чувствителни, искащи или жадуващи за любов. Възрастта няма значение, както е казал Чехов, на любовта се покоряват всички възрасти. Общуването ви с повече мъже през тази седмица няма да е случайно. Ще бъде свързано предимно с основната ви работа, както и с някои други допълнителни дейности, които ще ангажират вниманието ви през тези дни.

Жените ще продължат да бъдат внимателни със семейните финанси и ще очакват някакво позитивно движение по теми свързани с пари, като: приходи, получаване на кредит, получаване на наем, наследство или други подобни действия. Някои събития през седмицата ще ви накарат да търсите отговори на въпроси свързани с тяхното евентуално бъдещо развитие и по какъв начин то евентуално ще даде отражение върху вашия живот.

Скорпион
През седмицата от 21 февруари до 27февруари ще възникне необходимост от едно ново, по-конструктивно виждане и разрешаване на проблемите, които ви тормозят в момента. Това ще бъде важно условие да постигнете ново ниво на развитие, да се освободите от нежелано притеснение или страх, който ви товари през последните няколко седмици.

Тази седмица ще създаде условия за интересни любовни преживявания. Любовта ще бъде благосклонна към тези, които търсят нова сериозна връзка, а не мимолетен флирт или авантюра.

Много е възможно развитие във вече създадени отношения, като желанието на едната страна за по-сериозно обвързване ще бъде много ярко изразено и обявено в разговорите, които ще имате.

Това може да предизвика затруднения в случай, че такова желание категорично липсва в другия партньор.

Като цяло тази седмица носи и ще благоприятства сериозни и отговорни разговори с любимия човек относно бъдещето на вашите отношения.

През седмицата ще възникне ситуация, ще получите новина или ще имате среща, която ще спомогне за възобновяване на отношенията ви с човек, с когото сте загубили контакт поради различни житейски причини.

Информация, която ще получите през тази седмица ще ви накара да размислите доколко тя ще ви бъде полезна, дали можете да научите или усвоите нови знания или е нещо, което има временен характер.

Информацията обаче, която ще получите във връзка с вашата работа, бизнес, обществена дейност определено ще ви бъде полезна.

През седмицата ще ви бъде приятно да се срещате и разговаряте с хора, с които имате общи интереси, хоби, спортни занимания и др.

Момчетата и момичетата ще се сблъскат с нова ситуация свързана със стар проблем, нещо което ще има индивидуално развитие. През тази седмица ще бъде важно по-внимателно да наблюдавате действията на непознати хора, особено ако проявяват желание за сближаване с вас. Интересни преживявания ви очакват в любовта, но нека забавленията ви не бъдат такива, които да имат нежелани последствия за вас.

Мъжете ще бъдат сложни за разбиране през тази седмица, което лесно ще предизвиква недоразумения или спорове. Това особено важи за близките ви отношения с жена, която е ваша любима, съпруга, майка или сестра. Проявите на ревност през тази седмица ще срещнат много силен отпор, особено ако са неоснователни. Тази седмица ще благоприятства осъществяването на едно трудно или на пръв поглед изглеждащо проблематично пътуване.

Жените ще имат грижи или ще чувстват някаква отговорност към по-млади хора, включително и към собствените ви деца. Предстоят ви сериозни разходи, които ще изискат да се подредят по важност. Импулсивни или емоционални разходи и решения свързани с пари определено ще имат неприятни последици и за вас и за семейството ви.

Стрелец
През седмицата от 21 февруари до 27февруари ще възникнат интересни събития свързани с пътуване или с хора от различни дестинации. Хубаво ще бъде да оставите тези събития да имат своето естествено развитие. Плановете ви, каквито и да са те, винаги ще претърпяват някакви промени.

Много важно ще бъде за вас през седмицата да покажете добра организация и професионализъм в работата или в бизнеса си. Единствено от вашите действия ще зависи дали ще допуснете грешки и дали ще възникне напрежение на работното ви място с колеги или с клиенти.

През тази седмица ценете стойността на казаните думи. Нямате нужда от обещания: нито да давате, нито да получавате. Стойността на думите ще е в тяхното изпълнение, без повтаряемост или излишни обяснения.

През седмицата вероятно ще преживеете промени, които ще дадат отражение върху отношенията ви с вашия интимен или брачен партньор. Възможно е те да бъдат предизвикани от събития свързани с пътуване или с влиянието върху вашите отношения от страна на хора извън семейството ви (това, не означава ще те ще са негативни).

Тази седмица няма да толерира прояви на ревност и налагане на собственото ви мнение.

Разочарованията, които ще преживеете тази седмица могат да имат отношение към факта, че няма да имате достатъчно време за занимания, които са важни за вас, тъй като ще сте прекалено заети или ангажирани с други хора.

