Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (5-11 септември)

Овен
През седмицата от 5 до 11 септември ще ви зарадват важни за вас професионални или бизнес резултати. Те могат да бъдат свързани с по-добри печалби или продажби, с по-добро представяне и др.

Някои от вас могат да се зарадват на увеличение на заплатата си, получаване на допълнителен бонус или възнаграждение, възникване на възможност за по-добра изява и др. Внимание! Това е важно време, в което не бива да хвърчите из облаците.

нещата в професионален план такива, каквито ви се дават. Не бъдете алчни или високомерни. Понякога се налага да се направи крачка назад, да се изчака, а не да се препуска напред и да се допускат грешки след грешки…

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване по семейни причини. Много е вероятно да имате специален повод за това.

Възможно е да посрещнете гости или да се срещнете с хора, които ще пристигнат от друг град или държава.

Това ще бъде благоприятно време за преместване в друг дом или в друго населено място, за тези от вас, които планират такава промяна.

През тази седмица може да ви разстрои получването на една закъсняла новина, която е могла да бъде ваш шанс, ако сте я получили навреме.

Забавяне на документи или разочарования свързани с неизпълнени обещания са възможни през тези седем дни.

През седмицата мнозина ще се разстроят от неприятна новина свързана с човек, когото познавате.

Очаквайте приятни преживявания или изненади свързани с приятели. Новите приятелства създадени през тази седмица ще са емоционални и с интересни хора.

Момчетата и момичетата трудно ще разрешат всички свои проблеми и неприятности през тези седем дни.

Може да осъзнаете факта, че сте пропуснали една благоприятна възможност за това преди време.

Възможни са различни тревоги или притеснения свързани с близки хора. Това може да бъде свързано с някакъв инцидент, здравословен проблем или друга неочаквана ситуация.

Мъжете ще отделят голяма част от времето си за планиране на бюджета си, реорганизиране с цел по-лесното и безпроблемно преминаване през есенно – зимния сезон.

Вероятно ще проведете важни разговори с мъж свързани с различни финансови дела. Може да търсите стабилизиране на положението си, но може да търсите и нови източници на доходи.

Предстоят ви важни събития и преживявания с по-вързатсни от вас роднини или приятели.

Жените ще фокусират вниманието си върху личния или домашен комфорт. Възможно е да присъствате на важно събиране, което ще изиска специален подарък.

Ако сте ангажирани през седмицата с имуществени дела, бъдете внимателни за да не останете излъгани, измамени, подведени в нещо, което да ви причини неприятна загуба или разочарование.

Телец
През седмицата от 5 до 11 септември ще възникнат възможности и обстоятелства да постигнете успехи или по-добра професионална реализация. В много отношения съдбата ще бъде на ваша страна, но бъдете умни и мъдри в действията си.

През тази седмица ще имате контакт с жена, която ще ангажира вниманието ви с нейните неприятности или ще потърси някаква помощ от вас.

Едно такова обвързване може да ви натовари с различни емоции, така че внимателно се ангажирайте с такива неща.

През седмицата ще имате надежди и очаквания за успехи или събития свързани с човек от семейството ви.

Тази седмица носи новини свързани с бременност, с раждане на бебе в дома на ваши роднини, приятели или познати или друго емоционално събитие.

През седмицата може да възникне необходимост от разход на пари за медицински преглед, лечение или терапия.

Ако работата ви е свързана с пари, през тези седем дни проявете по-голямо внимание, за да не допуснете грешка или да не станете обект на измама.

През седмицата ще се преживеят различни събития свързани със семейство, което е в процес на развод. Това може да касае ваши роднини или приятели, които преживяват трудна раздяла.

През седмицата не допускайте опити за манипулация от страна на човек, който ще иска да постигне своя цел или желание, чрез хитрост или давайки ви невярна информация или въвличайки ви по някакъв начин в една неприятна интрига, с неясно последствия за вас.

Момчетата и момичетата ще имат интересни разговори или срещи с хора родени под водни зодиакални знаци.

Някои от вас ще се наложи да се ангажират със здравословен проблем или медицински преглед на роднина. Много вълнения носи тази седмица за вас и много задачи, които понякога ще ви лишават от личното ви време за развлечения или срещи с приятели.

