Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (21 - 27 ноември)

Овен
През седмицата от 21 до 27 ноември ще ви се наложи да бъдете дипломатични и толерантни в отношенията си с хора, с които работите заедно.

Възможно е да се случат някои промени на работното ви място, които да изискат от вас по-бързо приемане и приспособяване към нови условия, нови проекти или нови клиенти.

През тази седмица се стремете да разрешавате своите проблеми и неприятности чрез откровени разговори. Избягвайте намесата на други хора, които ще ви предложат да разрешат проблемите вместо вас или да бъдат ваши посредници. По този начин само ще усложните конкретната ситуация.

Седмицата ще бъде много по-интересна в любовен план, стига да имате уважение към чувствата на вашия партньор и да не сте въвлечени в други, паралелни отношения..

През седмицата ще имате приятни ангажименти с жена или заедно ще реализирате важни за семейството и дома ви задачи. Подкрепата на жена или нейната намеса в делата ви ще окаже като цяло позитивно въздействие.

През седмицата очаквайте приятно събитие или новини от страна на човек роден под водните зодиакални знаци.

Момчетата и момичетата ще са ангажирани с планове, чиято реализация предстои до края на годината.

Ще има за какво да мислите, с кого да разговаряте и какво да решавате. Тези, от вас, които са приключили със своето образование и в момента работят, ще са ангажирани с по-сериозни финансови дела.

В работата от вас ще се очаква по-голяма отговорност и бързина при изпълнение на задачите ви. Парите, които ще получите ще си заслужават усилията ви.

Мъжете ще имат достатъчно семейни задачи и ангажименти, затова е добре да избягвате да обещавате срещи или други дела с ваши приятели, роднини или познати.

Предстоят някои важни разговори, решения или действия свързани с вашия дом, семейство или с човек от близкия ви кръг роднини. Вашето здраве или здравето на близък човек може да се окаже причина за специално лечение или терапия.

Жените ще се натоварят с емоционални или психически проблеми свързани с мъж.

Много неща ще ви дразнят през тази седмица и много неща ще изискат от вас стоическо търпение. Опитайте се да постигнете това, защото всяка дисхармония в живота ви през този период ще се отрази неприятно на вашето здраве.

Може много събития или хора да ви разочароват или притесняват, но приемете всичко това, като част от житейския си път, през който минавате в момента.

Телец
През седмицата от 21 до 27 ноември ще ви се наложи да разрешавате проблеми с помощта на важните за това хора. Какъвто и да е проблема ви, вероятността да се справите сами, без чужда помощ, е минимална.

Изпитанието или ситуацията, която ще преживеете през тези седем ще има за цел да ви научи на нещо, да ви помогне да усвоите един нов и полезен за вас житейски урок.

Интересно развитие тази седмица ще имат любовни връзки, между хора, които работят заедно или имат общи професионални, бизнес интереси.

Възможно е конкретно събитие сега да ви принуди да покажете публично вашите отношения, ако до този момент те са били в тайна.

Интересно или благоприятно развитие ще имат романтични връзки, които са създадени чрез някаква агенция за запознанства или чрез нечие друго посредничество.

През седмицата ще се ангажирате със събитие свързано с човек, който вероятно живее в друг дом или в друго населено място.

Приятелските ви отношения през тази седмица ще са важни и полезни за вас, независимо дали тези хора са наблизо или на далеч от вас.

Момчетата и момичетата ще могат да постигнат важни резултати и успехи в работата (образованието) си, особено тези от вас, които вършат това, което сърцето и душата им искат. Останалите все още имат време да намерят своето място и призвание.

При някои вас много ярко влияние ще окажат флиртовете на работното ви място (или в училище).

Мъжете ще трябва внимателно да разпределят семейния си бюджет, особено ако са вече родители и имат сериозни разходи за своите деца.

Многото семейни задачи през седмицата не бива да ви плашат или да се оплаквате от тях, защото вашата роля в семейните дела през тази седмица ще бъде особено важна.

Възможни са ангажименти или преживявания свързани с дядо, баща, брат, чичо или друг близък родственик.

Жените ще планират различни събития или събирания, на които ще присъствате през тази седмица, или които ще бъдат организирани от вас.

Повод за обсъждане през седмицата ще бъдат събития в живота на човек роден под знака на Рак, Риби или Скорпион. Децата или внуците ви ще имат нужда от вашата подкрепа през тези седем дни.

