Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (8-14 август)

Овен
През седмицата от 8 до 14 август ще се ангажирате внимателно с обещание, което ще дадете на колега, клиент, съсед или приятел. Причина за това може да бъде факта, че неговото изпълнение по някакъв начин ще рефлектира върху вашия личен или професионален живот.

Предстои ви да получите пари, които влизат редовно в личния ви или семеен бюджет: заплата, пенсия и др.

И през тази седмица ще имате важни очаквания за развитието на различни събития. Като цяло всяко едно ще има своя собствена линия на развитие и едва ли ще ви разочарова нещо.

През тези седем дни ще преживеете важен момент, в който ще трябва да покажете достатъчно решителност и да се разделите с нещо или с някого. От вас в голяма степен ще зависи това да се случи без драма или обяснения.

Любовният ви живот ще е нестабилен, вероятно защото вие или партньора ви ще имате нереални за изпълнение желания или ще се ръководите в отношенията си от капризи.

През седмицата не пренебрегвайте нито една покана или предложение. Не се опитвайте сами да гадаете в бъдещето, защото не до всичко ви се дава достъп.

Това ще бъде седмица, която ще изиска да вземете решение свързано с бъдещето ви.

През тези седем дни ще се зарадвате на писмо, съобщение или телефонно обаждане най-вероятно от неочаквано място.

Момчетата и момичетата ще са склонни към прибързани и необмислени конфликти, поради желанието си на всяка цена да постигнат някаква своя цел през тези седем дни.

Затруднението, пред което ще се изправите като последствия на вашите действие ще е доста неприятно и може да създаде хаос за определено време в живота ви. През тази седмица вълнения могат да предизвикат съобщения, размяна на имейли или писма с хора от различни разстояния.

Мъжете ще се наложи да организират или присъстват на среща или събиране свързано по някакъв начин с жена. Всъщност през тази седмица ще имате най-различни поводи за повече разговори с жени, както такива, които са ваши родственици, така и ваши приятели или жени от професионалния ви кръг.

Някои събития през тази седмица ще ви накарат да се замислите дали може да се възползвате по някакъв начин от тях за своя облага. Но пък други ситуации могат да ви притиснат да прекъснете отношения с хора, с които не само мненията ви се различават но и техните действия противоречат на вашите разбирания.

Жените ще започна седмицата с големи очаквания, планове или с важни ангажименти. Ще ви бъде приятно да общувате с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион, с които през тези седем дни ще имате общи цели или задачи.

Много неочаквани събития и срещи ще е приготвила тази седмица за вас, и по този начин ще направи този седемдневен период особено очарователен, интересен и дори предизвикателен на моменти.

Телец
През седмицата от 8 до 14 август може да преживеете изненада свързана със специално или съдбовно за вас събитие. През тези седем дни различни събития и новини ще определят вашите бъдещи планове и ангажименти.

Тази седмица ще преживеете емоционално събитие в живота на приятели. То може да има връзка с тяхно дете, с бъдещо майчинство, с промени в кариерата им.

Възможно е обаче да възникнат противоречия в отношенията ви с приятели. Вероятно те са по-млади от вас или все още нямат достатъчно житейски опит. Това ги прави нетърпеливи, с неумение да контролират емоциите си.

Тази седмица вещае неочаквано разкриване на действия или коментари срещу вас, с цел опити за манипулиране на ваши важни отношения.

Една от приятните изненади през седмицата ще има връзка с човек, който живее в друго населено място.

Има вероятност за неочаквана загуба или повреда на документ или лична информация (съобщения).

През седмицата избягвайте конфликтите. Използвайте този кратък период от време за семейни разговори и събирания, които да ви заредят с положителни емоции.

Момчетата и момичетата през тази седмица ще трябва да бъдат не само внимателни и предпазливи, но да избягват контакти с непознати хора, които ще се появят в живота ви с комплименти, с жестове на внимание или предлагайки интересни и примамливи неща.

Все още има много неща да научите в този живот, и много често те ще бъдат свързани с правилната преценка на хора, които като някакво изкушение се появяват в живота ви, очарователни и обаятелни, но фалшиви и неискрени.

Мъжете ще има толкова много работа през тази седмица, че само добрата ви организация ще може да ви осигури така важния успех за вас. Това не е време за разпиляване на време и енергия, а за пълна концентрация и професионализъм.

