Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (4 - 10 април)

Овен
През седмицата от 4 април до 10 април вниманието ви основно ще трябва да бъде насочено към всичко свързано с пари, особено ако работите с пари или с финансови документи.

Тази седмица не вещае загуба, но ще изиска от вас максимално внимание при подобни ангажименти.

През седмицата може да ви зарадва отговор или потвърждение на ваше предложение, което сте направили на човек роден под въздушен зодиакален знак.

Седмицата вещае различни изненади свързани с момче или с мъж от кръга ви роднини, приятели или близки колеги.

Възможно е през тази седмица да получите новина свързана с раждането на бебе или с бременност.

През тази седмица могат да ви зарадват добри новини в дома ви свързани с предстоящо повишение на ваши лични доходи, или на доходите на ваш брачен партньор, родители или дете.

Някои от вас ще бъдат изненадани от неочаквани пари или от неочаквана печалба.

Трудните моменти през седмицата ще бъдат свързани с хора от миналото ви, които са били ваши приятели, съученици или съседи. Събития в техния живот ще ви натъжат или разочароват.

Момчетата и момичетата ще се забъркат в една неприятна ситуация, от която всеки един ще излезе според умението да съчетава дипломатични действия с категоричен отпор, когато някой се опитва да ви вреди.

Това определено не означава че трябва да бъдете груби, инатести и да не зачитате мнението на другите хора. На някои от вас определено ще им се наложи много бързо да пораснат, да възмъжеят.

През тази седмица ще възникнат различни сериозни ангажименти или събития свързани с по-възрастни родственици, както от страна на вашата майка, така и от страна на вашия баща.

Мъжете ще се наложи да отделят повече внимание на физическото си здраве, като си дадат достатъчно време за почивка, за някои важни прегледи при лекар, за терапия или зъболечение и други. Не изоставяйте грижите за себе си, тъй като те могат да ви изненадат в най-неподходящ момент.

Общуването ви с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец ще бъде много сложно, и в даден момент вие ще бъдете склонни дори да се разделите една такава личност, за да се съхраните от допълнителни проблеми.

Жените ще преминат през седмица, в която всеки ден ще идва с някакви неочаквани новини, събития или преживявания. Много от тях ще бъдат свързани с ваше дете или внуче, както и с някой друг млад човек от близкото ви обкръжение.

За съжаление през седмицата една неприятна новина ще касае именно дете или млад човек, които познавате или ще се включите в някаква благотворителна акция свързана с тях.

Телец
През седмицата от 4 април до 10 април ще ви се наложи да се ангажирате с разрешаването на повече неприятности, някои от които са възникнали през изминалата седмица, или са вследствие на ваши грешки и прибързани действия.

За съжаление тяхното развитие и разрешаване ще ви отнеме много повече време, и вие ще трябва да проявите много търпение, ако не искате да задълбочавате тяхното негативно влияние.

През седмицата избягвайте сериозни разговори с хора родени под водни зодиакални знаци, които точно в тази ситуация трудно ще ви дадат правилен или мъдър съвет.

Тази седмица ще бъде важна за вашата работа или бизнес тъй като ще възникнат някои благоприятни възможности да разговаряте с ръководители или с колеги, по въпроси които ви създават притеснения или друг някакъв дискомфорт.

На успех ще могат да разчитат тези от вас, които ще се явят на интервю за нова работа или нова позиция.

През тази седмица ще прекарате повече време с деца в дома си поради различни причини, което ще се отрази добре на вашите отношения, особено ако не се затворите със собствените си проблеми и лични интереси.

Седмицата вещае новина свързана с раждане на дете или с друго важно събитие в живота на дете от кръга ви роднини.

Любовта ще бъде благосклонна към представителите на този зодиакален знак и ще благоприятства както вече създадени отношения, така и нови, които ще възникнат през тези седем дни.

Важни преживявания ще имат тези от вас, чийто партньор е роден под земен зодиакален знак.

