Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (27 юни – 3 юли)

Овен
През седмицата от 27 юни до 3 юли ще ви бъде трудно да комуникирате със собствените си деца или с други млади хора, с които ви предстои да имате контакт. Възможно е вие да изисквате повече от тях или те да ви притесняват с различни техни капризи и желания.

Тази седмица ще изиска от вас много по-голямо внимание и правилна преценка при ангажирани с различни задачи.

Избягвайте нереални очаквания, само защото искате на всяка цена да реализирате ваше желание.

Възможно е сами да си създадете проблем, поради по-голямата си амбиция и невъзможността тя да се реализира в настоящия момент. Възможни са разочарования или откази от обещания.

Сложни ще бъдат отношенията ви с представители на зодиакалните знаци Скорпион, Риби или Рак.

Седмицата ще благоприятства пътуване за младите мъже, които могат да планират такова заедно с приятели или с цел посещения в дома на приятел, романтична среща и други.

Новите познанства с хора от различни разстояния ще бъдат интересни, но не бързайте да се натоварвате със специални очаквания за тяхното развитие.

Финансовите ви дела с представители на земните и водни зодиакални знаци ще имат благоприятно за вас развитие.

Момчетата и момичетата ще имат благоприятна седмица за реализиране на свои задачи или за постигане на важни резултати в области свързани с образование или кариера. Не е изключено да получите навременна и адекватна помощ или покровителство от страна на хора родени под знака на Везни, Близнаци или Водолей.

Любовния ви живот не носи някакви специални изненади, но е възможно някои от вас да си позволят по-големи разходи, за да впечатлят или очароват любимия човек.

По-късно тази ви разточителност може да ви създаде нежелателен проблем или затруднение. Седмицата носи вероятност от неприятен конфликт в семейството ви, свързани с ваши необмислени действия или решения.

Мъжете, и по-специално тези, които ще пътуват през тази седмица могат да преживеят разочарование или неудовлетворение от постигнатото или преживяното. През тази седмица ще ви се наложи да вземете важно решение с някакви вещи или имущество, които вие лично или семейството ви притежавате.

Седмицата носи различни малки радостни поводи за приятно настроение или събиране с роднини или с приятели. Възможно е да проведете важен разговор или да имате общ план за действия с мъж над 35-годишна възраст, който едва ли живее във вашия дом.

Жените ще бъдат изненадани от различни новини или събития свързани с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

През тази седмица ще търсите обяснение за нечии лицемерни, задкулисни действия или разпространение на някаква клюка, която в никой случай не отговаря на действителността. По-младите жени ще имат неочаквани или неприятни ангажименти свързани с дете.

Седмицата носи някакво преживяване свързано с мъж роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. Не е изключена неприятна новина свързана с края на житейския път на човек, когото познавате, но който едва ли е ваш родственик.

Телец
През седмицата от 27 юни до 3 юли различни събития ще ви накарат да осъзнаете реалността във вашите любовни или романтични отношения.

Ще започнете по-внимателно да следите действията на партньора си и това, което се опитва да ви каже в разговорите, които имате напоследък.

Известно напрежение може да възникне в романтични отношения с партньор роден под земен зодиакален знак, което да ви създаде моменти на стрес и безпокойство.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване и за развитие на ваши контакти с хора от близо и далеч.

Възможно е да тръгнете неочаквано на път или някой да ви изненада с решението си да ви гостува.

През тази седмица ще ви бъде трудно да влияете или да контролирате живота на ваше дете или млад човек, а и вероятно няма смисъл да го правите по вашия начин.

През седмицата може да преживеете предварителна паника във връзка с новина или документ, които ще получите.

Това ще се дължи на неяснотата в информацията която носят и множеството въпроси, които възникват около нея.

Това ще бъде сложна седмица за развитие на съдебно или юридическо дело, особено ако вие сте в позицията на обвиняеми.

Момчетата и момичетата ще се наложи да променят своето отношение или начина си на общуване с приятели или с връстници, които са родени под знака на Телец, Козирог или Дева. В конкретния случай, в който ще попаднете едва ли ще имате право на избор.

