Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (3 - 9 юли)

Овен
На Овните тази седмица може да се стори безкрайно дълга. Предстоят много досадни задачи, включително и свързани с търсенето на нормални работни партньори или служители. Не по-малко суматоха се предвижда и у дома: може неочаквано да посрещне гост, чието посещение няма да ви допадне особено. Но в отношенията с вашата сродна душа ще можете да постигнете съгласие по редица важни въпроси.

Телец
Звездите съветват Телците да не напускат дома си за дълго през тази седмица. Има вероятност да се случат неприятни ситуации в празното жилище, като течащ водопроводен кран или дори кражба с взлом. Този период ще изисква и повишена точност и по отношение на финансовите въпроси, не са изключени измами. Но през уикенда очаквайте страхотна изненада. Седмицата ще завърши много щастливо.

Близнаци
Тази седмица Близнаците могат да бъдат изненадани от човек, който ще се появи като призрак от миналото и ще напомни за себе си. Дали да общувате с него или да му обърнете гръб, зависи от личната ви преценка. Чисто в личен план ще имате отлична седмица. Ако между вас и вашият партньор има някакви разногласия, всичко това ще остане в миналото. Предстоят ви незабравими любовни мигове! Самотните души ще срещнат половинката си.

Рак
Раците тази седмица ще получат признание за професионалните си постижения и ще е не само в морално, но и в парично изражение, така че можете спокойно да харчите пари за себе си. Освен това, предстоящият период е успешен за извършване на големи покупки. Но звездите ви предупреждават, че не бива да се доверявате безусловно на любимия човек. Особено, ако връзката ви е започнала сравнително скоро.

Лъв
Разнообразие от големи и малки победи обещава предстоящата седмица на Лъвовете. Може да очаквате бързо и безпроблемно разрешаване на въпрос, свързан с работата или финансовия сектор. Представителите на знака, които отдавна искат да имат сериозна любовна връзка, също ще имат късмет – ще се появи привлекателен човек, точно такъв, за какъвто мечтаете.

Дева
Много Деви ще трябва да слушат упреци през тази седмица по различни причини. Но не бързайте да реагирате остро, защото  може би тази критика е донякъде справедлива. А тези, които се осмелят да започнат борба с недостатъците си, ще постигнат впечатляващ успех.

Везни
Ще бъде тежка седмица за Везните. Физическото и емоционалното претоварване, загубата на сила и бдителност ще ви преследват почти през целия период. Но колкото и да е трудно, не трябва да бездействате сега – това само ще влоши нещата. Бъдете активни и смело се изправете пред проблемите – ще имате сили да ги преодолеете.

Скорпион
Скорпионите тази седмица ще имат шанс да се отърват от конкуренти в работата. Но имайте предвид, че те ще действат много грубо срещу вас, така че внимателно обмислете тактиката на вашето поведение. Сега е нежелателно да започвате нова любовна връзка или да се връщате към бивш партньор, който ви е изнервил.

Стрелец
Много сериозен разговор очаква Стрелците тази седмица. За някои това ще определи бъдещата съдба за години напред. Други ще разкрият много важна тайна. Трети ще бъдат заети с проблемите на половинката. Каквото и да се случи, опитайте се да запазите хладнокръвие. Всичко много ще зависи от вашите добре обмислени действия.

Козирог
Седмицата обещава успех на Козирога. Той ще има късмет в службата, а някои представители на зодията ще са щастливи да открият нов източник на сериозни доходи. В средата на периода обаче внезапно ще се появи недоволство, защото ще разберете, че сте манипулирани от човек, на когото сте се предоверили. За щастие, ще можете да реагирате навреме.

Водолей
Водолеите през тази седмица ще трябва да съберат волята си в юмрук и въпреки „лятното“ настроение да разрешат належащите проблеми в работата. Семейството, роднините, приятелите – всичко това също ще изисква грижи и внимание. Тъй като няма начин да избягате, ще трябва да се примирите. Но не трябва да забравяте и за здравето: то сега е особено уязвимо.

Риби
Седмицата за зодия Риби ще премине доста гладко. Въпреки че е възможно близките ви планове да бъдат отложени за неопределено време. Това обаче едва ли  ще ви разстрои много, защото най-накрая ще можете да се отпуснете и да си починете от безкрайната надпревара. Само внимавайте, когато работите с домакински уреди – има риск от нараняване.

Източник: burgasnews.com