Близнаци
През седмицата от 21 до 27 ноември ще ви се наложи да се намесите в една неприятна ситуация или конфликт, който касае ваши родители или роднини.

Ще се опитате да постигнете помирение между две противоположни страни, да помогнете с някакъв съвет или с конкретна помощ.

През тази седмица ще имате причина да се зарадвате на успехи или благоприятно развитие на дела, които касаят дома ви.

Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на различни ангажименти свързани имущество, което вие или семейството ви притежавате.

През седмицата ще се ангажирате с различни задачи, които са важни за семейството и за финансовата ви стабилност.

Това ще бъде благоприятно време за уреждане на различни плащания, за получаване на пари и въобще за работа с финансови документи.

Важно събитие от семеен характер може да бъде причина за разход на пари, което няма да ви създаде затруднение.

През седмицата интересно развитие ще имат отношения с романтичен или с интимен партньор, който живее в друг град или държава.

Възможно е да имате реална среща през седмицата или да планирате такава в близкото бъдеще.

Момчетата и момичетата ще имат благоприятна седмица за постигане на по-добро заплащане, по-добри доходи и въобще за по-добри изяви. През седмицата ще ви бъде даден късмет, но с каквото събитие или преживяване той да е свързан, неговата цел ще бъде да ви научи на нещо.

Присъствието на мъж в живота ви няма да бъде случайно и дори да ви изглежда натрапчиво или досадно, за това ще си има определена и важна причина.

Мъжете ще трябва внимателно да следят своите решения и действия. Водени от някакви емоции или чувства може да тръгнете в погрешна посока, да се заблудите или да заблудите някого. Ще сте на ръба между успеха и загубата. Не допускайте самонадеяност и не игнорирайте съвети или коментари на хора около вас.

Жените ще имат благоприятно време да постигнат важни резултати, да развият своите заложби и умения в област, към която проявяват интерес. Това е време за растеж и цъфтеж на тези от вас, които следват своята амбиция и мечти.

Разширението на кръга ви от приятели през таиз седмица може да ви лиши от важно за собственото ви развитие време. Балансирайте добре нещата и не допускайте излишно емоционално и психическо натоварване.

Рак
През седмицата от 21 до 27 ноември ще трябва да насочите вниманието си към три неща: вашия дом, имущество което притежавате и финансовата ви сигурност. Тези три неща трявба да бъдат ваш приоритет през следващите седем дни.

През седмицата е възможно да възникне необходимост да разрешите проблем свързан с близък човек или причтел или ще ви се наложи да помогнете по някакъв начин на такъв човек.

Вероятно през тази седмица няма да получите очакваните от вас новини или документ. Това може да ви създаде едно по-голямо вътрешно напрежение или безпокойство, както за настоящето, така и за бъдещето ви.

Седмицата носи допълнителна информация или разговори, свързани със събитие, което се е случило преди време.

През тази седмица ще имате запомнящо се преживяване свързано със син, внук или друг млад мъж, най-вероятно от семейството ви.

Като цяло пред вас е една благоприятна седмица за развитие на ваши лични приятелства и отношения.

На мнозина от вас ще им се наложи да направят посещение при лекар, поради възникването на здравословен проблем в семейството.

Момчетата и момичетата ще имат определени очаквания свързани с връстници или с близки хора, поради конкретни ангажименти или отговорности, които ще имате с тях.

През седмицата избягвайте провокациите на хора със сприхав характер или с лоши маниери, защото това няма да им донесе нищо хубаво. Бъдете внимателни в спорове с хора, които не обичат да правят компромиси или да приемат пораженчество.

Тази седмица може да се окаже едно от най-важното, сериозно и отговорно време за мъжете. Това е време на решения, на промени в планове с цел нагаждане към нови обстоятелства или нови хора, които ще се появят в живота ви през тези седем дни.

Неясно, но не и неприятно може да бъде развитието на едно съдебно или юридическо дело.

Насочете очакванията си, енергията си и амбицията си, към всичко за което предварително знаете, че ще бъде важно, да бъде реализирано през този 7-дневен период.

Жените ще преминат през седмица, в която ще преживеете различни противоположни събития. Сутринта може да се зарадвате на нещо, а вечерта да има сълзи в очите ви. Може да започнете нещо с голям ентусиазъм, уверени в успеха си, а много бързо да преживеете провал.

