Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (11 - 17 април)

Овен
През седмицата от 11 април до 17 април ще имате разговори или ангажименти с жена, които ще са свързани с финансов документ, договор или други парични дела. Тези действия определено ще имат благоприятно развитие за вас и дори може да възникне неочакван шанс, от който да извлечете някаква облага.

Като цяло това ще бъде една благоприятна във финансово отношение седмица, която с разум и мъдри действия ще можете да използвате по най-добрия за вас начин.

През тази седмица ще се сблъскате с различни неочаквани стресови ситуации, които в повечето случаи ще възникнат поради лъжи или злонамерени действия на други хора.

Възможни са преживявания свързани с кражба или загуба на лични вещи, документи или някакъв вид имущество.

Възможно е да бъдете злепоставени умишлено пред хора, които са важни за вас или да изпаднете в друга неловка ситуация.

Като цяло тази седмица бъдете много внимателни с какви хора общувате.

За тези от вас, които планират пътуване зад граница, ще възникнат ситуации свързани с напрежение или противопоставяне с хора, с които ви предстои да имате контакт.

Тази седмица вещае неприятна новина свързана с хора, които познавате и с някаква лична или семейна драма в техния живот.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица, която повече време ще прекарат извън дома си, ангажирани са различни задачи в училище/ университет или работа, както и с някои събирания или срещи с важни за вас хора.

Може да получите покана за различни мероприятия или предложение за нещо, което най-вероятно ще касае вашата настояща или бъдеща кариера.

Поводи за разговори или събиране ще има в семейството или в кръга ви от роднини, които едва ли носят някаква изненада със себе си.

Мъжете ще преминат през една интересна, с възможности за успех и напредък седмица. Ще имате шансове, ще имате и късмет, но не бива да стоите и да чакате. Бъдете активни и действайте, търсете всяка една възможност да покажете и докажете своите способности и умения.

Обща дейност или планове свързани с човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци ще имат положително развитие.

Жените през тази седмица ще са трудни за общуване, тъй като много силно ще се влияят от настроението си. Болезнено ще преживявате разочарованията или неуспехите. Ще сте склонни да търсите във всяка една новина, събитие или преживяване, неговата негативна страна.

През седмицата повод за общуване, събиране или друго подобно преживяване ще бъде момче или млад мъж от кръга ви роднини или приятели.

Телец
През седмицата 11 април до 17 април ще трябва да се мобилизирате и да избягвате състояния на отпадналост на духа.

Събитията през седмицата ще са много динамични и ще изискват от вас да сте по-стабилни и готови да реагирате при всяка ситуация.

Някои от неприятните новини или сложните ситуации, които ще възникнат през седмицата ще имат отношение към вашата работа или към една държавна институция.

През седмицата за вас ще бъде важно да комуникирате с роднини, които живеят на разстояние от вас.

Това особено важи в случай, че имате дете, което живее или работи надалеч от вас. Информацията, която ще размените помежду си ще бъде интересна и полезна за двете страни.

Седмицата не обещава пътуване и дори да планирате такова, са възможни промени, които ще възникнат поради ваше собствено решение или поради други важни обстоятелства.

През седмицата ще сте обнадеждени от благоприятното развитие на лечение, с което ваш роднина или приятел е ангажиран в момента.

Момчетата и момичетата ще се интересуват от личната си сигурност във финансов план.

Ще имате работа с някакви документи, писане, интелектуална работа, търсене на нови доходи или на по-добре платена работа. Ще имате възможности в този план, но разбира се това касае по-активните и амбициозни от вас.

Предстоят ви няколко интересни и полезни за вас срещи с представители на държавна институция, ръководство, публични личности. Това ще бъде благоприятно време за разговори, от които ще очаквате да постигнете по-добро заплащане на труда си.

Мъжете ще се наложи да отделят повече време за домашните си дела и задачи. Повечето или основните събитяи през седмицата ще касаят вашия дом или семейство.

През тези седем дни ще възникнат неочаквани ситуации с хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец от кръга ви приятели или роднини. Различни приятни поводи за събиране ще ви срещнат с интересни или полезни за вас хора. Една стресова ситуация в дома ще премине (ще се разреши) сравнително бързо.

Жените ще преминат през една сложна за планиране или прогнозиране седмица.