Тази седмица ще бъде важна за любовния, емоционален и брачен живот за мъжете.

Различни събития могат да предизвикат nеочаквани промени, nеочаквани разговори или решения. През тази седмица може да зарадвате любимите си хора с малки, символични подаръци или жестове на внимание.

Това ще бъде благоприятна седмица за действия свързани с ваши материални или имуществени дела и интереси. Добро развитие ще имат ваши професионални или бизнес планове и задачи.

Жените ще преживеят някои трудни моменти, като някакъв вид изпитания или опит на съдбата да ви провери какво сте научили досега в живота си.

В повечето случаи тези ситуации ще бъдат свързани с ваши грешки или загуби от миналото, които поради някаква причина ще бъдат актуални през тази седмица.

Възможно е тези събития да имат връзка с ваше дете или внуче, както и с друг млад човек от кръга ви роднини.

През тази седмица от вас ще се изиска да покажете една по-голяма стабилност на характера, по-малка чувствителност към това, което ви се казва или към това, което виждате.

Близнаци
През седмицата от 5 до 11 септември ще имате затруднения в общуването си с роднини или при разрешаването на проблеми с тях.

Събитията тази седмица ще изискат от вас едни по-дипломатични решения, което няма да бъде лесна задача за вас.

Във финансов план ви предстои да разрешавате различни проблеми, да направите някои плащания или да приключите с някои задължения. Това може да не преизвика затруднения в семейния ви бюджет, но ще ви натовари емоционално и психически.

Хубавото е, че тези неприятни моменти ще преминават бързо. Още през тази седмица по-активните и амбициозни от вас ще се зарадват на неочаквани пари или по-добри финансови възможности.

Възможно е предложение свързано с по-добро заплащане, с получаване на пари от продажба, кредит и др.

Личните ви или семейни отношения ще се натоварят с различни спорове или конфликти, в които никой няма да иска да отстъпи или да направи компромис. Това ще бъде едно от по-големите ви изпитания през тази седмица.

Седмицата ще благоприятства преустройство и освежаване на дома, различни промени или размествания в жилището ви и др.

Любовният ви живот няма да бъде скучен, но все пак зависи какво точно искате и какво очаквате от любовта.

В работата ви ще настъпят промени, които за мнозина от вас ще сложат край на един етап и ще поставят началото на нещо ново, нова дейност, нова позиция, нов ангажимент и др.

През тази седмица момчетата и момичетата ще имат трудна комуникация с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева или с такъв асцендент. Има опасност да похарчите много пари, което може да се окаже неразумно от ваша страна.

В любовта някои вълнения могат да се окажат твърде голям товар за вас и да доведат до различни промени в настроението ви.

Мъжете могат да избегнат с едно по-голямо внимание неприятности, които определено носят неясни последици след себе си.

Разбира се, може и да допуснете въвличането си в тях, ако не съумеете да обуздаете своята гордост, алчност или усещане за непогрешимост в собствените ви действия. През тази седмица ще бъде най-добре да следите развитието на събитията.

Изчакайте да получите по-голяма яснота за това в каква посока те се развиват и доколко това е полезно или добро за вас. Предстоят ви интересни срещи или разговори с представители на водните зодиакални знаци: Скорпион, Риби или Рак.

Жените ще поставят на преден план в своите финансови дела, независимо дали те са свързани със семейството, личните ви или професионални задължения. Възможно е през тази седмица да направите някои важни покупки лично за себе си или за дома си, които да ви костват един по-голям разход.

Това ще бъде благоприятно време за покупки свързани с дете, без значение на каква възраст то е.

Рак
През седмицата от 5 до 11 септември очакванията ви ще са свързани за една спокойна, почти безгрижна седмица, но ще останете разочаровани.

През тези седем дни ще разберете, че отношения или проблеми, които сте занемарили или игнорирали досега, ще изискат вашето специално внимание.

Това важи и за здравословни проблеми, чието лечение сте отлагали досега или сте разчитали на собствени идеи за терапия.

