Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (11-17 септември)

ОВЕН
Първата половина на седмицата ще изисква мобилизиране на всички сили и решителност да отстоявате позициите и интересите си. Не поемайте рискове, а настоявайте за това, което е жизненоважно за вас. Поемете отговорност в ситуации, в които има общо объркване. В четвъртък ще започне по- благоприятен етап. В деловите и лични отношения атмосферата ще стане по-доверителна. Можете да мислите за почивка, пътуване, развлечения. Трябва да подредите делата си – скоро в живота ще се появят нови интересни теми.

ТЕЛЕЦ
Демонстрирайте самообладание в остри ситуации и ги изчислявайте няколко хода напред. Напрегнатата атмосфера ще послужи като добър тласък за кариерно израстване. Основното нещо е да поддържате ред и стабилност във всички важни за вас области и да не провокирате партньорите си в разправии до четвъртък. Втората половина на седмицата ще донесе усещане за релакс и възможност най-после да правите това, което обичате. Четвъртък е най-благоприятният ден от седмицата за вас, когато можете да правите покупки, личен имидж или за романтична среща.

БЛИЗНАЦИ
В началото на седмицата обстановката не предразполага към забавления. Но може да се окажете човекът в екипа, който ще намери изход от трудни обстоятелства, ще установи нови връзки и ще постигне споразумения с правилните хора. От четвъртък ще можете да гледате по-оптимистично на случващото се. Ще се отворят перспективи в личните отношения. Планирайте пътувания, пазаруване, развлечения. След напрегната седмица, през уикенда няма ограничения и можете да намерите начин да освободите излишната енергия.

РАК
Покажете отдаденост по въпроси, които изискват вашето участие, извършвайте страхотни подвизи и помагайте на другите да преминат през трудни времена. Това е последният акорд в събитията от последните седмици. И от четвъртък ще започне приятно обновление. Домакинските задължения ще придобият първостепенно значение. Неделя е много важен ден за вас. Ще стартира нов и по-интересен етап от живота ви.

ЛЪВ
Тази седмица може да доведе до значителни промени по важни за вас въпроси. Особено, ако сте родени на 5 – 7 август. Не позволявайте на другите да се съмняват, че контролирате ситуацията. Проблемите не могат да бъдат избегнати, но дори тогава чувството ви за личен стил няма да се промени. И всичко, което правите, ще бъде изпълнено със смисъл и ще привлече към вас съюзници и нови партньори. От сряда ще настъпят драматични промени, някои от проблемите ще бъдат решени без вашето участие. Ще имате приятни тайни и мистерии, които ще отнемат по-голямата част от времето и вниманието ви.

ДЕВА
Опитайте се да предвидите хода на събитията, така че неприятностите да не се прокрадват неочаквано. В бизнеса се ръководете само от здравия разум и не бързайте да въвеждате иновации – вероятни са грешни изчисления и загуби. Полезна информация може да получите от чуждестранни партньори. Именно тези контакти могат да станат най-обещаващи. При дълги пътувания са възможни романтични запознанства. Тази седмица обърнете повече внимание на родителите си и другите членове на семейството. От четвъртък животът ще придобие пълнота, а в значими ситуации очаквайте яснота и положителни промени.

ВЕЗНИ
Сега трябва да се наблегне на качеството – извършената работа, взаимоотношенията, закупените стоки. Въпреки напрегнатата атмосфера в обкръжението ви, материалните ви перспективи ще се подобрят. И отношението на началниците ви ще стане по-благосклонно, тъй като вие ще можете да видите рационалното зърно дори в трудни ситуации. Втората половина на седмицата ще отвори перспективи в няколко посоки едновременно. Драматичните промени ще бъдат от полза – побързайте да се възползвате от възможността.

СКОРПИОН
Бъдете готови за претоварвания и тестове за здравина. Използвайте здравия си разум във всички решения. Ще трябва да покажете лидерски качества и да понесете основния товар. От четвъртък нещата са съвсем други. Ще има значително разместване в бизнеса, остава само да се възползвате от възможностите, които се откриват и подкрепата на съмишленици. Можете да планирате ваканции и пътувания. Разширете социалния си кръг, очаровайте, флиртувайте – това ще ви помогне бързо да възстановите силите си и да се подготвите за нови постижения.

СТРЕЛЕЦ
Тази седмица ще тества способността ви да намирате изход от всяка ситуация. До четвъртък разчитайте само на себе си, но действайте рационално, а не набързо. От втората половина на седмицата животът ще бъде изпълнен с нови идеи, вълнение от откриващи се перспективи и възможности. Внимателно избирайте социалния си кръг. Отделете време, за да направите истински промени в живота си. Ако е възможно, вземете си почивка и оставете текущите събития да ви отведат в нова посока.

КОЗИРОГ
По-добре е да изчакате до сряда, ако планирате драстични промени. Първата половина на седмицата е един от ключовите периоди в годината, когато другите ще оценят способността ви да се придържате към избрания от вас път. Бъдете оптимисти и в личния си живот се опитайте да постигнете сигурност и обсъдете общи дългосрочни планове с любимия човек. Не забравяйте за здравето си, намерете време за почивка. И стартирайте глобални проекти едва от новата седмица.

ВОДОЛЕЙ
Може да се окажете на гребена на вълната, която ще продължи до четвъртък. Отдайте се на потока, справяйте се с проблемите, когато възникнат и не се колебайте да помолите властимащите за помощ. От втората половина на седмицата тестовете ще изостанат и можете да решите да експериментирате, ако усетите нужда. В личния ви живот ще започне период на забавления и приключения. До неделя не бързайте да променяте нещо в партньорските си отношения, а се опитайте да постигнете яснота.

РИБИ
Тази седмица ви очакват много изненади. За да се справите с товара, задайте приоритети и не се разсейвайте от маловажни въпроси. Ако имате хора под себе си, проявете повече внимание към техните проблеми. Поддържайте атмосфера на общност и търсете изход от трудни ситуации заедно. От четвъртък бизнесът ви ще върви по-успешно. Но в личния си живот не бързайте. Общите дейности със стари, доверени приятели ще ви помогнат да възстановите спокойствието си. От неделя можете да правите нови планове.

Източник:Bugrasnews.bg