Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (27 февруари - 5 март)

Овен

През седмицата от 27 февруари до 5 март не бързайте да изпадате в негативни настроения от някои неприятни новини или събития. Повечето от тях ще имат ново развитие в близките няколко дни и са възможни всякакви обрати свързани с тях.

През седмицата ще имате възможност да уредите благоприятно за вас плащания или финансови документи, които са важни за семейството ви.

Възможно е някои от семейството ви да се зарадва на допълнителен доход или по-добре платена работа.
През седмицата ще преживеете приятни събития или ще имате специални отношения с жена, която най-вероятно е ваша майка, сестра, баба или друга родственица.

През седмицата може да ви разочарова отношението на мъж към вас, неговото пренебрежително отношение, склонността му да ви критикува или да ви създава други проблеми.

Като цяло пред вас е една емоционална седмица, с различни събития в любовта или преживявания с настоящия ви романтичен партньор.

Момчетата и момичетата ще обмислят някои свои планове, чиято реализация ще търсят през следващите няколко седмици и месеци. Интуитивно ще търсите възможности за тяхната реализация и в повечето случаи ще намерите правилната посока за действие.

През седмицата ще бъдете изненадани от едно приятно събитие, което може да промени някои обстоятелства във вашия живот.

Мъжете ще имат сложни, но не на всяка цена проблематични отношения с жени. През тази седем дни ще имате някакво преживяване или ангажимент свързан с човек, който е в Отвъдното. Някои странни сънища ще оставят ярка следа след себе си и ще ви накарат да мислите за тяхното значение. Очакванията ви за тези седем дни като цяло ще се реализират, но избягвайте прояви на прекалена самоувереност.

Жените ще търсят практични и донякъде лесни решения на семейни проблеми, които в момента създават напрежение. Възможно е те да имат връзка със злонамерени или нелоялни действия на хора извън вашия дом. Това няма да бъдат лесни ситуации за разрешаване и на тях ще трябва да се гледа сериозно, за да не възникнат нежелани усложнения.

Телец

През седмицата от 27 февруари до 5 март ще възникнат грижи или ангажименти свързани със собственото или на близък човек здраве.

През седмицата ще имате притеснение, което ще е свързано с началото на една промяна в живота ви.

Седмицата ще изиска за мнозина от вас контакт с държавна, данъчна или съдебна (юридическа) институция.

Тази седмица носи за родените под знака на Телец различни по важност разговори, за чието развитие и резултат ще имате предварително сериозни притеснения.

Ако планирате пътуване в чужбина през тази седмица ще възникне някаква промяна свързана с този ваш план.

През седмицата може да възникне забавяне или друга някаква пречка при получаване на пари вероятно от друго населено място.

Като цяло тази седмица ще се запомни с различни забавяния, пречки или застой на ваши семейни или професионални дела. Някои от тези събития ще бъдат единствения начин живота да ви притисне да направите промени, които отлагате, или за които нямате желание.

Седмицата носи много неприятна и стресова ситуация в живота на близък приятел.

Момчетата и момичетата трудно ще реализират свои очаквания или планове свързани със съученици, приятели или с колеги. Разочарованието ви ще е следствие на по-големите ви или нереални надежди. През тази седмица бъдете по-внимателни към физическото си и психическо здраве – на всяка цена избягвайте стрес!

Мъжете ще запомнят седмицата с няколко интересни срещи и разговори с приятели. Седмицата носи повече нови познанства, но вие определено не сте от хората, които търсят количеството. Важни дела или събития ще възникнат с ваши приятели от близкото ви или далчено минало.

Жените ще вложат много енергия, желание и воля в реализацията на седмичните си дела. Основните ви приоритети през седмицата ще са свързани с вашата работа, бизнес или обществено – политическа дейност. Седмицата носи за някои от вас приключване на един професионален или обществен ангажимент и отваряне на място за нови такива.

Близнаци

През седмицата от 27 февруари до 5 март ще ви изненада конфликт с човек от кръга ви приятели, който може да се развие много неприятно. Една такава ситуация може да ви предизвика да вземете решение за промяна във вашите отношения.

Плановете и очакванията, които имате за професионалните си дела през тази седмица вероятно няма да имат очакваната от вас реализация. Трудностите, където възникнат такива, ще са свързани с възникването на неочаквани обстоятелства и пречки свързани с други хора от професионалното ви обкръжение.

Ще ви се наложи да ги преразгледате отново, за да прецените кои са постижими и кои не. Това ще бъде благоприятна седмица за преместване от едно жилище в друго.