През тази седмица ще ви зарадва подкрепата или информацията, която ще получите от момче или млад мъж, и която най-вероятно ще ви помогне по някакъв начин във вашето образование или кариера.

Повод за събиране или за оживени разговори може да бъде събитие в живота на момиче или млада жена от кръга ви роднини.

Мъжете ще имат няколко срещи или полезни контакти през тези седем дни. Възможно е да се наложи да посетите някой, който боледува или се намира в болница. През тази седмица ще получите покана за събиране или среща, които ще изискат покупка на цветя или на подарък.

Очакванията ви за тези седем дни могат да бъдат свързани с изпълнение на обещание, или друго важно действие от страна на мъж. През седмицата събитие в живота на човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец, ще даде някакво отражение върху вашия личен живот.

Жените трудно ще финализират своите задължения и задачи през тази седмица. Ще започвате нещо, ще възниква нещо друго неочаквано, което ще ви спира да продължите, и така ще се въртите в един хаотичен кръг почти през цялата седмица.

Този факт, а и други събития могат да се отразят на нервната ви система и да ви направят по-раздразнителни и избухливи.

През седмицата ще ви зарадва комплимент, подарък или друг жест на внимание от страна на приятел. Във финансов план недейте има големи очаквания и добре планирайте разходите си, както и бъдете внимателни с наличните си финансови средства.

Близнаци
През седмицата от 27 юни до 3 юли вашата чувствителност и емоционалност ще определя решенията и действията ви. Дали това ще бъде за ваше добро ще разберете едва в края на седмицата.

През тази седмица избягвайте да се доверявате на неща свързани с пари, както и импулсивни действия и решения в този план.

Може да получите неочаквани пари, но това едва ли ще огрее всички представители на този зодиакален знак.

Тази седмица ще бъде благоприятна за всякакви промени свързани с дома, в който живеете, с имот, който искате да закупите.

Може да реализирате промени в работата (бизнеса) си, които ще се развият във ваша полза.

През тази седмица ще се зарадвате на благоприятното лечение или на добри новини свързани с жена, която е ваша роднина или позната.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване. Моят съвет е да се пазите от необмислени постъпки или самонадеяни действия, особено по време на шофиране.

Неочакваните действия на ваш родственик или приятел ще ви направят нервни и неспокойни.

Момчетата и момичетата ще преминат през различни притеснения, страхове или безпокойство за бъдещето си. Тази седмица в много отношения ще се окаже турбулентна за вас и ще бъде вид изпитание на вашата стабилност и на личността ви като цяло.

Не са изключени леки здравословни неразположения. Социалният ви живот като цяло ще бъде активен, с лек превес откъм едно по-динамично общуване с хора родени под огнени или водни зодиакални знаци.

През седмицата ще присъствате на поне едно събиране, на което ще отидете с цветя или с някакъв малък подарък. Покупките през тази седмица ще трябва да бъдат добре обмислени и да се избягват разходи за вещи, които ще използвате съвсем кратко време.

Мъжете ще имат полезна, продуктивна или перспективна дейност с друг мъж или с други мъже. Възможно е да търсите начин да впечатлите една жена със своето поведение, или с това, което смятате да направите за нея.

Ако това е свързано с вашия любовен живот, и най-вече с връзка, която е много крехка в този момент, то може да останете разочаровани от липсата на интерес или въодушевление от страна на любимата жена.

Жените нека не игнорират малките неприятности, защото всяко забавяне на тяхното разрешаване или игнорирането им може да създаде много по-сериозни проблеми.

През тази седмица ще ви се наложи да бъдете по-внимателни в отношенията си с мъже, особено ако те са по-възрастни от вас или са на по-висока позиция в работата или в обществото, където живеете.

Различни събития ще насочат вниманието ви към живота или заниманията на ваше дете или внуче. Като цяло тази седмица ще мине под знака на семейството и на всичко, което е важно за него.

Рак
През седмицата от 27 юни до 3 юли влиянието на по-възрастни родственици ще бъде важно за вас или ще получите новини свързани с тях.

