Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (20 - 26 март)

Овен
През седмицата от 20 – 26 март ще възникнат в живота ви притеснения, свързани с евентуалното развитие на важни за вас събития в семейството или в работата ви.
Тази седмица ще се запомни с повече стрес в живота ви или с необходимост да действате при необичайни, динамични обстоятелства.
Една от неочакваните новини през тази седмица ще има връзка с пари или с документ, който ще бъде важен за семейството ви. За някои от вас това може да е свързано с неочаквана нова възможност за допълнителен доход.
През тази седмица ще имате нужния ви кураж да загърбвате безперспективни ангажименти или отношения. В същото това време ще вложите енергия и време в стабилизирането на такива, които са важни за вашето развитие.
През тези седем дни ще бъдете склонни да действате практично и прагматично, без емоции и без предразсъдъци.
Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на неща, които имат връзка с имот или с вещи.
Момчетата и момичетата ще се наложи да допуснат нови хора в кръга си от познати, защото това ще бъде важно за тяхното образование, семейство, кариера или публичен живот. Някои от вас ще бъдат изненадани от пари или от подарък от страна на близък човек.
Мъжете ще имат силна и перспективна седмица. Някои шансове и възможности могат да ви изненадат, но не бързайте да вземате решение. Това е седмица, в която лесно може да спечелите, но и лесно може да пропуснете своя шанс.
Пред жените предстои седмица на неочаквани или важни срещи и събирания. Внимание ще изискат ваши отношения или ангажименти, които ще възникнат с мъж. През седмицата бъдете внимателни с коментарите или с информацията, която споделяте при различните си лични или делови срещи. По-голямо внимание през седмицата ще изиска събитие в живота на момиче или на млада жена.

Телец
През седмицата от 20 – 26 март може да поставите началото на нова любовна връзка. Благоприятно развитие може да има и вече създадена такава, но разбира се, това в голяма степен ще зависи и от данните на вашия партньор.
Ако преминавате през труден период в любовта, това ще бъде седмица, в която ще трябва да приемете философски и с разум, това което преживявате. Понякога любовта преминава като мисия през живота. Идва с цел и си отива тогава, когато тя е изпълнена, когато житейския урок е научен.
През тези седем дни емоционално или интересно развитие ще има романтична кореспонденция с партньор, който в настоящия момент се намира в друг град или в държава.
Отношенията ви с жена от кръга ви роднини ще бъдат подложени на изпитание. Вероятно това ще се дължи на трудностите, които тази жена в момента преживява. Тези преживявания я правят по-сприхава, раздразнителна или нетърпелива.
През тази седмица може да ви изненада един подарък или придобивка, покупка на изгодна за вас цена.
Ако в момента разделяте някакво имущество или пари, през тази седмица може да очаквате неприятни конфликти или възникване на неочаквано сложна ситуация.
Момчетата и момичетата ще могат да се зарадват на конкретни успехи, специални преживявания или неочаквани шансове. Предстои ви да се ангажирате с поне една важна задача или да вземете поне едно важно решение. Стресовите ситуации, където възникнат такива ще са свързани основно с тези събития.
Мъжете ще се наложи да разговарят сериозно по важни имуществени, материални или финансови дела. Вероятно ще ви се наложи да разрешавате различни проблеми или сложни ситуации в този план. Битови неуредици или авария в дома ви също ще изиска едно по-голямо влияние от ваша страна. Разходите ви през тази седмица ще са по-големи.
Жените ще се наложи първо да се погрижат за себе си и след това за останалите хора. Възрастта ви през тази седмица няма значение, а единствено вашето физическо и психическо здраве. Шансове за успехи и реализация няма да ви липсват, особено ако сте в добра здравословна форма.