Момчетата и момичетата ще запомнят седмицата с важни или интересни преживявания с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. Ще имате възможност и желание да правите планове за бъдещето си свързани с образование или работа.

Внимание ще изискат някои здравословни неразположения, настинки или усещане за отпадналост. Отношенията ви с някои приятели през тази седмица ще бъдат поставени на изпитание поради различия във възгледите ви за живота или желите, които имате пред себе си.

Мъжете ще преминат през седем интересни и успешни дни, в които ще трябва внимателно да следите сигналите, които Съдбата ще ви изпраща. Понякога от вас ще се изисква да действате бързо, понякога да изчаквате.

Нагаждайте се! Това ще бъде важно време за вашите финансови планове и за дейности, от които очаквате сериозни приходи. През тези седем дни живота ще ви даде едно емоционално преживяване свързано с момиче или с млада жена.

Жените ще преминат през тази седмица под силното влияние на собствените си емоции. За съжаление през тази седмица те ще са твърде нестабилни и най-вероятно ще ви създават по-скоро проблеми, отколкото обратното. Някои разочарования или разминавания с вашите желания допълнително ще подтиснат вашето настроение.

Вероятни са чести конфликти, противопоставяния, напрежение. Хубавото за вас, е че тези които осъзнават „дупката“ в която са попаднали и бързото излизане от нея, ще могат да се мобилизират и да постигнат обрат в делата си.

Близнаци
През седмицата от 4 април до 10 април ще ви изненадат неприятно някои събития свързани с пътуване, или с хора които живеят на разстояние от вас.

Изненадите ще са свързани с ваша заблуда или с опити за манипулирането ви, с лъжи от страна на хора които живеят надалеч от вас.

През тази седмица ще имате благоприятно време за разговори или за уреждане на ваши финансови дела и интереси.

В голяма степен ще можете да разчитате на съветите или помощта на хора, които познавате, включително и на ваши приятели.

През тези седем дни ще присъствате на различни събирания или ще имате много по-активен социален живот с хора от различни разстояния, с различни интереси или от различни националности.

Не се страхувайте от новите познанства, тъй като те ще имат своето значение за по-дълъг или по-кратък период в живота ви.

През седмицата ще ви зарадват добри новини свързани с лечението и възстановяването на човек от кръга и роднини или приятели.

През тези седем дни ще получите важна за вас новина или информация която досега ви е създавала някакво притеснение или страх.

Момчетата и момичетата ще имат благоприятна седмица за емоционално, романтични любовни преживявания.

През тези седем дни може с по-голяма лекота да се обясните на някого в любов или да изненадате с нещо оригинално любимия човек. Здравето на някои от вас може да изиска внимание, лечение с определени медикаменти или някакъв вид диета.

През тази седмица ще бъде важно да внимавате къде оставяте важни за вас лични вещи и документи, да съхранявате парите, които имате както и личната си информация на телефона.

Мъжете ще проявят нетърпение и неразбиране към действия или думи на хора от семейството, колеги или приятели. С лекота ще показвате своето раздразнение, или без да се съобразявате ще предизвиквате конфликти.

Едно такова поведение ще ви създава различни неприятни ситуации, особено с представители на огнените зодиакални знаци. Това което очаквате през тази седмица ще бъде коренно различно от това, което всъщност ще получите. Голяма вина за това ще бъде и собственото ви поведение.

Жените ще има достатъчно задачи ангажименти свързани с пари или с финансови документи, което в един момент може да се отрази не само на настроението, но и на здравето ви, ако тези дела са свързани с неприятни задачи.

Много изненади носи седмицата за вас и едва ли може да се конкретизира в коя точно област те ще възникнат, защото това определено ще бъде различно за всеки един от вас.

Неочакваните ситуации, които ще възникнат в дома ви могат да бъдат свързани с пари или с неочаквано решение на близък човек.

