Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (21 - 27 август)

Овен
През тази седмица Овните постоянно ще имат забавяния и проблеми в работния процес. Но, ако се съсредоточите и взимате правилните решения, няма от какво да се тревожите. Хороскопът вещае печалба в средата на седмицата. Това означава, че можете да планирате всякакви покупки и развлечения.

Следете диетата си, лягайте си навреме, почивайте. Физическата активност трябва да бъде умерена.

Телец
От понеделник до сряда Телците няма да са особено напрегнати в работата. Всички текущи проблеми ще се решават моментално и без излишни дискусии. Така ще има време за себе си и за укрепване на здравето.

Особено внимателно трябва да слушат тялото на тези, които имат хронични заболявания.

От четвъртък до неделя любовните отношения ще излязат на преден план.

Не се очакват притеснения за пари.

Близнаци
Седмица изпълнена със срещи, забавления и романтични изповеди. Близнаците ще се потопят в любовната връзка, където ги очакват много приятни изненади.

Самотните хора ще се запознаят с човек, с когото искат не само да общуват, но и да създадат семейство.

Хороскопът за седмицата от 21 до 27 август 2023 г. съветва да захвърлите илюзиите, да се заемете по-сериозно с този чувствителен въпрос.

Малко усилия на работното място ще помогнат за решаването на редица проблеми.

Като цяло Близнаците да бъдат максимално активни и позитивни през новата седмица.

Рак
Тази седмица Ракът ще се занимава с финансови въпроси. Това ще изисква рационалност и реализъм, така че не се колебайте да извадите тези качества на показ.

Първата половина на седмицата няма да е лесна в професионално отношение.

Но всички трудни моменти ще преминат до четвъртък. Ако сте в конфликт с любимия човек, време е да внесете хармония в отношенията. Необвързаните имат шанс да създадат съдбовно запознанство.

Лъв
Трябва да обмисляте всяка покупка, да бъдете практични. Хороскопът за седмицата от 21 до 27 август 2023 г. препоръчва на Лъва да се откаже от пътуванията на дълги разстояния. Участието в социални събития също няма да доведе до нищо добро.

Отношенията с любимия човек ще останат добри, при условие че не проявявате импулсивност.

Дева
Тази седмица Девата ще иска да си почине от бизнеса за известно време, да се отпусне и да си позволи да бъде това, което е по природа.

Ще имате обаче и горещо желание да реализирате цели, които отдавна стоят на дневен ред. Кое от двете ще надделее – желанието за почивка или за изпълнение на цели, това зависи от самите вас.

От сряда до петък ще бъдете във върхова форма.

Везни
Тежка седмица ги очаква Везните. Проблеми могат да възникнат в различни области, така че внимавайте.

Хубаво е, че през уикенда всичко се нормализира. Хороскопът за седмицата от 21 до 27 август 2023 г. ви съветва да завършите отдавна започнати проекти.

Освен това, ще получите прилична сума пари ненадейно.

В личния живот ще настъпят приятни промени.

Пазете се от стреса, той сериозно подкопава здравето. Това се отнася особено за тези, които имат проблеми с ендокринната система.

Скорпион
В работата Скорпионът ще успее да изпревари всички, като покаже лидерски качества. Особени успехи и постижения очакват тези, които работят в областта на земеделието, индустрията и строителството.

За да поддържате бюджета стабилен, не забравяйте за паричните спестявания.

В отношенията с любимия човек се дръжте по-меко, по-чувствено. От понеделник до сряда са възможни спорове с партньора.

Сдържайте емоциите и не трупайте гняв, тогава връзката ви ще стане по-силна и по-хармонична.

Стрелец
Седмицата ще започне напрегнато и сурово, но по-близо до петък емоционалният интензитет на Стрелеца ще се разсее като дим. И това е чудесно, можете да работите върху себе си и да промените отношението си към някои ситуации.

Обърнете специално внимание на хората, с които работите. Конфликтите, които се оказват продължителни и удрят репутацията ви, са неприемливи.

Седмичният хороскоп от 21 до 27 август 2023 г. предсказва повишена активност.

Ако искате да се подложите на диета, започнете я в четвъртък. Но преди каквито и да е нововъведения, касаещи вашето здраве, консултирайте се с вашия лекар.

Козирог
Ако тази седмица Козирогът се отнесе максимално отговорно към работния процес, успехът му е гарантиран. Не оставяйте проблемите да се трупат, те трябва да бъдат решени незабавно.

Средата е подходяща за преговори с партньори. Не отказвайте предложения и срещи с влиятелни хора. Те ще ви помогнат да направите сериозен пробив в кариерата си.

Що се отнася до здравето, няма притеснения, но не трябва да забравяте за режима, спорта и добрия сън. Изненадващо, но сега Козирогът ще може да направи много неща, които преди не е имал време да направи.

През почивните дни някой от вашите приятели или роднини ще ви подкрепи със съвет в трудна психологическа ситуация.

Водолей
Водолеите ще имат много нови и на моменти неразбираеми идеи.

В началото на седмицата се очакват запознанства, които ще се отразят благоприятно на текущите дела. Леката разсеяност може да отвлече вниманието от сериозните задачи, прогнозира хороскопът за седмицата от 21 до 27 август 2023 г.

Възможни са ежедневни проблеми, с които Водолеите е по-добре да се справят по най-бързия начин.


Риби
Всеки, който постоянно се „пали“ на работа, може бързо да се изтощи емоционално. Точно това ще се случи с Рибите тази седмица. 

Липсата на енергия, ентусиазъм и общителност ще предизвика апатия и нежелание да се захванете с каквото и да било.

Това ще се отрази неблагоприятно на отношенията с хората и здравето. Има един сигурен изход от ситуацията – да напишете молба за отпуск. Или се заемете с творчески проекти.

Звездите ви препоръчват да общувате повече, сега самотата е противопоказна за вас.

Източник: burgasnews.com