Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (14 – 20 март)

Овен
През седмицата от 14 март до 20 март ще ви тревожат екстремните и необмислени действия на някой около вас, който най-вероятно ще попадне в сложна, трудна за разрешаване ситуация. Не е задължително този човек да бъде ваш родственик, но така или иначе ще имате близки отношения.

През седмицата ще ви бъде трудно да общувате с представители на водните зодиакалните знаци. Хубавото е, че ще намерите помощ и подкрепа в лицето на човек, който добре познава тези хора.

Песимистичните ви настроения ще преминават бързо и както се казва, след „бурята на слънце идва ред“. Не допускайте депресивни състояния, защото няма реални причини за това, освен собствените ви емоции.

През седмицата ще възникне напрежение около едно пътуване и най-вероятно с хора, с които ще пътувате, или заради които ще пътувате. Избягвайте пререкания с представители на пътната полиция или други представители на властта.

Тази седмица ще бъде запомнена с няколко важни срещи и разговори, които носят тепърва важни промени в живота ви. Имайте търпение, тяхното развитие предстои.

Момчетата и момичетата ще бъдат очаровани или развълнувани от една нова идея, предложение или покана. Не бързайте, дайте си време трезво и мъдро да обмислите тези неща. Колкото повече зрялост се научите да поакзвате в сдействията си, толкова по-бързо и напред може да стигнете.

През седмицата не омаловаажавайте думите на близка жена, която се опитва да ви даде добър съвет. Може би не го прави по най-добрия начин, но вие вероятно добре познавате нейния характер. Седмицата може да се запомни с една приятна за вас покупка.

Мъжете ще се нуждаят от помощ при работа с документи, договори или друг вид важна бумащина. Търсете и искайте съвет или насока, ако чувствате някаква несигурност.

Много неочаквани събития и преживявания носи тази седмица за вас, но те почти незабележимо ще се отразят на вашите основни планове и ангажименти. Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, както е и възможно да възникне неочаквана причина за такова.

Жените ще преминат през седмица, в която ще се намери повече яснота по важни за вашето семейство или кариера въпроси. Ще се наложи да разговаряте с мъж, да търсите информация, да задавате въпроси. Там, където чувствате несигурност, неискреност, страх – значи трябва наистина да отделите повече внимание и да проверите всичко или всекиго.

Телец
През седмицата от 14 март до 20 март ще преживеете разочарование от човек, за когото сте имали по добро мнение или от когото сте видели само хубави неща досега в живота си.

През тази седмица обаче този човек ще реагира или действа необяснимо за вас, което не означава, че този човек няма причина за подобни действия. За да разберете повече, ще бъде добре да седнете и да разговаряте, стига да имате достатъчно смелост да чуете някои може би неприятни истини.

Тази седмица ще изиска едно по-отговорно отношение към вашето здраве, независимо че няма конкретна причина за паника. Би било добре да избягвате стресови и конфликтни ситуации, които ще ви се отразят неблагоприятно и могат да бъдат причина за проблеми с кръвното налягане, мигренозни пристъпи, безсъние и други.

През седмицата ще бъдете поканени на една среща или събиране с приятели, но поради някаква причина няма да бързате да дадете своя отговор.

Възможно е да имате и други ангажименти и да се притеснявате, че ще се натоварите с повече задължения, отколкото сте способни да изпълните. Възможно е обаче причината да бъде съвсем друга и да касае вашите собствени емоции и чувства.

През тази седмица ще възникне напрежение около техника или стока на работното ви място, което ще бъде причина за конфликти с колеги или с клиенти. Вероятно има по-добър начин за разрешаване на конкретния проблем и се надявам вие да го намерите.

Момчетата и момичетата ще имат възможност да избират между приятно прекарано време с приятели или с връстници и от друга страна максимално използване на тези седем дни за усърдна работа свързана с някакъв проект (учение). Би било чудесно ако намерите баланс между двете възможности, защото и от двете ще имате някаква нужда.

През тази седмица може да уредите някои важни за вас дела свързани с документ, договор или с някакво споразумение. Помнете, тези седем дни могат да бъдат много успешно и градивно време за вас.

Мъжете ще трябва да приемат по-сериозно ангажимент или работа с жена, независимо на каква основа са отношенията ви с нея.