Всичко това може да се случи и в обратен ред. Бързото и неочаквано развитие на събитията през тази седмица, трябва да ви направи готови за всякакво развитие и за всякакви преживявания.

Лъв
През седмицата от 21 до 27 ноември ще разрешавате деликатни или по-сериозни проблеми от финансов характер.

Отношенията ви с мъже независимо от вашия собствен пол ще са доста непредсказуеми и могат да доведат до кратки или по-дълги сътресения в живота ви.

Ще имате трудна комуникация както с по-млади, така и с по-възрастни от вас. Ще сте нетърпеливи и това ще предизвиква по-чести противоречия и спорове.

Отношенията ви с някои хора родени ще преминат през изпитание, поради прояви на неотстъпчивост, инат или високомерие.

Някои от хубавите събития тази седмица ще бъдат свързани с млади хора или с деца.

Успехи или радостни новини свързани с тях могат да бъдат повод за неочаквани, импривизирани празненства или събирания.

Ако имате собствено дете или деца през седмицата ще бъде добре да отделите допълнителни средства за тяхното образование, за развитие на техни заложби или нови умения и др.

Неприятностите през тази седмица, с каквото и да са свързани ще дойдат и ще си заминат. Едва ли ще възникне проблем, който да не можете да разрешите. Разбира се, всичко ще зависи от собствените ви действия и решения, но различни обстоятелства сега определено ще бъдат на ваша страна.

Като цяло през тези седем дни очаквайте интересни преживявания.

Момчетата и момичетата ще имат сериозни ангажименти и задачи свързани с хора от семейството си.

Може да запомните седмицата с едно специално преживяване в семейството или в кръга си от роднини. През седмицата ще очаквате развитието на събития свързани със семейството ви, но ще оставите водещата роля в тях на някой друг.

Мнозна от мъжете през тази седмица ще приключат с определени професионални ангажименти. Вероятно причина за това ще бъде приключване на трудов договор, завършване на определен проект, нежелание да останете на настоящето си работно място и др.

Каквото и решение да вземете за промяна през тази седмица, това ще отвори нови възможности за вас в близко бъдеще.

През тази седмица на жените определено им предстои да вземат важни решения и да направят първи крачки към една промяна.

Възможно е неочаквано да възникне желание за подобни действия или изненадващи събития да ви провокират към такива.

През тези седем дни ще възникне напрежение в семейството ви свързано с момче или с мъж.

Дева
През седмицата от 21 до 27 ноември ще възникне напрежение свързано с пътуване или с хора, които живеят в друг град или държава.

Ситуацията ще е има неочаквано развитие, тъй като в повечето случаи ще е свързана с нелоялни или лицемерни действия, с неочакваното развитие на един конфликт и др.

През седмицата ще имате своите допълнителни грижи свързани с роднина, като те могат да имат връзка със здраве или с друга житейска ситуация.

Мнозина от вас ще имат различни ангажименти свързани с наследствен имот, с наследствена пенсия или други грижи с по-възрастни родственици.

Ако вашия собствен брак изживява кризи през последните години, то сега една раздяла ще бъде естествен завършек на този труден период.

Успехите ви тази седмица ще имат отношение към развитието на ваши битови или имотни дела, ангажименти, придобиване на нови такива или покупка на нови вещи за дома.

В някои случаи може да получите подарък или да ви зарадва една придобивка.

Момчетата и момичетата ще са нетърпеливи, което лесно ще предизвиква раздразнение в другите хора. Не си търсете сами конфликти и напрежение. Особено неприятна ситуация може да възникне между вас и човек от дома ви.

През седмицата ще сте склонни към завръщане към спомени свързани с пътуване в миналото или ще правите планове за едно по-далечно пътуване в бъдещето, чиято реализация все още е трудна за предсказване.

Мъжете ще търсят лесни решения на сложни неприятности, което определено няма да проработят във ваша полза или успех.

Тъй като тези неприятности или проблеми са били предизвестени, учудващо ще бъде ако се окажете неподготвени за тях или нерационалните ви действия само ги усложнят допълнително. Може да очаквате помощ, но нейното получаване е с голям въпросителен знак отпред.

Жените ще реагират много по-емоционално на всяка неприятна новина или информация.