През тази седмица ще мислите какво бихте могли да направите за семейството си, като това ще включва различни идеи свързани с ваши деца, с родители, с брачен партньор и др. За тяхната реализация вие ще трябва да разчитате и на помощта на съответните хора, но инициативата ще дойде от ваша страна.

Тази седмица вещае важно събитие свързано с човек, вероятно от кръга ви родственици.

Неприятно събитие или вид загуба в живота на човек, когото познавате отдавна, ще бъде причина за моменти на тъжно настроение.

Момчетата и момичетата ще могат да свършат много неща за личния си и домашен комфорт или поне да съхранят такъв през тази седмица. За вас ще бъде важно нещата да се случват така както вие искате и ще бъде чудесно, ако това все пак се случи. Не са изключени обаче и противопоставяния, особено ако не желаете да слушате мнението на другите.

Мъжете ще се зарадват на една новина или предложение, което ще дойде от страна на близък човек. Това ще бъде благоприятна седмица за вас да разрешите поне един битов проблем, да подмените някоя неработеща техника в дома си. Ще имате късмет, но внимавайте за какво го използвате.

Жените ще преживеят здравословно неразположение или ще преминат през една стресова ситуация. Стар неразрешен проблем ще изплува отново и ще се окаже доста по-сложен за разрешаване от преди. В личния си или любовен живот може да ви зарадва едно преживяване или среща.

Рак

През седмицата от 27 февруари до 5 март ще преживеете различни притеснения около пътуване, което ви предстои на вас или на хора, които живеят в друг град (държава).

Ако работата ви е свързана с пътуване или с транспортни услуги, през тези седем дни ще ви се наложи да преодолеете различни пречки и затруднения, но това едва ли ще ви причини някаква загуба.

Тази седмица ще се запомни с важни новини свързани с жена от кръга ви роднини, като те могат да имат връзка с нейния любовен живот. Вероятно мнозина от вас ще присъстват на важно събиране свързано с жена.

Неприятностите и проблемите през тази седмица няма да ви изненадат. В повечето случаи те ще имат връзка с неизчистени разногласия предимно в личния ви живот.

През седмицата може да възникне неочаквано разрешение на ваш стар проблем, за който дълго време сте нямали идея какво да правите.

През тази седмица избягвайте песимистични настроения, подозрителност към действията или думите на други хора. Ако изпаднете в някакви негативни настроения, те ще бъдат поради собствените ви страхове или притеснения, без да има някаква сериозна причина за това.

Момчетата и момичетата ще имат различни поводи за срещи и събирания с връстници, съученици или с приятели. Събития в техния живот ще бъдат причина за оживени разговори и коментари в средата, в която учите или работите.

Мъжете ще имат важни делови, бизнес или семейни срещи. Ще сте ангажирани с дела, които носят важни резултати или промени в живота ви. Тези от вас, които са ангажирани със съдебно дело ще могат да очакват положителни резултати.

Жените ще очакват развитието на някои събития в семейството си, но като че ли вашето участие в тях ще бъде минимално. Неочаквано развитие могат да имат ваши планове свързани с пътуване или с хора от различни населени места. Възможно е разочарование свързано с пътуване, което ще предприемете през тези седем дни.

Лъв

През седмицата от 27 февруари до 5 март действия или коментари на мъж ще ви накарат да се замислите върху истинската причина, която провокира подобни действия от негова страна. Възможно е да има влияние на други хора в тази ситуация, но това определено не е задължително.

Възможно е, също така този човек да се опитва да ви впечатли по някакъв начин, да компенсира свои лоши постъпки спрямо вас от близкото минало или да има някаква друга причина.

През тези седем дни някои от вас ще се зарадват или облагодетелствуват от пари, които ще получат от различни източници.

Въпреки благоприятните тенденции на тази седмица, вие не трябва да губите контрол върху реалността около вас. Вероятността да попаднете в сложна ситуация или да преживеете загуба е твърде реална. Това ще бъде единствено вследствие на ваши самонадеяни или необмислени действия.

Седмицата ще се запомни с неочакваното развитие в лечението на човек, когото познавате.

През тази седмица избягвайте спорове или конфликти свързани с пари, тъй в края на краищата ще ви се наложи да отстъпите или да направите някакъв компромис.

Момчетата и момичетата ще превъзмогнат много трудно неприятности, които ще преживеят със съученик, приятел или колега. Емоционално те ще ви създадат дълготраен дискомфорт, несигурност и дори липса на самочувствие. Научете се да приемата някои новини философски, без излишна драма или паника.