Рак
През седмицата от 4 април до 10 април някои събития определено ще съумеят да ви изненадат. Хубавото е, че те са позитивни и благоприятни, свързани с вашия личен живот, или с личния живот на вашите близки роднини и приятели.

През тази седмица могат да ви изненадат неочаквани пари или новини свързани с такива.

Присъствието на човек роден под знака на Везни, Водолей и Близнаци ще има благоприятно влияние върху вашите лични дела през тези седем дни.

През тази седмица ще получите новини свързани със здравето на човек, когото познавате, и които могат да ви притесняват.

Възможни са други подобни новини да създадат някакво безпокойство или страх у вас.

През тази седмица ще имате по-чести срещи или разговори с хора от кръга ви роднини, приятели или колеги.

Като цяло комуникацията ви през тази седмица ще бъде важна и ще определи развитието на вашите планове през седмицата.

Отношенията между мъжете в семейството ви ще бъдат запомнени с важно събитие или разговор.

Момчетата и момичетата ще имат повече сериозни задачи за изпълнение в училище, в университета или на работа. Възможни са изпити, представяния, преместване или други важни промени.

За някои от вас седмицата носи ново начало в една от тези области. През седмицата бъдете внимателни със съветите на хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева.

Те може да са добри, но може да изискват и допълнително обмисляне от ваша страна. Седмицата носи важно събитие или преживяване с мъж над 35-годишна възраст.

Мъжете ще се наложи да се съобразят в даден момент с желанието или волята на жена над 35-годишна възраст. Възможно е да възникне неочакван или важен ангажимент с нея, особено ако става дума за ваша майка, съпруга, приятелка или сестра.

Тази седмица носи някои важни преживявания за вас, които при всички случаи ще променят нещо във вашия живот.

Може да са малки промени, но те са стъпало към нещо ново и по-различно в живота ви. Използвайте благоприятните тенденции на тази седмица да реализирате ваши основни задачи и идеи, за които не ви се налага да разчитате на други хора.

Жените ще приемат много чувствително някои неприятности или сложни моменти в живота си. Възможно е да се почувствате безпомощни, да имате нужда от помощ, а да не знаете как да я поискате, или дали ще ви я дадат.

Тази седмица носи най-различни преживявания с хора от семейството ви, които най-вероятно ще ви натоварят емоционално независимо от техния повод. През тази седмица ще проведете разговор с млад мъж или с момче, в който ще представите своето виждане за нещо, което е важно за неговото бъдеще.

Лъв
През седмицата от 4 април до 10 април ще ви изненадат разсъжденията или решенията на момиче или на жена, която най-вероятно ще бъде от вашето семейство или от кръга ви роднини.

За някои от вас тези решения може да са предвестник на положителна промяна в живота на тази личност. За други обаче е възможно да възникне притеснение или страх за бъдещето на тази ваша вашата родственица.

През тези седем дни ще обсъждате възможности за предстоящо пътуване или преместване, което евентуално да се случи до края на годината.

Възможно е да очаквате пристигането на човек от друго населено място, което съответно ще бъде съобразено с конкретните обстоятелства в страната, където живеете.

Интересно и ползотворно за вас развитие ще имат контактите ви с хора родени под водните зодиакални знаци, които живеят на някакво разстояние от вас.

През тази седмица избягвайте финансови отношения или споразумения с приятели, особено ако те имат някакви затруднения.

Помагайте само ако сте сигурни в собствените си ресурси, за да не изпаднете самите вие в трудна ситуация след известно време.

Възможно е да обсъждате с приятели техни финансови или здравословни проблеми и предлагайте помощ, само ако сте сигурни в собствените си възможности.
Не давайте празни обещания и не се натоварвайте с неизпълними такива.

През тази седмица ще преживеете няколко важни събития или разговори с представители на земните или въздушни знаци, от които следват промени, чиято реализация предстои през следващите няколко месеца.