Много неочаквани ситуации ще възникнат на работното ви място с колеги, ръководители или с клиенти. Седмицата, в която някои от вас ще предприемат промени свързани с работата по собствено желание или по принуда.

В любовния ви живот също няма да е скучно, особено за тези от вас, които имат флирт или любовна връзка с човек, с когото работят заедно.

Близнаци
През седмицата от 11 април до 17 април бъдете много предпазливи в отношенията си с човек, с когото може да имате противоречия или да се преживее друг вид неприятности. Каквито и да са конкретните проблеми те може да имат неприятен завършек, включително и да се преживее раздяла.

През тази седмица напрежение ще възникне на работното ви място, като това може да касае отношенията ви с колеги или с клиенти.

През седмицата вие или някой от близкото ви обкръжение ще се наложи да посети лекар или да предприеме важно лечение.

Тази седмица ще благоприятства пътуване, за което имате предварителна покана или друга някаква уговорка.

Интересна информация ще получите чрез хора родени под земен зодиакален знак, които живеят в друг град или държава.

Въпреки някои неблагоприятни тенденции, които ще усетите през седмицата, като цяло този период не е критичен за вас и не бива да се очакват някакви житейски драми.

В личен план дори може да имате конкретни поводи за радост, да присъствате на различни събирания с приятели или с любими хора.

През тези седем дни ще имате възможност да се радвате на малките неща в живота.

Момчетата и момичетата ще преминат през една сложна седмица, тъй като от вас ще се изиска да се нагаждате всекидневно към различни обстоятелства, настроението на различни хора, а и към собствените си емоции.

Има опасност да вложите енергия или да имате очакване за нещо, което ще се окаже илюзия, фалшификация или напразна надежда.

През тези седем дни ще имате някакъв ангажимент или преживяване свързано с дете или с по-млад от вас родственик, като брат, сестра и други.

Мъжете ще се фокусират върху различни битови задачи, които са важни за дома. Може да се ангажирате с промени, подобрения или дребни ремонти на работното си място, в зависимост от вашата професия. Това ще бъде благоприятна седмица за ангажиране с дела, които касаят ваша лична или семейна собственост.

През седмицата може да сте съпричастни към важно преживяване или събитие свързано с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. В някои случаи то може да ви коства по-голям разход на емоционална енергия, да ви причини някакво разочарование или тъга.

Жените ще са ангажирани с повече работа както в дома си, така и там където работят или в личния си бизнес. Добро развитие ще имат тези ваши задачи, в които ще работите заедно с жена или с жени.

Възможни са срещи или разговори по професионални или бизнес въпроси, както и посещение в някаква институция. Добро развитие през седмицата могат да очакват тези от вас, чиято работа е свързана с клиенти от женски пол.

Рак
През седмицата от 11 април до 17 април действия, с които ще се ангажирате ще определят развитието на настоящите ви любовни отношения, отношенията ви с деца или с млади хора.

Седмицата вещае важни събития свързани с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева, които ще повлияят по някакъв начин на вашия личен живот или кариера.
През тези седем дни ще имате динамична комуникация с хора от различни градове и села, като разговорите ви ще касаят различни ваши семейни дела или общи планове, дейност.

Възможно е през тази седмица да пътувате, като разбира се ще трябва да се съобразявате с конкретните ситуации, в страната, където живеете.

През тази седмица ще възникнат неочаквани конфликти, които трудно ще контролирате, тъй като самите вие ще сте подвластни на много силни емоции.

Наистина е добре да може да контролирате самите себе си, тъй като последствията няма да са приятни. Това не е най-благоприятното време за противопоставяния независимо от тяхната причина.

През седмицата ще ви развълнува новина или разговор с близка жена.

Момчетата и момичетата ще се вълнуват от различни възможности за допълнителни пари в личния си портфейл, независимо дали източника на това ще бъдат ваши родители или някаква работа, с която сте ангажирани в момента.

Много притеснения ще имате през тази седмица, но те ще са свързани с несигурност или с прояви на различни страхове, на които сте им дали почва за растеж вътре във вас.

Здравето ви също няма да бъде стабилно, затова намерете начин да се погрижите добре за себе си. Могат да ви притеснят новини свързани с човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец, свързани предимно със здраве или с някакъв инцидент.

Мъжете ще преминат през една интересна и успешна седмица, в която с лекота ще може да реализирате своите задачи или да получите неочакван късмет, шанс за изява и прогрес.

