Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (31 октомври - 6 ноември)

Овен
През седмицата от 31 октомври до 6 ноември ще можете да се зарадвате на една покупка, придобивка или подарък, които ще получите от някой друг.

През седмицата ще имате късмет в работа или бизнес, което ще ви донесе по-добри резултати или печалби.

През тази седмица за вас ще бъде важно финансовото ви стабилизиране. Добре е обаче да знаете, че границата между успеха и загубата ще е много малка и всичко през тези дни ще зависи от натрупания от вас досега опит и умения.

Следвайте правилото: днешните задачи, да не оставяте за утре. Утре живота ще ви поднесе нови задачи. Така рискувате да се натоварите с повече неща, отколкото ще можете да свършите.
Любовният ви живот ще бъде интересен, с някои специални преживявания, особено ако имате партньор роден под знака на въздушните зодиакални знаци.

През седмицата бъдете внимателни с личните си вещи и се пазете от кражба, загуба или други подобни действия, които няма да имат възможност да бъдат разрешени.

През седмицата разговор или събитие с мъж ще ви накара да се замислите върху собствените си действия или начин на живот.

Момчетата и момичетата може да се наложи да се погрижат за здравето на близък човек.

Като цяло тази седмица ще бъде трудна в комуникацията ви с други хора и от вас ще се изиска много по-голямо търпение или да направите трудни компромиси, за да съхраните хармонията и мира около себе си.

През седмицата обаче ще сте обнадеждени за бъдещето си поради възникването на нови планове, идеи и възможности за развитие. Ролята на човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби, през тази седмица ще има важно значение за вас.

Мъжете, ще бъдат изненадани от развитието на някои събития или отношения през тази седмица. Ще сте склонни да търсите някакъв скрит смисъл в тях, да се ровите в детайлите, да водите емоционални разговори.

Седмицата носи много информация от близо и далеч, която ще се наложи да селектирате добре, за да не се окажете под влиянието на фалшиви новини или клюки.

Жените ще имат нужда от повече внимание през тази седмица, да бъдат харесвани, ухажвани и обичани. Поради тази причина ще отделите повече внимание на външния си вид и ще сте склонни да похарчите пари за това.

През тези седем дни професионалните ви или бизнес ангажименти също ще имат важно значение както за собственото ви самочувствие, така и за постигането на важни успехи.

Това ще бъде благоприятна седмица за търсене на нова работа, нови възможности за изяви, за интервю или презентация.

Телец
През седмицата от 31 октомври до 6 ноември ще ви се наложи да търсите разумно разрешение на ваши противоречия с хора, които са ваши колеги, клиенти, партньори в някаква дейност. Възможно е това да бъдат хора, с които имате познанство от скоро.

Благоприятно развитие ще имат ваши финансови дела с представители на различни институции, организации, банка и др.

През тази седмица мнозина от вас ще направят предварително планирани покупки, свързани с човек от семейството.

През седмицата трудно ще реализирате свои планове свързани с работата ви, тъй като различни обстоятелства ще ви създадат затруднения. Възможно е отношението на ваши колеги, клиенти или ръководители да ви обиди или разочарова.

Ако сте ангажирани със съдебно или юридическо дело, през тази седмица ще възникнат неочаквани ситуации.

През тези седем дни разкриването на една интрига или клевета, която ви засяга пряко ще бъде причина за възникване на неприятности в отношенията ви с хора, с които имате ежедневни контакти.

Момчетата и момичетата ще имат посещение или ще присъстват на събиране свързано с връстници, с млади хора. Ще се зарадвате за нещо в дома си.

През тази седмица ще ви се наложи дипломатично да се измъкнете от една неловка ситуация или конфликт свързан с непознат човек. Роднини родени под знака на Козирог, Телец или Дева ще изискат внимание през тези седем дни.

Мъжете ще се изправят пред необходимостта да вземат трудни решения или да направят трудни промени, които не приемате, или за които не сте готови.

Внимание ще изискат ангажименти свързани със съдебна или юридическа дейност. Здравето ви също ще изиска грижи и внимание, особено ако имате неизлекувано заболяване или хронично такова.