Мъжете ще се наложи адекватно да се справят с различни неочаквани ситуации на работното си място. Възможни са повреди в техника, аварии от различен характер или други неочаквани инциденти. Вероятни са нови или допълнителни доходи в бюджета ви.

Жените ще имат планове и ангажименти свързани с гости или с посещение на социално – обществено събитие. Някои срещи през тази седмица ще ви донесат тревожни новини свързани с хора, които познавате. Пазете личните си вещи и информация от загуба или чуждо посегателство.

Дева

През седмицата от 27 февруари до 5 март с по-голяма настоятелност от ваша страна ще можете да приключите с важен за вас битов или имотен проблем или ангажимент.

Причина за подобно действия от ваша страна може да бъде липсата на търпение спрямо несериозното отношение на други хора, към конкретната ситуация.

Тази седмица ще бъде наситена с любовни преживявания, особено за тези от вас, които не са ангажирани с брачни отношения. Възможни са интересни преживявания свързани с романтична кореспонденция или размяна на съобщения с партньор, който живее в друг дом.

Новите запознанства през тази седмица ще имат възможност за едно по-дълготрайно развитие. Това ще важи, ако сте склонни да приемете човекът отсреща такъв какъвто е, без да правите прибързани опити да го променяте.
През тази седмица ще разчитате за нещо важно на момиче или жена, която ще успее да ви разочарова.
През тази седмица могат да ви изненадат пари или предложение от страна на човек извън вашия дом.

Момчетата и момичетата ще реализират свое желание за една покупка, която ще направят след внимателно проучване или обмисляне. През седмицата може да възникне необходимост от подарък за близък роднина или приятел. Всичко, с което ще се ангажирате в училище, в университета или в работата си, през тази седмица ще бъде важно за вашето бъдеще.

Мъжете ще действат много решително в любовните си дела. Всичко ще зависи от това какво точно искате. Ще се борите или за стара любов, или за опазване на настоящата или ще търсите нова връзка, която да запълни празнотата в живота ви. Не е изключено да правите важни, решителни планове за бъдещето си.

Жените ще търсят мислено причина за минали грешки и пропуски в живота си. Разбира се, вие ще знаете причината, но по-важното сега ще бъде да разберете за себе си, защо сте допуснали това да се случи. Седмицата носи нова възможност, предложение или нова идея, чиято реализация ще бъде добра за вас.

Везни

През седмицата от 27 февруари до 5 март може да получите новини свързани с хора, които не сте виждали отдавна.

Новите познанства през тази седмица ще бъдат интересни за вас. Чрез тях ще откриете стари познати или ще възобновите свои предишни интереси и хобита.

Някой, който живее извън вашия дом ще ви помогне да намерите практично решение на една дилема, която касае собственото ви семейство.

Тази седмица ще бъде благоприятна във финансов план, тъй като ще възникнат различни възможности за допълнителни доходи.

Някои от вас ще се облагодетелстват финансово чрез познанство или лични отношения с жена.

Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване с някаква определена цел. Най-вероятно едно такова пътуване ще е свързано с вашата работа или с грижи, които ще трябва да положите за един имот в друго населено място.

Някои от вас ще се зарадват на покупка на нов автомобил или друга скъпа придобивка.

В любовта ще имате положителни преживявания, но съхранете хармония в отношенията си. Никой от партньорите не е по-важен от другия.

Момчетата и момичетата има вероятност сами да си създадат едни по-сериозни проблеми чрез детинското си или несериозно поведение и отношение към задълженията в училище или на работа. За някои от вас заболяване възникнало в детството може отново да бъде проблем.

Жените ще имат сериозна причина да се ядосат на някого, който живее в друго село, град или държава. Много изненади и неочаквани ситуации носи за вас тази седмица, мили дами, но това което е най-важно и ще изиска специално внимание от вас е да се пазите от неприятности, които могат да възникнат вследствие на подобни преживявания.

Мъжете ще успеят да се възстановят от преживени вече емоционални, материални или финансови загуби. Събитията имат за вас бавно развитие, но важно е правилността на пътя, по който вървите. Ако купувате нещо втора ръка, внимавайте от кого го купувате, дали все пак има добро качество и дали не е крадена вещ.

Скорпион

През седмицата от 27 февруари до 5 март ще ви зарадва новина, която ще ви помогне да вземете правилно и важно решение за бъдещето си.