През тази седмица ще имате много по-активна комуникация с най-различни хора, не само от кръга ви роднини но и са такива, с които имате някаква обща дейност, общи цели, общи теми на разговор и т.н.

Жените могат да преминат през една приятна седмица, в която ще възникнат различни поводи за приятни срещи и събирания. Любовния ви живот също може да бъде много активен, особено ако сте научили някои трудни уроци досега и осъзнавате важността на толерантност и свобода в отношенията ви.

През тази седмица повод за радост могат да бъдат някои събития свързани с ваши родственици или със собственото ви семейство. Може да ви зарадва новина свързана с годеж или сватба в живота на хора, които познавате, или които са публични личности, които харесвате.

Близнаци
През седмицата от 8 до 14 август ви предстои да преживеете досадни, изнервящи ви неприятности, свързани с финанси или с хора, на които сте имали доверие.

Трудно ще си простите грешката, че сте се доверили на неправилния човек относно важни за семейството или работите ви дела.

През седмицата бъдете внимателни в отношенията си с жени, с които работите заедно или имате бизнес контакти.

През тази седмица се стремете към добро планиране на делата си и избягвайте всякакви форми на хоас или объркване.

През седмицата мнозина от вас ще бъдат натоварен с повече задачи в семейството и в работата си.

Вероятно ще възникне необходимост от пътуване или среща от финансов характер.

Като цяло предварителните ви очаквания за развитието на събитията през тези седем дни няма да ви разочароват, но са възможни неочаквани ситуации в обществен или политически план.

През седмицата ще се вълнувате от развоя на събития в живота на човек роден под огнен зодиакален знак.

Някои от вас ще бъдат изненадани с нещо в работата или в бизнеса си.

Момчетата и момичетата ще вложат много амбиция и решителност при реализирането на различни действия и планове от финансов характер през тази седмица.

Предстои ви да се срещнете с представители на институция или учреждение. Ще имате желание да запомните тази седмица с конкретни успехи, а не само с обещания и надежди.

През тази седмица е възможно получаване на пари чрез човек, с когото имате някакви финансови взаимоотношения.

Мъжете нека да бъдат предпазливи в един разговор или конфликт с представител на юридическа институция, на органите на закона или властта.

Ако сте ангажирани със съдебно дело, очаквайте конфликт или други непредсказуеми преживявания.

През тази седмица може да направите покупка за дома си на изгодна (промоционална) цена.

Някои от вас ще запомнят този период с промени свързани с нова квартира, дом и др.

През тези седем дни ще имате надежда свързана с обещание от страна на човек, с когото работите заедно.

Жените ще очакват развитието на събития свързани с жена роднина или приятелка, които ще касаят нейния любовен живот или брак.

През тази седмица ще сте склонни да прекарате по-голяма част от времето си деца или с по-млади хора, ще търсите развлечения и забавления.

През тези седем дни ще имате труден или неприятен ангажимент или грижи с мъж. Възможни са тревоги свързани със здравето на мъж или други сериозни проблеми около него.

Рак
През седмицата от 8 до 14 август ви предстои да имате повече разходи или ангажименти свързани с финансови дела.

Ще бъде добре за вас да планирате тези неща внимателно, за да избегнете евентуално напрежение.

В семейството ви може да възникне събитие или преживяване, което да провокира нестабилни емоционални отношения с различни родственици.

През тези седем дни ще усетите много по-емоционално липсата на човек, който е в Отвъдното.

Неприятни коментари или клюки свързани с човек, когото познавате ще ви изненадат преди всичко, поради факта, че са фалшиви и насочени тенденциозно негативно.

През тази седмица може да очаквате едно ново или по-динамично развитие на ваши любовни или интимни отношения. Възможни са романтични пътувания, търсене на любовта извън границите на вашето населено място и др.

Това ще бъде благоприятна седмица за създаване на нови познанства и приятелства.

Това ще бъде седмица, в която може да се зарадвате на нова придобивка за личния си гардероб или за домашния си комфорт.

През тази седмица на момичетата и момчетата им предстои да се ангажират с разрешаването на сериозни въпроси или ангажименти. Не всичко ще стане така както вие искате или както вие очаквате. Има вероятност както да се зарадвате за нещо, така и да ви се наложи да чакате по-дълго време или да преживеете загуба.

Ще възникнат изненади, които ще донесат ново или интересно развитие на планове и ангажименти свързани с образование или кариера.