Минали грешки или загуби ще напомнят за себе си с подобни преживявания или чрез срещи с хора, които са били участници в тях.

Любовният ви живот ще изиска от вас едно преосмисляне на ваши действия, преоценка на конкретни решения или казани вече думи.

Ако нямате любовна връзка сега ще имате подходящо време за създаване на такава, чрез посредничеството на приятели или чрез специализирани страници за запознанства.

Развитието на финансовите ви дела ще зависи в голяма степен от семейството ви или от хората, с които живеете заедно.

Седмицата ще бъде забележителна за вас по един странен начин и най-вероятно с едно неочаквано преживяване или съновидение.

Новите хора в живота ви ще окажат значително влияние върху ваши ангажименти и решения.

Индивидуалността ви ще трябва да отстъпи назад през тези седем дни, за сметка на водещата роля на други хора около вас. Това ще е за хубаво и безпокойствата ви в този план ще са напълно излишни!

През тази седмица момичетата и момчетата ще вземат някои важни решения за бъдещето си, вероятно под въздействието на думи или действия на хора родени под водни зодиакални знаци.

През тази седмица ще имате благоприятно време да се освободите от едно силно напрежение свързано със здравословен проблем или друга стресова ситуация. Любовният ви живот ще изиска едно по-сериозно внимание.

Мъжете ще се ангажират през тази седмица с някои важни документи или бумащина от финансов характер, свързани с плащания или получаване на пари, наемни или други отношения.

Седмицата може да предизвика необходимост от пътуване, което ще бъде по работа, с някаква определена цел и едва ли за развлечения.

Интересни и приятни преживявания носи тази седмица за вас и всяко едно събитие през тези седем дни ще зависи от умението ви да балансирате между полезните и приятни неща в живота си.

Жените ще преминат през тази седмица с по-добро настроение и по позитивна нагласа, към задачите и задълженията, които имат към семейството или в работата си.

Добро влияние върху вашите лични дела ще има от страна на хора родени под въздушни зодиакални знаци, които в някои случаи могат да се появят тепърва в живота ви през тези седем дни.

През тази седмица ще умеете да изчаквате и търпеливо да следите развитието на различни събития или отношения.

Лъв
През седмицата от 5 до 11 септември интересно развитие могат да имат ваши романтични или интимни отношения.

Дори да имате някакви проблеми в личните си отношения, сега с компромис или дипломатичност ще можете да се освободите от тях.

По-голямата ви чувствителност през тези седем дни ще бъде във ваша полза, но без прояви на капризи!

от плановете ви за тази седмица ще касаят роднини, които живеят в друго село, град или държава.

Възможно е да ангажирате вниманието си с разрешаването на семейни проблеми, за които досега не сте имали достатъчно време или средства.

Тези от вас, които наскоро са преживели семейна драма, все още ще са под нейното въздействие. През тази седмица обаче ще виждате по-ясно конкретния смисъл на едно такова преживяване.

Финансовите ви дела през тези седем дни ще са нестабилни, особено ако имате сериозни разходи свързани с човек от семейството или различни плащания, финансови задължения и др.

През седмицата са възможни разходи свързани със здравето на роднина.

Хубавите моменти през тези седем дни ще имат връзка с нови и стари познанства и приятелства, които сега ще имат ново развитие. Предстоят ви приятни преживявания.

Момчетата и момичетата ще трябва по-отговорно да търсят разрешение на финансовите си неприятности. Не разчитайте на други хора за тяхното отстраняване!

Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, особено ако то е свързано с романтика и любов.

Мъжете ще се стремят правилно да действат по задачи или ангажименти свързани с всякакви документи или финансови дела.

Тази седмица ще бъде едно важно време, в което ще търсите и ще се борите за стабилност в неща, които имат значение за вас, като: дом, семейство, финансови ресурси, работа.

Предстоят ви няколко сериозни разговора или срещи с мъже, с които може да обмените полезен опит, да размените виждания свързани с различни идеи или евентуални планове за бъдещето.

Преминавате през важна седмица, w която тези от вас, които са събрали достатъчно опит и потенциал ще могат да вземат сериозни решения за бъдещoто си оцеляване в тези трудни времена.