Близнаци
Седмицата от 20 – 26 март ще намери начин да ви изненада с предложение или идея, която може да ви облагодетелствала по някакъв начин.
Като цяло тази седмица ще ви даде късмет, особено ако сте ангажирани с разрешаването на по-сериозни неприятности от предишните няколко седмици.
Различни обстоятелства ще ви помогнат да се предпазите от нови проблеми, но преди всичко следвайте интуицията си и собствения си житейски опит.
Някои от вас отдавна са разбрали, че няма нищо по-добро от това някои събития да се оставят на естественото им развитие.
Ако все пак не сте успели да приемете тази житейска истина и решите, че трябва да притиснете определени хора или събития да заработят по-бързо във ваш интерес, то разочарованието не бива да ви изненадва.
В работата си бъдете предпазливи в отношенията си с човек, който може да ви подведе с невярна информация, съвет и др.
Момчетата и момичетата ще си имат своите мисли, тревоги или специални преживявания свързани с приятели, съученици, връстници или колеги. През тези седем дни ще знаете как да флиртувате и как да впечатлите човека, към когото имате сериозен интерес.
Мъжете ще са нетърпеливи, ревниви в любовта и сприхави в брака си. Последствията от вашето отношение към другите хора определено няма да ви харесат. В моменти на разочарование не обвинявайте другите, а търсете причината в себе си.
Жените ще имат интересни срещи или ще присъстват на едно важно събиране. Предстои ви важна за вашето развитие седмица. Ще се наложи да вземете поне едно сериозно решение свързано с бъдещето ви. Ще реализирате един ангажимент според очакванията, които имате.

Рак
През седмицата от 20 – 26 март ще ви развълнува един разговор или среща с човек, който може да бъде член на вашето семейството, някой с когото имате професионални контакти и др.
Седмицата ще се запомни с някакво събиране, което в повечето случаи ще бъде по определен повод.
Една неприятна новина може да ви разстрои за кратко време, но вие ще се съвземете много бързо. В края на краищата всеки следва своята житейски път и прави своите лични избори за добро или за лошо.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване свързано с някаква определена цел. Това може да бъде посещение в институция, която се намира в друго населено място или друга важна необходимост.
Това ще бъде благоприятно време за начало на нова работа, включително такава, която ще бъде в друг град или държава.
През седмицата не избързвайте да реагирате на информация, която ваши приятели ще споделят с вас.
През седмицата се старайте да намалявате напрежението, когато и където възникне такова с няколко философски съвета или притчи.
Момчетата и момичетата ще се срещнат с нови или с малко познати хора. Личните ви или професионални дела ще имат ново или интересно развитие. Възможно е да обсъждате парични дела с хора от вашето семейство.
Мъжете ще имат една интересна и успешна седмица. Новите неща ще успяват да ви изненадват. Семейните ви дела ще трябва да бъдат ваш приоритет, тъй като тяхното изпълнение ще ви даде желания от вас комфорт. Внимание ще изискат някои противоречия или неприятности в любовния ви живот.
Жените ще присъстват на някаква среща, събиране или обществено мероприятие за което ще имат покана или предварителна уговорка. В личния ви и любовен живот ще преминете през няколко турболентни ситуации.

Лъв
През седмицата от 20 – 26 март ще ви се наложи да ще разчитате на нечия помощ при развитието на важни за семейството ви дела. Това може да бъде ваш роднина, приятели или съседи.
През тези седем дни ще имате телефонни или виртуални контакти с хора от друго населено място. Възможно е да имате такива с непознати досега хора, с които ще общувате във връзка с някаква идея, събитие, продажба, бизнес и други.
Седмицата ще ви изненада с преживяване, което ще има връзка с вашето минало или с хора, които са били важни за вас преди години.
Каквото и да е конкретното събитие, то определено ще повлияе по някакъв начин върху живота ви през тези седем дни.
През седмицата вероятно ще възникнат дребни неприятности свързани с вещи или техника в дома ви. Възможно е също така загуба, забравяне на документ или друга лична вещ някъде извън дома ви.
Момчетата и момичетата ще могат лесно да намират поле за изява, начин за разрешаване на проблеми или за постигане на важна цел. Благоприятното влияние на тази седмица основно ще се простре върху вашата работа. Роля във важните за вас дела ще имат хора, които вероятно ще се появят за първи път в живота ви през тези седем дни.
Мъжете ще трябва да стъпват много бавно през тези седем дни. Не бързайте, не притискайте събитията да се развиват така както вие искате. Не създавайте хаос, защото такъв не е желателен през тази седмица. Проявете търпение и изчакайте нещата да се развият естествено, така може да постигнете дори повече, отколкото сте имали като очакване.
Жените ще се ангажират със среща или събитие свързано с жена. Това ще бъде благоприятна седмица за подредба на дома, за освежаване с нови вещи или техника и др. Любовният ви живот ще бъде важен фактор за вашето настроение и са възможни всякакви емоции или флиртове. Във финансов план едва ли ще имате някакви сериозни затруднения.