Новите познанства, които ще създадете през тази седмица няма да са случайни и тепърва ще изиграят своята важна роля в живота ви. Добре е да знаете, че събитията през седмицата ще имат бързо развитие, изискващи от вас отговорно и съзнателно отношение към всяко едно от тях.

Жените ще планират различни неща свързани с пътуване, или ще развият в една нова насока свои познанства с хора от различни разстояния.

Добро развитие ще имат тези от вас, чиято работа е свързана с пътуване, с клиенти които са извън вашето населено място, или ако пътувате за да започнете работа в друг град/ държава.

Седмицата ще се запомни с неочаквани събития или шансове, които ще ви даде във важни области от вашия живот.

Лъв
През седмицата от 11 април до 17 април ще имате възможност да намерите най-доброто разрешение на ваши неприятности или проблеми, свързани предимно с пари или изискващи някакъв разход.

В личните ви и семейни отношения ще възникне раздор свързан с желанието на някой да похарчи пари за нещо, което другите смятат за разхищение в този момент.

През тези седем дни ще имате късмет и шанс в много важни за вас неща, но като цяло едва ли ви очакват някакви изненади.

Положителните резултати през тези дни ще са благодарение на вече свършена от вас работа, положени някакви усилия или мъдри решения.

Някои от вас ще се зарадват на неочаквани пари или на новина свързана с получаването на пари извън основния ви бюджет.

Тази седмица вещае неприятна новина свързана с мъж и една промяна в живота му, най-вероятно такава, за която никой не е подготвен.

През тази седмица ще преминете през моменти на тъга или усещане, че нещо губите, без да имате възможност да направите каквото и да е било за да промените събитията.

Опитайте се да приемате нещата в живота си такива каквито са, тъй като в момента желанието ви да насочете конкретни събития в една или друга посока може да ви изиграе лоша шега.

Момчетата и момичетата нека внимателно обмислят своите постъпки. Не се предоверявайте на приятели, съученици или познати. Възможно е да имате по-добри доходи през тази седмица, но внимавайте за какво харчите парите си.

Седмицата носи нови полезни приятелства, свързани основно с вашето училище, университет или работа. Възможна е нова любов. Ако влошите отношенията си с роднини, едва ли ще успеете да ги оправите през тази седмица. Не са изключени неразположения свързани с главоболие.

Мъжете могат да се надяват на радостни вести от път, които най-вероятно ще дойдат от друг мъж или ще имат връзка с такава личност. Хубавите неща в живота ви през тази седмица ще стават бавно и ще ви носят предварително притеснение.

Притеснение може да възникне и около една среща или гостуване, за които е възможно да възникне отлагане или друга някаква промяна. Непредвидени промени ще има около неща свързани с работата ви.

Жените ще имат притеснения свързани с млад човек, който или ще пътува през тази седмица или в момента се намира в друг град, държава. През тези седем дни може да ви изненада една неочаквана промяна в живота на близък човек, както е и възможна неприятна новина свързана такава личност.

Възможни са добри приходи в семейния ви бюджет, благодарение на ваши роднини. Седмицата носи неприятности с жена, различни емоционални тревоги и притеснения свързани с жени.

Дева
През седмицата от 11 април до 17 април ще имате възможност да реализирате ваши планове свързани със семейството ви или с имущество, което семейството ви притежава.

С лекота ще може да вършите ежедневните си дела и ще изпитате задоволство от постигнатите резултати.

Вероятно е важно събитие в семейството ви свързано с човек роден под воден зодиакален знак.

През тези седем дни ще похарчите пари за здраве, лечение, подобряване на здравословното състояние на хора от семейството ви и други.

Ще възникне кратко притеснение от финансов характер или такова свързано с документ, което ще премине бързо.

През тази седмица ще има раздвижване на вашите професионални планове, ангажименти или бизнес отношения. Някои от вас ще имат среща поради тази причина, а други ще проведат важни разговори онлайн или по телефона.

През седмицата ще сте склонни да приемате с недоверие информация, която ще получите от жена, но всъщност това ще бъде нещо, което ще ви бъде от полза или ще бъде добра база за ваши бъдещи успехи.

Момчетата и момичетата през тази седмица при различни обстоятелства ще срещнат нови хора, с които ви съветвам да бъдете внимателни, поне първоначално, особено ако познанството ви се случи чрез различните онлайн или социални платформи.