Тази информация може да дойде чрез човек, който живее надалеч от вас или с когото ви предстои да се запонзаете през тази седмица.

През тези седем дни очаквайте покана за среща или събиране с приятни за вас хора.

През тази седмица ще отделите парични средства за покупка на лични вещи или дрехи, с които да подновите гардероба си за пролетния сезон.

Това ще бъде благоприятна седмица за малки подобрения в дома ви, като в някои случаи може дори да купите вещи на търг или оказион.

През тази седмица бъдете внимателни в отношенията си с хора, които ще са по-възрастни от вас или на по-високо социално или професионално положение. Те могат да ви създадат някакви затруднения в ежедневието или да ви принудят да свършите работа, която не харесвате.

През тази седмица ще помогнете на роднина или приятел в труден за тях момент, което ще бъде оценено подобаващо.

През седмицата избягвайте тъжни настроения или липса на увереност в действията си, тъй като седмицата ще бъде много благоприятна за вашите дела.

Момчетата и момичетата ще имат една интересна и продкутивна седмица. С ваши парични средства или с помощта на родители ще може да реализирате важна за вас покупка. Успехи може да постигнете в дела свързани с вашето образование и кариера. Ценете малките успехи и радости в живота си!

Жените ще се ангажират с различни финансови документи и бумащина, която може да изиска контакти със специалисти, адвокат, счетоводител или с някаква институция.

Седмицата носи различни срещи и преживявания с приятели. През тези седем дни те може да се нуждаят от вашата помощ, или вие от техния съвет.

Мъжете ще имат желание всячески да помогнат на жена, която обичат или харесват. В семейните ви отношения може да възникне важно събитие свързано с момиче или с млада жена. Седмицата ще благоприятства пътуване както с цел развлечение, така и по работа.

Стрелец

Седмицата от 27 февруари до 5 март ще бъде една натоварена седмица, основно на работното ви място, но няма да ви липсват важни отговорности и в дома ви.

През тази седмица ще ви се наложи да разговаряте по важни теми свързани с начина на живот на ваши близки (хранене или активни занимания). Тази необходимост ще възникне поради проблеми, които ще възникнат при тях, предимно от здравословен характер.

Това ще бъде важна седмица за тези от вас, които са в процес на съдебно дело или юридически действия от имуществен характер.

През седмицата мнозина ще имат разговори свързани жилище или имот, който притежават, или за който имат ангажимент.

През тези седем дни ще ви разтревожи новина свързана с жена над средна възраст относно развитието на събития в нейния личен живот. Възможно е те да касаят нейното собствено здраве или финансова ситуация.

През тази седмица внимавайте при договаряне или подписване на документи от финансов характер, включително ако работните ви ангажименти са свързани с това.

Момчетата и момичетата ще преминат през различни притеснения, стрес или страх свързан с трудни решения, с бъдещето като цяло. Внимание ще изиска начина ви на живот, който може да даде отражение върху здравето ви, особено ако си позволите да прекалите с някои удоволствия.

Жените ще се вълнуват покрай важни събития, свързани с техния дом и семейство. За някои от вас това ще се окаже седмица на покупка на нов дом, имот, скъпа вещ за дома или друг вид собственост.

Мъжете ще вложат енергия и време да пдообрят качеството на личния си живот (включително и в любовта), но не разчитайте на бързи резултати. В дома ви ще възникнат ситуации или ще получите новини, които ще ви донесат тъга, притеснение или емоционална болка.

Козирог

През седмицата от 27 февруари до 5 март използвайте максимално възможностите си да реализирате свои планове и очаквания. Бъдете активни и амбициозни, лидери и моторите на това, което е важно за вас, защото нищо няма да се получи без ваше участие.

Това особено важи за тези от вас, които са в началото на една нова работа или кариера, и които ще трябва много по-активно да работят върху реализирането на своите задачи.

През тази седмица ще възникне една сложна ситуация на работното ви място, която ще трябва да обсъдите с колеги, ръководители или клиенти.

Прояви на упорство или на инат от ваша страна могат да променят неприятно тази ситуация. Подобни емоционални действия от ваша страна дори могат да застрашат позицията ви.

През тази седмица мнозина ще обсъждат, планират или организират едно пътуване, което ще реализират по-късно. Вероятно това пътуване ще се нуждае от по-добра подготовка, финансово осигуряване, уреждане на документи и други.

През седмицата ще възникне кратко притеснение свързано с финансов документ, със забавено или пропуснато плащане.