Прибързаността в действията ви в такива моменти не само ще ви навреди, но може да създаде непоправима грешка или ситуация. Възможни са неприятни новини свързани с хора, които познавате, и които се борят със сложна или трудно лечима болест.

Везни
През седмицата от 21 до 27 ноември ще възникне един много неприятен спор, който може да доведе до влошаване и охлаждане на важни за вас отношения.

Ако успеете да намерите бързо един разумен компромис или извинение, ще може да спечелите много повече отколкото предполагате.

Това ще бъде седмица, проверка на вашия морал и духовност, на вашата сила и воля.

Много от събитията през седмицата ще ви изненадат и ще ви създадат страх, притеснение или безпокойство. Моят съвет е да не бъдете толкова чувствителни, да бъдете откровени, честни и коректни в своите действия.

Прояви на свръхемоционалност от ваша страна, през тази седмица няма да са във ваша полза.

През седмицата ще изпитате тъга или ще имате прояви на сантименталност свързани с ваш близък човек, който е надалеч от вас или вече е в Отвъдното.

Седмицата ще зарадва мнозина от вас с новини от финансов характер или с получаване на пари.

Момчетата и момичетата ще са най-големите оптимисти на седмицата. Това вероятно ще се дължи на факта, че сте в процес на изграждане, подготовка или реализация на нещо важно и голямо за вас. През седмицата се пазете от кражба или друг вид неприятен инцидент свързан с вас или с друг близък човек.

Мъжете ще изпаднат в неловка ситуация от една лъжа или неизпълнено обещание.

Може вие самите да пострадате по някакъв начин от една лъжа, интрига или манипулация.

Внимавайте при работа с важни документи, върху какво се подписвате и какви са условията на евентуалния договор или споразумение. Не се впечатлявайте от клюки свързани с известни хора, или с такива, които поради някаква причина не харесвате.

Жените ще отделят време за пазаруване лично за себе си, което ще ви се отрази много добре от психологическа гледна точка. Не е задължително да купувате скъпи или луксозни неща, но всяка добра сделка ще ви създава приятно настроение.

През седмицата внимание може да изиска обгрижването на имот, който е притежание на ваши родственици, или към който имате някакво задължение.

Скорпион
Седмицата от 21 до 27 ноември определено ще бъде доста напрегната и непредсказуема като развитие за вас.

Ще сте склонни лесно да предизвиквате раздразнение или неприязън с начина си на поведение или с прибързаните си коментари.

Вероятно подобно емоционално състояние от ваша страна ще се дължи на напрежение, което имате в работата или в семейството си, като това не би трябвало да бъде оправдание за вашето отношение към другите хора.

Опитайте се да си наложите по-строг контрол в начина си на поведение през тези седем дни.

Ако останете разочаровани в очакванията си за по-добри доходи през седмицата, то приемете факта, че това е временна ситуация.

През седмицата за всяко забавяне или отлагане на всички важни за вас дела ще си има конкретна, разумна причина.

В професионален план седмицата ще благоприятства различни контакти с партньори или колеги.

Добри резултати може да очаквате от разговори с тях, както и при съвместното изпълнение на важни и за двете страни ангажименти.

През седмицата може да срещнете нови потенциални клиенти или партньори. Някои от вас дори ще попаднат в среда, която да даде по-големи възможности за реализация.

През седмицата ще посетите учреждение или институция за да уредите важни за вас документи или други бюрократични действия.

Въпреки по-голямото напрежение през тези седем дни, постигнатите резултати ще има с какво да ви радват.

Момчетата и момичетата в началото на седмицата ще очакват потвърждение или повече информация относно една новина или предложение. Мнозина от вас ще се зарадват на получаването на пари.

В края на седмицата ситуацията ще е по-различна, тъй като точно паричните ресурси или очаквани приходи ще са повод за конфликти и спорове.

През тази седмица мъжете ще прекарат специални моменти с хора, с които се виждат рядко, или с които имат редки виртуални контакти поради по-голямата си заетост. През седмицата могат да възникнат повече ангажименти с деца или внуци, като голяма част от финансовите ви разходи ще са свързани с тях.

През тази седмица жените ще успеят да се освободят от негативното влияние на лицемерен или завистлив човек, с когото досега са били заедно поради различни житейски причини. Настъпило е време, когато разбирате, че една такава връзка ви създава само проблеми и пречи на развитието ви.