Много по-трудно през тази седмица ще ви бъде да общувате с представители на Телец, Козирог или Дева, независимо дали те са ваши родственици или приятели.

Като цяло това ще бъде седмица изпълнена с много информация, важна или любопитна за вашия личен живот или за личния живот на ваши приятели. През седмицата може да ви разстрои неприятна новина свързана със сериозен здравословен проблем на човек, когото познавате лично.

Мъжете ще имат една интересна седмица, в която няма да ви липсва късмет и благоприятни възможности да осъществите това, което е важно за вас. Преди всичко обаче бъдете готови за много работа и по-малко време за почивка.

Неприятности ще има в живота предимно на тези от вас, които са решили да разчитат на помощта на други хора или някой друг да свърши вместо вас, основните ви ежедневни задачи.

Седмицата ще ви изкуши с желанието да прекарате повече време с приятели или на приятни за вас места, но моят съвет е да използвате благоприятните тенденции да постигнете прогрес и напредък в дела, които имат много по-важно и стойностно значение за вас.

Жените ще усетят една лекота при изпълнение на своите задачи през седмицата, тъй като обстоятелствата по един или друг начин ще ви помагат това да се случва по най бързия или най-лесен за вас начин.

Разбира се, всичко ще зависи и от вътрешните ви настройки, с които ще влезете през тази седмица.

Ако психологически предварително сте се натоварили за трудни дни, то няма как те да не се случат. През седмицата бъдете по-внимателни и изслушвайте това, което се опитват да ви кажат хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Това ще бъде благоприятна седмица за обгрижване на имот, който вие или семейството ви притежавате. Несемейните жени от този зодиакален знак, могат да запомнят седмицата с ново запознанство, или с едно по-различно развитие на вече създадена любовна връзка.

Везни
През седмицата от 11 април до 17 април ще преживеете интересни събития или ще имате полезни за вас разговори с човек, който най-вероятно живее в друго населено място или държава.

Ще бъдете добър съветник или ще дадете важна подкрепа на близък родственик или приятел, който през тази седмица ще преживее раздяла или някакъв вид загуба.

През тези седем дни с интерес ще следите новините, които ще получавате от момиче или жена, и които най-вероятно ще са свързани с интересни събития или успешни изяви в нейния живот.

Седмицата вещае важно събитие свързано с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. През седмицата обаче ще се преживее една стресова ситуация свързана с неприятна новина за живота на човек, когото познавате.

Възможно е ваш приятел, роднина, колега или съсед да преживее сериозна лична драма или инцидент.

През седмицата ще обмислите възможността да посрещнете гости в дома си по важен за вас повод.

Момчетата и момичетата ще трябва да проявят много голямо внимание през тази седмица, да не допускат разпространение на клюки и да не проявяват любопитство към събития и преживявания в личния живот на други хора. Подобно поведение ще се приеме с нежелание, неразбиране или дори като обида от страна на засегнатите хора.

Много повече може да постигнете ако фокусирате вниманието си върху личните си дела, образование или дейности които ви помагат за развитие на вашите таланти и умения. Седмицата носи различни изненади, които ще повлияят по някакъв начин на ваши планове и отношения.

Мъжете ще имат ангажименти свързани със сериозни задачи, посещения в някаква държавна, банкова или съдебна институция. Много отговорно и натоварено време ви очаква през тези седем дни. По-голямо напрежение ще има в работата ви, където ще имате задачи с кратък срок на изпълнение или с по-специфични изисквания.

През цялото това време винаги ще можете да отделите време за любимата жена или за романтични преживявания, които да внесат позитивна енергия в живота ви.

Жените ще са притеснени през тази седмица, поради неясни послания или емоционални разговори с човек роден под знака на Лъв, Стрелец или Овен.

Не всичко ще става според вашите очаквания и желания, но е добре да знаете, че това което ще загубите, или което ще отстраните от себе си, ще е за ваше добро. Седмицата носи различни начинания, интересни разговори или идеи, които ще имат връзка с хора родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци.

Скорпион
През седмицата от 11 април до 17 април е добре да не пътувате, освен ако това не е свързано с някаква необичайна ситуация или неотложен ангажимент.

