Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (10-16 април)

Овен
Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. В семейството Ви настъпва мир и хармония. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Активно се заемате с реализирането на свой план. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.
Щастливи числа: 41,26,11,13,6,16

Телец
Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай – това са ремонти, които ще повишат комфорта. За много от Вас се очертава пътуване, което ще Ви носи добро настроение и самочувствие. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно -професионална реализация. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.
Щастливи числа: 30,20,36,42,12,1

Близнаци
В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете, че те също Ви помагат. Ако сте инициативни, може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. Колкото по-коректни и търпеливи сте, толкова по-добре за вас.
Щастливи числа: 42,29,34,11,17,6

Рак
В петък ще настъпи нов период за април – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. Нервната Ви система е претоварена. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или Ви убягват от вниманието.
Щастливи числа: 0,8,7,18,10,9

Лъв
Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. В личен план Ви предстоят интересни събития. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. Ако сте намислили сериозно нещо, веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.
Щастливи числа: 31,13,25,7,0,9

Дева
Новина отдалече може да Ви зарадва. Ако обедините усилията си и сключите делови договори в април, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта и ако това се случи -бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или Ви убягват от вниманието.
Щастливи числа: 2,24,30,15,9,14

Везни
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. В семейството Ви настъпва мир и хармония. В работата си трябва да покажете професионализъм. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.
Щастливи числа: 31,14,16,0,21,39

Скорпион
В главата Ви се раждат нови мисли и желания. В работата си трябва да покажете професионализъм. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете, че те също Ви помагат. В края на седмицата все по-трудно ще сдържате преживяванията си, излизат на повърхността неизказани емоции и преживявания…Мнозина, особено родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен – спонтанно трансформират линията си на поведение, дори външен вид и това ще се отчете за позитивно….
Щастливи числа: 19,33,39,2,45,26

Стрелец
Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, за сега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. Имате шанс да напреднете в кариерата до края на годината. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.
Щастливи числа: 36,9,41,19,29,44

Козирог
В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте, ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периодът предразполага към чернодробни проблеми. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. В края на седмицата може да потърсите реванш. Човек, който Ви е наранил, си получава заслуженото. Това Ви дава усещане за постигната справедливост.
Щастливи числа: 1,8,38,22,11,42

Водолей
В петък ще настъпи нов период за април – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. В работата Ви всичко върви спокойно и монотонно, затова може да си позволите леко да се оттеглите и да си доставите някои удоволствия. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.
Щастливи числа: 22,14,34,30,7,16

Риби
В петък ще настъпи нов период за април – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. В любовната Ви връзка може да се появят някои търкания. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано – не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези от които зависи вашето развитие, може да забележат липсата на всякаква мотивация. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.
Щастливи числа: 38,30,6,8,23,36

източник: Znacite.com