През тази седмица е възможна появата на нов човек в кръга ви от съученици, колеги или ръководители.

Дали тази седмица ще бъде един успешен период за вас, всичко ще зависи от вашите предварителни планове и цели, които искате да изпълните.

През тази седмица за мъжете положително присъствие в живота ще имат хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

През тази седмица ви предстоят различни събирания в семейството с роднини от близо и далеч. Положително развитие могат да имат и вашите любовни отношения, като това ще бъде благоприятно време за сериозно обвързване, за сключване на брак и др.

Пътуванията през тези седем дни ще изискат специална или по-голяма подготовка, както и ще ви донесат известно напрежение или притеснение. Възможно е да пътувате за да посетите някой, който е болен или при някой, който се нуждае от вашата помощ.

Неприятностите в живота на жените през тази седмица ще бъдат вследствие на минали пропуски, грешки, неприключени ангажименти или задължения. Докато вие не разчистите този хаос, няма да може да очаквате спокойствие или положителни резултати.

Възможно е да имате специални преживявания с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева. Новите ви познанства през тази седмица ще са вълнуващи, но е трудно да се предвиди дали ще са дълготрайни.

През тези седем дни някои от вас могат да бъдат обект на нечий опит за измама, манипулиране или въвличане в интрига, неща, които ще са в основата на разочарования и неприятни преживявания.

Лъв
Седмицата от 8 до 14 август ще бъде един силен и успешен период за вас, в който ви предстои да осъществите различни контакти. Важните за вас срещи ще определят вашите бъдещи действия от финансов характер.

Мнозина от представителите на Лъв ще се ангажират с уреждане на финансови отношения с роднини или бизнес партньори.

През тази седмица може да очаквате предложение, което да ви донесе по-добра платена работа, да осъществите печеливша сделка или бизнес.

Ще имате много по-динамична комуникация с хора отблизо и далеч, като това може да има връзка с развитието на ваши лични, романтични или бизнес отношения.

През тези седем дни ще получите полезна за вас информация или предложение от страна на жена.

При реализацията на важни за вас планове или идеи на моменти ще имате очакване за трудни разговори или противопоставяне с хора. Това ще касае неприятности, които няма да можете да разрешите поради влиянието или намесата на определени хора.

Ще се опитате да дадете помощ или подкрепа на близък човек, който има сериозен здравословен проблем.

Момчетата и момичетата ще срещнат нови хора в живота си през тази седмица. Не всички ще ви приемат с отворени обятия и не всички вие ще харесате от пръв поглед.

Вероятни са недоразумения или противопоставяния с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева. В финансов план ще се ангажирате с няколко конкретни задачи, които могат да имат връзка с документ, договор, устно или писмено споразумение и др.

Мъжете могат да очакват повече ангажименти или развитието на важни събития свързани с дете или млади хора от близкото роднинско обкръжение.

Ще сте склонни да се влияете при вземане на важни решения от мнението и съветите на други хора, независимо какви са отношенията помежду ви (роднински, приятелски и др.)

Мнозина ще запомнят тази седмица с неочаквано преживяване, среща или разговор с жена родена под знака на Близнаци, Водолей или Везни.

Жените трудно ще се справят със спадовете в настроението си, още повече че някои неприятни ситуации ще ви влияят много емоционално и негативно.

През седмицата може да ви зарадва събитие или разговор с човек роден под знака на Рак, Риби или Скорпион. Внимание ще изиска информацията, която ще получите от хора, с които ви предстои да се срещнете през тези седем дни.

Дева
През седмицата от 8 до 14 август едно ваше приятелство ще се развие в интересна за вас насока, която тепърва ще ви даде нови възможности да постигнете важни успехи или друга някаква полза полза.

Възможно да създадете ново приятелство с важен за бъдещето ви човек, който живее в друго населено място или държава.

През този период ще имате възможност да постигнете финансова стабилност или да си осигурите добри приходи.

Могат да възникнат неприятности, за тези от вас, които ще бъдат ангажирани със съдебни или юридически дела. Неприятности от подобен характер не бива да се задълбочават, защото няма да имат благоприятно за вас развитие.

През тази седмица ще възникне възможност да продадете или разделите по някакъв начин с ненужен за вас имот или имущество.

Добре е да пазите от чуждо посегателство важни за вас вещи, пари или документи.