Дева
През седмицата от 20 – 26 март ще имате деликатен разговор или други сложни за изпълнение ангажименти от битов или финансов характер.
В повечето случаи получаването на пари през тази седмица ще бъде съпроводено с различни спънки, забавяния или други неочаквани обстоятелства.
През тези седем дни ще ви се наложи да разговаряте или да се срещнете с човек, който в момента преживява много труден период в живота си. Възможно е това да има връзка със сериозен здравословен проблем, загуба на работа, финансови затруднения и др.
През тази седмица социалният ви живот ще бъде съпътстван от различни недоразумения или разочарования свързани с ваши приятели, съседи или съмишленици.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, особено ако то има връзка със среща с други хора, които са ваши роднини или приятели.
Благоприятно развитие ще имат също пътувания свързани с романтични срещи и любовни преживявания.
През седмицата бъдете внимателни във финансови дела свързани с хора, които искат или очакват от вас пари.
Момчетата и момичетата ще имат нужда от повече любов в живота си, независимо от социалния си статус. Ще искате да имате някакви цели в живота ви, които да ангажират вниманието ви и да ви измъкнат от някои депресивни състояния. Добра комуникация през тези дни ще имате с хора, с които имате общи социални или обществени интереси.
Мъжете ще се фокусират върху дребни ремонти в дома си. Може да вземете решение за покупки свързани с комфорта на вашия дом или бизнес. Отношенията ви с други мъже ще бъдат важни, без много емоции, фокусирани върху основната цел, която ви свързва: семейство, работа, бизнес, обществен проект, политически живот и др.
Жените ще се сблъскат с някои затруднения, преминавайки през кратки или по-дълги моменти на паника. Новините отблизо и далеч също могат да ви напарвят неспокойни. Пазете и съхранявайте всичко и всеки, които са важни за вас.

Везни
През седмицата от 20 – 26 март ще имате възможност да развиете полезни за вас контакти и отношения с хора отблизо и далеч.
Не е задължително те да бъдат само професионални или свързани с бизнес, но те ще ви донесат някаква облага, ще спомогнат развитието на една идея, чийто успех ще бъде важен за вас.
Някои от семейните представители на Везни ще направят по-голям разход свързан със собственото си дете.
През тази седмица ще сте склонни да вземате импулсивни и емоционални решения свързани с промяна на мебели или вещи в дома си, с покупки на нови неща лично за вас или за домашния ви комфорт.
Пазете личните си вещи (чадър, шапка, документи, телефон и други) от забравяне на обществени места.
През седмицата ще ви зарадва телефонен разговор или новина свързана с мъж, който може да бъде ваш роднина или приятел. Вероятно в неговия живот сега върви една благоприятна за него промяна, чийто първи успехи вече могат да се видят.
Преди всичко през тази седмица трябва да внимавате със собствените си финансови ресурси. Ще бъде добре да планирате внимателно бюджета си и да избягвате парични затруднения.
Момчетата и момичетата ще се чувстват неразбрани, пренебрегнати или недооценени от свои връстници, колеги или приятели основно от мъжки пол. Седмицата носи тъга свързана с неприятно събитие в живота на близък очвек или приятел.
Жените ще преминат през една неочаквана стресова ситуация, която носи и неочаквани промени в планове, ангажименти и дори в начина ви на живот. Изненади през тази седмица ще преживеят ваши отношения с хора, с които имат приятелски или колегиални отношения. В семейството ви предстои да възникнат неочаквани, но интересни ситуации.
Мъжете ще трябва да преглътнат гордостта си и да направят труден компромис за да приключат с една неприятна истуация в живота си. През седмицата може да ви изненада новина или събитие свързано с бременност, с раждане или друга ситуация свързана с дете. Предстоят ви дни на важни решения или развитие на важни събития, които ще дадат отражение върху живота ви през 2023 година.