влияние в ежедневните ви дела ще има от страна на хора родени под земни зодиакални знаци.

През тази седмица ще ви зарадва документ, споразумение или важна новина от финансов характер. Тя може да бъде свързана лично с вас или с човек от семейството ви, което също да ви облагодетелства по някакъв начин.

През тази седмица внимание ще изиска здравето на мъж от семейството ви, който поради несериозно отношение към начина си на живот може сам да предизвика неприятен проблем. В този случай внимание ще изиска правилната диагноза и лечение, защото са възможни грешки в този план.

През тази седмица внимателни в действията си, в собствената си коректност и почтеност, за да не попаднете в собствената си клопка.

През седмицата ще ви се наложи да се срещнете и общувате с хора, които са в паника или изживяват голям стрес около неприятна ситуация в личния си или професионален живот. Те са на прага да вземат важно решение, но в същото време се страхуват доколкото то е правилно или не.

Седмицата вещае интересна среща или събиране свързано с човек роден под огнен зодиакален знак.

Момчетата и момичетата ще имат желание да подобрят външния си вид, чрез покупка на нови дрехи или друга полезна или интересна вещ. В повечето случаи ще разчитате на финансова подкрепа или друг вид помощ от страна на мъж.

През седмицата ще преминете през стресова ситуация или ще получите неприятна новина, която в повечето случаи ще има връзка с човек от близкото ви минало. През тези седем дни трудно ще възобновите прекъснати отношения, независимо каква е причината или чия е вината затова.

Мъжете ще имат благоприятно време за реализиране на своите планове. През тези седем дни може да очаквате получаването на важен документ, информация или да ви изненада едно интересно предложение.

През седмицата ще ви бъде приятно да общувате с хора родени под въздушните зодиакални знаци, въпреки че на моменти трудно ще ги разберете или трудно ще е вярвате на това, което ви казват.

Това ще бъде благоприятна седмица за лечение или възстановяване след някакво заболяване. Използвайте тези седем дни за срещи или разговори, които имат важно значение за вашата работа или бизнес.

Жените ще се наложи да поставят като приоритет своите домашни или любовни отношения. Опитайте се да стабилизирате личния си или семеен бюджет и да планирате по-добре, разходите които правите. Един конфликт с по-млада от вас жена ще приключи добре, но ще остави някаква горчивина след себе си.

Изненадата през тази седмица ще бъде свързана с жена от кръга ви приятели, която не живее във вашето населено място или в момента се намира някъде надалеч.

Лъв
През седмицата от 27 юни до 3 юли ще имате очаквания за различни събития, чието развитие ще следвате отблизо. Ще сте склонни повече да бъдете свидетели на събитията през седмицата, отколкото преки участници в тях.

Присъствието, решенията или действията на жена ще провокират различни събития или решения в живота ви. Възможно е в началото те да срещнат вашето неодобрение, но ако проявите търпение ще разберете, че тези неща имат смисъл и значение.

Среща или покана за събиране може да ви създаде настроение, повод да купите подарък или да имате приятни преживявания.

Тази седмица не вещае бързи успехи за вас. Бъдете готови за бавното развитие на вашите дела, но по-важна е тяхната прецизност при изпълнението им.

Ако имате усещане, че нещата вървят назад в живота ви, това определено ще е измамно виждане на реалната ситуация в живота ви. Бавното развитие на някои събития през този период ще е свързано с изчакване появата на определени обстоятелства, които ще са важни за развитието на вашите планове и цели.

През седмицата могат да ви зарадват постъпления на пари от работа или чрез други отношения, които имате с хора около вас.

Седмицата ще бъде благоприятна за покупка или други имотни действия свързани с дома, в който живеете.

Момчетата и момичетата ще бъдат ентусиазирани и развълнувани от различни новини, предложения, покана или документ. Това ще бъде най-интересна седмица за вас, тъй като предстои едно по-ясно виждане на събитията, които ще ангажират вниманието ви през следващите седмици.