Възможно е посещение при лекар или кратко лечение в болнично заведение, което ще премине лесно или бързо. Ще бъде за ваше добро, за бързото ви възстановяване и стабилизиране.

Ще възникнат моменти, в които ще имате желание да се изолирате, да се затваряте в дома си и да не споделяте проблемите или тревогите си с други хора. В такъв момент все пак ще се появи човек, който ще ви подаде ръка, ще ви даде правилен съвет или друг вид подкрепа.

Не е изключена неочаквана печалба или допълнителен доход.

Някои от вас ще имат очакване за специално събитие или среща.

Момчетата и момичетата ще се наложи да погледнат по-сериозно върху думите или съветите, които ще получат от жена, която ще е по-възрастна от вас, с по-голям житейски опит, ваш родственик или учител.

Основните ви грешки или проблеми през тази седмица ще дойдат от неумението ви правилно да преценявате хората. Следвайки сляпо това, което те изповядват или рекламират може да ви постави в една неловка или неприятна ситуация.

Мъжете ще имат интересни, благоприятни дни за развитие и прогрес в личния си и професионален живот. За вас ще възникнат различни възможности, нови полезни контакти, чрез които ще получите нови знания и умения.

Това ще бъде много важно за вас време, тъй като ще може да разкриете нови хоризонти пред вас именно чрез контактите, които ще осъществите през тези седем дни. Активността ви и амбицията ще са важен фактор, но също така и умението ви правилно да преценявате хора и ситуации.

Жените ще се влияят твърде много от емоциите си, което в един момент може да се окаже сериозен проблем. Може да приемате на доверие, това което някои хора ви казват и обратното, да сте твърде подозрителни към някои добри съвети или идеи.

Много силно през този период ще ви влияят любовните ви отношения и на какво ниво те се намират. Всяко неочаквано събитие ще ви създава някакъв дискомфорт, ще го приемате като турболенция и ще усетите затруднение при намиране на най-добрата реакция от ваша страна.

Везни
Седмицата от 8 до 14 август ще запомните с няколко интересни изненадващи събития или срещи. Много малко неща от предварителните ви планове ще се реализират през този период именно поради възникването на различни нови обстоятелства в живота ви, което не означава, че ще бъдат лоши.

Използвайте тази седмица за приключване, разчистване, разрешаване на неприятности, най-вече такива, които са изостанали досега поради някаква причина.

Ще имате възможност едно по едно да стабилизирате и хармонизирате важните неща в живота си.

В семейството ви може да се развият събития, чието начало може да пропуснете, тъй като те ще бъдат прикрити или несподелени от човека, който е в тяхната основа.
Много е вероятно това да касае роднини, с които не живеете под един покрив, но не е задължително.

Новите хора, които евентуално ще се появят в кръга ви от колеги, съседи или познати ще ви дразнят с поведението си. Това определено е необичайно за вас, но вероятно ще се дължи на определена причина или на настроението ви през тези дни.

Ако не сте женени, през тази седмица ще преживеете събития свързани с нова или стара любов, особено ако партньора ви е от същото населено място като вас.

Тази седмица ще бъде благоприятно време за вземане на важни решения свързани с любовната ви връзка.

През тези седем дни постепенно ще приключите с ангажименти от финансов характер, като различни плащания или задължения.

Момчетата и момичетата ще имат по-динамично ежедневие, поради повече задачи и ангажименти, както свързани със семейството, така и с училище или с работата ви. Ще имате по-малко време за почивка и за приятни занимания. На моменти ще сте трудни за комуникация.

Ще сте лесно обидчиви, необяснимо сприхави и нетърпеливи спрямо хората около вас. Разбира се, при самоконтрол от ваша страна, тези негативни тенденции ще могат значително да се омекотят.

Мъжете ще имат благоприятна седмица за сключване на брак.

През тези седем дни ще възникнат промени в работата, свързани с нови ангажименти, разговори или бизнес отношения с нови клиенти, преместване на по-добра позиция или по-добро заплащане и др.

Това ще бъде благоприятен период за покупки с кредит или на изплащане.

Мнозина ще реализират едно пътуване, което може да бъде зад граница или ще е свързано с вашата планирана лятна почивка.

Жените ще имат трудни и сложни финансови отношения с непознати хора или с хора, които живеят надалеч. Възможно е неприключени или проблематични отношения от миналото ви да ви създадат притеснение. Сега ще възникне необходимост от тяхното кардинално разрешаване, независимо на каква цена и с какъв резултат за вас.

