Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (19 - 25 декември)

Овен

В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Вие сте във важен и превключващ период относно професионалната Ви реализация. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.

Телец

Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. На влюбените предстои да вземат съдбоносно решение по повод официалното оформяне на отношенията. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Ако обедините усилията си и сключите делови договори през декември, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. Колкото по-коректни и търпеливи сте, толкова по-добре за вас.

Близнаци

В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периодът предразполага към чернодробни проблеми. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. Ако Ви се налага да общувате с досадници, го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.

Рак

Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. В любовната Ви връзка може да се появят някои търкания. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. Бъдете коректни. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около Вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви.

Лъв

В петък ще настъпи нов период за декември – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. В края на седмицата се очертават парични приходи. Активно се заемате с реализирането на свой план. Вие сте в добро здраве. Възможно е да се почувствате самотни. Не губете чувство за реалност.

Дева

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате да Ви простят някои малки прегрешения. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.

Везни

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. В работата си трябва да покажете професионализъм. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Една изненада може да Ви шокира.

Скорпион

Идва вашето време. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Нервната Ви система е претоварена. Важно е да сте спокойни, овладени и позитивно мислещи, останалото ще се подреди.

Стрелец

Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. Жените от зодията очароват мъжете с походка и осанка. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.

Козирог

Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Бизнесът и кариерата са вашата стихия, така ще бъде и през следващите дни. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Ако сте сами – едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.

Водолей

Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т.н. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги, ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. На влюбените предстои да вземат съдбоносно решение по повод официалното оформяне на отношенията. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Риби

Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Жените от зодията очароват мъжете с походка и осанка. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Вашата инициативност увлича и останалите да покажат страни от характера си които умело прикриват. За всяко нещо си има подходящ момент.