Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (19 - 25 юни)

Овен
За родените под знака на Овен нещата вървят много добре на материален план. Стъпка по стъпка и увереното движение напред ще доведе до положителен и траен резултат. Запасът от знания и опит ще ви помогне да печелите пари без бързане и съмнения в себе си. Новата седмица ще ви донесе много късмет, щастие и движение в правилната посока.

Телец
Родените под знака на Телец през тази седмица ще могат да черпят радост, успех, признание и пари като от рог на изобилието. Ще се радват на повишена енергия, лична сила и физическа активност. Прекрасен период е също така да развиете и използвате най-добрите си страни и качества. Действайте смело и решително. Вкусът към живота допринася за осъществяването на желанията.

Близнаци
Родените под знака на Близнаци е добре да отделят време да се отпуснат и да се потопят в тишината. Ще бъде най-разумно да изключите потока от безкрайни мисли за проблемите от ума си и да се отдадете на приятни забавления. Актуализирайте гардероба, визията, мечтайте, изпълвайте се с приятно вдъхновение, събуждайки чувството за красота в себе си.

Рак
Време е за Раците да се сбогуват със старите модели на мислене. Покажете на света вашия добродушен и весел нрав, дружелюбност, оригиналност. Ще достигнете и до нови идеи, места и хора. Късметът ще бъде на страната на активните представители на вашия знак, ще ви съпътства в политически и обществени дейности. Седмицата ще бъде доста успешна за вас!

Лъв
Тази седмица е време родените под знака на Лъв е време да започнат нещо ново и голямо. Успехът на предприетите действия ще зависи от вашето кредо, от това дали сте наистина сериозен човек. Ако сега инвестирате своите сили, знания, енергия и необходимите ресурси в правилната посока, лесно можете да постигнете желаната себереализация. Животът е такъв, какъвто си го направим!

Дева
Деви, седмицата ще е прекрасна за вас! Не се колебайте, въплъщавайте идеи и смели стремежи в пътувания, научи изследвания или духовна работа. Установяването на отношения с чуждестранни партньори ще ви позволи да получите добри дивиденти в бъдеще. Времето е благоприятно за бизнес активност, така че не го пропилявайте!

Везни
За родените под знака на Везни паричният поток през новата седмица е гарантиран, а ако успеете да го задържите и разпределите правилно финансите, ще забравите въобще за липсата на средства. Проявете сдържаност и волеви качества при вземане на важните решения. Точно сега имате невероятен шанс радикално да промените живота си и да го преобразите напълно.

Скорпион
Скорпионите през новата седмица ще се реализират отлично чрез партньорство и бизнес сътрудничество. Ще им върви много и в области, свързани с изкуство, култура и социални дейности. Вашата вибрация е настроена да приема естетиката и красотата на пространството, да предугажда и стимулира изпълнението на желанията. Действайте деликатно и тактично. Време е да пожънете успехи.

Стрелец
Родените под знака на Стрелец през тази седмица трябва да се опитат да източник на енергиен заряд в балансираното хранене и здравословните навици. Това ще позволи не само да се насити тялото с жизненост, но и ще бъде мощен инструмент за извличане на наслада от живота. Ако искате да промените битието си към по-добро, сега му е времето!

Козирог
За Козирозите звездите са подготвили възможността за вълнуващи романтични приключения. Флирт, ухажване, интриги – всичко това можете да очаквате в изобилие през новата седмица. И, което е най-важно, целият този водовъртеж ще е придружен от чувство на радост, щастие и удоволствие. Можете да опитате късмета си и в игри на късмета.

Водолей
Родените под знака на Водолей тази седмица ще са загрижени за дома. Предстои им много работа по укрепване на семейните ценности и установяване на семейните отношения. Подобряването на дома и домашен уют също ще излязат на преден план. Пазаруването на стоки за комфорта на къщата ще сплоти семейството и ще осигури весело настроение през цялата седмица. Вътрешният усет ще ви помогне да осъзнаете нещо важно за вас и вашите близки.

Риби
Родените под знака на Риби тази седмица трябва да заложат на образование, разширяване на професионалните умения и ерудиция, установяване на нови и полезни контакти. Участието в различни проекти, сключването на търговски сделки, търговията и консултантските услуги ще допринесат за финансовото ви благополучие, скъпи Риби!

Източник: burgasnews.bg