Различни събития ще провокират у вас нови идеи, но добре обмисляйте всяла една, макар и минимална промяна в живота си. Новина или неуспех, който ще има влияние по някакъв начин върху вас може да ви натъжи или причини разочарование.

Жените ще действат бавно през тази седмица. Причините ще са различни, но определено за никъде няма да бързате. И така трябва. Сега се нуждаете от повече спокойствие и сигурност.

Очакванията ви, че може да възникнат неприятности в живота ви, вероятно ще се окажат измамни или сами ще ги предизвикате с подобно мислене от ваша страна.

Близнаци
През седмицата от 14 март до 20 март избягвайте да се ангажирате с финансови отношения с приятели, независимо каква ще бъде конкретната ситуация. Една малка грешка, пропуск или недоразумение може да провокира неприятна ситуация, която да повлияе негативно върху вашите отношения.

Не се впечатлявайте от оферти за по-високи печалби, защото ще останете разочаровани, дори може да преживеете загуба.

Необмислените думи или действия на близък човек ще ви разочароват и дори могат да ви накарат да се почувствате обидени.

Много важно за вас ще бъде през тази седмица да избягвате да изяснявате отношенията си с хора, с които имате стари проблеми или спорове.

Най-вероятно ваши или техни думи, емоционални реакции само ще влошат ситуацията помежду ви.

Загуба или провал, който ваш роднина или приятел ще преживее ще го направи гневен и търсещ виновника около себе си. Всъщност вината ще е изцяло в него/нея.

През тази седмица мнозина ще планират пътуване, което ще се осъществи чрез преодоляването на някои сложни ситуации или затруднения, но като цяло ще има успешно реализиране, независимо от неговата цел.

Момчетата и момичетата ще се наложи да насочат вниманието си предимно към своите задължения, независимо дали са учници, студенти или работят.

Предстоят ви някои важни моменти като усвояване на нови знания, търсене и намиране на нови решения на стари проблеми или сложни ситуации. Предстоят важни разговори в семейството ви свързани със семейните доходи и предстоящи неотложни разходи.

Мъжете ще се наложи да преминат през тези седем дни с по-голямо внимание и търпение към ежедневните си дела. Някои събития ще имат бавно развитие, някои задачи трудно ще се изпълняват и тов аможе да се нарече в някаква степен седмица на стагнация за вас.

Проблемите, където възникнат такива ще са вследствие на неправилна преценка на конкретната ситуация, подвеждане от фалшива информация или некоректен източник и др. Хубавото е, че имате умения да се измъквате от всяка ситуация, но няма да е лошо да не повтаряте някои житейски уроци отново и отново…

Жените ще обичат да се срещат с роднини, с приятели или познати, с които ще имат з акакво да разговарят.

Това вас ще ви зарежда най-много, общуването ви с различни и приятни за вас хора. Ще минете през една дупка или стресова ситуация, но бързо ще намерите изход от нея. Вече сте преживяли подобна ситуация в миналото си и сте си научили урока…

Рак
През седмицата от 14 март до 20 март ще очаквате важни новини или развитието на събития, които в голяма степен ще определят вашето бъдеще.

Мнозина от вас ще имат притеснения относно развитието на имотен ангажимент поради неговото забавяне или отлагане на различни действия.

Ако сте ангажирани с някаква работа или бизнес, през тази седмица не търсете печалба на всяка цена, а по-скоро да имате някакви приходи, които да ви помогнат да се задържите стабилни.

Тази седмица ще дойде с нейните изненади и неочаквани събития, като някои от тях ще бъдат свързани с необходимостта да се срещнете с определени хора.

Непредсказуемо ще бъде развитието на вашите финансови дела, но едва ли ще възникне неприятна ситуация или драма.

През тези седем дни се фокусирайте върху важните за дома и семейството ви неща. Търсете опора и подкрепа в семейството си и близките си родственици.

Това ще бъде благоприятна седмица за разговори свързани с минали, настоящи или бъдещи събития в семейството.

Така ще успеете да вземете важно решение, което тепърва ще има благоприятно влияние върху домашните ви дела.

През тази седмица от вас ще се изиска една по-голяма активност в действията ви, тъй като мнозина ще зависят от вас.