Това напрежение най-вероятно ще възникне между вас и хора от семейството ви или с такива, с които работите заедно.

Момчетата и момичетата ще са склонни да харчат повече, отколкото всъщност имат в портфейла си. Дали това ще ви причини някакви проблеми, ще зависи от много други неща. За тези, които искат да си осигурят по-добър доход, ще има достатъчно нови и стари възможности.

Мъжете да не избързват в решения и действия свързани с пари, особено с голяма сума пари. През тази седмица може да бъдете обект на нечие желание да ви измами или да се възползва от вас.

Жените ще бъдат много въодушевени да реализират своя идея или желание свързано с близка жена: майка, съпруга, дъщеря. Ще знаете предварително, че това ще я зарадва и емоционално ще сте много ентусиазирани да покажете най-доброто от себе си.

Водолей

През седмицата от 27 февруари до 5 март ще следите внимателно събития или новини свързани с ваш роднина или приятел, който живее в друг град или държава. Всичко това, което се случва там, ще касае както вас, така и вашето семейство или ваши общи планове.

Тези от вас, които са в търсене на работа ще получат интересно предложение, което може да бъде дори от друго населено място.

Като цяло през тази седмица, запазете чувството си за реализъм, не витайте из облаците и не се осланяйте на чужди обещания.

В същото това време избягвайте песимистични настроения или очакване неприятно да се случи в живота ви, тъй като това също ще бъде грешка от ваша страна.

През седмицата емоционално може да ви натовари конфликт със собственото ви дете или с друг млад човек. Една таква ситуация ще ви покаже, че понякога е добре да слушате другите, но и да проверявате получената от тях информация.

Избягвайте да налагате на роднини или приятели своята воля и да вярвате единствено в своята правота.

През седмицата човек от кръга ви приятели ще ви сподели за свои семейни проблеми, за желание за раздяла или развод или за други драстични промени.

Момчетата и момичетата могат да се окажат, че гледат твърде илюзорно на някои свои планове, особено на тези свързани с пътуване или с хора, които живеят на някакво разстояние. Преди всичко голяма спънка във реализацията на вашите планове за тази седмица ще изиграе тяхната финансова осигуреност.

Жените ще се откажат от една своя идея свързана с дете. Възможна е неприятна новина свързана с млад човек, която ще ви разстрои, но и ще ви даде важен житейски урок. Конфликти на база ревбост или противоречия по ежедневни въпроси с партньора ви, не са изключени.

Мъжете ще се сблъскат с някои неприятни думи или действия на приятел, който/която ще действат емоционално в конкретната ситуация. Това ще бъде важна седмица за вашата работа или бизнес. Възникването на една неочаквана стресова ситуация ще изиска от вас бързи решения и действия.

Риби

Седмицата от 27 февруари до 5 март ще бъде важна, тъй като ще възникне необходимост да развиете в благоприятна за вас посока лични или семейни финансови планове или бизнес проекти.

Предстоят ви различни разговори предимно с хора от семейството ви свързани с осигуряването на ваши настоящи и бъдещи доходи.

През седмицата мнозина ще направят разходи свързани с покупки за дете или човек от семейството, вероятно свързани с образование, развитие на таланти или спортни заложби и др.

През тази седмица е възможно получаване на пари за дете, като социална помощ, наследствена пенсия и други.

През тази седмица ще ви озадачи и изненада новина или телефонно обаждане от човек, който или живее в надалеч от вас, или с някой с когото от дълго време не сте имали контакт.

В любовните ви отношения може да се преживее някакво изпитание, особено ако връзката ви от доста време е нестабилна. Всъщност тази седмица ще ви покаже дали имате бъдеще или пътищата ви се разделят.

През седмицата внимавайте с личните си документи и конфиденциална информация, която съхранявате в компютър или телефон.

Момчетата и момичетата ще имат интересни разговори, преживявания или срещи с приятели, които живеят в друго населено място. Не е изключено да пътувате, най-вероятно с член на вашето семейството или роднина.

Жените ще се ядосат на една повреда в дома си или на работното си място. Въобще конфликтите за вас през седмицата ще са на материална основа, ще касаят вещи, имущество или стока. Напрежение ще възникне около някакъв инцидент, авария или друга стресова ситуация.

Мъжете ще планират няколко важни срещи, които ще маркират бъдещи промени в живота им. Внимание ще изиска вашето здраве или здравето на друг член на вашето семейство. Не гледайте „през пръсти“ на подобни проблеми.

Източник: astro.velida.net