През тази седмица ще разберете истината за една интрига или лъжа, на която сте били жертва.

През тези седем дни внимавайте с имотните и битовите си дела. Вероятно ще възникнат ситуации, чието разрешение ще се окаже трудно на този етап.

Стрелец
През седмицата от 21 до 27 ноември ви предстои да преживеете интересни събития свързани с човек от кръга ви роднини.

Вероятно през тези седем дни ще присъствате на събиране свързано, което ще има връзка с рожден ден, имен ден и други.

Тази седмица определено ще успее да ви изненада с различни неочаквани събития, които тепърва ще имат развитие или влияние в живота ви до края на годината и през 2023.

В повечето случаи те ще имат отношение към хора, които живеят близо до вас.

През тази седмица ще ви изненада едно неочаквано развитие в положителна посока на деликатна ситуация или връзка на работното ви място.

През този период ви предстои да приключите един ангажимент или проект, да се зарадвате на един успех.

Нови обстоятелства ще ви дадат възможност да се върнете към ваши стари планове и идеи, с вероятност за успешна реализация.

През тази седмица ще планирате различни срещи или събирания, които ще осъществите най-вероятно в края на годината.

Ще ви се наложи да помолите приятели за помощ, съвет или съдействие.

Тази седмица може да ви срещне с интересен човек чрез реална или онлайн среща.

Новините, които ви предстои да получите през тази седмица ще са в основата на някои ваши планове за декемврийските празници.

Момчетата и момичетата ще разрешат със затруднение или с повече напрежение някои свои финансови проблеми, плащания или задължения.

През тази седмица ще сте нетърпеливи, склонни към конфронтация, когато нещата се развиват бавно или по различен начин от това, което имате като очакване.

Мъжете ще имат желание да помогнат с нещо на близък човек. Вашата намеса определено ще бъде за добро, но не правете нищо преди този човек да ви е поискал помощ.

Някои от неприятните събития през тази седмица ще са свързани със здравословен проблем на ваш роднина или приятел, чието развитие все още продължава да ви тревожи.

Много важно за жените през тази седмица ще бъде да избягват песимистични настроения и страхове, връщане към неприятни спомени и преживявания, контакти с конфликтни или негативни хора.

Събития свързани с раждането на дете, с промени в живота на дете или млад човек от близкото ви обкръжение, няма да ви изненадат, но и няма да се случат по начина, по който вие очаквате.

Козирог
През седмицата от 21 до 27 ноември ще получите неприятна новина свързана със събитие в живота на хора, които познавате. То може да има отношение към една загуба, измама и др.

Пред вас е една благоприятна седмица за развитие на планове свързани с вашата кариера или бизнес. През тези седем дни може да получите предложение или да ви зарадва един успех и др.

Някои неприятности през тези седем дни могат да се задълбочат поради липсата на контрол върху собствените ви емоции. Тези проблеми ще имат деликатен характер и затова към тях ще трябва да се подхожда предпазливо, с търпение.

Неочакваните събития през тази седмица ще са свързани с пари или с вещи. Вероятно не всичко ще се развие според собствените ви очаквания или желания. Бъдете внимателни във всичко, което има връзка с пари или с документ.

През седмицата ще възникне притеснение или грижа около здравето на близък човек.

Тази седмица ще бъде благоприятна за всякаква работа в дома ви, за подредба или премествания, ремонти и подобрения.

Настроението на момчетата и момичетата през седмицата ще зависи от финансово-материалната ви стабилност. Някои от вас ще се зарадват на добри новини или получаване на важен документ от друг град или държава. Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, особено ако то е свързано с важна работа.

Мъжете ще присъстват на няколко интересни срещи и събирания. През седмицата ще научите много нови неща и дано успеете да се възползвате практично от получената информация.

През тази седмица ще имате възможност да постигнете важен за вас прогрес в работата или в бизнеса си. Това ще бъде благоприятно време, когато ще може да стартирате нови начинания.

Седмицата носи за вас контакти и срещи с нови хора.

При жените внимание през тази седмица ще изиска желанието за забавления и удоволствия, които могат да ви отклонят от важните цели в живота ви.

Избягвайте състояния на несигурност и страх, които могат да доведат до объркване, допускане на грешки и изпадане в безизходица.

През тази седмица вникнете внимателно в думите или в написаното до вас от човек, с когото се познавате от много години.