Жените ще се сблъскат с невъзможност да реализират свои планове и желания, което ще се отрази негативно върху настроението и самочувствието ви. Отношенията ви с жени ще са сложни и непредсказуеми, емоционално натоварващи ви, изискващи много повече такт и дипломатичност.

През седмицата пазете личните си вещи, телефон, банкови карти и всякаква друга важна, конфиденциална информация.

Близнаци
През седмицата от 31 октомври до 6 ноември ще ви разстроят някои битови проблеми или неочаквани имуществени ангажименти. Възможно е те да са плод на ваша заблуда, грешка, или друго действия от ваша страна по невнимание.

През седмицата внимавайте какви покупки правите, на каква цена и с какво качество.

Седмицата ще бъде важна за развитието на ваши любовни отношения, като това особено е важно за несемейните представители на този зодиакален знак.

Новите познанства ще са вълнуващи и интересни, а създадените вече такива ще имат развитие, което ще ви даде по-голяма яснота, за бъдещето на вашите отношения.

Тази седмица ще благоприятства вземането на важни решения свързани с любовния ви живот.

През седмицата ще имате контакти с човек, който живее в друго населено място и с когото се познавате лично: тоест той може да бъде ваш роднина, приятел или друг познат.

През тази седмица ще ви зарадва разговор или действие от страна на близък човек, което ще има благоприятно въздействие върху вашите планове или отношения.
Момчетата и момичетата ще имат късмет в своите лични или професионални (училищни) дела.

Мнозина ще правят планове за близкото си бъдеще, за срещи или действие, с които ще се ангажират в близките седмица-две. Очаквайте интересни преживявания с ваши връстници или с други близки до вашата възраст хора.

Много неочаквани събития и преживявания носи тази седмица за мъжете Близнаци. Понякога ще ви се струва, че някои неща не се случват на вас, а че вие сте само зрители, или че не може да контролирате нищо в живота си през тези дни.

Възможности за допълнителни доходи ще възникнат, но дали вие ще се възползвате от тях ще бъде строго индивидуално. Не всеки ще иска да се лиши от комфорта си и да се ангажира с повече работа.

Жените ще запомнят тази седмица с бавно движение, слабо или почти никакво развитие на важни лични или професионални планове.

В един момент ще разберете че това всъщност е най-добро за вас, тъй като ще ви позволи да видите по-внимателно някои детайли или да изчакате търпеливо развитието на някои други събития.

През тази седмица внимание ще изискат ваши лични или служебни отношения с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Рак
През седмицата от 31 октомври до 6 ноември събития или действия от страна на близък човек ще ви разочароват и дори могат да бъдат причина за раздяла или ще игнорирате неговото присъствие в живота си. Той може да бъде ваш родственик, колега, съученик или някой от кръга ви познати.

Ако имате определени очаквания за финансовите си дела през тази седмица, то пригответе се за забавяне или отлагане поради различни причини.

Избягвайте да харчите пари, извън това, което реално можете да си позволите.

През седмицата може да имате интересни и положителни преживявания свързани с жена, най-вероятно от кръга ви роднини, която ще пътува през тази седмица или живее в друго населено място.

Като цяло през тази седмица събитията нормално за вас, без някакви особени сътресения, затова избягвайте прояви на раздразнение или нетърпение.

Дайте достатъчно време на всяко едно събитие да се развие по естествен начин и не насилвайте собствената си съдба.

Момчетата и момичетата ще имат лични поводи за радост. Не са изключени неочаквани пари или допълнителни приходи в бюджета ви. Смело реализирайте идеите си, особено ако са свързани с вашето образование, работа или с друга дейност.

През седмицата може да бъдете изненадани от нечии подли, користни или злонамерени действия.

За мъжете тази седмица носи интересни новини, които ще успокоят някои ваши тревоги или притеснения. Това ще бъде благоприятна седмица за възстановяване на прекъснати поради различни причини лични или професионални отношения.

През седмицата интуитивно ще намирате правилни решения и правилни действия в сложни или неясни ситуации.

Жените ще преминат през седем дни, в които ще направят интересни, а понякога и смели планове за бъдещето си. Ще сте много по-склонни да се вслушвате в съветите или идеите на мъж, който най-вероятно ще бъде по-голям от вас.

През тази седмица ще имате желание за развитие и растеж, променяйки различни неща в живота си, които вече приемате като остарели или не работещи в настоящето ви.

