Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (31 юли - 6 август)

ОВЕН
Погрижете се за близкото бъдеще, колкото повече усилия положите, толкова по-лесно ще ви бъде да се справите с трудностите по-късно. Избягвайте конфронтация с колеги. Най-лесният начин да постигнете желаното е да се възползвате от благоприятното време през уикенда.

Благоприятен ден е четвъртък, неблагоприятен ден е понеделник.

ТЕЛЕЦ
Опитайте се да не изпадате в песимизъм. Инициативата не бива да се наказва, дори идеите ви да не бъдат приети, усърдието и амбицията ще бъдат одобрени. Опитът да форсирате събитията няма да доведе до успех, затова бъдете търпеливи. През почивните дни е изключително важно да следите речта си, невнимателна дума може да предизвика спор.

Благоприятен ден е сряда, неблагоприятен ден е петък.

БЛИЗНАЦИ
Компенсацията, която получавате, ще зависи от обема на извършената работа, но не забравяйте за почивката и не работете в ущърб на здравето си. Не бива да се обвинявате за факта, че отношенията с някои колеги от работата са се объркали. Това е чудесен период за тези, които търсят нова работа. Почивните дни са добри за решаване на важни въпроси.

Благоприятен ден е понеделник, неблагоприятен ден е четвъртък.

РАК
Опитайте се да успокоите амбициите си, в противен случай вашият авторитет ще бъде застрашен. Очакват се и добри новини, но има вероятност да са леко преувеличени. Ще ви зарадват нови, обещаващи бизнес предложения. Помислете за промяна на вашия имидж. През почивните дни децата ще изискват грижи и голямо внимание.

Благоприятен ден е сряда, неблагоприятен ден е петък.

ЛЪВ
Вашият успех зависи от енергията в бизнеса. Възможна е помощта на приятели и роднини, което със сигурност ще ви зарадва. Опитайте се да избегнете разногласия, ако това се случи, няма да е лесно да си възстановите отношенията.

Благоприятен ден е четвъртък, неблагоприятен ден е вторник.

ДЕВА
Ако се интересувате от бърз кариерен растеж, обърнете се за помощ към високи покровители. Вашето спокойствие и миролюбие ще ви помогнат в критични моменти. Не е желателно да се решават финансови въпроси, това може да доведе до недоразумения и разногласия. През почивните дни не повишавайте тон на близките си, те ще бъдат особено уязвими.

Благоприятен ден е сряда, неблагоприятен ден е петък.

ВЕЗНИ
Всички недоразумения ще останат в миналото, а проблемите, изникнали напоследък, постепенно ще намерят своето разрешение. Ще можете да изградите силни връзки с влиятелни хора. Освен на авторитет, можете да разчитате и на определени финансови облаги. Работата ще поглъща значителна част от времето ви. Потърсете подкрепа в близките си – тези, които не обичат да дават непоискани съвети, но винаги са готови да помогнат.

Благоприятен ден е понеделник, неблагоприятен ден е сряда.

СКОРПИОН
Очакват ви нови постижения в професионалната област. Обикновено трудните въпроси ще се решават без много пречки. Не се увличайте от самокритика, напротив, трябва да се рекламирате по всякакъв възможен начин. През уикендите, в общуването с любимите хора, компромисът ще бъде от полза за вас.

Благоприятен ден е вторник, неблагоприятен ден е четвъртък.

СТРЕЛЕЦ
Обърнете голямо внимание на работата си. Необходимо е да се проявява предпазливост както на думи, така и на дела. Някои задължения може да ви накарат да се заемете с непозната досега работа: не се притеснявайте, ще свършите всичко на най-високо ниво. През почивните дни бъдете внимателни, тъй като всяка изречена фраза може да се обърне срещу вас.

Благоприятен ден е четвъртък, неблагоприятен ден е понеделник.

КОЗИРОГ
Пазете се от необмислени действия. Би било хубаво да наблюдавате обкръжението си, за да добиете правилна представа за хората, с които общувате. Трябва да излезете от ситуацията, в която сте въвлекли близките си. През уикенда помислете за смисъла на живота: може да откриете нова страст.

Благоприятен ден е събота, неблагоприятен ден е петък.

ВОДОЛЕЙ
Желанията ви ще получат подкрепа от близки и приятели. Трябва да се възползвате от подходящия момент, за да покажете своите таланти. Съдбата ще ви се усмихне в най-неочаквания момент. Бъдете по-добри към близките си, покажете им на дела колко ги цените и обичате.

Благоприятен ден е вторник, неблагоприятен ден е петък.

РИБИ
Монотонността на тази седмица може малко да ви отегчи. Опитайте се да не се обезсърчавате или може да пропуснете знаците на съдбата. Опитайте се да говорите с началниците си възможно най-уважително, не трябва да си позволявате и най-малкия намек за фамилиарност, дори ако отношенията ви могат да се нарекат приятелски. Може би близки хора се нуждаят от вашата помощ – окажете им я.

Благоприятен ден е сряда, неблагоприятен ден е четвъртък.

Източник: Burgasnews.com