През тези седем дни може да ви очарова личност родена под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Ще имате късмет във всичко, което има смисъл в живота ви, независимо дали това са лични отношения, образование, работа, хоби и други.

Мъжете ще изгубят много ценно време в търсене на изход от една неприятна ситуация или конфликт. За съжаление изгубили сте ценно време, или сте пропуснали точния момент да разрешите тази ситуация безпроблемно и с лекота. Участието в нея на жена само ще задълбочи проблема, но и ще го усложни.

Понякога се налага човек да изгуби нещо в живота си, за да получи някакъв важен житейски урок. През седмицата ще имате приятно преживяване с момиче или с млада жена, която може да бъде ваша родственица, приятелка или позната.

Жените ще живеят на бързи обороти през тази седмица, тъй като във вашия лист със задачи има много неща, които ще трябва да изпълните на всяка цена през тези седем дни. Тези от вас, които имат син или внук може да преживеят уплаха или силно притеснение около техни неразумни или рисковани действия.

В любовта може да ви зарадва едно неочаквано признание, предложение или подарък. Във финансов план седмицата не носи изненади във ваша полза, по-скоро обратното.

Дева
През седмицата от 27 юни до 3 юли ще можете да реализирате своя идея и планове свързани с материални неща в живота ви.

Ако имате нужда от помощ или съдействие, то ще може да получите такава.

Това ще бъде благоприятна седмица за купуване на нови вещи за дома, за покупка на имот или продажба на някакъв вид собственост.

Седмицата ще бъде благоприятно време за уреждане или получаване на документ от финансов характер. В този план влиянието или участието на роднина или приятел ще бъде благоприятно и успешно за вас.

През седмицата ще имате среща или гостуване по неприятен повод или свързано с деликатна ситуация.

Това ще бъде неблагоприятна седмица за съдебни или юридически действия независимо с какво са свързани.

През тези седем дни ще срещнете нови хора в живота си, с които ще може да създадете интересно познанство или приятелство, като в повечето случаи те ще бъдат свързани с жени.

Приятели родени под земен зодиакален знак, ще бъдат причина за интересни събирания, срещи или разговори.

Мнозина ще могат да се зарадват на подарък или покупка, която ще направят лично за себе си.

Момчетата и момичетата ще имат една разкошна седмица за изява на своите способности или умения да общуват с най-различни хора. Това ще спомогне за създаването на нови познанства или нови последователи, ако сте организатори или администратори на някаква социална група.

През тази седмица ще бъдете част от някои важни семейни събития, като рожден ден, юбилей, раждане на бебе, годишнина и други. Тези седем дни ще запомните с едно преживяване свързано с човек роден под знака на Рак, Риби или Скорпион.

Мъжете има опасност да допуснат да бъдат заблудени в една ситуация, чиито последствия могат да бъдат неприятни и да костват загуба на пари, престиж или други вече създадени от вас контакти.

През тези седем дни ще ви бъде трудно да общувате с деца или с по-млади от вас хора, особено ако работата ви е свързана с тях.

На работното си място ще се чувствате твърде напрегнати, натоварени или ощетени по някакъв начин. Важно влияние в кариерата или бизнеса ви може да има от страна на човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Жените ще разговарят по финансови въпроси с мъж или относно предстоящи действия свързани с някакъв документ или договор. През тази седмица ще бъде много важно да успявате да избягвате неприятни ситуации или хора, тъй като може да попаднете в някакъв инцидент или да бъдете свидетели на някаква злополука.

Внимание през седмицата ще изискат ваши по-възрастни родственици, които ще се нуждаят от вашето внимание или грижи. Не е изключено да имате трудно общуване с тях, или да бъдете обвинени в недостатъчно внимание към техните нужди.

Везни
През седмицата от 27 юни до 3 юли ще се освободите от едно притеснение и безпокойство, което ви е създавало дискомфорт през последните месеци. Възможно е то да има връзка с вашия любовен или семеен живот.

Развитието на плановете ви през тази седмица ще бъде непредсказуемо, понякога с невъзможност да ги контролирате.