Скорпион
През седмицата от 20 – 26 март ще се ангажирате с реализацията на обещание, което вече сте дали на някого през предишните няколко седмици. Най-вероятно това ще има някакво значение за вашето семейство или за ваши роднини.
През тази седмица определено ще мислите много по-сериозно как бързо да приключите с незавършени дела от семеен характер.
Не губете обаче чувството си за реалност и не допускайте създаването на допълнителни затруднения или нестабилност в живота си.
През тази седмица ще получите неприятна новина свързана с някакъв вид загуба в живота на човек, когото познавате.
Седмицата ще бъде подходяща за пътуване по най-различни причини, но преди всичко се съобразявайте с метеорологичната обстановка в страната, където живеете.
Като цяло през тази седмица бъдете по-активни и прекарвайте повече време навън сред природата.
През седмицата ще имате причина да купите подарък или да поздравите някого по специален повод.
Момчетата и момичетата ще преживеят емоционално една раздяла или неприятна новина свързана с близка жена. Седмицата ви носи странни съновидения свързани с човек, който е в Отвъдното и най-вероятно е свързан с вашето семейство.
Жените ще имат успешна седмица. През тези седем дни ще видите кои ваши идеи и проекти работят и кои не. Младите жени ще имат по-добри възможности от жените на средна възраст, но това не бива да се приема като даденост.
Мъжете Скорпион ще са лесно докачливи. Поради ваши лични причини ще сте много по-чувствителни и нетолерантни към коментарите на хора около вас. Възможно е да преживявате емоционално една загуба или разочарование и това да ви прави трудни за общуване.

Стрелец
През седмицата от 20 – 26 март ще бъде важно да проявите дипломатичност и предпазливост в отношенията си с хора, с които работите заедно.
През тази седмица вероятно ще възникне ангажимент свързан с избор на подарък за роднина, приятел или друг важен за вас човек. Вероятно причината за това ще бъде важен повод като: имен ден, рожден ден, годеж, сватба и други.
През тази седмица любовните ви отношения ще са подложени на по-голяма чувствителност от страна на единия партньор и като цяло ще са деликатни. Възможно е да възникнат неочаквани разговори свързани със стари проблеми или преживявания. Възможно е те да са били причина за изпитание на вашите чувства в миналото.
Седмицата ще бъде благоприятна за ангажирането ви с финансови дела, за получаване на пари, уреждането на финансови документи и други.
Момчетата и момичетата ще имат благоприятно време за постигане на по-добри резултати в совето образование, намиране на по-добре платена работа, оформяне на важни документи и др. Седмицата ще изиска от вас отговорно реализиране на всяко едно ваше задължение.
Мъжете ще усетят липса на достатъчно енергия да изпълнят предварителните си планове за седмицата. Това може да се дължи на пролетна умора или на други сериозни обстоятелства. През тази седмица ще имате възможност да зарабитите допълнителни средства за личния си бюджет.
Жените не бива да допускат влияние на манипулативни хора в живота си. Ще сте уязвими откъм прояви свързани с лъжи, интриги или други нечестни действия. През тези седм дни може да направите добри планове за делата си през следващите месеци.