Лъв
През седмицата от 31 октомври до 6 ноември ще ви трябва повече време за да разрешите вече възникнали проблеми в семейството си. Те най-вероятно са причинени от други хора или са възникнали заради тях.

Вмешателството на други хора в брака или в семейството ви, не е от днес. Настъпило е обаче време, когато то ще трябва да бъде преустановено, тъй като създава постоянно напрежение и конфликти.

През седмицата ще планирате няколко важни професионални или бизнес ангажименти, които ще успеете да реализирате и приключите по най-добрия за вас начин.
Среща или едно ново познанство ще има с какво да ви зарадва или обогати като знания.

През седмицата може да преживеете приятни изненади в работата си или в професионалните си отношения.

Възможни са събития свързани с появата на нови колеги, ръководител, клиенти, бизнес партньор и др.

Това ще бъде благоприятна седмица за лечение и за разрешаване на проблематични лични или любовни отношения.

Бъдете по-активни в контактите си, бъдете по-откровени в разговорите си с други хора.

Момчетата и момичетата ще запомнят тази седмица със събитие или динамични контакти предимно с жени. Може да възникнат ангажименти и задължения към близка жена: баба, майка, сестра и др. Не е изключено събиране в семейството свързано с жена.

За мъжете виртуалните срещи и разговори ще са динамични, защото така ще споделяте с ваши роднини и приятели събития от вашия или техния живот.

През тази седмица могат да настъпят някои нежелани промени, там където работите или с това, с което сте ангажирани.

Причините за това могат да бъдат най-различни, както и съответните последствия.

Доколко те ще ви засегнат пряко е строго индивидуално, но вероятно това са събития, които дори вече имат някакво развитие.

На жените през тази седмица ще има се наложи да помогнат на жена, която изживява трудни моменти в нейния живот.

Като цяло тази седмица ще бъде благоприятна за вас, тъй като с лекота ще постигнете важни успехи за семейството си или ще имате специални преживявания в любовта.

Дева
През седмицата от 31 октомври до 6 ноември ще имате разговори или ангажименти от финансов характер свързани предимно с жени. Действията ви свързани с тях може да предизвикат необходимост от размисъл или вземане на някакво решение.

През тази седмица може да отложите поради различни причини предварително уговорена среща или ангажимент.

В същото това време обаче, е възможно да срещнете някой, с когото не сте се виждали от дълго време.

През седмицата ще получите най-различни любопитни или важни за вас новини свързани с хора от кръга ви приятели.

Ваши приятели могат да ви поканят на гости или да ви споделят информация, която ще бъде полезна за вашия дом или за семейството ви.

Седмицата ще бъде благоприятна за хармонизиране на семейните ви отношения. През тези седем дни ще намерите начини да изгладите противоречията с брачния си партньор.

Някои от вас ще се зарадват на придобивка, която ще получат чрез родител, наследство и други.

Момчетата и момичетата да бъдат внимателни, тъй като има знак за един неприятен спор, който може да прерасне в конфликт с неясно развитие. Тази седмица ще бъде благоприятно време да разчистите свои стари проблеми или ангажименти.

През тези седем дни ще имате късмет в подобни действия. Ще успеете да излезете благополучно от една стресова ситуация или инцидент.

Мъжете ще имат нужда от повече внимание. Ще ви бъде приятно да получавате комплименти и внимание, както от хора, които обичате, така и от хора, които са специални за вас.

Това е важна седмица за стабилизиране на вашето емоционално състояние, ако това е възможно. Новите романтични запознанства създадени през тази седмица могат да изглеждат специални, но всичко ще зависи от тяхното индивидуално развитие.

Жените ще се изправят лице в лице с някои неприятни проблеми или ситуации свързани с пари. Ще се наложи да реорганизирате бюджета си, да търсите нови източници на доходи или да направите други някакви ограничения в начина си на живот.

През тази седмица могат да възникнат ситуации свързани с наследствена пенсия, наследство, имущество на починали или на възрастни родственици и др.

Везни
През седмицата от 31 октомври до 6 ноември ще възникне напрежение или неочакван проблем свързан с човек, който трудно ще може да разреши сам конкретната ситуация. Най-вероятно това ще бъде ваш роднина или близък приятел.