Жените ще бъде добре да избягват през тази седмица действия, които имат връзка със съдебна или юридическа институция. Важните събития, преживявания или решения през тази седмица по някакъв начин ще бъдат свързани с хора от кръга ви приятели, съседи или познати.

Може да се каже, че ще имате късмет през тази седмица, но съдбата в никой случай няма да ви го раздава с лека ръка.

Той ще отиде там, където тези от вас действат с разум, влагат практичност и не следват сляпо някакви капризи или илюзии.

Дева
През седмицата от 5 до 11 септември ще бъде добре да обърнете внимание на неприключени ангажименти или работа.

Възможно е през тези седем дни да се окаже, че преди време сте пропуснали важна информация, предизвикали сте неумишлено някакво недоразумение и др.

През тази седмица ще имате благоприятно време да планирате едно пътуване или да осъществите такова, независимо от разстоянието. Това ще бъде благоприятно време за пътуване, по семейни причини или с цел отдих.

Новините и контактите, които ще имате с хора от различни дестинации ще ви заредят с положителни емоции или очаквания.

През седмицата избягвайте състояния на стрес или паника, дори нещата, с които сте ангажирани да се развиват противоположно на вашите очаквания.

През тази седмица ще имате преживявания свързани с различни малки чудеса във вашия или на близки хора живот.

През седмицата не отказвайте покана за среща или събиране.

Важно е да знаете, че през тази седмица полагате основите на една нова база за развитие в живота си. Не се опитвайте да преценявате нещата от вашата лична гледна точка, защото лесно може да допуснете грешка.

Това ще бъде благоприятна седмица за съдебни или юридически дела, за работа в съд, с нотариус или адвокат.

Момчетата и момичетата ще имат повече домашни задължения. Възможно е пътуване с роднини или ангажименти с родственици, които живеят в друго населено място.

Понякога ще възникват затруднения в комуникацията ви с други хора. Те лесно могат да ви обидят или разочароват.

През тази седмица мъжете ще се сблъскат с първите неуспехи или затруднения за септември, които най-вероятно са били предизвестени по някакъв начин. Възможно е поради по-високото ви самочувствие да сте пропуснали някои знаци, които са се oпитвали да ви предпазят от попадане в подобна ситуация.

През седмицата внимание ще изискат действие или поведение на дете или внуче, както и на по-млади от вас родственици, които е възможно да се лутат и хабят енергия в погрешна посока.

Жените ще се ангажират с някакви важни задачи, свързани с мъже от семейството или колеги. През тази седмица мнозина ще имат нужда от вашата помощ, подкрепа или съвет.

Във финансовите си дела обаче разчитайте на собственото си мнение, и избягвайте да се влияете от съветите на други хора, които могат да внесат неприятно объркване в делата ви.

Везни
През седмицата от 5 до 11 септември ще преминете през периоди на по-голямо напрежение, поради желанието ви на всяка цена да реализирате една своя идея или план, точно през тези седем дни.

Възможно е това да има отношение към вашия романтичен или брачен партньор. Вие може да успеете да постигнете целите си, но като цяло ще бъде важно да проявите търпение, да съумеете правилно да разговаряте и убеждавате.

Отношенията между различните поколения сега ще са проблематични, с невъзможност да се правят компромиси.

През седмицата ще възникнат ангажименти свързани с документи или друга неприятна, досадна бумащина. Възможно е заради това да отидете в някаква държавна или съдебна институция.

През седмицата причина за по-голямо емоционално натоварване могат да се окажат деца или млади хора от семейството ви или от кръга ви роднини. Възможни са всякакви неочаквани събития свързани с тях.

Ще имате благоприятна седмица за семейни събирания, за подобрения в дома или за покупки на вещи за личния ви комфорт.

Момчетата и момичетата да бъдат предпазливи с негативните преживявания и емоции, с които се натоварват. Стреса може да провокира различни здравословни неразположения у вас, независимо от възрастта ви. През седмицата ще имате разговори, срещи или ангажименти с по-възрастни роднини.

През тази седмица мъжете ще преживеят неочаквани събития или ангажименти свързани с документ или договор, които може да са свързани с пари (но не е задължително).