Козирог
През седмицата от 20 – 26 март ще трябва да разговаряте открито по въпроси свързани с работата ви. Вероятно един такъв разговор ще определи по-ясно вашите цели, задачи и задължения.
През седмицата ще се ангажирате със здравето на близка жена, като не е задължително да става дума за някакъв сериозен здравословен проблем.
През седмицата ще бъде добре да отделите повече и по-сериозно внимание на нещата, които се случват в дома ви или в семейството ви. Някъде под повърхността на вашите отношения има проблем, който ако не се изчисти навреме, може сериозно да се задълбочи.
Внимание ще изискат съседските ви отношения, които могат да бъдат източник на клюки относно личния ви живот.
През седмицата избягвайте да налагате своите мнения или решения, тъй като това ще предизвика неочаквани решения или действия от страна на другите хора.
Това ще бъде благоприятна седмица за тези от вас, които търсят нова или допълнителна работа.
Момчетата и момичетата ще запомнят седмицата с едно събитие свързано с момиче или млада жена от кръга ви приятели, връстници или колеги. Момичетата ще могат да се освободят от някои неприятни задължения или да приключат с един неприятен проблем.
Мъжете ще имат благоприятно време за раздвижване на важни финансови дела, цели или ангажименти. Съдействие почти през цялата седмица ще получавате от страна на мъже, които са ваши роднини, приятели, колеги и др. Ще възникне важен ангажимент или сериозен разговор със син, зет, брат, племенник или друг млад човек.
Жените ще стената, от която семейството ще се нуждае в една сложна и динамична седмица като тази. Това ще бъде благоприятно време за пътуване свързано с конкретни важни за вас задачи. Вероятно ще ви се наложи да отделите специално внимание на жена, с подарък, с някаква услуга или друг важен жест.

Водолей
През седмицата от 20 – 26 март ще действате много по-уверено и категорично по приключването на различни задачи или задължения. Само така ще имате възможност да си осигурите една по-голяма свобода на действие през следващите седмици.
През тези седем дни бъдете внимателни и не се поддавайте на натиска на други хора, които ще ви притискат да правите неща, които вие не харесвате или те не влизат във вашите планове.
Седмицата ще се запомни с повече напрежение на работното ви място и с много повече работа.
През тази седмица бъдете предпазливи в споделянето на личните си планове. Действайте по тяхната реализация без да коментирате действията си с други хора, докато не постигнете конкретни резултати.
През седмицата ви предстои интересен или полезен разговор с човек, който живее в друго населено място.
Трябва да отбележа, че седмицата ще бъде благоприятна за професионални или бизнес разговори с хора от различни населени места.
Момчетата и момичетата ще обмислят една предстояща промяна в живота си. Тя може да бъде свързана с нова форма на обучение, с нова работа или с преместване по местоживеене. В един разговор с мъж или с момче ще получите важна за вас информация свързана с ваши лични надежди и планове.
Жените ще са ангажирани с различни неща свързани с бременност, с раждане на дете, събитие с вече родено дете или с някаква гинекологична интервенция/преглед. През седмицата ще имате възможност за изява в работата си, дори да сте на някаква незначителна позиция. През тази седмица ще осъществите поне една приятна за вас среща или ще присъствате поне на едно събиране по приятен повод.
Мъжете ще имате интересни срещи. Това ще бъде благоприятно време за създаване на нови контакти, които сега или по-късно във времето ще се окажат полезни за вас.
Ще имате късмет в начинания, които ще са за благото и на други хора.

Риби
През седмицата от 20 – 26 март ще имате благоприятно време за търсене на нови възможности за осъществяване на нови планове или идеи.
Разбира се, нищо не трябва да става само на база емоции, а добре обмисляйте всяко ваше действие.
Това е седмица, в която ще имате възможност да реализирате ангажименти, които ще имат дълготрайно значение за вас.
Една от изненадите през тази седмица ще бъде свързана с момиче или с жена от кръга ви роднини.
Тази седмица ще бъде сложна за уреждане на договор или споразумение, относно които сте започнали разговори в предишната седмица. Възможни са усложнения или збавяния преди благоприятното им приключване.
На работното ви място ще възникне напрежение в отношенията ви с колега, ръководител, клиент или бизнес партньор.
Момчетата и момичетата ще имат късмет при реализацията на нови начинания. Интуитивно ще намирате правилния ход за действие, но ще имате и помощ от страна на роднини, приятели или институция.
Мъжете ще преживеят събитие свързано с роднина, който живее или работи в друго населено място. През седмицата ще имате благоприятно време за пътуване, но предимно със семейството или по семейни причини.
Жените ще имат работа с документи, с държавна, банкова, данъчна или друга важна институция. Това е седмица, в която ще подготвяте базата за ваши бъдещи действия от материален или финансов характер.

Източник: astro.velida.net