Седмицата вещае различни събития свързани с баща, дядо, брат и друг близък роднина от мъжки пол. Възможни са и странни съновидения свързани с тях.

Момчетата и момичетата ще имат желание за повече забавления с приятели. Желанието ви за повече общуване ще бъде причина и за разширяване на кръга ви от приятели, познати или съмишленици. Няма да ви липсват притеснения или страхове за бъдещето, но те ще идват и ще отминават бързо. Ваш родственик роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец ще бъде повод за специално внимание или оживени разговори.

Мъжете ще се захванат по-сериозно с разрешаването на неприятности, които никой друг не може да разреши. Седмицата идва в живота ви с нови шансове и късмет, но само за активните и готови за действия представители на Стрелец. Ще имате повече работа, но резултатите ще бъдат важни за вас.

Жените ще очакват изпълнение на някакво обещание, уговорка или договор. Не губете време, а активирайте енергии и сили в тази посока. Седмицата ще благоприятства пътувания и развитие на ваши контакти с хора от различни разстояния. Неочакваните събития през седмицата ще бъдат свързани именно с пътуване, с хора, които живеят в други градове и села, или с обществено-политически събития в държавата, където живеете.

Козирог
През седмицата от 21 февруари до 27 февруари ще усетите много ярко влиянието на различни хора върху вашите лични, домашни и професионални дела. Определено това ще се случи чрез различни полезни за вас срещи и разговори.

В любовта събитията ще са трудно предсказуеми, тъй като ще има различно развитие при създадени вече отношения и при такива, които ще възникнат през тези седем дни.

Седмицата носи сериозни разговори свързани с личния ви живот, но тяхната сериозност не бива да граничи с някакво драматизиране на определени думи, събития или действия.

Ако пътувате през тази седмица, вероятно ще преживеете различни моменти на напрежение свързани предимно с хората, с които ще пътувате или с тези, с които ще имате някакви контакти.

Това ще бъде благоприятна седмица за обсъждане и вземане на решения свързани с имущество, което вие или семейството ви притежавате. Ще имате възможност да получите успокоение по неща от материален характер, които ви притесняват. Дори да възникне някакво напрежение, то ще бъде кратко, мимолетно и ще е свързано с важността на конкретната ситуация.

През тези седем дни от вас ще се изиска търпение, разбиране, а понякога и дипломатичност, когато разрешавате или действате по важни задачи, които касаят дете или млад човек от кръга ви роднини.

Използвайте благоприятните дни на тази седмица за разчистване на някои притеснения или страхове свързани с работата ви.

Като цяло през тази седмица за вас ще бъде важно да изглеждате добре, да показвате добронамереност и отзивчивост, качества, които ще ви отворят много врати.

Момчетата и момичетата ще трябва да намалят темпото, с което живяха през последните 2 -3 месеца. Навлизате във важно време, когато трябва внимателно да оглеждате всичко, с което се ангажирате, особено ако то е свързано с вашето учение или работа. През тази седмица лесно може да изгубите доверие, позиции, дори и лични вещи.

Съумеете ли да поддържате една почти постоянна концентрация и контрол върху важните неща от живота, то положителните резултати през тази седмица ще ви очароват. Не са изключени приятни емоции в личния ви живот, където ще има повече романтика и приятни преживявания.

Мъжете ще се сблъскат с някои неочаквани ситуации свързани с темперамента на хора от семейството, на колеги, приятели или съседи. Липсата на добри маниери може да усложни една конфликтна ситуация. През тази седмица внимание ще изискат битови проблеми в дома, работа с техника, отложени досега ремонти и др. Седмицата носи преживяване свързано с жена родена под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

Жените ще са с по-ясно виждане на нещата от живота: отношения, работа, цели… Ще действате бързо, но не и прибързано по неща, които имат важно значение за вашето бъдеще. Предстоят ви полезни и емоционални контакти и срещи с приятели. Влиянието през тази седмица на хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще бъде много ярко през тази седмица.

Водолей
От 21 февруари до 27февруари ще се изправите пред една динамична и почти изцяло непредсказуема седмица, в която благодарение на вашите собствени действия ще преживеете различни емоции и важни събития.

Вероятно още в началото на този седемдневен период ще имате някакви планове за задачите, с които ще искате да се ангажирате. Обстоятелствата определено ще бъдат на ваша страна, но нищо няма да се случи без вашите усилия.

Усилията ви не трябва да бъдат свързани с никаква форма на натиск, защото едно хубаво нещо много бързо може да се обърне срещу вас и да отвърне на действията ви като бумеранг.

Мнозина ще трябва да разчистват различни притеснения свързани с личния си или професионален живот. Възможни са грижи и около едно сериозно здравословно неразположение.

През тази седмица ще ви изненада един разговор или действие от страна на човек, роднина или приятел.