Отношенията ви с млади хора ще са динамични и ще варират в различните крайности.

Бъдете внимателни и избягвайте шумни компании, публични прояви и обществени мероприятия.

Ще имате благоприятно време за работа с жени или производство/услуги насочени към клиенти, които са жени.

Седмицата ще бъде благоприятна за тези жени, които търсят нова работа, или които ще рекламират свой нов продукт, идея, дейност и други.

През тази седмица бъдете по-внимателни при покупка на материални вещи, дрехи или стоки за бита. Не се впечатлявайте от промоции, а търсете качество и гаранция.

Седмицата ще бъде неблагоприятна за продажба на скъпоструващи вещи или имот, за които има вероятност да получите по-малко пари от реалната им стойност.

Като цяло седмицата може да ви зарадва с благоприятно развитие на ваши основни планове и цели, ако тяхната организация е свързана с мъдри и реалистични решения от ваша страна.
Ще имате благоприятно време за развитие на съдебни или юридически дела.

Седмицата носи важна информация или предложение за доходоносна дейност.

Момчетата и момичетата ще преживеят приятни емоции с приятели, с които ще имат на живо или онлайн срещи и разговори. Особено впечатление или емоции ще ви донесе някой, който е ваш връстник. През седмицата особено внимателно ще насочите вниманието си към срещи и разговори с мъже по делови, семейни или финансови въпроси.

Мъжете ще търсят повече информация относно това, което достига до тях като новина, предложение и т.н. Няма да сте склонни да приемате нещата на доверие, защото знаете много добре, че зад видимото има много невидими неща. Точно сега, в това сложно и кризисно време.

Дори, това, което ваши приятели или близки ви споделят ще проверявате или ще си давате време за размисъл. Всичко това няма да означава, че сте станали мнителни, страхливи или недоверчиви, а че искате да бъдете по-предпазливи.

Жените ще имат доста семейни и домашни задачи. Разпиляването на времето ви с неща, които са по-скоро са важни за вашите приятели или съседи, няма да ви бъде от полза. Тази седмица ще изиска от вас стриктна организация на домашните ви дела и чак след това на всичко останало. Съхранете сами себе си от усложнения и неприятности.

Скорпион
През седмицата от 31 октомври до 6 ноември ще имате по-големи разходи, като някои от тях ще се окажат ненужни, нежелани, непланирани или прибързани. Това ще създаде известно затруднение или напрежение предимно в семейните ви отношения.

През тези седем дни избягвайте да се обвързвате с финансови договори, споразумения и обещания.

Като цяло тази седмица може да се окаже много интересна и динамична като развитие за вас. Възможностите за развитие или за постигане на някакъв успех ще се появяват внезапно и ще изискват бързи действия за да уловите шансовете си.

Ще възникне възможност за кратковременен или еднократен ангажимент, който ще ви донесе допълнителен доход.

Седмицата вещае важен ангажимент или събитие свързано с роднина или с някой от близкия ви кръг приятели.

През седмицата ще имате различни срещи, чрез които ще получите интересна информация, полезна или важна за вашите собствени дела.

Предстои ви да научите новина, която ще ви натъжи тъй като ще бъде свързана с човек, когото познавате много добре.

Момчетата и момичетата ще трябва да се съобразят с необходимостта да се направят важни разходи свързани с друг човек от семейството. Здравето както вашето така и на близък човек ще изиска внимание и грижи. Отношенията ви с хора, с които ще имате контакти през тези седем дни ще са непредсказуеми.

През тази седмица има вероятност от възникването на авария или повреда в дома, която някой ще приеме несериозно в началото.

За мъжете Скорпион: през тази седмица може да ви наранят действията на хора, които ще се опитат да се възползват от вас по некоректен начин, с различни манипулации или хитрости. Подобни преживявания определено ще ви изненадат неприятно.

тези седем дни ще се преживее събитие свързано с кражба, загуба поради разсеяност, невнимание, прекалено самоувереност при шофиране или друг вид инцидент.

Въпреки, че сега едва ли ще постигнете някакъв значим напредък в личния си живот, това ще бъде благоприятно време за организиране на ваши бъдещи планове.
Жените ще са любвеобилни, емоционални, чувствителни и сантиментални през тези седем дни. Ще искате любов и ако няма кой да ви я предложи, сами ще си я потърсите.