Изпитания ще преживеят тези ваши отношения, в които сте допуснали лъжи или измама. Разкриването на истини свързани с такива действия ще причинят разочарования и дори раздели.

Колкото и да са емоционално трудни подобни събития по-добре действайте решително, отколкото да продължите въртенето си в омагьосан кръг.
Тази седмица вещае различни събития свързани с човек от миналото ви.

През тези седем дни ще сте в очакване на важни новини, от които ще зависи развитието на ваши планове и действия през този месец.

Ако имате здравословни проблеми използвайте седмицата за лечение и терапия. Това ще бъде благоприятно време за престой в балнеосанаториум или друго лечебно заведение.

Седмицата носи досадни или рутинни ангажименти свързани с роднини или с по-възрастни родственици.

Като цяло няма да ви липсва настроение и желание за романтични приключения и нови познанства, но не разпилявайте времето си само със забавления.
Момчетата и момичетата ще преминат през тази седмица с необходимост да покажат по-голяма ангажираност към неща, които се случват в дома или в семейството,

Възможно е да се наложи да окажете повече помощ на близките си или да им съдействате и при изпълнението на някои важни задачи.

През седмицата ще имате полезни разговори, които ще ви помогнат да организирате свои планове за този и следващите няколко месеца. Не са изключени нови познанства с хора, които ще имате някакво благоприятно или необходимо влияние върху вашата личност.

Мъжете ще имат повече задачи или повече ангажименти с дете или с друг млад родственик.

Възможно е да имате някакво участие в тяхното образование или кариера. Във вашата работа или бизнес ще имате повод да се зарадвате на това, което ще преживеете, или което ще възникне като нова благоприятна възможност.

През тази седмица може да се освободите от някои свои притеснения, или да разрешите проблем, който ви е създавал някакво напрежение през последните дни и седмици.

Жените и през тази седмица ще са неспокойни, раздразнителни, лесно избухливи спрямо действия на хора от семейството. Много неочаквани събития и ситуации ще възникнат през тези седем дни, като някои от тях ще бъдат свързани с новини, телефонни разговори или предложения, които ще получите отблизо или отдалеч.

Един нов шанс или късмет, който ще възникне за вас през тази седмица ще ви накара да се замислите по какъв начин да се възползвате от него и с малко усилия да постигнете много.

Скорпион
През седмицата от 27 юни до 3 юли ще преживеете някои нежелани или неочаквани промени в плановете си или в начина си на живот. Нежеланите или неочаквани промени през тази седмица ще са причина за размисъл относно предопределеността на живота, който имаме.

Динамичността на седмицата може да създаде чувство на обърканост и нестабилност у вас поради по-големия обем информация, която ще получите, повечето писма или телефонни разговори. Опитайте се да селектирате по-важните неща в живота си, да отсявате ненужното и да не се товарите излишно.

Седмицата вещае важно предложение или подписването на договор, който ще касае вашите професионални или имуществени интереси.

През тази седмица ще можете да реализирате важни задачи свързани с имот или вещи, със стопанство или с личен автомобил.

Мнозина ще се зарадват на парични постъпления или новина, документ свързан с пари, които предстои да получите. Това ще бъде благоприятно време за уреждане на финансови или банкови документи.

Седмицата носи важно събитие или силно емоционално преживяване свързано с мъж.

През тези седем дни пазете личните си вещи или информация от чуждо посегателство или любопитство.

През седмицата ще имате повече семейни ангажименти, но едва ли ще изпитате затруднение при тяхното изпълнение.

Момчетата и момичетата ще запомнят тази седмица със събиране или с преживяване свързано с връстник, приятел или съученик от мъжки пол. Това едва ли ще внесе някаква неочакваност в живота ви, и най-вероятно ще бъде нещо, което ще е добре предварително планирано.

През тези седем дни ще имате затруднения при общуването си с жена над 35-годишна възраст, която може да бъде вашия майка или баба или друга близка родственица.

Ако разчитате на такава личност при разрешаването на някои ваши проблеми или неприятности, може да останете разочаровани, тъй като всеки ще има различно мнение относно начина на помощта, която очаквате да получите.