Родственици от близо и далеч ще ви създават повече напрежение или ще са причини за различни неприятности в семействот

Водолей
През седмицата от 21 до 27 ноември ще ви се наложи да преодолеете с дипломатичност един неприятен конфликт.

Вероятно той ще възникне неочаквано за вас, но изцяло от вас ще зависи неговото бързо разрешение.

През тази седмица избягвайте да хвърчите из облаците, бъдете здраво стъпили на земята и търсете винаги разумно и практично разрешение на всеки възникнал проблем или ситуация.

Избягвайте хитрости или прояви на манипулация, които ще се обърнат против вас.

Тази седмица ще преживеете приятно събитие и ще бъдете облагодетелствани по някакъв начин от действията или подкрепата на човек от семейството си.

Тази седмица няма да бъде сложен период за вас, въпреки изпитанията, през които ще ви се наложи да преминете. Те са част от вашето израстване като личност. Преминете ли с мъдрост през тези изпитания, вие ще можете да се радвате на едно спокойно и хармонично време.

Момчетата и момичетата ще имат ангажименти свързани с неприключени задачи и дела. Някои събития от близкото ви минало ще ви следват с някои ваши страхове или неизчистени отношения. Ще имате повод за радост, но не следвайте сляпо емоциите си.

Мъжете ще имат възможност да постигнат съгласие и хармония в отношенията си с жени: роднини, приятелка или съпруга.

Мнозина ще имат контакти с различни институции за уреждане на някакви документи, договор и др.

В духовен план тази седмица носи изпитания на вашите морални ценности и приоритети. В един спор или конфликт ще излязат наяве много истини или несподелени неща. Доколко високо сте израстнали ще си види в една такава ситуация и в нейното разрешаване.

Жените нека обмислят много внимателно своите действия, думи или решения през тази седмица.

През тези седем дни могат да ви зарадват пари или предложение, което вероятно ще получите чрез близък човек.

Седмицата носи притеснения свързани с нови пътеки на развитие, по които трябва да тръгнете или срещите ви с нови хора, които имат мисия да заемат някакво място в живота ви занапред.

Риби
През седмицата от 21 до 27 ноември ще имате срещи или контакти с човек, който живее или работи в друго населено място.

Тази личност ще ви даде важна информация или предложение, на база на които ще направите свои планове за 2023 година.

През тази седмица избягвайте всякакви спорове или конфликти с човек от кръга си приятели, защото тези събития ще се обърнат против вас.

Ще загубите едно приятелство и всички произтичащи от това последствия.

През седмицата ще ви зарадва новина или събитие свързано с човек, най-вероятно от дома на ваши роднини или приятели.

Тази седмица ще бъде благоприятна за постигане на реални успехи в работа или бизнес, с които сте ангажирани.

На успехи ще се радват тези от вас, които имат собствен или семеен бизнес.

През седмицата има вероятност да преживеете неприятна конфликтна ситуация с човек, чийто нелоялно поведение ще ви донесе някаква загуба или провал.

Момчетата и момичетата ще имат ангажименти с различни институции при развитие на важни лични дела.

Образованието или кариерата ви може също да изиска някакъв допълнителен ангажимент от вас. Седмицата носи приключване на някакви ангажименти, договорености или отношения, на някакъв проект или друг важен момент от живота ви.

През тази седмица мъжете Риби много по-сериозно ще се ангажират с изоставени от преди планове и задачи. Ще имате повече работа с документи, формуляри, договори и всякакъв вид бумащина.

Очаквайте покана за среща или събиране, която ще се проведе в близкото ви бъдеще.

Една от изненадите през тази седмица ще има връзка с неочаквано пътуване с цел работа, бизнес, нова кариера на друго място и т.н.

Жените ще имат благоприятно време за работа свързана с транспорт, логистика, туризъм, комуникации и др.

В любовта ще успеете да хармонизирате отношенията си, влагайки повече чувства и разум в стабилизиране на създадени вече отношения или в развитието на нови такива. През седмицата ще успеете да се освободите от едно голямо притеснение, тъй като ви очаква важен успех. През тази седмица може да се ангажирате с някакви лечебни процедури.

През тази седмица правете планове за бъдещето си, без да следвате своите емоции или капризи, а с реално виждане на нещата в живота ви.

Източник: astro.velida.net