Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (28 август - 3 септември)

Овен
Отношенията с хората в Овен ще са на ръба на конфликта, прогнозира хороскопът за седмицата от 28 август до 3 септември 2023 г. От понеделник до сряда ще е най-натоварено. 

Какво се отнася до работата, до петък са възможни успехи и напредък. Някои от проектите се реализират успешно и ще получат печалба.

За да поддържате добро настроение и физическо здраве, увеличете часовете за сън, а също и се храните правилно. По-добре е да не увеличавате натоварването във фитнеса, за да не пренатоварвате тялото.

Телец
„Какво решение да вземете?“. Този въпрос ще измъчва Телците цяла седмица. Но към уикенда все пак ще излезете от тази трудна ситуация, усещайки прилив на сила.

Планът за действие, който ще съставите след 31 август, ще е в сила. Само че е по-добре за изпълнението му след 15 септември. Не са изключени стресови ситуации, депресия и пристъпи на паника.

Материалната сфера ще бъде успешна, така че в събота и неделя може да пазарувате на воля.

Възможни са неочаквани печалби, които ще укрепят бюджета за дълго време.

Близнаци
Успешна седмица се очертава за Близнаците. Най-важното е, че всичко ще бъде стабилно. Не е нужно да се тревожите за парите. Отличен период за укрепване на професионалната сфера.

Ще има шанс да направи пробив в кариерата, прогнозира хороскопа за седмицата от 28 август до 3 септември 2023 г. Любовните отношения също ще са прекрасни. Основното е, че имате и искрени чувства един към друг.

Тези, които имат хронични заболявания, трябва особено да слушат тялото си.

Рак
Чувствителен по природа, Ракът често се тревожи и драматизира ситуациите. Дори и да няма причина за това. На Пълнолуние, в края на месеца, са възможни изгарящи емоции и нежни любовни отношения.

За тези, които все още не са срещнали „своя“ човек, съдбата е подготвила изненади. При семейните хора отношенията ще се развиват чудесно. Ако Ракът работи в търговията или в сектора на услугите, са много вероятни постижения и печалби.

Колкото по-оптимистично е настроението, толкова по-добро е здравословното състояние. За уикенда може да планирате почивка на открито. 

Лъв
От сряда се очаква енергиен прилив на Лъва. Ще почувствате, че имате достатъчно време и енергия за всичко. Уверено се нуждаете от големи проекти, които бързо ще реализирате.

Домашните проблеми и личните въпроси също няма да останат без внимание. Тези, които ръководят фирмата или производството, ще се сблъскат с промени в условията или в условията на труд.

Същата тема ще вълнува и бизнесмени, обещава хороскопът за седмицата от 28 август до 3 септември 2023 г. Доброто здраве ще позволи на Лъва да изглежда страхотно и да е забележителен в интимността.

Любовните отношения са на лично ниво, но няма да мине седмица без спорове и дребни разногласия.

Дева
Душата се нуждаете от промяна. Девата иска нещо ново и необичайно. Много планове ще трябва да бъдат преструктурирани по различен начин, за да могат да бъдат изпълнени по-бързо.

Родените през септември ще бъдат по-заети с любовни отношения.

И тук не са изключени промени, които ще спрат съюза с партньора. Ако Девата е болна, тогава през тази седмица тялото ще преодолее болестта и ще стане по-силно.

Материалната страна на живота ще е завидна. Очакват се значителни печалби и обещаващи дългосрочни проекти. Особено за тези, които имат рожден ден в края на август.

Везни
Прекрасна седмица на любов и щастие очаквайте Везните. Ако отношенията с любимия човек са били топли, сега те ще стане още по-добро.

Контактите с роднини и приятели също няма да бъдат помрачени от конфликти или разгорещени спорове. Напротив, можете да подхвърлите няколко идеи, след изпълнението на които животът ще се промени в положителна посока.

Хороскопът за седмицата от 28 август до 3 септември 2023 г. препоръчвам да се заемете с машинни проекти без никакви задръжки. Така ще направите скок напред и ще подобрите финансовото си състояние.

Свободните представители на зодията ще завържат запознанство.

За да поддържате здравето си в добро състояние, откажете се от алкохола, мазните храни и други лоши навици.

Скорпион
Борбата със сложните и старите обиди при Скорпиона ще завърши успешно до сряда. Ако в даден момент нещо сериозно ви е използвало, сега ще отпадне. Няма табута и забрани, ще се радвате на пълна свобода на изразяване.

Спокойно ще се оставите по течението, за което съдбата щедро ще възнагради. Но не за бездействие, а за мъдро отношение към живота.

Цяла седмица ще чувствате липса на сила, така че се опитвате да не се натоварвате с интелектуална работа.

Откажете се от контактите с хората, от които негативността им е на километър разстояние.

В петък успешно ще се разрешат проблеми с работата или бизнеса. 

Стрелец
Да се ​​​​вгледате в себе си, както и да поработите върху недостатъците си – това трябва да направите тази седмица, скъпи Стрелци. Разбира се, не е лесен пътят към промяната. Но ефектът ще бъде грандиозен.

Опитайте йога и медитация. Ще ви помогнем да се възстановите психологически и да станете по-активни, прогнозирате хороскопа за седмицата от 28 август до 3 септември 2023 г.

Мнозина ще се задълбочи в социалните дейности, които ще отвлекат вниманието от личните проблеми. За вас е важно да знаете, че сте необходими за някого като въздуха.

Ще ви зареди с енергия и ще ви накара да се почувствате по-добре. Не са изключени алергии, така че се запасите с хапчета. След 31 август материалната сфера ще ви радва повече.

Козирог
Козирогът ще похарчи цялата си сила, време и вдъхновение за работните дела. Ще има много работа, така че няма да има време дори да мислите за личния живот.

Що се отнася до финансовата сфера, притесненията са безсмислени, ако вие сами не работите, за да контролирате приходите и разходите си.

Чудесна седмица за обучение, командировки. Особено ако Козирогът е ориентиран към усъвършенстване на умения и натрупване на опит.

Водолей
През тази седмица тревогите на Водолея ще се свържете най-вече с финансите. Решаването на проблемите ще е основен приоритет. Може да се нуждаете от средства, за да подобрите условията си на живот.

Силната имунна система ще помогне за предотвратяване на заболяването. Хороскопът за седмицата от 28 август до 3 септември 2023 г. съветва тези, които имат хронични заболявания, да по-внимателни към здравето си.

Самотните Водолеи ще подобрят личната си сфера. Ще се запознаете с невероятен човек, така че гледайте оптимистично към бъдещето.

За укрепване на позицията на работното място ще е необходимо да промените методите на изпълнение.

Риби
Рибите тази седмица ще се вглъбят в себе си, ще се върнат и отново ще се гмурнат в дълбините на душата си. Нестабилният емоционален фон, уви, няма да доведе до нищо добро.

Напротив, очакват се несъгласия със себе си и с другите. В бизнес сферата също има много заплетени ситуации. Ако пропускате малките неща, няма да успеете да реализирате големи проекти.

Всичко е взаимосвързано, така че Рибите трябва да са възможно най-внимателни в работата си. На Пълнолуние бъдете особено бдителни, за да не попаднат във водовъртежа на психологическите катаклизми.

Откажете се от изгаряната комуникация, отпуснете се сами. Така ще бъде възможно да възстановите силата и да погледнете на света положително.