През тази седмица вероятно ще ви се наложи да отсъствате от дома си поради най-различни причини.

През тези седем дни внимавайте какви хора допускате в дома си, защото не всеки идва с добри намерения.

Скорпион
През седмицата от 8 до 14 август изненадата за вас ще бъде свързана с важно решение, което ще трябва да вземете за дома си или за имот, който семейството ви притежава. Не е задължително това да има връзка с покупка или продажба на имота ви.

През тази седмица може да имате ангажимент или задължение, свързано с пратка или вещи, които се намират извън дома, в който живеете в момента.

Не са изключени грижи свързани с имот или жилище в друго населено място. В някои редки случаи такива ангажименти ще изискат необходимост от пътуване.

През тези седем дни ще преживеете конфликт, който в основата си ще има връзка с пари, но не това ще е най-важното в спора. Ще се намесят емоции, които вие или някой друг сте подтискали досега.

През тази седмица ще ви се наложи да посетите болнично заведение за преглед, консултация или за да посетите някой, който пребивава там на лечение.

В работата ви ще възникне напрежение, което ще успокоите чрез един разговор с човек, който е замесен в конкретната ситуация.

През този период ще се планира семейно събиране или събиране в дома ви по приятен повод.

През седмицата ще уреждате различни документи, задължения към държавата или ще имате други ангажименти със семейно имущество.

Някои от вас ще са настроени за една промяна в живота си. Промяната може да не е толкова голяма, а да засяга само ежедневния ви начин на живот. Така обаче ще постигнете освежаване и ще си дадете повече стимули за развитие.

Момчетата и момичетата ще получат предложение свързано с допълнителен ангажимент или с такъв, от който ще имате някаква полза.

В семейните ви отношения ще се преживее период на напрежение свързано с разкриване на скрити, несподелени действия и др.

Това може да предизвика загуба на доверие, възникване на нежелани съмнения в лоялността на някои хора около вас.

Ще възникне временно забавяне или усложнение около получаването на пари чрез документ и др.

Мъжете финансово ще са нестабилни, затова бъдете добре подготвени и предпазливи, ако искате да се предпазите от нежелани проблеми или загуби.

През седмицата ще ви се наложи да купувате подарък за роднина или приятел.
Очаквайте радостна или важна за вас новина свързана с дете.

Някои от вас ще се зарадват на среща или събитие свързано с роднини или приятели, родени под знака на Везни, Близнаци или Водолей.

Тази седмица ще ви даде светлина и яснота по важни за вас планове и отношения.

През тези седем дни ще имате нужда от повече любов и топлина, за да се съхраните от голямото физическо и психическо натоварване в работата или в живота си като цяло.
На жените ще им се наложи да разрешават на бързи обороти битови проблеми в дома си. Ще ви се наложи да ремонтирате или подмените различни вещи или техника.

Като цяло проблемите ви през тази седмица ще циркулират вътре в дома ви или в кръга ви от роднини.

Затруднения могат да имат тези от вас, които ще имат да разрешават жилищен или имотен проблем.

През тази седмица е възможно да присъствате на среща или събиране свързано с жена. Възможно е жена да ви гостува без да има за това конкретен повод.

Стрелец
През седмицата от 8 до 14 август ще имате някои трудни преживявания с жена. Възможно е тези събития да са свързани с обещание, което тя няма да изпълни, с фалшива надежда от нея, която ще ви натъжи или дори разплаче.

Интуитивно в себе си ще имате предварително усещане, че не можете да разчитате на нея, но е надделяло желанието да получите нещо от нея, което е важно за вас.

През тази седмица ще възникне възможност за интересна промяна в работата ви. Тя може да бъде свързана с преместване на по-добро място, с нови задължения или нововъведения от всякакъв характер. Възможно е и завръщане към стара позиция, на която ви е било приятно да работите и др.

През седмицата на мнозина им предстои пътуване по работа, с определена цел, командировка и др.

Мнозина ще се зарадват на придобивка в дома си или ще получат подарък от близък човек.

Това ще бъде един благоприятен период за създаване на нова романтична връзка, чието развитие разбира се, ще зависи от вашите индивидуални данни.

Възможно е да възникне конфликт в дома свързан с някаква измама или лъжа. Конфликт може да възникне и поради въздействието върху семейните ви отношения на човек извън дома ви.