Момчетата и момичетата ще бъде добре да планират своите задачи между тези в учлище/университет/работа и тези, които са важни за семейството. Много различни събития предстоят във вашия дом и в кръга ви от роднини и вашето участие ще бъде важно в тях. През седмицата разбира се, винаги ще намирате време за приятели, но нека те на отнемат време, което е ценно за вас.

Мъжете ще се наложи да обърнат внимание на здравето си и на физическата си форма.

Осигурете си достатъчно време за почивка и не са натоварвайте със задачи, за които нямате ресурси през тази седмица. Здравето на близък мъж или приятел също може да изиска някаква грижа или да бъде притеснение. Неприятна новина в този план може сериозно да ви разстрои.

Жените ще имат поводи за важна комуникация с други жени от семейството, приятелки или такива, с които имат общи интереси и цели. Вероятни са срещи или общи действия с жени, които живеят сравнително близко до вас.

През тази седмица ще имат по-ясна представа или ще направите по-сериозна организация на ваши планове, чиято реализация предстои през пролетта или лятото. Вероятно е едно емоционално преживяване с човек роден под знака на Рак, Риби или Скорпион.

Лъв
През седмицата от 14 март до 20 март може да изживеете неприятни емоции свързани с дете или с млад човек, които може да са предизвикани от техните неразумни или рискови действия.

В зависимост от възрастта ви и нивото ви на духовно развитие, опитайте се да разговаряте търпеливо и внимателно с по-млади от вас хора. При необходимост дайте им примери от вашите преживявания, но без да налагате своето мнение или воля.

Това е седмица, в която трябва да бъдете учители, но само ако притежавате естествените качества за това.
В противен случай се опитайте да не обърквате живота на други хора.

През тази седмица ще преживеете разочарование от ваш родственик, който ще ви изненада със свое решение или необмислено действие.

През седмицата бъдете внимателни с финансовите си разходи и с паричните си дела.

Определено сте в добра позиция, ще имате възможност за стабилни доходи или ще възникнат нови възможности в този план. Въпреки всичко не си позволявайте да действате неразумно и не харчете пари за неща, които не са от първа необходимост.

През тази седмица ще получите новина свързана със сериозни житейски трудности в живота на жена, която познавате.

Момчетата и момичетата ще трябва да се настроят за седмица, която едва ли ще запълнят с някакви забележими резултати. Ще ви се наложи да насочите вниманието си към някои ангажименти, които сте започнали през изминалата седмица, и които са все още актуални, очакващи своето приключване.

Възможно е да възникнат няколко важни момента през седмицата, в които ще ви се наложи да покажете една категорична позиция по въпроси свързани с вашето семейство, образование или кариера.

На тези от вас, на които ще им се наложи да вземат важни решения, нека да си дадат достатъчно време за размисъл. Приятни моменти ще преживеете с хора родени под знака на Везни, Близнаци или Водолей.

Мъжете ще влязат в някакъв спор или конфликт с мъж под 35-годишна възраст, който ще прояви невероятно упорство и инат по темата, по която имате различия. Най-вероятно това ще бъде човек от вашия кръг приятели, с когото по начало имате различни мнения по въпроси важни за обществото, в което живеете.

Тази седмица може да се запомни с поне едно ново познанство с мъж, с когото ще имате общи интереси в една обществена или политическа кауза. Седмицата ще благоприятства изпълнението на задачи свързани с подобрения в дома, ремонт на битови уреди или покупка на нови такива.

Жените ще се опитат с някаква хитрост или с манипулативни действия да реализират своя идея или план. В някои отношения това ще проработи доста добре и успешно, но не са изключени ситуации, в които подобни действия могат да се обърнат против вас.

Домашните ви грижи и задължения през тази седмица ще бъдат повече, което може да се отрази на работата или бизнеса ви по един негативен начин.

Дева
През седмицата от 14 март до 20 март ще следите с интерес събития в живота на човек от кръга си роднини или приятели.

Въпреки световната криза със здравето на милиони хора, любовта продължава да съществува и тя ще бъде най-вероятната причина за важни събития в живота на ваши близки хора и приятели.

Седмицата носи важни събития в живота на вашия романтичен или брачен партньор.

Отношенията ви са мъже ще се влияят от ежедневните събития, но един конфликт с мъж може да ви нарани емоционално и да не забравите тази обида дълго време.

През тази седмица ще имате възможност да разчистите по-голяма част от притесненията си, независимо с какво са свързани.