Момчетата и момичетата ще се стремят към някаква промяна на обстановката, където живетя или работят, както и на вниманието на другите хора към вас. През тази седмица ще преминете през чести момент, в които ще се чувствате самотни или неразбрани.

Седмицата носи среща или познанство с нов романтичен партньор или с една интересна личност.

Мъжете ще имат силн в професионален план седмица, но и напрежението през тези седем дни ще бъде доста голямо за вас. Тези от вас, които имат частен бизнес, занаятчии или са на свободна професия ще се наложи да покажат по-голяма гъвкавост или интуитивност.

Жените ще имат благоприятна седмица за развитие на контакти с чужбина или с чужденци. Някои от вас могат да вземат решения за по-задълбочено изучаване на чужд език.

В любовен план е възможно завръщането в живота ви на бивш партньор, но не е задължително това да бъде свързано с възобновяване на отношенията ви. Възможно е да решите да съхраните едно добро познанство или приятелство.

През тази седмица ще бъде добре да обърнете повече внимание на здравето си. През почивните дни е възможно да предприемете семейно пътуване. Не са изключени различни грижи с деца.

Дева
През седмицата от 4 април до 10 април ще имате поводи да се усещате значими в живота на хора, които живеят с вас, които са ваши роднини или приятели. Това ще усетите предимно от разговорите, които ще имате с тях онлайн или по телефона.

Тази седмица ще намери начин да ви зарадва с някои важни и приятни за вас новини.

Много по-ведро и оптимистично ще гледате на стари проблеми или неприятности.

Най-вероятно сега ще намерите нов начин за тяхното разрешаване, много по-обикновен и лесен за изпълнение, независимо дали това ще изиска от вас някакъв компромис или ще трябва да преживеете малка загуба.

Интересно развитие през седмицата ще имат ваши романтични отношения с човек, който живее в друго населено място или държава. Сега може да планирате срещи, които да се реализират в близко бъдеще или други важни планове, чиято реализация ще бъде ваш приоритет през следващите седмици и месеци.

Новите приятелски отношения с хора от близо и далеч ще имат интересно развитие, като някои от тях могат да бъдат много емоционални.

През седмицата очаквайте важни за вас новини свързани с пари, които ще влязат в семейния ви бюджет, или които предстои да получите през следващите дни и седмици.

Момчетата и момичетата ще се наложи да направят един по-прецизен оглед на своите планове за 2022 година и по-смело да коригират някой от тях, които на този етап са невъзможни за реализиране, поради различни обстоятелства, там където живеете или по финансови причини.

Ще бъде много важно правилно и реалистично да виждате нещата от живота, да се съхраните от илюзии или от фалшиви надежди, които някой може да се опитва да ви дава. Седмицата ще бъде благоприятна за тези от вас, които са ангажирани с някаква допълнителна или почасова работа.

Мъжете ще има достатъчно семейни задачи и ангажименти, за да си позволят лукса да разпиляват времето си с неща, които няма да имат никакво значение за утрешния ден.

Неочаквани трудности, конфликти или други усложнени ще възникнат в семейства, които са пред раздяла, в процес на развод или са разделени поради други житейски причини.

Във финансов план ще имате добри възможности да бъдете добре заплатени за работата, която ще извършите през тази седмица.

Жените ще трябва да се подготвят за една непредсказуема седмица, за неочаквани събития или обрати на вече започнати дела.

Някои от неочакваните ситуации ще се развият на работното ви място, като е възможно както да ви засягат пряко, така и да повлияят по някакъв начин на средата, в която работите. Седмицата ще се запомни с важна новина, събитие или преживяване свързано с момче или с млад мъж.

Везни
През седмицата от 4 април до 10 април ще имате възможност да придвижите в благоприятна за вас посока започнати вече ангажименти.

Мнозина ще се зарадват на добри новини от финансов характер, които ще помогнат за излизане от една трудна ситуация или ще компенсират една загуба.