През тези седем дни ще получите новини свързани с неприятности, които никой не е очаквал и които са свързани с ваши приятели или роднини живеещи в друго населено място.

През седмицата ще успеете да възстановите или хармонизирате отново важни за вас приятелски отношения.

Това ще бъде благоприятна седмица за комуникация с нови и интересни хора, но пресявайте мъдро получената от тях информация и не се поддавайте на всякакви внушения.

През седмицата ще получите новина свързана с подобряване здравето на човек, когото познавате.

Една от изненадите през тези седем дни ще бъде свързана с неочаквана покупка или подарък, нещо което ще бъде важна или полезна за вас вещ.

През седмицата ще ви изненадат действията и отношението към вас на хора родени под въздушен зодиакален знак.

През тази седмица избягвайте разправии и изясняване на отношенията си в любовта, тъй като вие или вашия партньор може да бъдете предизвикани да вземете важно решение, което не означава, че ще бъде мъдро или най-доброто в конкретната ситуация.

Момчетата и момичетата ще се наложи да обърнат едно по-сериозно внимание на свои задачи свързани с писмена работа, уреждане на някакви документи, договорни отношения или споразумения. Въобще през тази седмица ще имате повече работа с бумащина, като не е изключено да търсите помощ от по-опитен човек.

Неочакваните събития през седмицата в голяма степен ще касаят вече споменатите от мен действия в предишния абзац, но е възможно да имат влияние върху вашите лични или приятелски отношения. В семейството ви предстоят важни разговори свързани с предстоящи промени в дома или в кръга ви от роднини.

Мъжете ще имат повод за задоволство, за приятни преживявания с приятели или близки хора, за удовлетворение от постигнати резултати или получена похвала.

Седмицата носи много информация, новини от близо и далеч, които ще представляват особен интерес за вас или ви носят някаква полза.

Мнозина ще се зарадват на важна покана или предложение, което може да бъде свързано с предстоящо събитие, мироприятие, нова работа, пътуване и други.

Жените ще имат една по-благоприятна седмица за разлика от предишната, в която ще могат да изчистят вече възникнали проблеми. Ще може да започнете начисто нещо ново или перспективно, което е важно за личния ви или професионален живот.

Ще имате приятни или емоционални контакти и срещи с хора, които са представители на зодиакалните знаци Везни, Близнаци или Водолей. Добри преживявания или важен повод за събиране може да бъде жена над 35-годишна възраст от близкия ви кръг роднини или приятели.

Стрелец
През седмицата от 11 април до 17 април ще разговаряте внимателно относно разпределението на финансовите ресурси в семейството ви и особено тези, които са свързани с важен разход за ваш роднина.

На някои от вас ще им се наложи да поемат по-големи отговорности свързани със семейството, като осигуряване на стабилност в доходите или изпълнение на повече ежедневни домашни задачи.

През тази седмица ще очаквате новини или информация свързани с ваше дете, с неговото образование или развитие в определена област.

Седмицата вещае новини свързани с бременност или с раждането на дете, които няма да донесат никаква изненада.

През тези седем дни интуитивно ще намирате правилни решения или ще дадете шанс на интересни идеи, които тепърва ще ви донесат добри доходи.

През седмицата обаче ще се преживее стресова ситуация в работата или в бизнеса ви, свързана с конкретната икономическа, политическа или друга необичайна ситуация в страната, където живеете.

Възможно е да се разделите с колеги, с клиенти или с бизнес партньори или да преживеете други неприятни събития.

Момчетата и момичетата ще имат преживявания свързани с момиче, което за някои ще бъде свързано с приятни емоции, но за други може да се окаже някакъв вид житейска драма и дори трагедия.

Вниманието ви почти през всички седем дни ще бъде насочено към събития в живота на ваши приятели или съученици, тъй като в техния живот ще се случват важни и съдбовни събития. Някои от вас ще запомнят седмицата с едно ново приятелство, най-вероятно с момиче или с млада жена, което няма да бъде случайно.

Тези отношения тепърва ще имат в своето интересно развитие във вашето близко бъдеще.

Мъжете ще бъдат натоварени, независимо дали искат или не, с повече семейни задачи и задължения. Много ваши роднини ще разчитат на вас, а в същото това време възможностите ви ще бъдат ограничени. Възможно е тези задачи да не изискват много време, но така или иначе ще ангажират сериозно вашето внимание.