Седмицата носи нови възможности в личен или професионален план, които вие ще успеете да реализирате.

Ще имате възможност да стабилизирате здравето си, в случай че имате подобен проблем.

Възможно е да се тревожите или да правите някакви планове с хора, които живеят на разстояние от вас, и които е вероятно са ваши приятели или съмишленици в някаква кауза.

Момчетата и момичетата ще решат, че тази седмица е време да се позабавляват, и че винаги ще има достатъчно време за сериозните задачи. Това донякъде е вярно ако направите добра организация на времето си или не залитнете в една несподелена и невъзможна любов. Ще бъде добре да не игнорирате съветите или предложенията, които ще получите от човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Те може да бъдат свързани както с вашия любовен живот, така и с вашето образование или цели в живота, ако имате такива. Много важно през тази седмица ще бъде да съхраните личните си планове, тайни и идеи, тъй като не зад всяка усмивка се крие стойностен и искрен човек.

Мъжете ще се наложи да приемат на доверие някои нови хора в живота си, което не означава че не трябва да бъдете предпазливи. Напротив! Новите хора идват с някаква мисия в живота ви, но тя може да бъде както добра, така и да ви донесе някакво изпитание.

За някои от вас на преден план ще излязат финансови отношения с човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог. Седмицата ще се запомни и с едно приятно преживяване с жена над 35-годишна възраст.

Жените преди всичко ще трябва да се погрижат през тази седмица за своето здраве, независимо дали става дума за поддържането на добра физическа форма, за зъболечение или друг вид терапия.

Някои ваши ангажименти ще реализирате с голямо притеснение или страх, тъй като това ще бъдат неща, с които ще се ангажирате за първи път. Здравето на дете или момиче може да създаде притеснение, но има обещание за бързо възстановяване.

Везни
През седмицата от 14 март до 20 март почти цялото ви семейство ще се ангажира с различни финансови дела, плащания, документи, планиране на бъдещи разходи и други.

Нещата ще се развиват сравнително спокойно, без притеснение или излишно напрежение. Такова може да възникне за тези от вас, които са ангажирани с ипотека или с плащане на наем, но и тези неща ще намерят своето естествено развитие.

През тази седмица ще ви зарадва новина, решение или събитие свързано с дете или млад човек, който живее на някакво разстояние от вас или в друг дом.

Седмицата носи новина свързана с раждането на дете, което също ще бъде повод за специална радост.

През тази седмица избягвайте неприятности с жени, които трудно ще приемат вашето мнение и ще са склонни докрая да ви се противопоставят.

Седмицата ще се запомни с неочаквани поводи за радост в семейството или в кръга ви от роднини.

Въпреки обстановката в страната, където живеете, е възможно да обсъждате събития свързани с годеж, сватба, юбилей или друго важно събитие от семеен характер.

Момчетата и момичетата ще разговарят, ще обмислят или ще вземат решения свързани с някои бъдещи ангажименти, от които ще очакват не само да натрупат някакъв опит, но и евентуално да получат някакво заплащане.

Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на договорни отношения или на документи свързани със стипендия. В личния ви живот се очакват интересни преживявания и емоции с любим човек или с приятели.

Не е изключено да се зарадвате на неочаквани пари или да намерите такива. Събитията през седмицата нямат за цел само да ви носят удоволствие и да изпълняват ваши желания, но и да ви провокират към размисли относно стойността на живота, който водите в момента, и който искате да имате.

Мъжете могат да преминат през едно по-спокойно време, в което да си дадат достатъчно време за почивка, за размисъл и за планиране на бъдещи действия. Ще имат добро влияние върху вас разговори с хора родени под знака на Близнаци, Водолей или Везни.

Ваш личен здравословен проблем или на близък човек може да създаде притеснение, но ще има и бързо възстановяване. Любовта ще създаде много емоционални ситуации в живота ви, независимо от вашето семейно положение.

Жените емоционално ще са нестабилни, най-вероятно поради едно по-голямо натоварване от различни хора или събития, които ще се развият през тази седмица. Може да преживеете разочарование от невъзможността да реализирате една цел или от отношението на някои към вас.

Не са изключени опити за измама или даване на обещание, което съответната личност няма да изпълни. Хубавото е че развитието на събитията през седмицата ще става на бързи обороти, така че неприятните ситуации ще отминават бързо.