През тези седем дни ще следите внимателно здравословен или личен проблем на жена, която може да бъде ваша роднина, приятелка, съседка или колежка.

През седмицата бъдете внимателни в новите си контакти с непознати хора, независимо на каква основа са те.

През седмицата ще разговаряте с приятели или колеги по въпроси, които засягат финансовата стабилност на семейството ви или на работното ви място.

Ще обменяте различни практични идеи, които могат да са ви в помощ в тази сложна обстановка.

Особено интересна информация в този план ще получите от хора родени под водни зодиакални знаци.

През тази седмица опитите на определени хора или институции да манипулират вас или група от хора с невярна информация ще бъде причина за криза в отношенията или за драстични промени. Крайният резултат от подобни събития ще е благоприятен за вас или за обществото, в което живеете.

Момчетата и момичетата ще имат сериозен и задълбочен разговор с мъж по въпроси, касаещи бъдещето, като образование, кариера, семейство и други. Този мъж ще се опита да ви помогне с някакъв съвет или да ви покаже едно друго виждане на настоящата ситуация в живота ви.

Внимание ще изиска всяко здравословно неразположение, дори то да е свързано само с леко главоболие, хрема или настинка. Тази седмица няма да се запомни с някакви големи резултати, и вероятно няма да остави голяма следа в живота ви, но тя ще има своето специфично значение за вас.

Мъжете ще имат разговор или ще се ангажират с обща дейност и задачи жена на 35 годишна възраст. Най-вероятно това ще бъде баба, майка, съпруга или друга близка родственица.

Като цяло тази седмица носи по-ярки или емоционални преживявания свързани с жени в живота ви, които основно ще бъдат от вашия кръг роднини или такива, които живеят близко до вашия дом.

Жените ще преминат през интересна и успешна седмица, с възможности да започнат важни нови неща свързани с работа или бизнес. Мнозина от вас ще получат дългочакан или важен късмет.

През седмицата на преден план ще излязат някои ситуации в живота на вашия дете или внуче, което ще изисква един по-различен подход в неговото образование или възпитание. Това ще бъде благоприятна седмица за зачеване или за раждане на дете.

Скорпион
През седмицата от 4 април до 10 април ще ви се наложи неочаквано да се ангажирате с различни ремонти или промени в дома си.

Подобни неприятни изненади може да преживеете с личен автомобил или с друго имущество, което семейството ви притежава.

Не планирайте скъпоструващи покупки през тези седем дни, освен ако те не са крайно наложителни.

През тази седмица ще се стремите и ще успеете да запазите хармония в дома си, в чувствата и да съхраните едно стабилно емоционално състояние.
Независимо от конкретната обстановка в страната, където живеете, любовните отношения ще продължат своето развитие с различни планове за бъдещето.

Седмицата ще бъде по-ангажирана и динамична за мъжете родени под този зодиакален знак, които ще имат повече професионални или обществени контакти (надявам се с нужната предпазливост) и срещи с най-различни хора.

През тази седмица ще имате важни разговори или ще изискате вземането на важно решение свързано с дете или млад човек от семейството ви, които живеят на някакво разстояние от вас.

Възможно е една такава личност да ви информира за промяна в живота си, която вече се е случила.

Момчетата и момичетата ще могат да преминат през една интересна седмица на много по-активни действия и постигане на реални резултати в училище, в университета, в работата или в семейството. Нови шансове и благоприятни ситуации ще възникнат основно там, където се развивате интелектуално и професионално.

Успех ще имат тези от вас, които търсят нова или допълнителна работа, нова или допълнителна изява, от която ще очакват доходи или друга някаква облага.

Много по-емоционално развитие ще имат ваши приятелски отношения, което може да доведе до по-чести срещи или общи преживявания.

Мъжете ще преминат през седем много активни и бързоразвиващи се дни, в които ще имате повече задачи и повече ангажименти, изискващи бързи и отговорни действия от ваша страна.