Мъжете трудно ще съхраняват позитивно настроение, и често ще изпадат в някакъв песимизъм или нежелание да говорят за бъдещите си планове. Възможно е да имате среща или да посрещнете гости в дома си, които нито са ви приятни, нито ще имате настроение да разговаряте с тях.

Подобно състояние на вашия дух, трябва да се изчисти възможно най-бързо, тъй като собственото ви поведение може да бъде причина за събития, които ще наранят предимно вас. Възможно е някои неочаквани събития да ви върнат добрата форма и доброто настроение.

Жените трудно ще приемат позицията на други хора в неща, които касаят техния любовен или личен живот. Някои опитности и преживявания от миналото са ви научили, че е важно да разчитате единствено на себе си, и по-малко да вярвате на обещания.

Тази седмица ще се запомни с някакво важно събитие, с планирана или непланирана промяна или вземане на съдбоносно решение. Тези седем дни ще бъдат благоприятни за пътуване и за общуване с хора от различни разстояния.

Стрелец
През седмицата от 27 юни до 3 юли ще трябва да се погрижите за здравето на близък човек или да помогнете за стабилизиране в трудна за тази личност ситуация.

Мнозина ще се стремят да реализират важни цели и планове, което ще става бавно и трудно. Това може да създаде усещане за несигурност, безпокойство и въобще по-голям стрес, което ще се отрази по някакъв начин на здравето ви.

През седмицата ще имате неясни отношения с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. Поради тази причина е добре да разговаряте открито с тази личност, за да избегнете недоразумения и неясноти.

През тези седем дни ще имате благоприятно време за пътуване.

Приятно ще ви зарадва новина или разговор с приятели, които в момента се намират в друг град, село или държава.

Неочаквани новини могат да ви информират за неприятности, които се случват в живота на хора, които познавате. В повечето случаи те ще бъдат свързани с документ, договор или с някакъв вид бумащина.

През седмицата ще обмисляте различни ваши планове или ангажименти свързани със семейството ви, които ще трябва да реализирате в най-скоро време.
Момчетата и момичетата ще продължат да се сблъскват с последствията на някои неприятности, които са възникнали през последната седмица – две.

Очакванията ви, че те ще се разрешат бързо, ще се окажат илюзия и вие ще трябва да промените своето поведение или тактика, за справяне с тях.

Може да получите съвет или помощ от страна на човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец, но тя може да се окаже не толкова добра за вас в конкретната ситуация. Все още се намирате в процес на усвояване на важни житейски уроци и това в повечето случаи ще се случва по трудния начин.

Мъжете ще се наложи да проведат важен разговор с жена, като той може да бъде от личен, семеен или професионален характер.

Тези от вас, които са ангажирани със съдебно или юридическо дело с жена (особено такова свързано с развод, с попечителство или издръжка на дете) ще могат да постигнат някакъв прогрес, но не и финал на конкретната процедура.

Много неочаквани ситуации носи седмицата за вас, както и една неприятна новина свързана с човек, когото познавате.

Жените ще преминат през седмица, в която ще разменят повече съобщения, имейли или телефонни разговори с хора от кратки или дълги разстояния. Някои от вас могат да получат покана свързана с пътуване, която ще има връзка с мъж – роднина, приятел или бизнес партньор.

Седмицата ще се запомни с едно по-голямо натоварване в работата ви, което ще ви накара да се замислите върху някои промени свързани начина на изпълнение на професионалните ви задачи. Като цяло пред вас е най-интересна, изпълнена с нови неща и преживявания седмица.

Козирог
През седмицата от 27 юни до 3 юли затрудненията в живота ви не бива да ви плашат или стопират вашите действия. Адаптирайте се максимално бързо към новите промени или обстоятелства в живота ви.

Вашите планове се развиват в правилна посока, независимо от спънките, през които ви се налага да преминете.

Тази седмица една новина или преживяване ще ви накара да оцените нещата в живота си по един друг начин.