Скорпион
През седмицата от 14 март до 20 март ще се ангажирате с някои неприятни битови или имуществени проблеми. Тяхното възникване и невъзможност да бъдат разрешени на този етап, мога да ви накарат да вземете някои важни решения.

Тази седмица не благоприятства покупка на имущество, но ако ви се наложи такова бъдете много внимателни във всеки един детайл.

Като цяло седмицата ще благоприятства развитието на основните ви ангажименти и тяхното успешно приключване. Това важи включително и за тези, които са свързани с пари или финансови документи.

Благоприятно влияние върху делата ви през тази седмица ще има от страна на хора родени под земните зодиакални знаци или с такъв асцендент.

През тези седем дни бъдете внимателни в професионални или бизнес контакти свързани с пътуване или с хора от различни разстояния. Възможно е да възникнат неприятни грешки и дори опити за измама или некоректно поведение.

Ако сте взели решение да пътувате през тази седмица, то бъдете готови да се сблъскате с неочаквани спънки или да преживеете неочаквани събития.

През тази седмица ще се замислите върху някои нереализирани ваши идеи и планове от близкото минало, тъй като интуитивно ще усещате че те все още имат някакво бъдеще, или може би точно настоящата ситуация ще благоприятства тяхното успешно развитие.

Момчетата и момичетата ще преминат през някои неприятни емоционални ситуации, като някои от вас могат да се разплачат, а други да затаят една обида или желание за отмъщение. Не ви съветвам да отвръщате на удара с удар, защото болката или загубата, в края на краищата ще остане във вас. Научете се да преодолявате подобни ситуации и състояния, с мъдрост и зрялост независимо от възрастта си.

Така много по-бързо ще се освободите от енергии и затормозяване, неща които стопират вашия прогрес. Определено през тази седмица ще имате възможност да покажете кои сте и какво можете, дори все още да сте непълнолетни.

Мъжете ще се сблъскат със затруднения, които ще възникнат поради някои негативни черти от собствения ви характер. Неотстъпчивостта или желанието нещата да се случат вашия начин, през тази седмица само ще ви вредят.

Внимание ще изискат финансови отношения или всякакъв вид споразумения с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева. Седмицата носи някои нови отговорности свързани с вашия дом или семейство, които ще трябва да се приемат и изпълнят с цялата си сериозност, която изискват.

Жените ще преминат през седмица, която ще остави след себе си тъжен спомен от една загуба или раздяла, с човек който е имал своето място във вашия живот. Разбира се, не е задължително това да е ваш родственик, но определено ще е личност, която уважавате, или с която имате специални спомени.

Тези от вас, които ще се ангажират със съдебно или юридическо дело през тази седмица, нека да са внимателни, тъй като ще възникнат някои деликатни моменти, граничещи както с успех, така и със загуба. През седмицата ще се обвържете с ангажимент с момиче или с млада жена, който ще ви натовари в неподходящо за вас време.

Стрелец
През седмицата от 14 март до 20 март ще имате виртуални или реални контакти с романтичния си партньор. Любовта ще бъде важна част от живота ви през тези седем дни и ще ви зарежда с позитивна енергия и оптимизъм.

Възможно е да имате определени очаквания за развитието на вашата връзка и да се опитате да форсирате тяхното развитие.
Дано не прекалите с натиска или с очакванията си…

През тази седмица е възможно да ви притесни здравето на близък човек над 35 годишна възраст. Възможно е млада жена около вас да ви създаде друго сериозно притеснение.

Като цяло седмицата ще изиска по-голямо внимание върху всяко едно здравословно неразположение или проблем, но без да се допуска паника или страх.

През тази седмица ще ви натъжи неочаквано събитие в живота на мъж, което ще възникне поради негови неразумни или рискови действия, проявена самонадеяност и други.

През тази седмица ще бъде важно да се избягват самонадеяни действия, които могат да причинят нараняване или друг неприятен инцидент.

През седмицата ще възникне конфликт с човек от кръга ви приятели, поради неизпълнено обещание или разминаване в плановете, което ще ви създаде някакъв дискомфорт.

Момчетата и момичетата ще преминат през няколко конфликтни ситуации през тази седмица, свързани с прояви на ревност, желание за надмощие или на инат. Бъдете внимателни със своите обвинения към другите, защото вие самите едва ли сте перфектни.