Хубавото е, че ще бъдете склонни добре да размишлявате преди да тръгнете към конкретни действия, което ще ви предпази от евентуални грешки или обърквания. Ще ви бъде приятно и полезно да общувате с хора родени под знака на Рак, Риби или Скорпион, които ще окажат благоприятно влияние върху подредбата на ваши планове и съответно на тяхната реализация.

Жените ще са в по-неизгодна позиция от останалите представители на този зодиакален знак, тъй като ще се окаже че имат недовършени задачи или не изчистени отношения и планове от предишната седмица.

Това ще повлияе негативно върху плановете ви за тази седмица, което може да ви направи конфликтни и нетърпеливи дори към хора, които реално се опитват да ви помогнат. Особено раздразнителни или емоционални ще бъдете към по-млади представители на вашето семейство, приятели или колеги.

Стрелец
През седмицата от 4 април до 10 април ще преживеете по-голямо напрежение в работата или бизнеса си, което ще рефлектира на отношенията ви с колеги или с клиенти.

Динамиката на събитията в професионалния ви живот ще изнерви не само вас, но и хората, с които ще имате контакти.

През седмицата може да възникне необходимост от пътуване, което вие много добре ще преосмислите преди да вземете решение дали да го осъществите или отложите за друго по-благоприятно време.

В голяма степен то е свързано с някакви лични причини, затова неговото отлагане не е невъзможно.

През тази седмица ще се притеснявате за развитието на събития в живота на човек от кръга ви роднини, който изживява трудни моменти в личния си живот или в работата си.

Мнозина родени под този знак ще преживеят кратка криза в брачните си отношения, която с такт и компромиси ще може бързо да бъде преодоляна.

През седмицата ще имате няколко повода да се зарадвате на добри новини или на развитието на важни за вас събития.

Подобни преживявания ще ви помогнат не само да разрешите свои неприятности, да отхвърлите различни съмнения и страхове, но и да започнете да гледате по-оптимистично на бъдещето си.

Момчетата и момичетата ще влязат в тази седмица с големи надежди и очаквания, и е много вероятно те да се окажат по-големи от реалността, което да предизвика разочарования у вас.

Може да ви бъде приятно да общувате с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, но не очаквайте твърде много от това, което те ви обещават.

Ще разчитате за нещо, което е много важно за вас на мъж, който може да бъде ваш дядо, баща, брат, учител или ментор.

Мъжете или ще имат благоприятно време за пътуване, или ще тръгнат на път поради предварително организирани подобни действия.

Пътуванията през тази седмица ще бъдат основно по семейни причини, или ще пътувате заедно с човек от семейството си или от кръга си роднини. Не са изключени пътувания свързани с грижи или работа по имот, който притежавате извън мястото, където постоянно живеете. Това ще бъде интересна седмица, защото няма да ви остави да скучаете.

Винаги ще има нещо, което да правите, или което да ви ангажира по някакъв начин. Интересна идея или преживяване ще имате с човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Жените ще се фокусират през тези седем дни към подредбата и освежаването не само на личния си гардероб, но и по някакъв начин на дома, в който живеете. Това е седмица, в която ще имате повече задачи или действия от материален характер.

Това ще бъде добър период за финансовите ви дела, особено ако търсите по-добре платена работа или допълнителни източници на доходи. Някои от вас ще се зарадват на облага от наследство, от възрастни родственици или от неочакван източник.

Козирог
През седмицата от 4 април до 10 април ще обмисляте важни за семейството си решения. Събитията ще бъдат такива, че ще ви притискат да решавате с по-голяма бързина и това може да се приеме от някои от вас като психологически натиск, който ще създаде напрежение и стрес.

През седмицата ще възникне притеснение около едно пътуване, което поради различни причини не може да предприемете, или такова което ще ви създаде някакви неприятности.