Хубавото е, че много неща ще ви се отдават с лекота през тези седем дни и в края на седмицата ще бъдете горди от самите себе си, от това което сте постигнали.

Жените ще трябва да действат предпазливо през тази седмица, да избягват прояви на прекалено самочувствие или самоувереност. Може сами да предизвикате някакъв гаф или провал. Бъдете внимателни с личната си поверителна информация, която съхранявате единствено за себе си.

Пазете банковите си карти и финансите си от кражба или използване по нечестен начин. Въпреки повечето неприятности през тази седмица, вие ще съумеете да съхраните една стабилност вътре в себе си и това ще ви бъде от голяма полза.

Козирог
Очаква ви една интересна седмица от 11 април до 17 април, защото един разговор или предложение ще може да отвори нови възможности пред вас.

Тези възможности могат да касаят вашата работа, да ви помогнат да разрешите семейни или здравословни проблеми или да имат друго благоприятно влияние в живота ви.

През седмицата бъдете отворени за новите неща и хора, които ще се появят в живота ви през тези седем дни.

През тази седмица ще преживеете събития, които ще ви донесат успокоение или по-голяма доза оптимизъм относно развитието на важни неща в живота на мъж от семейството ви или от кръга ви роднини.

Като цяло през тази седмица ще имате повече важни или по-динамични разговори свързани с хора отблизо и далеч.

Използвайте благоприятното влияние на седмицата за да изпълните свои ангажименти свързани с различни документи или с парични дела.

През седмицата може да получите кредит, за който няма да възникне затруднение, но добре обмислете тази стъпка с оглед на неговото връщане през следващите месеци.
Мнозина от представителите на този зодиакален знак ще получат възможност за допълнителна работа, за кратък период от време, но с някаква полза за семейния бюджет.

През тази седмица избягвайте да пътувате. Ако това е свързано с работата ви, бъдете много внимателни с всички фактори, които осигуряват едно безпроблемно пътуване.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица на по-големи отговорности в училище, в университета или на работното място. От вас ще се изиска да покажете наученото, усвоеното досега, както и да дадете възможност на другите да видят вашия истински потенциал.

През тази седмица избягвайте хитрости при вземане на изпити, представения или при изпълнение на важни задачи работата ви, тъй като определено някой ще усети тези ваши действия и ще изпаднете в много неприятна ситуация.

Избягвайте да се намесвате в конфликти или интриги, само защото някой ви е приятел или защото харесвате някого. През тази седмица ще бъдете по-общителни или ще ви се наложи да комуникирате с повече хора от различни разстояния.

Мъжете ще преминат през седмица на повече движение, ходене напред назад по-различни задачи, пътувания и срещи.

Възможно е да отидете някъде по неприятен повод, да се наложи да посетите мемориален комплекс, където почива ваш близък родственик или приятел. Животът на душите в Отвъдното ще бъде тема, по която ще разговаряте с различни хора, ще търсите книги или други материали по тази непозната за вас сфера.

Седмицата ще изиска от вас конкретна позиция в различни ситуации, което понякога може да ви създаде затруднение, тъй като или не сте готови с изградено мнение или смятате, че тези неща не представляват интерес за вас.

Жените ще имат едно прекрасно пролетно време, в което в зависимост от вашия поглед върху нещата от живота може да имате невероятни преживявания или сами да се вкарате в някаква позиция на застой.

Някой от хубавите моменти, срещи или преживявания ще бъдат свързани с близък мъж, който е ваш родственик, или приятел, който е ваш романтичен партньор. През тази седмица ще ви развълнуват разговори или събития свързани с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Водолей
През седмицата от 11 април до 17 април ще бъдете съпричастни към специални и радостни събития в живота на човек, роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци или с такъв асцедент.

Тези седем дни ще бъдат благоприятно време за развитие на домашните ви дела, за ремонти и подобрения в дома и за всичко, което е важно за вас в този момент.
По-трудно ще бъде за тези от вас, които имат стопанство или се грижат за имот извън населеното място, където е основният ви дом.

Там могат да възникнат неочаквани неприятни ситуации, които да предизвикат спорове и конфликти с други хора или да ви разочароват по някакъв начин.

През тази седмица избягвайте да сте прекалени оптимисти относно развитието на финансовите си дела.