Седмицата ще бъде благоприятна за разрешаване на проблеми или неприятности свързани с роднини, съседи, приятели или с колеги. Благоприятно влияние върху делата ви ще има възникването на нови благоприятни за вас обстоятелства.

През седмицата жените могат да имат успех в работа свързана с производство или с услуги.

През тези дни неочаквана новина може да промени планове, които имате за този месец. Така или иначе тези промени не вещаят загуба, а временно отлагане или забавяне.

През седмицата ще получите важна новина свързана с живота на момиче или жена. Може да възникне необходимост от разговор или среща с нея.

През седмицата избягвайте неискрени хора, които ще ви обещаят нещо, което няма да могат да изпълнят.

Скорпион
През седмицата от 5 до 11 септември сериозно ще се противопоставите на необмислените решения или действия на ваш родственик, който може да бъде ваш син, съпруг, брат, зет и др.

Конфликтите в личния ви живот през тази седмица по-скоро ще бъдат на емоционална основа. Тяхното възникване няма да е случайно и вероятно има някаква повтаряемост в тях. Вероятно през тази седмица най-после ще съберете кураж да вземете някои окончателни и трудни решения.

Семейните ви отношения като цяло ще преминат през едно по-голямо напрежение през тези седем дни. Ще възникнат различни позиции и виждания относно събития или решения, касаещи дома, брака или роднинските ви отношения.

През тази седмица могат да възникнат разходи свързани с лечение, терапия, зъболечение, козметични процедури и др.

Подобни разходи може да имате и заради други ваши родственици.

Разбира се, седмицата няма да бъде изпълнена само с неприятности или затруднения.

Определено ще имате своите моменти на радост, ще преживеете някои приятни изненади, заслужен успех и др.

През тези седем дни могат да ви изненадат пари, които могат да дойдат от различни места.

Това ще бъде благоприятна седмица за разширяване на кръга ви от приятели и познати. Едно ново приятелство ще е в основата на интересни емоции и преживявания.

През седмицата ще ви зарадва разговор или предложение, което ще получите чрез човек, когото не познавате лично.

Момчетата и момичетата ще са склонни бързо да забравят лошите неща в ежедневието си и да се самозареждат чрез приятни занимания. На моменти ще изпъкне много ярко сложността на характера ви. Някои от вашите роднини или близки дори могат да останат изненадани от вашите емоции, решения или действия.

През тази седмица мъжете ще имат желание да разрешат поне един по-важен проблем. Осъзнавате, че влагането на енергия и ресурси в една посока ви гарантира в голяма степен постигането на желания от вас успех.

През седмицата ще получите новини за различни важни събития свързани с пари в живота на ваш близък приятел или познат.
През тази седмица ще създадете нови и интересни контакти с хора от близо и далеч, от различни националности или религии. С някои от тях ще обмените полезна или интересна за вас информация, с други ви предстоят скорошни срещи.

На жените ще им бъде приятно да прекарват по-голяма част от свободното си време с хора, с които имат общи интереси или занимания.

През седмицата ще сте подложени на напрежение, поради краткия срок за изпълнение на някои важни задачи. Като цяло обаче, тази седмица е време на важни за бъдещето ви действия.

Седмицата ще зарадва мнозина с постигнати успешни резултати в кариерата или бизнеса на база действия и извършена работа през изминалите няколко седмици и месеци.

Стрелец
През седмицата от 5 до 11 септември може да се сблъскате с нелоялност от страна на колеги или с неискрено поведение на клиенти, партньори. Вероятно тези действия ще предизвикат съответна реакция от ваша страна.

През седмицата внимавайте с обещания, които получавате с лекота или с примамливи оферти, за бързо забогатяване.

Ще ви изненада новина или събитие свързано с човек, когото познавате.

През седмицата може да ви изненада флирт на работното ви място или ще преживеете интересното развитие на вече създаден такъв.

Като цяло седмицата ще бъде благоприятна за ново романтично познанство, което може да се случи чрез страница за запознанства, посредничеството на приятели или роднини и др.