Седмицата носи повече домашни и битови проблеми и задачи, но почти всички ще бъдат изпълними в рамките на тези седем дни.

Това ще бъде благоприятно време за промени в дома, за преместване в нов дом, престой на друго място и др.

В работата и бизнеса ви седмицата ще бъде доста благоприятна за вас, ако съумеете да се представите по начин, по който да привличате успеха и парите към себе си: новаторски решения и действия, повече работа в стопанството или в бизнеса и др.

Вие може да имате специални очаквания за тази седмица. Евентуалното невъзможността те да бъдат реализирани не бива да ви разочарова или отчайва. Ще дойде и тяхното време. Вашето бъдеще е предначертано по най-добрия начин. Не създавайте хаос с прояви на нетърпение.

Седмицата вещае повече срещи и събирания, пътуване с цел гостуване и др.

Любовният ви живот няма да бъде скучен, но все пак ще зависи от това кой какво търси и иска.

Опитайте да се радвате на това, което имате в момента и избягвайте илюзиите или следване на собствени желания и капризи.

Момчетата и момичетата ще запомнят тази седмица с приятни преживявания с приятели или съученици, с които може да организирате различни събирания или пътувания на кратки или по-дълги разстояния.

В подобни емоционални преживявания важни трябва да бъдат мерките за сигурност, както по време на пътуване, така и там, където ще се развличате.

Момичетата ще имат един по-специален ангажимент свързан със своето образование, кариера или бизнес, в зависимост от личната си ангажираност. Неочакваното развитие на някои събития през тази седмица ще озадачи младежите от този зодиакален знак и ще ви постави в позиция да търсите отговори на различни загадки.

Мъжете ще получат неприятна новина от кратко разстояние свързана най-вероятно със здравословното състояние на човек, когото познавате. Подобно събитие неминуемо ще предизвика тъга и емоционална болка във вас.

В любовта или в личния си живот ще бъде добре да се съобразите с мнението и желанието на жената до себе си или на своя партньор, ако не искате да поставите вашите отношения на изпитание, за което всъщност ще се окажете неподготвени. Тази седмица носи интересна или важна за вас новина или информация свързана с договор, документ и други.

Жените ще изпитате лично удовлетворение от успеха на един мъж, който се е реализирал благодарение на вашата намеса, съвет, помощ или подкрепа.

През тази седмица добро влияние върху вашите лични и професионални дела ще има от страна на хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева. Добри събития и преживявания може да има в семейството ви и в кръга ви роднини, особено ако сред тях има представители на въздушните зодиакални знаци.

През тази седмица избягвайте да хитрувате или да манипулирате други хора за да получите това, което искате, особено ако вашите действия са свързани с пътуване или с хора от други градове и села.

Водолей
През седмицата от 27 юни до 3 юли може да имате полезни и важни разговори или срещи с хора от други градове и държави.

Преди всичко те ще бъдат свързани с ваши материални или финансови интереси, с обща дейност и други.

През тази седмица внимание ще изискат ваши финансови дела, където лесно може да възникне грешка или да се окажете обект на манипулация.

През тези седем дни приятните изненади ще бъдат свързани с вашия дом и с по-динамичното развитие на различни събития, които касаят вашето семейство.

Възможни са неочаквани пари за семейния ви бюджет или увеличение на доходите, които някой от семейството ви получава.

През тази седмица ще се наложи да се разделите с някои свои надежди, да приключите някаква дейност или ангажимент, но всичко това като цел ще има освобождаване на място за по-хубави и по-перспективни неща в живота ви.

Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, особено ако имате определена цел или пътувате по работа.

Момчетата и момичетата могат да преминат през една много позитивна седмица, в която ще намерят отговорите на трудни въпроси, разрешение на сложни ситуации, хармонизиране на важни отношения. Много добро влияние върху домашните ви дела ще има тази седмица за вас и вие може да вложите повече енергия в различни важни за семейството ви неща.

През тази седмица избягвайте всякакви конфликтни или сложни ситуации, в които може да бъдете обидени, злепоставени, емоционално наранени, което в последствие ще бъде причина за една кратка, но болезнена депресия.