Възможни са новини свързани със здравето на човек от друго населено място, които не е задължително да бъдат лоши.

През седмицата добро развитие ще имат вашите финансови дела. Това благоприятно въздействие ще се усети предимно от тези от вас, чиято работа по някакъв начин е свързана с мъже.

През тази седмица ще имате по-важни очаквания за развитието на професионалните си ангажименти, където могат да възникнат промени, нови обстоятелства или да се предприемат стъпки към реализация на нови идеи.

Като цяло вашите очаквания ще се реализират без големи сътресения, но всичко ще трябва да става внимателно, с обмисляне на всяко действие или решение.

Момчетата и момичетата ще срещнат през тази седмица приятели от детството си, или ще имате виртуални или телефонни контакти с тях. През тази седмица някой може да разчита на вашата помощ за по-малък брат или сестра или друг близък родственик.

Седмицата определено ще дойде в живота ви с нови възможности и дори с късмет, но всичко ще зависи в каква посока ще насочите енергията и ресурсите си.
Съдбата определено няма да толерира действия свързани с хазарт, събирания с по-голяма употреба на алкохол или други неразумни забавления. При една добра подредба на планове и приоритети за тази седмица, определено ще имате възможност за реализиране на вашите очаквания.

Мъжете ще се наложи да проявят една по-голяма отговорност към тези дела, които са важни за дома, семейството и за близкия кръг родственици. Това ще бъде благоприятна седмица за ремонти и подобрения, за строителство, преместване или работа в стопанството, за тези които имат такова.

Финансовите ви дела ще се развиват спокойно и дори да възникне някаква неочаквана ситуация, вие ще успеете да намерите бърз изход от нея. През седмицата ваши приятели ще ви търсят за помощ или за съдействие във важна за тях ситуация или ангажимент.

Жените ще живеят много динамично през тази седмица, с наложителна бързина при изпълнение на ежедневните задачи. Седмицата носи вероятност за прилични доходи в личния ви или семеен бюджет, включително такива, които ще дойдат от някаква допълнителна дейност или друг източник освен официалната ви заплата.

Седмицата ще благоприятства уреждане на документи, или работа с финансови договори, както и различни дела свързани с имущество или семейна собственост.

Водолей
През седмицата от 4 април до 10 април ще ви изненадат желанието на някои хора непременно да се срещнат с вас. Възможно е, също така да получите такова известие от институция или фирма, с която работите.

Тези разговори определено ще имат значение за бъдещето ви и ще са благоприятни за вас.

През седмицата ще ви изненадат новини или разговори с хора родени под водни зодиакални знаци или с такъв изгряващ знак.

През тези седем дни чрез ваши приятели ще научите една тайна или клюка, която ще бъде важна за вас, тъй като ще ви помогне да реализирате някакво свое желание, идея или проект.

Бъдете отворени за всяка информация, която ще получите през тези дни, но не създавайте интриги и не вредете на никого с това, което знаете.

Седмицата вещае неприятна новина свързана с дете или млад човек, които може да познавате лично или те да са от кръга приятели и познати на ваши приятели.

През тази седмица избягвайте да се ангажирате с битови или имуществени дела, тъй като различни обстоятелства ще направят тяхното реализиране по-дълго, проблематично и почти невъзможно за приключване през тези седем дни. Възможно е да нямате достатъчно познания или ресурси за тяхното разрешаване.

Момчетата и момичетата ще се фокусират в голяма степен върху личния си, и по-скоро материален комфорт. Това означава, че ще имате желание за обновяване на личния си гардероб, за покупка на лични вещи, които може да се окажат не толкова важни, колкото показващи някакъв стандарт на живот. Новите познанства през седмицата едва ли ще ви повлияят благоприятно.

Възможно е те да бъдат причина за ниско самочувствие, осъзнаване че все още нямате достатъчно знания за живота или в някаква определена област. Всъщност появата на новите хора е да ви покажат какво все още има да учите, да ви помогнат в осъществяването на една реална преценка за важните неща в живота.