Избягвайте да се въодушевявате от различни предложения, тъй като ще сте уязвими от нереален поглед върху нещата, от някакъв вид измама или манипулация, които да ви причинят загуба.

Като цяло паричните ви дела ще са непредсказуеми, но това не означава че трябва да бъдете наивни и да приемате всичко на доверие.

През седмицата интересно развитие ще има любовният ви живот, особено за тези от вас, които ще създадат нова връзка през тези седем дни.

Момчетата и момичетата ще се наложи да разговарят откровено с близка жена по въпроси или притеснения, които ви създават някакво неудобство през последните дни и седмици.

Възможно е да не живеете в един дом с тази жена, което да направи разговора ви с нея по-лесен, без преструвки или страхове. Различни събития през тази седмица ще ви принудят да пораснете и да погледнете на тях по един нов начин, по-скоро като възрастен човек, а не като дете.

Мъжете лесно ще предизвикват конфликти през тези седем дни, тъй като определено ще ви липсва търпение и ще сте много по-чувствителни и емоционални от обикновено. Много по-настъпателни и дори агресивни може да бъдете в конфликти свързани с някакъв документ, договор или с пари.

През седмицата ще се обиждате лесно, ще бъдете докачливи и ще действате прибързано при всяка неотговаряща на вашите желания ситуация. Едно такова поведение определено ще създаде напрежение в собствения ви дом и семейство.

Жените също ще са много емоционални, но посоката на вашите емоции ще бъде насочена към желание за повече романтика, любов или интимни преживявания. Влагайки повече чувства и нежност в тези ваши действия, ще може да получите желаните от вас преживявания с любимия човек.

Седмицата ще благоприятства нови романтични запознанства или нови познанства с хора, които ще внесат оживление в живота ви. Това особено важи за по-младите жени от този зодиакален знак.

Риби
През седмицата от 11 април до 17 април здравето на роднина, ще създаде голямо напрежение в семейството или в роднинските ви отношения.

Всеки ще търси вина в другия човек, и трудно ще приема собствената си “ заслуга“ за тази ситуация.

Седмицата вещае повече напрежение в семейните ви отношения и в голяма степен от вас ще зависи то да се избегне, да се съхрани хармония, и да се разговаря спокойно и мъдро, в трудните ситуации.

През тези седем дни ще може да реализирате важни за вас планове, според собствените си очаквания, което ще ви даде голяма доза задоволство и гордост от постигнатото.

Това ще бъде благоприятна седмица за промени, свързани с ваши лични идеи и планове.

Възможни са затруднения или неприятни новини свързани с дете или с млад човек, с когото не живеете под един покрив или сте разделени от някакво разстояние.
През седмицата пазете бременните жени и малките деца от инциденти или други неприятни ситуации.

Някои от радостните събития през седмицата ще бъдат свързани с представители на земните зодиакални знаци, както и с нови хора, които по един или друг начин ще влязат в живота ви.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмицата с много нерви и напрежение, тъй като ще искате нещата да се случват по вашия начин, а всъщност ще ви се наложи да се съобразявате с други хора или с неочаквани обстоятелства.

Много осезаемо това напрежение ще се усеща в любовните ви и приятелски отношения, където Определено ще ви липсва търпение, но не само на вас. Другата страна също ще прояви нежелание да се съобразява с вашите капризи или желания.

Трябва да сте много внимателни през тези седем дни в любовните си връзки, особено ако не се стремите те да се разпаднат. Някои приятели могат сами да се отстранят от живота ви, затруднявайки се в общуването си с вас.

Мъжете ще имат благоприятна седмица за развитие на финансовите си дела, за осигуряването на по-добри доходи в семейството или при търсене на нови източници на доходи. През тези седем дни много неща ще успеят да ви изненадат, особено ако по някакъв начин те са свързани именно с пари.

Очакванията ви за лична или професионална реализация, няма причина да не се случат, освен ако не изникне екстремна ситуация, в която ще бъдат въвлечени много голяма група от хора.

Жените ще имат достатъчно работа за да си позволят лукса да разпиляват времето си в неща, които през този период нямат почти никакво значение.

Промените или новите ситуации ще са именно на работното ви място, в бизнеса или в дейността, с която сте ангажирани. За някои от вас седмицата носи добро влияние при започване на нова работа, при търсене на допълнителни ангажименти, с които искате да подобрите личните си доходи.

Източник: astro.velida.net