През седмицата ще имате различни срещи или поводи за събиране. Възможно е да се ангажирате с нежелание за някои от тях, поради по-голямата ви натовареност с други задачи. Като цяло социалните ви контакти през седмицата ще са повод за приятни преживявания.

Това ще бъде един благоприятен период за реализиране на ваши планове и очаквания. Ще може да получите помощ или съдействие чрез личните си контакти или чрез създадени вече професионални отношения.

През седмицата внимание може да изиска здравето на близък човек.

Момчетата и момичетата ще имат сложни отношения с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева. Повечето от вас ще са нетърпеливи, ще искат бързо развитие на плановете и желанията си. Седмицата ще е успешна за вас, но се научете на търпение и на вяра в предопределеността, на това, което съдбата ви дава.

За мъжете Стрелец има вероятност за покана свързана с годеж, сватба или рожден ден на човек от кръга ви роднини, приятели или съседи.

През по-голямата част на седмицата ще сте в добро настроение, окрилени от специални чувства или надежди.

През тази седмица ще имате повече проблеми за разрешаване, които няма да са толкова неприятни или трудни. Търпението ви ще бъде поставено на изпитание по-често от преди, но вие ще съумеете да се справите отлично.

Жените през тази седмица ще са съпричастни към една сложна ситуация в живота на приятели. Вероятно сега ще възникне притеснение или напрежение около пътуване или събитие в живота на човек от семейството ви.

През седмицата ще ви се наложи да поддържате хармонията в дома си, колкото и да ви е трудно това на практика. Ще имате през повечето дни добро настроение, в очакване на една положителна промяна в живота ви.

Ще има дни, в които ще очаквате повече внимание от страна на деца или роднини към собствената ви персона.

Козирог
През седмицата от 5 до 11 септември ще преживеете приятни моменти свързани с ваша нова или стара романтична връзка.

Добри могат да бъдат и отношенията с брачния ви партньор. Ако имате някакви недоразумения помежду си, използвайте тази седмица за тяхното разрешаване и за хармонизиране на отношенията ви. Разбира се, там където това е възможно.

Основно седмицата носи приятни моменти в емоционален план, като всичко ще зависи от вашите собствени действия и умение да лавирате в различни ситуации.

Тази седмица ще бъде благоприятна и успешна за вас в много отношения. Развитието на повечето събития ще е е според очакванията ви. Други тепърва ще се развиват в благоприятна за вас посока.

Използвайте тази седмица за реализиране или освежаване на ваши професионални, бизнес планове и идеи. През седмицата ще имате възможност да създадете нови контакти, както и да получите нови предложения.

Ще можете да постигнете успех в работата си, който ще ви донесе допълнителен доход или да намерите допълнителна работа.
През тази седмица очаквайте интересни контакти с хора, които живеят в друга държава. Добро развитие ще има ваше старо познанство с човек, който в момента е в чужбина.

През седмицата ще възникнат семейни неприятности в живота на мъж, когото познавате. Вероятно ще следите отблизо тяхното развитие, но ако не ви помолят за помощ, не се намесвайте!

Момчетата и момичетата ще са лесно избухливи и ще бъде добре да не ви закачат емоционално през тази седмица. Но, от друга страна това ще бъде изпитание за вашето умение да налагате контрол върху емоции, за които после може да съжалявате.

През тези седем дни мнозина ще имат желание да отделят повече време за срещи и разговори с приятели. Ще вложите много емоции и надежди в новите си познанства с хора от близо и далеч.

Тази седмица ще бъде успешна за мъжете, затова разпиляването на енергията ви с незначителни неща, забавления или мързел ще бъде само във ваша вреда. Разбира се, всичко ще зависи и от натрупаната досега база, от извършената от вас работа до тази седмица и от постигнатите резултати.

Това ще бъде удачно време за развитие на лични или професионални контакти, предимно с хора, които живеят на разстояние от вас.

За мнозина седмицата вещае неочаквани пари или нова възможност за допълнителен доход.
Важно развитие за жените през седмицата ще имат романтичните запознанства, кореспонденцията и виртуалните контакти с хора от различни градове и държави.

През седмицата ще се ангажирате със среща или друго интересно събитие свързано с интимния ви партньор.