Седмицата вещае грижи или събития свързани със здравословен проблем на човек, който живее близо до вас.

Това ще бъде благоприятна седмица за приключване на един цикъл на развитие в определена област от живота, но дали това ще ви донесе успех или провал ще зависи единствено от вашите собствени действия.

Равносметката за това, което сте постигнали може да бъде противоречива, но определено ще сте искали по-добри резултати или по-големи успехи.

През седмицата ще получите новина свързана с важно събитие в живота на човек, с когото имате общо минало.

През седмицата може да възникне спор или конфликт от имуществен характер. Ще имате разногласия по въпроси свързани с използването на някакво имущество, ремонти и др.

Някои от недовършените задачи или ангажименти през седмицата все още ще имат още малко време за реализация през следващата седмица, но тяхното забавяне няма да ви бъде от полза.

Момчетата и момичетата ще преминат през една сложна, трудна за прогнозиране седмица, защото всеки един от вас ще подходи по различен начин при разрешаване на личните си проблеми или при преодоляването на различни изпитания.

Много важно за вас ще бъде да се съхраните в чистота, да не допускате хитрости или нечестни действия в делата си и най-вече да пораснете, да се отърсите от детинското си разбиране за света около вас. Чакат ви трудности, които ще ви помогнат да израствате или ще останете на едно сравнително ниско ниво на развитие. Изборът ще бъде ваш.

Мъжете ще се ангажират тази седмица със задачи, свързани с роднини от мъжки пол или ще имат друга някаква работа свързана с мъже. Много интересен и продуктивен период от време, в който ще имате възможност да осъществите плановете си. Ще ви бъде интересно и полезно да общувате с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион, особено ако те са от кръга ви стари или нови приятели или познати.

Жените ще отделят много време за духовно развитие, духовни практики свързани с физическото ви и емоционално здраве. Възможно е едно събитие да ви провокира отново или да развие вашия интерес към живота след смъртта. Много интересна седмица, защото всяко едно събитие ще остави силна следа в живота ви. Очакванията ви за някои събития ще бъдат коригирани от различни изненадващи случки.

Риби
През седмицата от 21 февруари до 27февруари ще бъде добре да насочите енергията и вниманието към дома си. През тази седмица ще може да направите хубави неща за вашия дом или за имот, който притежавате.

Това ще бъде благоприятна седмица както за покупки, така и за продажби на вещи или имот, който не използвате.

Пътуванията през тази седмица вероятно ще са по най-различни причини, но те винаги ще бъдат съпътствани със специални или интересни контакти с хора отблизо и далеч.
Използвайте благоприятните тенденции на тази седмица да вземете поне едно важно решение за живота си и за промяна, която ще ви се отрази добре. Подобно действие от ваша страна може да касае работата или обществения ви живот (ако имате някакви публични изяви).

За да постигнете сигурен успех през седмицата, ще трябва добре да обмисляте своите действия и решения, защото те ще имат дълготрайни последици във вашия живот.

Като цяло седмицата ще благоприятства вашите професионални ангажименти и успешното им развитие и приключване.

Това ще бъде благоприятно време за начало на нова работа или нов бизнес.

Неприятностите, (там, където възникнат такива) бързо ще намерят своето разрешение, защото сега по-ясно ще виждате както проблема, така и начина за неговото приключване.

През седмицата не отказвайте помощ, ако някой ви поиска такава.

Момчетата и момичетата ще трябва да започнат едно по-сериозно пренастройване към един нов начин на живот. Откажете с еот неработещи ваши планове и идеи, отношения или мечти. Нагодете се към новото време, в което в момента живеете.

Предстои ви да постигнете важни успехи през тези седем дни, но само ако сте стъпили здраво на земята и сте наясно с реалните си възможности. Бъдете внимателни в отношенията си с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец, особено ако възникнат някакви противоречия с тях.

Мъжете ще се наложи да правят планове ден за ден, тъй като промените в живота ви ще възникват ежедневно и те ще касаят вашето семейство или работа. Ще ви се наложи да оставите някои ваши задачи за следващата седмица или да потърсите помощ при тяхното изпълнение. Ще ви бъде трудно да преминете през моментите на напрежение. Ще търсите по-лесно вина в другите, отколкото да осъзнаете собствената си неспособност да реагирате правилно с конкретната ситуация.

Жените ще се сблъскат с различни неочаквани ситуации, които ще изискат вземане на решение на място, на минутата и без време за търсене на помощ или съвет. Предстоят ви няколко сериозни задачи свързани с документи, договори и най-различен вид бумащина. Не приемайте несериозно всяко ваше действие свързано с поставянето ви на подпис под някакъв документ! Това особено важи при действия свързани с някакво имущество, вещи, собственост.

Източник: astro.velida.net