Пътуванията през тази седмица ще ви срещнат с интересни хора и ще оставят специални спомени след себе си. Ако през седмицата провокирате конфликт, той ще създаде поредица от други проблеми и неприятни ситуации. Дайте време на нещата да се случат по естествен път.

Стрелец
През седмицата от 31 октомври до 6 ноември ще търсите някакъв специален знак в действията или решенията на ваши роднини.

Възможно е те да имат честни и открити намерения, да ви помогнат да постигнете нещо в живота си, или да имат нужда от вашата помощ за да реализират своя цел.

През тази седмица информация или новини свързани с приятел ще бъде повод за разговори с ваши приятели или роднини.

Седмицата носи ново познанство с човек, на когото не бързайте да му се доверявате, независимо колко естествен, добросърдечен или приветлив изглежда.

През тези седем дни ще имате повод да се радвате на конкретни успехи, събития или събирания, но специална емоция ще преживеете около разрешаването на важен за вас проблем.

През седмицата ще преживеете или ще се облагодетелствате от успех на близък човек, най-вероятно от вашето семейство.

През седмицата може да постигнете важни резултати и успехи, благодарение на някои нови познанства от предишната или от тази седмица.

Момчетата и момичетата ще имат благоприятно време за развитие на планове или дела свързани с пътуване и с хора от близо и далеч. Любовните ви преживявания ще са интересни, но не се страхувайте да показвате чувствата си.

През тази седмица ще бъде добре да обмислите как да се възползвате най-добре от един шанс или ксъмет, който ще се появи за вас през тези седем дни.

Мъжете емоционално ще имат своите върхове и спадове в настроението. През тази седмица ще бъде важно да останете стабилни, без прибързани реакции. Така през тези седем дни ще се зарадвате на важни за вас успехи и реализирани планове.

Това ще бъде важно и за любовния ви живот.

В работата си жените Стрелец ще преживеят интересна ситуация свързана с колеги или с клиенти. Ако работата ви е свързана с продажби, то приходите ви ще са по-малки, но вина за това може да имате и лично вие. Намерете нови идеи, с които да привлечете клиенти или да увеличите продажбите си.

Ако работата ви е свързана с финанси, през тази седмица ще имате възможности да докажете своите способности или да реализирате ваша идея.

Козирог
През седмицата от 31 октомври до 6 ноември ще имате възможност да постигнете успехи, особено ако се вслушате в собствената си интуиция.

През тази седмица могат да ви изненадат нови професионални или лични контакти с хора отблизо и далеч.

Възможно е някои от плановете ви за тази седмица да нямат възможност за реализация или поне не по начина, по който вие очаквате. Това не бива да ви разочарова, тъй като понякога съдбата си има свои начини да движи нещата по най-добрия начин.

През седмицата бъдете внимателни с обещанията, които получавате. Опитайте се да не разчитате изцяло на тях, и винаги си имайте резервен вариант.

Проблеми в живота на вашите брачни или интимни партньори могат да ги направят докачливи или потиснати. Възможно е да имат нужда от вашата морална или емоционална подкрепа.

Тази седмица ще се запомни с благоприятно развитие на планове и дела свързани с образование, кариера, бизнес или с важни обществени (политически) изяви. През седмицата може да планирате или реализирате покупки свързани с подобрение на домашния ви комфорт.

Ще възникне необходимост да направите специален жест на човек, който ви е направил важна услуга преди време.

Момчетата и момичетата ще бъдат изненадани от някои събития в училище или на работното място. За някои от вас е възможна нова работа, нова позиция или друга неочаквана промяна.

Мъжете ще имат някакви ангажименти с деца или с внуци. Ще имате желание да научите някого на нещо, което вие умеете. През седмицата ще създадете някаква специална емоция в живота на човек от семейството ви.

През тази седмица жените нека да бъдат внимателни с евентуални гинекологични или неврологични здравословни неразположения.

Ако живеете в общо жилище заедно с други роднини или съквартиранти, то сега могат да възникнат някои нежелани спорове или неприятности.

През тази седмица нови и стари приятели ще са причина да преживеете най-различни емоционални моменти.