Мъжете ще обмислят свои действия, ангажимент или дейност свързана с човек роден под знака на Близнаци, Водолей или Везни, или с такъв изгряващ знак. В семейството ви през тази седмица повод за оживени разговори, за събиране или неочаквани ангажименти може да бъде близка жена.

Във финансов план това ще бъде благоприятна седмица за сключване на изгоден договор, повишение на заплата, както и други благоприятни промени чрез други източници на доходи.

Жените ще се наложи да отидат някъде с подходящ подарък или цветя, което ще бъде един ангажимент, който по-скоро ще направите по задължение.

Възможно е да разговаряте по важни финансови въпроси с мъж, който е както от семейството ви, така и някой с когото работите заедно или имате общ бизнес. През седмицата избягвайте противопоставяне или напрежение в отношения с хора родени под знака на Рак, Риби или Скорпион.

Това, което не успеете да изпълните или да осъществите през тези седем дни в едно близко или по-далечно бъдеще неочаквано ще се осъществи без вашето участие.

Риби
През седмицата от 27 юни до 3 юли се концентрирайте върху вече започнати проекти или ангажименти. Възможно е тяхното забавяне досега да се дължи на липсата на достатъчно благоприятни обстоятелства за реализацията им.

През тази седмица нещата ще бъдат по-лесни, ще получите необходимата помощ или съвет за да придвижите нещата в желаната от вас посока.

Тази седмица едно от важните събития ще бъде свързано с млад човек, който е ваш роднина или приятел.

През тази седмица някои от неочакваните събития може да ви объркат. След първоначалния хаос ще изживеете специални емоции, които ще оставят трайна следа след себе си.

Тези събития може да касаят вашия личен (интимен)живот, но могат да имат връзка и с работата ви.

Като цяло в професионален план седмицата трудно може да бъде прогнозирана. Не са изключени промени или нововъведения, които да притеснят вас или колегите ви. Не бива обаче да има притеснения около загуба на работа, но е възможно преместване от едно място на друго.

Вашето здраве или здравето на близък човек ще ви бъде грижа, но за кратко.

През тези седем дни ще бъде важно да не преживявате твърде емоционално ежедневните си проблеми или противоречия с други хора.

Приемете тази седмица като важно време в живота ви. Няма случайности в шансовете, които ви се предоставят.

Някои от вас може неочаквано ще възродят една своя идея свързана с нов начин на живот или със стара приятелска (любовна) връзка.

Момчетата и момичетата ще се наложи през тази седмица да покажат една по-голяма зрялост в действията си. Да осъзнаят, че онова безгрижно детство завинаги остава в миналото. Само така ще може да преминете през новите, по-отговорни задачи и задължения, които седмицата носи за вас.

Предстоят ви интересни преживявания и нови възможности, които ще ви помогнат да дръпнете силно напред в своето развитие. През тази седмица ще имате интересни срещи с приятели или с хора, които ще ви помогнат за реализация на ваши планове за тази седмица или месец.

Мъжете могат да запомнят тази седмица с пътуване, което ще бъде по работа или ще имат контакти с различни хора по професионални или бизнес въпроси. През тази седмица от вас ще се изиска и някаква по-сериозна ангажираност във възпитанието или развитието на дете, за тези от вас, които имат такова.

Възможно е да присъствате на събиране или събитие свързано с деца или с млади хора, които могат да бъдат ваши роднини или да са част от обществото, където живеете. През седмицата може да пътувате с ваши близки хора за отдих или посещение на интересни места.

Жените ще се наложи да поемат по-големия товар от задължения в дома си. Възможно е на вас да се разчита при разрешаването на различни домашни или битови проблеми. Някои от вас ще запомнят седмицата с преживяване свързано с роднина роден под знака на Стрелец, Козирог или Дева.

Неприятностите през тази седмица ще дойдат чрез новини или телефонни разговори, които ще имате с хора от различни разстояния. Тези неприятности ще касаят по-скоро техния живот, но по някакъв начин ще имат отражение и върху вас.

Източник: astro.velida.net