В дома си се опитайте да живеете в хармония с другите, да разбирате проблемите на вашите родители или на останалите членове на семейството ви.

Помагайте когато можете, избягвайте конфликтите. През тази седмица те могат да ви причинят много неприятни главоболия. Повод за събиране или приятно преживяване може да бъде момиче от кръга ви приятели или връстници.

Мъжете ще планират нещата си ден за ден, тъй като постоянно ще идва нова или полезна за вас информация, както и различни обстоятелства ще претърпят неочаквани промени.

За някои от вас седмицата ще се запомни с важен документ, договор, споразумение или покана свързана с човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец. Ще общувате много повече с приятели или съмишленици, поради динамичното развитие на различни важни в обществото или в света събития.

Жените ще бъдат в основата на по-важните събития в семейството през тази седмица. Това е време за реализация на вашите идеи и планове. Разбира се, ако сте успели своевременно да убедите и другите в тяхната перспектива.

През седмицата може да възникне ангажимент или преживяване свързано с мъж роден под знака на Риби, Рак или Скорпион (или с такъв изгряващ знак). През тези седем дни някой ще се опита да ви заблуди или излъже, но вие ще бъдете нащрек, нали?

Козирог
През седмицата от 14 март до 20 март определени събития ще внесат повече оптимизъм в семейните ви дела и планове. Появата на нови шансове и възможности ще ви даде надежда и вяра, че трудното време постепенно започва да отминава. Особено благоприятно развитие ще имат събитията в семейства, където другият от партньорите е роден под воден зодиакален знак.

През тази седмица проявете по-голяма загриженост към здравето или личните дела на ваше дете или на човек от семейството ви. Възможно е да допуснат сериозни грешки или да се поддадат на нечия недобронамерена манипулация, която да им коства някаква загуба или друг вид усложнения.

През седмицата ще се зарадвате на добри новини свързани с пари или пред вас ще възникнат възможности за нови източници на доходи.

Това благоприятно влияние върху финансите ви ще се отрази на цялото ви семейство и е възможно това да се дължи не само на вашите усилия или работа.

През седмицата ще ви изненада разговор или събитие свързано с роднина или с приятел и някакъв нов старт в техния живот.

Възможно е тази личност да бъде родена под знака на Близнаци, Везни или Водолей, или да има такъв асцедент.

Момчетата и момичетата ще живее с някакви очаквания за тази седмица, Но едва ли ще направите някакви специални усилия за да ги направите осъществими. Някак си ще сте склонни да разчитате на други хора да свършат основната работа, а вие само да се включите накрая, когато ще започне „веселата част“.

Тази седмица ще благоприятства пътуване със семейството или с приятели, но във втория случай избягвайте рискови или показани действия по време на шофиране.

Седмицата ще се запомни с интересно общуване с ваши приятели или връстници, които в този момент се намират на някакво разстояние от вас. Определено ще имате повече новини да споделяте, или те да споделят с вас.

Мъжете ще трябва да проявят една по-голяма отговорност и загриженост към това, което се случва в живота на близка жена: майка, съпруга, сестра, дъщеря или други.

Въпреки че няма да сте в настроение да се ангажирате с проблемите на други хора, през тази седмица ще бъде важно да покажете съпричастност или да помогнете според възможностите си. Седмицата носи преживяване с жена родена под знака на Телец, Козирог или Дева, което може да бъде свързано с нейното здраве или със сериозен проблем в личния и живот.

Жените ще решат в че са в настроение за промени и подобрения в дома си, във вилен имот или в стопанство, което семейството притежава. Тези от вас, които имат градина ще вложат много енергия, идеи в нейното развитие.

Любовния ви живот в никой случай няма да мине на заден план, а напротив. Независимо от вашето семейно положение вие ще искате и ще търсите внимание, комплименти или приятни преживявания.

Водолей
През седмицата от 14 март до 20 март ще преживеете разочарование свързано с хора, които няма да изпълнят свое обещание или умишлено ще ви заблудят с невярна информация.

През тази седмица подобни действия ще ви накарат да бъдете по-решителни при отстраняване на подобни хора от обкръжението си.

Ще осъзнаете факта, че е по-добре да имате малко, но истински приятели, отколкото много, но несигурни или несериозни.