Момчетата и момичетата ще имат силен и продуктивен период, в който няма да липсват възможности за развитие и изява. Настройте ежедневната си програма за по-голямо натоварване. Постарайте да не изпускате новите шансове, които ще възникнат през тези седем дни.

Някои от вас ще предпочитат да прекарват повече време в дома си или със семейството си. Като цяло социалния ви живот може да бъде фокусиран основно върху роднинските ви отношения, което ще бъде ваш личен избор.

На мъжете ще им се наложи да разрешават една неприятна ситуация или конфликт, най-вероятно като помирители между две спорещи страни.

Нездравословният начин на живот на човек от вашето семейство може да бъде причина за някои трудни разговори. През тази седмица поради различни причини ще ви се наложи да размишлявате относно ситуация в живота на човек, който живее в друг дом или в друго населено място.

Възможно е там да се случват важни събития, върху които вие нямате влияние, но от които е възможно да зависите. През тази седмица ще възникнат по-големи или неочаквани разходи свързани с дете или друг член на семейството ви, които ще създадат нежелано напрежение в отношенията ви.

Жените могат да очакват приятна покана или радостно събитие свързано с жена, най-вероятно от кръга ви роднини или близки приятели. Една такава личност ще има специално място в живота ви през седмицата.

През седмицата ще ви изненада решение или промяна в живота на момиче или млада жена, за която тя е направила една предварителна подготовка. През този период са възможни неприятни събития в кръга ви от роднини, свързани с някакъв вид раздяла, със спорове около наследство, имот или други вещи.

Козирог
През седмицата от 8 до 14 август ще сте в очакване развитието на събитие в живота на ваш роднина.

Важни промени през тази седмица могат да настъпят във връзка с ваши дела, които ще имат отношение към съдебна, юридическа, данъчна или банкова институция.

През седмицата мнозина от вас ще имат грижи, свързани със здравето на роднина или ще възникнат други допълнителни ангажименти в този план. Тези проблеми най-вероятно ще касаят някой, който живее в друг дом, село или град. Възможно е да възникнат и други неочаквани ситуации с човек от кръга ви роднини.

През седмицата ще сте ангажирани с повече домашни и битови ангажименти. Ще възникне необходимост от различни промени, премествания, дребни ремонти, подобрения и др.

Ще имате благоприятно време за уреждане на документи или договорни отношения свързани с имот.

През тези седем дни ви предстои да наблюдавате развитието на събитие, което ще има връзка с пътуване на ваш роднина или приятел.

Необходимостта да имате или поддържате личен или професионален контакт с личност, която живее надалеч от вас ще ви държи в напрежение или ще създаде моменти на несигурност и безпокойство.

През седмицата е възможна загуба на пари свързана с лъжливо обещание, предложение. Внимавайте за какво давате пари, за да не си създадете нежелани проблеми.

Този период обаче вещае също така финансов успех, който вероятно ще дойде като вид изненада или неочаквана печалба.

Момчетата и момичетата ще имат емоционално преживяване с момиче от кръга ви съученици, колеги, връстници или приятели. През тези седем дни ще имате късмет при развитие на важни за бъдещето ви дела.

Конфликтите през седмицата ще са свързани с прояви на инат от ваша страна или с твърде голямата ви чувствителност, която ще контролира през тези седем дни.

Мъжете ще трябва да проявят повече внимание към преживявания, които ще имат собствените ви деца. Това е време, в което ще трябва интуитивно да разкривате какво се случва в техния свят, за което те не намират време, кураж или желание да разговарят с вас.

Седмицата ще благоприятства развитието на планове свързани с пътуване, независимо от неговата цел.

Жените ще подредят лист от задачи свързани с дома или със собственост, за която носите някаква отговорност. Това ще бъде благоприятно време за освежаване или нова подредба на дома ви. Бъдете толерантни, но и предпазливи в отношенията си с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог.

Гости или събиране през седмицата ще ви донесат различни емоции, преживявания, спомени.

Водолей
През седмицата от 8 до 14 август ще ви зарадват очаквани или неочаквани пари. Техния източник може да бъде някой от кръга ви роднини, бизнес партньори или нещо, което тепърва ще се появи в живота ви.

Ще успеете да уредите във ваша полза един финансов документ.

През седмицата на любов и хармония могат да се надяват семейните двойки, които са сключили брак през тази година.