Водолей
През седмицата от 31 октомври до 6 ноември ще преживеете разочарование от хора, които смятате, че познавате добре. Разочарованието ви може да бъде свързано с тяхното желание да се облагодетелстват по някакъв начин от вас, от вашите контакти или от благия ви характер.

Нормално е да възникнат някакви нови задачи или проблеми в ежедневието ви, но като цяло седмицата ще създаде за вас най-различни благоприятни възможности.
Ще имате късмет при постигане на важни за вас успехи и цели.

Подкрепата на вашите закрилници от Отвъдното ще се усети при една стресова ситуация или някакъв вид инцидент.

Тази седмица може да възникне непредвидено по-голям разход на пари свързан със семейството ви.

Интересно развитие ще имат вашите задачи или задължения на работното ви място.

В работата или в бизнеса си може да преживеете различни изненади, които в повечето случаи ще ви дадат нови идеи, ще ви срещнат с нови хора или ще са в основата на различни нови възможности.

Бъдете внимателни във финансови отношения, които ще имат връзка с хора, които не познавате лично.

Момчетата и момичетата ще успеят да се отърват от стари проблеми, задължения, дълго развиващи се мудни ангажименти и др. Човек, който живее в друго населено място ще ангажира вниманието ви с някакви събития в живота си.

През тази седмица могат да ви тревожат проблемите или здравето на мъж от семейството или от кръга ви приятели. Като цяло отношенията ви с мъже ще бъдат деликатни и ще изискат по-чести компромиси от ваша страна.

През тази седмица мъжете ще преживеят изненада свързана с роднина, която няма да ви хареса или ще прежиеете по-емоционално.

Вие може да преживеете разочарование свързано с обещание или действие, което няма да има възможност да се реализира през тази седмица.

Седмицата ще бъде благоприятно време за тези от вас, които са ангажирани със съдебно дело или с някакъв юридически казус.

Жените ще имат възможност да поставят началото на една благоприятна промяна в личен или професионален план. Ще имате всички шансове за успех, но важна роля ще изиграят и вашите активни действия.

През тази седмица могат да възникнат неприятности свързани с жени, с ваши или с техни необмислени коментари и действия.

Риби
През седмицата от 31 октомври до 6 ноември ще преминете през едно благоприятно време за разрешаване на битови проблеми или за уреждане на неразбории около имущество, собственост, която вие или семейството ви притежавате.

Материален или битов проблем, който ви е създавал грижи досега, ще може да намери своето най-добро разрешение.

Седмицата вещае повече нови познанства, като интересни и важни ще бъдат тези, които са с хора, с които предстои да имате обща дейност или обща мисия в живота.
През тази седмица избягвайте да оправдавате собствените си грешки или пропуски с различни извинения. Тяхната цел е да ви научи на някакъв житейски урок, а не да ги игнорирате.

В работата ви може да възникне противопоставяне или конфликт, който едва ли ще прерасне в нещо по-сериозно. Въпреки всичко е по-добре да избегнете такава ситуация, с оглед обстановката и напрежението, там където работите или живеете.

Трудни ще бъдат отношенията ви с колеги или клиенти.

През тази седмица ще имате няколко приятни срещи или ще присъствате на събирания свързани с личен празник. Тези ангажименти ще се очаквани, планирани или добре подготвени, когато има необходимост от това.

Момчетата и момичетата ще трябва да планират добре домашните си дела, тъй като ги очакват повече задачи и отговорности за изпълнение. Внимание ще изиска ваш родственик независимо дали живеете заедно или не. Възможни са противоречия и конфликти.

През тази седмица при мъжете Риби ще има голяма вероятност за конфликт с някой, който ще отправи неприятни обвинения или упреци срещу вас.

Предстоят ви финансови ангажименти, които ще са свързани с уреждане на деликатни, здравословни или кредитни отношения.

Въпреки, че тази седмица носи шанс за печалба или за получаване на пари, то също така има и знак за загуба или затруднение, свързано с пари.
Тази седмица ще зарадва жените с новина свързана с дете или с внуче (ако имате такива), с бъдещо майчинство или с раждането на дете.

Седмицата ще бъде благоприятно време за професионално развитие, за постигане на важни успехи в бизнес или кариера. Ще имате възможност да покажете ваши способности, да представите ваш проект или идея.

Източник: astro.velida.net