Избягвайте сами да си създавате страх или безпокойство относно едно предстоящо пътуване или преместване.

Не се натоварвайте психически около събития свързани с хора, които не живеят с вас.

Водолей
През седмицата от 5 до 11 септември може да преминете през по-сложно време на напрежение свързано с разход на пари, които ще предизвикат объркване в семейния ви бюджет.

През седмицата ще имате контакти с хора, които живеят в друга държава или са от друга националност.

През седмицата ще имате предварително планирани ангажименти с човек, който най-вероятно живее в друго населено място.

През тези седем дни бъдете внимателни в отношенията си с млади хора, с които ви предстои да имате контакт или среща. Внимание ще изиска тяхната искреност или честност спрямо вас.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване с приятели.

През седмицата ще ви се наложи да отделите повече време за разговори, грижи и изпълнение на ангажименти свързани с роднини, независимо дали те живеят наблизо или надалеч от вас.

Мислете добре какво споделяте тази седмица, особено ако това е ваша лична тайна.

Момчетата и момичетата ще преживеят разочарование или ще се ядосат на счупена, повредена вещ, която има особено значение за тях.

През тази седмица мнозина ще имат желание да увеличат доходите си, но възможностите за това на този етап ще са много ограничени.

Мъжете ще преминат през едно по-спокойно и благоприятно време за успешно развитие на планове или проекти. В голяма степен през тези седем дни ще може да разчитате на собствената си интуиция или житейския опит.

Основните ви притеснения или проблеми могат да възникнат от прибързани или недобре обмислени действия и решения, които на този етап могат да създадат доста неприятни ситуации.

Жените ще се наложи да поемат част от товара или задълженията, които по принцип се поемат от някои мъже от семейството или от кръга ви колеги.

Тази седмица не изключва неприятна новина свързана с някаква лична или семейна драма в живота на мъж, когото познавате. Внимание ще изиска поддръжката и използването на скъпи вещи в дома, включително и на автомобил.

Риби
През седмицата от 5 до 11 септември различни срещи и контакти ще ви връщат към стари спомени и преживявания.

Някои от тези емоции са преминали през живота ви като буря, след които са останали някакви разочарования, провали или други разрушения.

През тази седмица, помъдрели чрез различни житейски преживявания, натрупали различен житейски опит, ще осъзнаете, че благодарение на тези събития други по-добри неща или хора са влезли в живота ви.

Не предизвиквайте и не отговаряйте на опити за конфликти, особено ако те са свързани с минали събития.

Тази седмица ще бъде интересна по отношение на контактите ви с хора от различни населени места. Нови познанства ще се развият по интересен за вас начин.

Предложение или покана от страна на приятел или роднина ще ви заинтригува, особено ако има връзка с пътуване.

Новина свързана със здравето на човек, когото познавате ще ви притесни и може да бъде причина за едно посещение.

През седмицата ще получите помощ или съвет, които ще ви помогнат да постигнете напредък по важни за вас задачи.

Момчетата и момичетата ще обмислят как да отвърнат на действията на човек, който е действал с лъжа, измама или чрез други задкулисни действия. През седмицата повечето от вас ще имат желание да пътуват, да се срещнат с различни хора, или ще имат отговорен ангажимент с жена роднина.

Мъжете ще вложат много енергия, ентусиазъм и време при реализацията на свои планове за тази седмица и за бъдещето си. Много добро влияние върху делата ви през тези седем дни ще има от страна на хора родени под въздушни или водни зодиакални знаци.

През тези седем дни с по-голяма лекота ще реализирате своите задачи и задължения, но това не бива да ви прави невнимателни или разсеяни. Ще се появят нови възможности, нови контакти и нови благоприятни за вас ситуации.

Жените трудно ще се справят с моментите си на лошо настроение, търсейки вината за това в други хора от семейството, приятели или колеги. Някои от тези спадове могат да имат връзка с финансови проблеми или нереализирани очаквания за парични постъпления.

Това може да повлияе по някакъв начин на ваши планове свързани с пътуване или тези проблеми да имат връзка с хора, които живеят на разстояние от вас.

Източник: astro.velida.net