Ако сте самотни и необвързани ще сте склонни да търсите нова любовна връзка, авантюра или просто флирт (най-вероятно онлайн).

През седмицата ви предстои да преживеете срещи, които ще имат важно значение в живота ви.

През този период обаче може да възникне неочакван здравословен срив, личен или професионален проблем за човек от семейството ви, който ще внесе паника за известно време.

Здравословни проблеми могат да възникнат около бременност, малко дете, които обаче няма да наложат болнично лечение, а само по-сериозни грижи в дома.

През седмицата трудно ще избегнете един конфликт или противопоставяне с човек, от кръга ви роднини. Възможно е вие сами да го провокирате, да имате възможност да кажете това, което се е насъбрало във вас. За съжаление една такава ситуация ще остави предимно негативни емоции в душата ви, отколкото удовлетворение или успокоение.

Мнозина ще имат ангажимент с документ свързан със съдебна или юридическа институция, нотариус и др.

Момчетата и момичетата ще имат повече грижи или ангажименти с роднини отблизо или отдалеч. Възможно е да поемете отговорността за някакво специално обучение, занимание и др. През седмицата ще сте склонни да игнорирате хора или събития с негативно въздействие върху вас.

Тази седмица най-вероятно ще запомните с важно събитие свързано с човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Мъжете ще преживеят една неловка ситуация свързана с неправилно разбрана информация, предложение и др. Заблудата ви може да се дължи лично на вас, но може да бъде и добре манипулирано действие от страна на друг човек. Някои от личните ви очаквания за тази седмица ще бъдат свързани с уреждането на документ, договор, споразумение и др.

Жените ще се наложи да приемат по-сериозно и отговорно ангажимент, който ще имат с друга жена. Възможно е пътуване, което ще предприемете съвместно с някой друг или ще посрещнете гости, които ще дойдат от друго населено място. Конфликтите през седмицата ще са неприятни, емоционални, но едва ли ще са свързани с хора от дома, в който вие живеете.

Риби
През седмицата от 8 до 14 август вероятно ще посрещате приятели и роднини отдалеч или ще пътувате за да им гостувате.

Възможна е раздяла с роднина или с приятел, който ще замине да учи, да работи или да живее зад граница.

Разходите ви през тази седмица вероятно ще се окажат по-големи от приходите, но затова има конкретна и важна причина.

През седмицата ще възникне забавяне на пари, на които ще разчитате и това може да бъде причина да поискате помощ от родител, роднина или да вземете заем.

През този период пазете личните си вещи и пари на обществени места.

През седмицата ще преживеете безпокойство свързано със здравословните проблеми на близка жена или приятелка.

Ще възникне необходимост да вземете едно важно решение и то ще бъде причина за напрежение или безсъние. Вероятно нещата сами ще намерят своето разрешение.

През седмицата ще имате среща с хора, които са в някаква финансова безизходица или са допуснали грешка, провал от финансов характер.

Седмицата носи неприятна новина свързана с жена и със събитие в нейния живот свързано със съдебно дело, юридически казус или друг сериозен проблем свързан с работата и.

Добрите новини, които предстои да получите през тези седем дни ще ви успокоят, че вървите по правилния път на развитие. Те ще ви заредят с оптимизъм и енергия да продължите напред. Предстоят ви интересни срещи, разговори, комуникация с хора отблизо и далеч.

През седмицата ще получите предложение, трудно ще отхвърлите, независимо с какво е свързано.

Момчетата и момичетата ще имат благоприятно време за пътувания свързани с летния сезон или поради други някакив причини. Възможно е да пътувате със семейството си или да се срещнете с роднини, които ще пътуват за да ви посетят. Седмицата носи новини или преживявания свързани с годеж или сватба. Ще има поне един повод за радост вътре във вашето семейство.

Мъжете ще имат повече срещи и контакти през седмицата от най-различно естество. Това ще бъде интересно, наситено с най-различни събития време. Предстоят ви срещи с приятели, нови познанства, представяния, присъствия на различни мероприятия. Възможно е да се преживее неприятно събитие или раздяла с човек, когото познавате и който ще приключи своя земен път.

Жените ще се обвържат с различни задачи или ангажименти с други жени от кръга ви роднини, приятели, съмишленици. Предстоят ви различни приятни преживявания, срещи или събирания предимно с жени. През таиз седмица може да ви зарадва новина свързана с важно събитие в живота на близък човек.

Източник: astro.velida.net