През седмицата ще научите неприятна новина свързана с човек, когото познавате от много години, но може да не сте близки приятели или роднини.

През тези седем дни не допускайте вашите деца да пътуват, независимо каква е причината. Едно такова пътуване може да постави семейството ви в неочаквана и сложна ситуация.

Ако имате здравословни проблеми, през тази седмица избягвайте паника или излишен страх от консултация с лекар. Възможно е събитията напоследък да са ви наплашили, но вашата действителност е различна.

Тези от вас, които ще бъдат ангажирани професионално през тези седем дни ще могат да разчитат на едно добро развитие на професионалните си ангажименти и дори да изпитат гордост от добре свършена работа или задачи.

Момчетата и момичетата ще имат различни поводи да се събират с приятели или съученици, но нека удоволствие да не вземат връх над останалите ви задължения в училище или в дейността/ работата, с която сте ангажирани в момента. Повод за някакъв празник може да имате и в семейството си или в кръга си от роднини.

Някои преживявания през седмицата могат да ви накарат да размислите за неща свързани с трудностите, през които трябва да преминете преди да достигнете до един радостен момент в живота си, който обаче понякога трае само миг, преди новите задачи да заемат своето място в живота ви.

Мъжете ще се наложи не само да поемат обещание, но и да преминат към реални действия в неща свързани с комфорта в дома. Едно по-отговорно време за разчистване на битови проблеми и уреждане на други важни семейни дела.

Здравето на близък човек може да създаде притеснения, като вероятността това да бъде човек от вашия дом е твърде голяма. Някои неприятности през тази седмица ще ви покажат че твърде прибързано сте се ангажирали с неща или с хора, за които нямате достатъчно информация.

Жените също ще бъдат ангажирани с домашни проблеми, с подобрение или ремонти в жилището, които в повечето случаи ще бъдат предварително планирани и организирани.

Може да имате очаквания за работа или друг някакъв ангажимент свързан с имот, който притежавате извън този, в който в момента живеете. Седмицата ще благоприятства покупка на ваканционен или селски имот, за тези които се намират в подобна процедура.

Риби
През седмицата от 14 март до 20 март ще имате важни или полезни за вас разговори с близък човек относно различни ситуации във вашия или неговия живот свързани с пари, кредит, застраховка и т.н.

Възможно е да ви се наложи посещение във финансова институция като банка, застрахователно дружество и други.

През тези седем дни се научите внимателно да селектирате информацията, която ще достига до вас.

В публичното пространство ще има много опити за манипулация чрез различни фалшиви новини или твърдения, които могат да доведат до объркване на вашите представи за реалността в момента.

Избягвайте да вземате решения, ако нямате вътрешна убеденост, че това е най-правилното за вас.

Търсете съвети при необходимост от хора, на които имате пълно доверие.

През седмицата на някои от вас ще им наложи да отсъстват от работа или да се адаптират към промени свързани с професионалните си задължения и отговорности.

През тези седем дни ще ви притеснява здравето на ваш приятел, колега или съсед, като няма знак за някакво фатално задълбочаване на проблема.

Момчетата и момичетата ще се натоварят психически и емоционално с неприятности, които сами сте предизвикали с неразумното си или нетактично поведение в дома, в училище или на работното си място. Ще се изправите пред последствия, които ще са доста неприятни за вас.

През тази седмица се грижете добре за физическата си форма и не омаловажавайте значението на една настинка или травма. Като цяло седмицата ще се развива хармонично и благоприятно за вас по отношение изпълнението на задължения, които имате.

Мъжете ще се ангажират с една неприятна задача, която обаче ще бъде важна за близка жена. Възможно е това да има връзка с разрешаването на проблем на друг член от семейството. Като цяло седмицата ще се развива според вашите очаквания и планове, които имате за този период от време. Вероятни са събирания свързани с близък човек и с важен повод, който ще възникне в неговия/ нейния живот.

Жените ще са неспокойни и притеснени, особено при вземане на важни решения, които носят сложни или трудни промени със себе си. През тези седем дни може да общувате с ваши родственици, от които ще търсите съвет за конкретната ситуация.

Седмицата ще се запомни с емоционално събитие свързано с човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв. Финансовите ви дела ще се развиват нормално и са възможни някои благоприятни ситуации или промени в този план.

Източник: astro.velida.net