Мъжете ще имате емоционални разговори с мъже по въпроси свързани със семейството, с работата, с важни събития в обществото или с политика. Седмицата ще бъде много добра за вас, тъй като ще ви осигури някакви шансове или късмет за развитие на важните ви дела.

Фактора активност ще определи доколко ще се възползвате от всичко това. Тези от вас, които се чувстват уморени или усещат някакво здравословно неразположение, нека да си дадат повече време за почивка или да се обърнат за консултация при лекар.

Жените ще търсят нови решения на стари проблеми или неприятности. Вероятно вече сте осъзнали, че в такива моменти може да разчитате единствено на себе си и на собствената си интуиция. Може да разговаряте с хора, които имат сходни проблеми, за да видите как те са подходили към тях, но това ще ви бъде полезно само като информация.

Реалните действия ще трябва да бъдат строго индивидуални и съобразени с вашата конкретна ситуация. Седмицата предполага срещи или събирания с хора отблизо или отдалеч.

Риби
През седмицата от 4 април до 10 април не всичко ще се реализира според вашите планове, но като цяло ще запомните седмицата с важни резултати и успехи.

Всичко ще зависи от вашето умение да контролирате емоциите си, да не избързвате с реакциите и да изчаквате естественото развитие на събитията.

Напрежението в дома ви ще е по-голямо от обикновено поради повечето задачи, които очакват за изпълнение.

Благоприятно влияние върху домашните ви дела ще има от страна на хора родени под огнени зодиакални знаци, с които може да се запознаете през тези седем дни.

Избягвайте противопоставяне с роднини, тъй като един такъв конфликт ще засегне почти цялото ви семейство.

През седмицата не се очакват финансови затруднения, но може да възникне затруднение около документ или плащане, което вие или някой от семейството ви трябва да направи.

Възможни са конфликти с представители на въздушните зодиакални знаци свързани с документи, или задачи чието изпълнение неприятно се е забавило.

През тези седем дни ще сте склонни много по-ясно да виждате в перспектива любовните си отношения, да разговаряте откровено с партньора си и да вземате важни, категорични решения, дори такива свързани с раздяла (ако ситуацията изисква такава).

Момчетата и момичетата ще отделят повече време за да разрешат някои неприятни ситуации или затруднения свързани с образованието, кариерата и други. Възможно е въпреки нежеланието ви да бъдете въвлечени в някои проблеми в семейството и това да ви създаде по-голяма заетост през седмицата и по-голямо напрежение.

По-напрегнато ще бъде за момчетата, отколкото за момичетата, като това вероятно ще се дължи на липсата на достатъчно житейски опит. Седмицата в никой случай не е критична за вас, напротив! През тези седем дни ще имате късмет точно тогава, когато най-много ви трябва, според законите на Вселената.

Мъжете искат или не, ще се наложи да се ангажират с повече домашни, битови или роднински задачи и задължения. Разбира се, в едно такова хубаво време, ще предпочетете да се занимавате с по-приятни неща, но това ще трябва да почака.

През седмицата ще следите с интерес, а може да имате и дейно участие в събитие в живота на момиче или млада жена, която най-вероятно ще бъде от кръга ви роднини. Много важни и отговорни ситуации носи седмицата за вас, изискващи понякога сериозни решения или категорични отговори на важни предложения, които ви предстои да получите.

Жените ще започнат седмицата изпълнени с енергия за реализация на нови идеи или планове. Може да получите вдъхновение или помощ от страна на хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. През тази седмица ще може да обновите някои неща в дома си, да го направите по-красив или по-удобен за живеене.

Тези от вас, които имат планове свързани с покупка на нов имот или по-скъпа собственост, определено ще могат да ги реализират. През седмицата ще ви се наложи да купите подарък на жена над 35-годишна възраст или да и отделите специално внимание.

Източник: astro.velida.net